Ovenfor himmelen

Denne novellen er vist 4105 ganger.

Herregud så sliten hun var. Uken hadde vært langt og aldri hadde hun jobbet så mye noen gang, det føltes som om hun hadde vært på jobb 24 timer i døgnet, hvilket egentlig ikke var så langt unna sannheten. Allikevel bestemte hun seg for å stikke innom helsestudioet på veien hjem, om ikke annet bare for å ta en deilig badstue.

”Opps se deg for da” Den skarpe stemmen skremte henne ut av tankene hennes, og hun hoppet et steg tilbake. ”Unnskyld” fikk hun sagt og løftet blikket og hjertet hoppet over et par slag. ”Du” sa begge i kor og smilte til hverandre. Hun måtte le. Det var ham hun hadde dratt med seg inn på et visitasjonsrom på flyplassen etter at han kom hjem fra ferietur i Thailand, og som hadde ringt henne og siden kommet å elsket med henne til hun ikke hadde orket mer. Nå stod han her, fuktig i håret og så kjekk at hun ikke klarte å ta øynene fra ham.

Han gratulerte seg selv med å være heldig. Han hadde ikke fått tak i henne på lenge og nå stod hun her rett foran ham. Han kjente det prikket i fingertuppene og aller helst ville han dra henne inntil seg der og da og kysse henne.
”Skal du inn å trene? Eller vil du bli med ut å spise middag”? Han krysset fingrer og håpet hun ville si ja, men tvilte på hellet sitt når hun bet seg i underleppen og ikke svarte med en gang. Hun var egentlig ikke på jakt etter selskap, men han var fristende der han stod så hun sa hun gjerne ville spise med ham, men om han ikke kunne bli med henne hjem, så laget hun noe godt der isteden. Hun sa som sant var at hun var sliten og ikke helt var klar for å gå ut.

For han spilte det ingen rolle. Det var alt annet enn mat han hadde i tankene når han hadde invitert henne og han kjente at junior allerede hadde begynt å røre på seg av forventning.

Han hang jakken fra seg i gangen hennes og rumpa hennes vrikket seg fristende foran ham på vei inn i stuen. ”Det er vin i skapet og glass vet du jo hvor er?” Hun snudde seg og smilte til ham. ”Jeg må i dusjen, du får holde deg selv med selskap en liten stund, greit”? Han bare nikket og åpnet seg en flaske vin og satt på behagelig musikk. Han hørte dusjen ble skrudd på og bare tanken på at hun stod naken under det varme vannet gjorde ham kåt. Faen heller tenkte han, jeg gidder ikke sitte her alene.
Det varme vannet traff ryggen hennes og hun kjente at musklene løsnet og at hun slappet av. Tenk at han satt i stuen hennes, gud som hun lengtet etter å kjenne armene hans rundt seg.

Plutselig ble døren til kabinettet åpnet og der stod han. Brun, naken og så sexy at hun nesten mistet pusten. ”Snu deg med rumpa mot meg” hvisket han forsiktig. Han tok hendene hennes og plasserte dem mot veggen og ba henne stå med bena fra hverandre. Han smøg seg tett inntil henne og det varme vannet skyllet over dem begge. Han la hendene om livet hennes og drog henne mykt inntil seg. Hun kjente han ble stiv mot korsryggen hennes og hun gned seg forsiktig mot ham. Hendene hans gled mykt og deilig over de faste brystene hennes, vortene knoppet seg og lengtet etter munnen hans.

Hendene hans flyttet seg, men kom raskt tilbake, denne gangen med en svamp full av duftende deilig såpe. Han begynte å vaske kroppen hennes, og hun tente for fullt. Hver nerve var klar over berøringen hans og hun stønnet og vred på seg for å få ham til å ta på henne overalt. Nakken, ryggen og bena fikk sin behandling, før han snudde henne rundt og endelig var munnen hans mot hennes. Han kysset henne dypt og lengselsfullt og hun tok tak i rumpa hans og drog ham inntil seg. Gud så stor å deilig han var. Kuken hans presset mot magen hennes og hans stønnet mot munnen hennes. ”Jeg vil ha deg, jeg har villet hatt deg siden jeg så deg første gang, jeg vil ha deg nå og jeg vil ha deg igjen, du tenner meg så vanvittig og jeg får ikke nok av deg”. Han løftet benet hennes og når svampen traff den våte grotten hennes måtte hun bite seg i leppen for ikke å skrike høyt. Klitorisen hennes stod stiv og øm og nærmest skrek etter å bli slikket.

Han skylte såpen av henne og stengte vannet. Skjelven og kåt begynte hun å tørke seg, han tørket ryggen hennes og hendene hans brant mot huden.
Gud som han ville ha henne. Han hadde nesten ikke klart å holde seg inni dusjen når han kjente hvor våt hun var. Han hadde mest lyst til å lukke munnen om musa hennes og drikke av saftene. Han elsket å se henne slik. Hun var kåt og likte å vise ham det, hun var frekk og direkte og det var det han likte best, ja bortsett fra musa hennes, den var noe av det deiligste han hadde sett.
Store, deilige lepper og hun ble så vanvittig myk og våt at han kunne liggi å sett på henne i timevis.

Han hentet vinen deres og tok de med inn i sengen. De skålte og han kunne se det glinse i sprekken hennes. ”Legg deg på magen og la meg være god med deg, du ser sliten ut” Han smilte ømt til henne og hun lot seg ikke be to ganger.

Han forsvant et lite øyeblikk men var raskt tilbake. Han kysset nakken hennes ømt og forsiktig, tungen hans sendte deilige signaler til hjernen hennes og videre rett ned i hennes våte grotte. Hun lot bena gli til side, og presset fitta si ned mot dyna. Hun holdt på å skrike av kåthet, hendene hans vandret over kroppen hennes, han kysset seg nedover ryggen og rumpa og da tungen hans gled forsiktig ned mellom rumpeballene hennes visste hun ikke om hun klarte stort mer.
Han kjente den kåte lukten av våt kvinne og kuken hans verket så stiv og stor var den. Hun sprikte med bena for ham og han lot tungen gli ned til våtheten hennes. Hun skrek da tungen hans forsvant sakte inn i henne og plutselig kjente hun noe iskaldt mellom leppene hans. Han hadde en isbit i munnen og blandingen av det varme og kalde var en himmelsk nytelse. Han førte hendene under hoftene hennes og løftet henne forsiktig opp mot munnen sin. Han slikket henne sakte frem og tilbake og hun stønnet og vred seg og skrek hun ville ha mer. ”Gud ikke stopp, slikk meg, slikk min kåte fitte, la meg komme i munnen din” hun var sanseløs av kåthet og han sugde seg fast i klitorisen hennes mens isen sakte smeltet i munnen hans.

Han lot fingrene gli sakte ut og inn av henne og varmen fra henne sendte kåte ilinger gjennom kroppen hans. Han lengtet etter å føre pikken inn i henne, men ville gi henne en deilig nytelse først. Han kunne vente. Han kjente henne godt nok til å vite at hun fikk ikke nok på noen timer enda. Han smurte rumpehullet hennes forsiktig og lot en finger gli på innsiden, bare litt så ut igjen. Visste han måtte være forsiktig ellers ville det gjøre vondt. Hun presset forsiktig i mot og sammen klarte de å få fingeren hans nesten helt inn. Hun begynte å bevege seg og fingeren gle lett ut og inn av henne. Han lot tungen leke med klitorisen og kjente hun ikke klarte stort av behandlingen hans. Hun begynte å stønne høyere og fingeren i rumpa hennes og tungen hans ble til slutt for mye for henne.

Det kjentes ut som om hele verden eksploderte når orgasmen raste gjennom kroppen hennes. Alt hun sanset var tungen og fingeren hans. Alt av nytelse og deilige nerver var samlet mellom bena hennes og når hun kom føltes det som om hun brant opp. Hun ble sendt ovenfor himmelen til et sted hun aldri før hadde vært, mens som måtte være det deiligste sted på jord. Saftene strømmet ut av henne og han lukket munnen om fitta hennes og drakk av henne. Han åpnet henne opp og elsket synet av henne når orgasmen raste gjennom fitta hennes.

Han la seg forsiktig over henne og strøk henne over ryggen til hun fikk roet seg. Hun pustet tungt og ujevnt og en tåre fant veien nedover kinnet hennes.

”Jeg har vært ovenfor himmelen” sa hun ”tusen takk!” Hun smilte takknemlig til ham og han gledet seg nå bare til fortsettelsen.
”Snart er det min tur” tenkte han og smilte for seg selv når han merket hennes myke lepper lukke seg om den store, harde kuken sin. ”Gud dette kan hun, herregud så deilig” var hans siste tanke før han gav seg hen til ren og skjær nytelse…………..

Legg igjen en kommentar