Overraskelsen

Denne novellen er vist 21044 ganger.

Jeg har en Deilig, Langbent, men litt for forsiktig kone. Jeg finner ofte på sprø kåte ting, som jeg vil overraske henne med, men å få henne med på morroa er ikke lett. De fleste gangene vrir hun seg unna.

For noen uker siden satte jeg inn en annonse på "fjalar.no", hvor jeg søkte etter en ung mann som hadde lyst til å slikke fitte på kona.

På en uke kom det over 50 svar fra unge og gamle gutter, som hadde lyst. Jeg valgte ut to stykker som jeg ville kikke nærmere på. En 22 år gammel gutt fra Fredrikstad, som skilte seg ut fordi han var ung og hadde piercing i tunga.

Den andre var en mann fra Oslo på rund tretti, som likte å trene på sykkel i naturen. Jeg tenkte at han kansje kunne overraske oss i en hyrdestund i bilen på en liten usjenert skogsvei. Jeg hadde at par ganger tidligere tatt med kona ut i naturen, lekt med henne og gjort henne kåt mens jeg fortalte henne at det stod noen å så på oss inne i skogen. Når hun først er blitt varm, blir hun kåt av påfunnene mine, og dette med "tilskuer" gjorde henne riktig opphisset. Men det ble ikke noe med "syklisten" (enda).

Men gutten fra Fredrikstad var mer enn villig til å stille opp. Han virket passe frekk og skrøt av at piercingen i tunga hans var en favoritt hos damene. Jeg forstod at hvis jeg fant riktig fremgangsmåte kunne dette bli virkelig spennende for alle tre…

Så det måtte altså bli en Fredrikstad tur:-) Den dagen vi skulle avgårde ba jeg kona ta på seg noe sexy tøy og glemme trusa hjemme. Kona trodde vi skulle til Svinesund å handle, men gjorde som jeg ba henne om, og snart satt vi i bilen på vei mot eventyret. Kona er 35 år, med en deilig sexy kropp som mannfolka fortsatt snur seg etter. Nå satt hun ved siden av meg i et kort skjørt uten truse på. De modne brystene hennes sprengte mot stoffet i den trange overdelen, og bena, ja de nærmest ba om å bli befølt. Jeg klarte ikke å holde meg rolig lenger, så jeg la hånda mi på låret hennes og kjente den deilige varmen. Jeg lot hånda vandre oppover mot fitta, og der ble jeg hyggelig overrasket. Hun var nybarbert og fitta føltes som silkeglatt varm babyhud. Når jeg begynte å kjæle med henne, la hun seg godt tilrette i sete og sprikte med bena så mye som bilen tillot. Etter noen minutter med lett klitoris massasje begynte hun å bli ordentelig kåt, pusten hennes ble tydligere og brystvortene ble plutselig store og harde under trøya. For å gjøre hun virkelig klar tok jeg fram mitt "hemmelige våpen". En boks "Blistex" leppe-pomade som jeg smører forsiktig rundt klitoris. Dette gjør at området stimuleres og ekstra mye blod strømmer til, noe som gjør kona virkelig følsom og våt. Jeg fjernet hånden min for jeg regnet med at kona ikke klarte å sitte stille nå.

Og ganske riktig, snart var fingrene hennes der nede og overtok jobben selv. Mens hun satt i bilen å gned seg på fitta, fortalte jeg henne at det var en gutt som ville se på oss ha sex i skogen senere på dagen. Hun sa ingen ting, men jeg skjønte at tanken på en tilskuer gjorde henne enda mere kåt. Jeg hadde tatt med en liten hissig vibrator som jeg fant fram til henne. Midt i trafikken, på Mosseveien ut av Oslo, trakk hun nå begge bena opp i setet og sprikte ordentlig, mens fitta fikk full behandling av vibratoren. Hun ba meg smøre fitta med mer leppe-pomade, og idet vi passerte "Tusenfryd" fikk hun en kraftig orgasme så hele kroppen skalv i nytelse.

Etterpå pratet vi ikke noe mer om tilskuere eller sex eller annet vågalt. Nei bare hverdagslig småprat, men jeg kunne merke en liten reaksjon da jeg en halvtime senere svingte av E-6, med retning mot Fredrikstad. Er det en ting hun har lært seg gjennom de åra vi har vært gift, så er det at jeg kan finne på, og gjennomføre hva som helst….. Så hun tenkte nok på hva som kunne skje. Kansje var det noen som ventet på oss, kansje hadde jeg planlagt noe spennende og frekt?

Avtalen med gutten fra Fredrikstad var at vi skulle møtes ved jernbane stasjonen i byen, og så se hvordan det hele utviklet seg. Da vi kom kjørende inn foran stasjonen, sto det en gutt der som passet til beskrivelsen. Jeg rullet ned ruten (som avtalt) og spurte om veien til Fredrikstad stadion. Gutten var en kjekk, litt kraftig type som så veldig nervøs ut. Han svarte at han ventet på bussen som skulle i samme retning, og foreslo at han kunne vise oss veien hvis han fikk være med.

Jeg kikket over på kona mens han satte seg inn i baksete, men jeg tror faktisk ikke hun skjønte tegninga med en gang. Hun bare satt der i det korte mini skjørte med bena pent samlede. Vi kjørte ut i trafikken men jeg småpratet med gutten. Plutselig spurte kona om han var interesert i fotball. Jeg så i speilet at han ble rød, men han svarte ja, han var interesert i fotball. Kona fortalte at hun kjente en av spillerne på Fredrikstad, og så ble de to sittende å småprate om fotball, mens jeg kjørte over brua mot Kråkerøy, langt vekk fra fotballstadion….

Jeg syntes nå at tiden var inne for Sex! og la høyre hånden min på kneet til kona. Hun kikket på meg, men jeg låste blikket på veien og lot hånden min vandre oppover låret hennes. De to fortsatte å prate, og kona tenkte kansje at han i baksete ikke la merke til hva jeg drev med. Hun kikket ihvertfall ikke bakover på han mens de pratet. Snart var hånden min på fitta hennes. Den var varm og føltes nesten litt hoven! Jeg lot fingrene mine ligge stille oppå klitten og kunne merke at den ble hard. Jeg kunne se i speilet at gutten i baksete hadde god utsikt til det som forgikk foran, og at han fulgte interessert med. Nå lot jeg hånden gli langsomt ned til kneet igjen og dro benet hennes mot meg, så hun begynte å sprike. Jeg kjente at hun gjorde litt motstand, men jeg kikket på henne og smilte mens jeg dro enda litt hardere i beinet. Nå sprikte hun ordentlig med de lange beina sine, og jeg begynte spent å bevege hånda oppover mot fitta hennes igjen. Nå kunne hun selvfølgelig ha klemt bena sine sammen, men det gjorde hun ikke. Snart var jeg tilbake på fitta hennes, som nå var deilig våt, mens gutten i baksete stirret forhekset på den modne damen en halv meter foran seg. Jeg spurte om han ville kjenne noe deilig og uten å svare, rød som en tomat, stakk han handa si fram mellom forsetene. Jeg kjente handa hans komme rett på fitta til kona og jeg trakk meg tilbake til låret hennes og dro benet enda mer mot meg så hun sprikte kraftig. Nå var det ingen motstand, og jeg hørte tydelig at hun pusta tyngre. Jeg kikket på henne. Hun hadde lagt hodet sitt bakover og lukket øynene. Nå var vi kommet et godt stykke vekk fra byen og jeg fant en liten grusvei som gikk innover i skogen. Jeg svingte inn på den mens jeg kikket ned mellom bena til kona. Der var gutten i full gang med å fingerpule henne, mens den vanligvis så forsiktige konen min stønnet og beveget hoftene opp mot hånda til gutten. Etter noen hundre meter delte veien seg og jeg svingte inn på et nesten gjengrodd traktorspor og stoppet bilen. Nå spurte jeg gutten om han ville la kona få kjenne tungepiercingen hans. Han var ikke vond å be. Mens han gikk ut av bilen lente jeg meg over og åpnet døra hennes. Så tok jeg tak i skuldrene hennes å snudde henne mot døråpningen. Der hadde gutten allerede satt seg på kne. Han la hendene sine på lårene til kona mens han gikk til "angrep" på fitta hennes.

Jeg satte meg inntil ryggen hennes, så hun hvilte hodet sitt på min skulder. Hun pusta tungt og lagde små lyder hele tiden. Jeg så hun la hånden sin i håret til gutten og trakk han mot seg. De lange bena hennes sprikte voldsomt, med det ene benet rett ut av bildøra. Jeg kunne nå tydelig høre våte lyder fra fitta og stadig rykket og skalv kroppen hennes. Den tunge pusten hennes, stønnene og plaskelyden fra fitta hennes var som nydelig musikk i bilen. Alt dette gjorde meg så kåt at jeg tok fram pikken og begynte å runke. Hun var ikke sen om å komme med den ledige handa si. Det var tydelig at hun hadde lyst på pikk. Hun runka pikken min så hardt at det nesten var vondt. Jeg reiste meg opp på knærne i setet, så hun kunne ta pikken min i munnen. Samtidig fikk jeg veldig god "utsikt" over det som foregikk ved siden av meg. Gutten slikket og sugde det han var kar om, og jeg kunne se den blanke metall knappen i tunga hans bevege seg over fitta til kona.

Kona trakk nå det venstre benet opp mot magen, mens det høyre benet kjærtegnet pikken til gutten gjennom jeansen hans. Jeg spurte om gutten hadde stiv pikk?

Hun nikka så ivrig at pikken min nesten forsvant ned i halsen hennes. Jeg hvisket i øret hennes om hun hadde lyst på pikken til gutten også? Hun nikka igjen, men jeg ville høre kona be om pikken hans, så jeg dro meg ut av munnen hennes, snudde ansiktet hennes mot meg og spurte igjen. Med litt slørete kåte øyne og skjelven stemme svarte hun JA! jeg vil ha pikken hans.

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å la gutten få pule kona mi, men nå var vi så kåte at jeg tenkte OK, hvorfor ikke. Gutten hadde nok oppfattet hva vi pratet om, for nå slikka han enda ivrigere og kona vred seg som en orm i setet, stønnet og skalv i kroppen, og foten hennes gned gutten ivrig på pikken.

Jeg begynte å lete etter et kondom jeg hadde i bilen, men kunne ikke finne det i farta. Plutselig kjente jeg hånda til kona på pikken min igjen. Hun klemte hardt, stønna høyt og spente kroppen sin opp mot biltaket, for så å synke sammen i sete.

Gutten fortsatte, men snart dyttet kona hodet hans bort og jeg skjønte at hun hadde fått en sterk orgasme og ikke ville ha mer. Det virket ikke som gutten ville gi seg, men da jeg ba han stoppe og sette seg i baksete gjorde han som jeg ba han om.

Vi kjørte tilbake til Fredrikstad og det ble ikke sagt stort. Stemningen var nok liiitt trykket, men da vi kom fram til jernbanestasjonen snudde hun seg mot gutten, smilte og takket han pent for "god behandling".

Legg igjen en kommentar