Overaskelsen

Denne novellen er vist 10621 ganger.

HEI DU…ja du, du som leser, du er vel den eneste her i rommet går jeg ut i fra?, du er vel alene når du leser slike historier?, eller leser du dem sammen med andre?, ja, ja, det samme kan det være, om jeg hisser opp flere på en gang er jo det bare bra. Slår flere fluer i en smekk da vet du. He, he..okay here goes. Det er kanskje best jeg presentere meg først: Jeg heter Anne Margrethe, men de fleste sier bare Anne, lol. Jeg er fra Telemarken lol, og vi telemarkinger snakker rett fra levra,,da er du advart om at denne historien blir litt hard i kantene. Jeg greier ikke og prate fisefint, sånn som folka fra byen gjør, det ligger ikke for meg det. Prater rett frem jeg, uten så mye fine ord, jeg tror jeg er lettere og forstå da, du behøver ikke å lese mellom linjene, kan du på en måte si.
Begynner du å bli utålmodig nå?, okay da skal jeg begynne og fortelle en historie som hendte meg i forrige uke på jobben, finn frem håndkle ditt du og hold deg fast i stolen. Dette blir våttJ.
Jeg stod opp som jeg pleide, fikk i meg litt kaffe, slang på meg noen klær, og raste av gårde på jobb. Jeg jobber på kjøkkenet på et sykehus. Vel fremme på jobben, ble det fort klart at vi var for få mennesker på kjøkkenet til å rekke over alt det vi skulle gjøre, to stykker hadde ringt inn og var syke. Avdelingslederen vår kjente en kollega av seg på sykehjemmet her borte, og tenkte at det var mulig og få noe hjelp derfra. Som tenkt så gjort, joda de kunne avse to stykker til oss denne dagen, belegget hadde gått ned i helgen (galgen humor i vår bransje også ser du), bare pass på jentene dine du! sa han til sjefen min og lo. Ca en halv time etterpå kom hjelpen vi etterlyste. Det ble helt stille på kjøkkenet, inn kom to mannfolk, tipper de var rundt tredve, og for noen mannfolk. En annen ting vi reagerte på var at de var så like, etter på fikk vi vite at de var tvillinger. Vel jentene kom seg over det første sjokket, sjefen pisket på oss for at frokosten skulle bli ferdig til alle pasientene. Tvillingene ble satt til og lempe kasser med forskjellige varer, jeg så på dem i smug mens jeg smurte brødskiver. Brede brystkasser, smale hofter, skikkelige mannfolk var de, bare helt til å spise opp. Meeen, men jeg hadde en jobb og gjøre, og fikk de våte tankene ut av hodet, og fortsatte og smøre brødskiver.
Et par timer senere var vi ferdige med den første økta. Jeg satte meg ned og fikk i meg litt kaffe, vi satt og pratet litt da den ene av tvillingene ropte på meg fra et av lagerrommene ute i gangen. Hva er det svarte jeg,,jeg trenger litt hjelp her,,kan du komme hit litt. Mens jeg reiste meg ble jeg plutselig klar over at jeg var heit i ansiktet, og pustet tyngre, den velkjente murringen i fitta mi var et faktum. På veien bort prøvde jeg og skyve tankene ut av hodet, jeg sa til meg selv: tulle jente, du må slutte og tenke sånn på gutta, ellers får du ikke gjort jobben din i dag. Men jeg var like heit når jeg kom frem til døren inn til lagerrommet.
Den ene av tvillingene holdt døren oppe for meg mens jeg gikk inn, jeg skvatt til litt, den andre var der også, jeg tenkte ikke over det så mye akkurat da, de var jo tvillinger og gjorde sikker alt mulig sammen (jammen fikk jeg rett i det). Halvveis inne i rommet hørte jeg døren bli lukket bak meg, og låsen vridd rundt, en liten panikk bredte seg i kroppen min, hva i all verden er dette tenkte jeg, mens panikken spredte seg, og skjerpet sansene mine noe voldsomt.
Den ene som lukket døren hadde nå beveget seg frem til den andre tvillingen, de sto nå et par meter foran meg. Et flir bredte seg i ansiktene deres samtidig. Begge begynner og kle av seg, hva i helvete skal dette bety!! sa jeg med hjertet i halsen, jeg fikk ikke noe svar. De bare fortsatte og kle av seg, først den hvite frakken, t-skjorta, olabuksa, og til slutt bjørn borg trusene. Det hele gikk kjapt for seg, jeg rakk knapt å tenke, jeg stod bare og gapte. Jeg tok meg selv i regelrett og sluke de veltrente kroppene med øynene.
Redselen raste igjennom kroppen min, og spikret meg fast til golvet. Men samtidig bredte deg seg en foruroligende følelse fra fitta mi og utover i kroppen, jeg ble med ett veldig var brystvortene mine som var blitt harde som erter. Jeg måtte erkjenne at jeg holdt på og bli voldsomt kåt, og kåthets følelsen jagde vekk redselen. Sakte kjente jeg at jeg fikk kontroll over kroppen min, samtidig som at hele meg konsentrerte seg om disse to tvillingene som nå stod foran meg og runket forsiktig. De hadde omtrent helt like pikker. Stoooore og kraaaftige, med et kraftig bodrødt hode på toppen. Jeg så tydelig i øynene deres at de var voldsomt kåte nå. Jeg fikk plutselig lyst til og erte dem litt. Sakte begynte jeg og ta av meg klærne, den hvite kjolen dro jeg over hode, de kikket begjærlig på meg, slukte meg med øynene. Nå var det meg som bestemte her. Det raste inne i kroppen min, jeg måtte virkelig ta meg sammen for å fullføre strippen, forsiktig knappet jeg opp Bhen, og lot brystene velte ut, slapp Bhen ned på gulvet. Forsiktig tok jeg brystene i hendene min, begynte og kna dem rolig, klemte dem sammen og utover. Begge tvillingene kom med noen dype hese ralle lyder, de runket hardere nå, tydelig opphisset av strippingen min. Jeg snudde ryggen til dem og bøyde meg fremover. Sakte dro jeg trusa nedover låra, lot guttene se rett inn i den glattbarberte fitta mi. Jeg ble stående slik, tok bena litt fra hverandre, lot den ene hånden gli oppover langs innsiden av låret, jeg så på guttene mellom lårene mine, øynene stod nesten ut av hodet på dem, en deilig følelse jog gjennom meg da jeg tenkte at, nå ser de rett inn i den plask våte fitta mi, et fult smil bredte seg på leppene mine. Rolig lot jeg hånden komme opp til fitta, jeg lot hånden bøye seg rundt, lot to fingre finne vegen inn, herregud hvor vått det var, de skled inn uten motstand, musklene mine klemte automatisk rund fingrene, ooohhhh så godt det var. Sakte tok jeg fingrene ut, og lot dem gli opp til klitten, lot fingrene sirkle rundt,oooooo skrek jeg da pekefingeren traff klitten, jeg kjente at jeg hadde drevet det for langt, en voldsom orgasme var på vei i vær nærve i kroppen, og den lot seg ikke stoppe. Hurtig fikk jeg fingrene inn i fitta igjen. Jeg greide ikke og holde meg opp, seg ned på knea, løftet rumpa opp mot guttene, og lot overkroppen hvile mot gulvet. Jaaaaaaaa skrek jeg, fingrene mine raste rundt i fitta mi, og jeg gned klitoris vilt med den andre hånden. Det var voldsomt opphissende og vite at disse to tvillingene sto der og runket mens jeg kom i mitt livs største orgasme. Det flimret for øynene, jeg mistet kontakten med verden rundt meg, stjerner og måner flimret over netthinnen mens orgasmen skylte igjennom vær nærve i kroppen min. Jeg tror jeg svimte av et øyeblikk mens det stod på, aldri har jeg hatt en slik voldsom orgasme, det kan jeg love deg.
Skjelvende kom jeg meg opp i stående stilling. Bena mine var som gelé. Plutselig ble jeg klar over at tvillingene var der, jeg hadde glømt dem et øyeblikk. De stod på nøyaktig samme sted, rolig ronket de pikkene sine med harde tak. De var tydeligvis helt på randen av orgasme.
Raskt var jeg borte hos dem, satte meg ned på kne foran dem. Rolig tok jeg en stor pikk i hver hånd, og begynte og runke dem samtidig med melkende bevegelser. Så harde tenkte jeg, det er akkurat som om de er nære ved og eksplodere. De vred seg slik at de var vendt mot meg begge to, med en hånd vær seg, hold de rundt hodet mitt. Begge hadde puttet en finger opp i rumpa, de nøt det voldsomt, det var helt tydelig. Jeg gapte så høyt jeg kunne med munnen, og førte pikkene inn, det var akkurat plass til begge hodene samtidig. Jeg lot tungen leke på undersiden, samtidig som jeg skjøv leppen over den øvre kanten, Jeg begynte og bli våt igjen, det kilte voldsomt inne i fitta mi, musklene jobbet, åpnet og lukket, åpnet og lukket, i melkende bevegelser jeg ikke hadde kontroll over. Samtidig med at det banket voldsomt i klitten, små elektriske støt jog igjennom kroppen. Jeg gikk hardere til verks på pikkene nå, trykket tungen hardere mot undersiden, samtidig med at jeg sugde på hodene, frem og tilbake, i et stadig hurtigere tempo. Begge tvillingene holdt hodet mitt fast som i en skruestikke. Plutselig kjente jeg at det begynte og rykke i pikkene, jeg dro dem ut av munnen og begynte og runke dem hardt, jeg ville se at det gikk for dem, se at spruten sto ut, ville ha spruten over meg. Kjapt og uventet ble jeg løftet opp fra gulvet av sterke armer, automatisk slapp jeg de harde pikkene. Tvillingene løftet meg opp og snudde meg opp ned, slik at jeg hadde hode i høyde med pikkene deres. Jeg tok tak i dem igjen og runket dem hardt, jeg var blitt voldsomt kåt igjen nå, var helt på randen av en ny voldsom orgasme. Et voldsomt elektrisk støt for fra klitten og ut i kroppen. Den ene av tvillingene hadde begynt og suge hardt på klitten. En ny voldsomt sterk følelse spredte seg fra fitta og utover. Den andre tvillingen hadde stukket to eller tre fingre inn i meg og beveget dem fort rundt, det var nesten ikke til å holde ut, så intenst var det. Enda en finger ble trykket inn i rumpa mi, det var bare så vidt jeg greide og runke dem, plutselig kom spruten samtidig på dem begge: Sæden ble pumpet ut i kraftige støt, de traff meg både i ansiktet og på brystet, de pumpet og pumpet. En voldsom sammen trekkning i fitta var starten på den største orgasmen jeg noen gang har hatt. Fingrene og munnen til tvillingene sørget for at orgasmen gikk ut i vær nærve i kroppen, jeg mistet kontakten med verden, og seg inn i bevisstløshet.
Jeg kom til meg selv litt etterpå. Jeg lå i fanget til guttene, en deilig følelse av velvære, blandet seg med slikkende tunger,. De slikke brystet og ansiktet mitt rent for sæd.
Og dette kan jeg fortelle deg er den beste opplevelsen jeg noen gang har hatt.

Legg igjen en kommentar