Overraskelser…

Denne novellen er vist 6805 ganger.

Vi var på vei ut døren, vi skulle spise middag ute i dag med to av dine forretningspartnere. Du visste at jeg helst ville slippe, men likevel spurte du fordi du ønsket mitt nærvær der. Selvfølgelig kunne jeg ikke si nei til deg. Du plukket opp en liten pose som hadde ligget sammen med de andre posene på gangen og fikk det rampete uttrykket som du pleier å få når du pønsker på noe. Du ba meg spre bena, bøye meg fremover, med hendene på ryggen. Jeg merket at du trakk skjørtet mitt opp, og så begynte du å fingre meg. Først over klitten, til du merket at jeg ble våt. Så uten forvarsel presset du to fingre hardt inn i musen min. Du fingret meg bare inn liten stund, før du fjernet fingrene dine like raskt som du hadde presset de inn. Jeg klynket klagende, du kunne ikke stoppe nå! Du lo bare lett, mens du lot meg bli stående i den posisjonen. Jeg hadde ikke fått tillatelse til å reise meg igjen. Så skilte du kjønnsleppene mine, og presset noe inn. Sa at jeg hadde fått et nytt leketøy. Jeg forstod hvordan leketøy det var for plutselig begynte det å vibrere! – Liker du det vibrerende egget, kjære?

Da jeg badet tidligere den dagen hadde jeg kommet på en liten idé som kunne gjøre kvelden litt mer spennende. Da jeg steg ut av badekaret gikk jeg inn på soverommet, og fant frem noen leketøy fra skuffen der de har fått sin faste plass. Jeg la meg godt til rette i sengen og tok først et bilde av mitt nybarberte kjønn med kameraet på mobilen. Så lot jeg en finger gli lett over sprekken mellom kjønnsleppene mine, jeg var allerede våt, og veldig opphisset. Så strøk jeg langefingeren over klitten, mens jeg skilte leppene med fingrene ved siden av, og knipset nok et bilde. Jeg forsøkte å forestille meg hvordan du ville reagere når du mottok bildene, og det gjorde meg om mulig enda våtere!

Jeg vet også hvor mye du nyter rumpehullet mitt, og synet av det, så jeg fuktet en finger og lot den gli inn i det stramme hullet, mens jeg tok et bilde med den andre hånden.

Jeg la fra meg mobilen, og fant frem den lille vibratoren, måtte bare fullføre det jeg hadde startet på!

Jeg la vibratoren mot klitten, og presset lett. Ettersom jeg nærmet meg orgasme så gikk pusten min tyngre, og jeg stønnet, selv om jeg knapt enset dette. Pulsen min steg raskt, og jeg kom i det jeg stakk en fingertupp akkurat innenfor analåpningen, merket hvordan musklene mine trakk seg sammen, gang på gang…

Du lot egget vibrere inni meg under hele bilturen ned til sentrum, mens du fingret meg lett. Fornøyd med innkjøpet ditt. Du slo det av rett før du parkerte, men uten å trekke det ut. De vi skulle møte i dag hadde jeg ikke sett før, men jeg visste det ville bli mye forretningsprat.

Restauranten vi skulle møte de på lå bare 5 minutter unna så vi spaserte bort. I det du skulle introdusere meg for de slo du også på egget. Mon tro hva de tenkte årsaken til mitt overraskede ansikt kunne være! Du lot heldigvis ikke egget vibrere så lenge denne gangen, bare nok til å opprettholde min høye puls.

Da vi var ferdige med hovedretten unnskyldte jeg meg og stakk på toalettet. Der sendte jeg bildene jeg hadde tatt med mobilen tidligere, over MMS. Da jeg kom tilbake så du bare på meg med et hevet øyenbryn og et lite smil.

Heldigvis dreide ikke praten seg bare om forretninger lenger, men fløt lett. Jeg skvatt til da egget plutselig begynte å vibrere igjen, for jeg hadde nesten glemt at det var der! Du satt der og så vitende på meg, med det lekne uttrykket ditt. De andre registrerte at jeg skvatt, men heldigvis kunne de ikke høre den lille summingen forårsaket av vibreringen. Jeg prøvde å bortforklare at jeg bare trodde jeg hadde glemt noe, mens jeg så rødmende ned

.

Etter hvert begynte det å bli temmelig sent, og det var på tide for å sette kursen hjemover. Galant som du er så åpnet du bildøren for meg også denne gangen, men i stedet for å lukke døren så fant du frem et lite tau som du hadde lagt i baksetet. Så knøt du hendene mine fast bak seteryggen. Du lukket døren og satte deg inn og startet bilen. Du startet også vibreringen på det lille egget, og jeg stønnet høyt. – Jaså, du likte det? Som takk for bildene du sendte så skal vi ut på en liten kjøretur.

Du kommanderte meg til å spre bena, først strøk du meg bare over den myke huden på innsiden av lårene mine, fikk meg nesten til å skrike etter mer. Så fortsatte hånden din videre oppover, til den hvilte over kjønnet mitt. Sakte begynte du å leke med klitten min, og etter hvert med både hardere, raskere og mer direkte berøringer på klitten. Da du merket at jeg var altfor nære orgasme fikk jeg et lite klaps på klitten, med en streng beskjed om å si i fra når jeg var for nær ved å komme. Slik fortsatte du, og da du fjernet hånden din holdt jeg på å hyle høyt av frustrasjon!

Du hentet noe fra en pose i baksetet, en vibrator som du så gned mot klitten min. Jeg stønnet høyt, men du holdt meg hele tiden igjen så jeg ikke skulle komme.

Endelig stoppet du bilen, vi var på en øde parkeringsplass. Jeg var ikke sikker på hvor vi var, eller hvor lenge vi hadde kjørt. Du tok av deg slipset, som du knøt bak hodet mitt, brukte det som et blindfold. Så merket jeg at du smurte inn rumpehullet mitt med glidemiddel, før du presset noe mot det lille, trange hullet mitt. Jeg merket at det var et nytt leketøy, for formen var uvant. Siden jeg ikke kunne se, så kunne jeg bare anta at det var en butt-plug. Egget vibrerte fremdeles. Jeg hørte og merket at du pumpet opp butt-plug’en, den utvidet seg. Jeg begynte å klynke lett og vri på meg, men ble bare belønnet med et rapp over det ene låret, og kommando om å sitte stille. Du pumpet den opp et par hakk til, og igjen fortsatte du med vibrator på klitten min. Du fortsatte å føre meg nærmere og nærmere orgasme, og jeg sa i fra at det var like før men du fortsatte, samtidig som du sa at jeg ikke fikk komme, og at om jeg kom så visste jeg at du måtte straffepule rumpen min. Jeg begynte å stønne og klynke om hverandre, du visste jeg ville komme, at jeg ikke kunne unngå det, du tvang meg til å komme. Jeg kom med et lite skrik, du merket sammentrekningene mine i hele kroppen min. Du slapp luften ut av butt-plug’en.

Raskt knøt du opp knuten bak bilsetet og ledet meg ut av bilen. Du ba meg bøye meg over panseret, helt ned.

Som straff for å ha sendt de bildene over MMS skulle jeg få ti smekk over stumpen, med flat hånd. Og enda flere om jeg kommer ut av tellingen, eller glemmer å titulere deg som Mester. Jeg klynket for hvert slag, forsøkte å bite tennene sammen, og ikke skrike høyt. Det var ikke enkelt, men endelig var du ferdig. Du spurte om jeg var blitt lydig. – Jeg er lydig, Mester…

Du sa at jeg fremdeles måtte bli straffepult i stumpen.

Samtidig som du smurte inn rumpehullet mitt la du vibratoren over klitten min. Så presset du den hardt inn, helt til bunns, hullet mitt var fremdeles utvidet etter plug’en så det gjorde ikke så vondt. Du støtet på, hardt og fort, nærmest brutalt! Jeg klynket under deg, stønnet, nøt, forsøkte å vri på meg, men du holdt meg nede. Du ba meg holde vibratoren på plass, ikke ta den bort før du ga tillatelse til det. Du flyttet den ene hånden til håret mitt, begravde fingrene dine i det, og dro skikkelig tak, mens den andre hånden ble liggende på korsryggen og presse meg ned.

Jeg merket at jeg nærmet meg klimaks igjen, spurte om tillatelse til å komme. – Snart, sa du.

Jeg forsøkte å holde igjen, men jeg fikk ikke lov til å fjerne vibratoren, og kunne ikke, måtte komme! Jeg skrek ut, og orgasmen bølget gjennom meg, jeg registrerte så vidt at du kom før jeg sank sammen. Du fortsatte å støte litt til, og jeg merket fremdeles rykningene i kroppen min.

Du ga meg et lite kyss i nakken, og trakk ut egget som fremdeles vibrerte, tok av blindfold’et og bare omfavnet meg. Hvisket hvor flink jeg hadde vært… «

Legg igjen en kommentar