Overtid på treningssenteret

Denne novellen er vist 8852 ganger.

Da jeg var 16 år hadde jeg en kveldsjobb på et treningssenter i Oslo som idag er en del av Elexia-kjeden. Jeg jobbet hver kveld sammen med en jente som het Veronica. Hun var 25 år og var den av oss som til vanlig hadde ansvar for å låse og for å sette på alarmen.

En dag hadde hun avtalt å gå på kino sammen med sin kjæreste rett etter jobb og hun spurte meg om ikke jeg kunne låse alene den dagen. Jeg kjente jo alle rutiner og alarmkoder, så jeg svarte at det skulle nok gå bra. Når de siste medlemmene hadde forlatt sentret, låste jeg dørene og tok en siste runde rundt på sentret for å sjekke at det var helt tomt. Det var en rar følelse å gå rundt på sentret helt alene. Når jeg hadde forsikret meg om at sentret var helt tomt, fant jeg plutselig veldig lyst til å trene. Jeg hadde ikke med meg noe treningstøy, men siden jeg var helt alene, og sentret lå under flere etasjer under gateplan uten mulighet for innsyn bestemte jeg meg for at jeg kunne trene i undertøyet mitt, og siden gå uten undertøy hjem.

Jeg tok av meg senterets uniform og ved resepsjonen og skrudde musikken høyt på. Deretter gikk bort til syklene. Jeg bestemte meg for å sykle litt først. Jeg har alltid elsket spinning, og det var ekstra deilig å kjenne det deilige sykkelsetet presse mot det tynne stoffet i trusa mi. Jeg vet ikke hvor lenge jeg syklet, men det kan ha vært bortimot en time. Jeg husker i alle fall at jeg var dødssliten da musikken plutselig stoppet. Jeg merket at hjertet nesten stoppet, da det gikk opp for meg at jeg ikke var alene i sentret.

I neste øyeblikk ble døren til spinningsalen åpnet, og i døren stod to uniformerte menn fra vaktsentralen. Den ene var en litt eldre kar, jeg vil anslå at han var i begynnelsen av 40-årene, den andre nesten 20 år yngre.

-“Hvem er du og hva gjør du her?” Det var den Eldste karen som spurte.
-“Je.j.jeg jobber her og tenkte bare å trene litt før jeg drar hjem”, klarte jeg å stotre frem med skjelvende stemme.
-” Det stemmer. Jeg kjenner henne igjen, hun jobber i resepsjonen”, sa den yngste av sikkerhetsvaktene. Jeg kjente igjen stemmen.

Det var Jack. Han trente på sentret og tok seg alltid tid til å flørte med oss i resepsjonen. Jeg ble med en gang mye roligere når jeg oppdaget at det var Jack som stod der. Han var en meget kjekk og veltrent mann, og jeg må innrømme at jeg hadde hatt en og annen våt fantasi om Jack tidligere. Han forklarte meg at de hadde kommet ned for å sjekke at alt var ok siden ikke alarmen var blitt koblet til på det vanlige tidspunktet. Jeg forsikret dem om at alt var i sin skjønneste orden og at jeg skulle sette på alarmen når jeg gikk. Den eldste likevel ikke helt fornøyd.

-“Jeg håper du er klar over at du ikke har lov til å være her nede etter stengetid unge dame”, sa han til meg med en morsk stemme.
-“Jeg blir nødt til å rapportere dette til dine overordnede, og sentret blir nødt til å betale for utrykningen”. Jeg så fortvilet bort på Jack. Jeg hadde bare jobbet der et par måneder, og jeg fryktet at jeg ville få sparken hvis dette. Jack så hvor fortvilet jeg var, han så bort på partneren sin og sa: -“Du Jan, kan vi ikke gjøre et unntak? bare denne ene gangen”. Jan ble stående et øyeblikk å tenke seg om, før han vendte seg mot meg: -“Ok, du skal få slippe med en advarsel denne gangen, på den betingelse at vi får gjøre hva vi vil med deg i en time.” Jeg ble stående helt målløs av dette høyst uventede forslaget. Jeg så fortvilet bort på Jack for å se om han samtykket i denne høyst umoralske anmodningen. Jack så på meg og sa med rolig stemme at dette nok var den beste avtalen de kunne tilby.

-“Aldri livet! Dere er noen perverse svin begge to!” Jeg var så sint at jeg skrek til dem. Selv om Jack var en gutt jeg under andre omstendigheter mer enn gjerne kunne tenke meg å ha sex med, og Jan faktisk hadde en veldig bra kropp i forhold til alderen så var dette konseptet så frastøtende at jeg hadde mest lyst til å drepe dem der og da.
-“Ok, vi ville bare gi deg et alternativ”, sa han mens han tok frem telefonen sin og begynte å slå nummeret til sentralen.

-“Vent! Jeg skal gjøre det!” Ordene som kom ut av min munn kom minst like overraskende på meg selv som på de to uniformerte herrene. Jeg så ned i bakken, og merket at jeg ikke klarte å løfte blikket for å se på dem. Jeg tror aldri jeg har følt meg så liten og skamfull som akkurat i det øyeblikket. Jack kom bort til meg og snakket til meg med en myk sensuell stemme. Han lovte meg at jeg ikke skulle angre på det valget jeg hadde gjort og at når alt var over skulle jeg minnes denne hendelsen som en positiv opplevelse.

Jeg løftet blikket og så inn i Jack sine vakre blå øyne. Han virket så ærlig, snill og omtenksom at den følelsen av skam som jeg hadde vært fylt av bare sekunder tidligere var visket helt bort, og isteden blitt erstattet av en lengsel etter nærhet. Jeg lente meg forover og kysset Jack sine lepper, og ganske raskt utviklet det seg til det mest intense tungekysset jeg noensinne har opplevd. Samtidig lot han hendene utforske kroppen min, og ganske raskt lå bh’n min på gulvet bak meg. Jack tok en god titt på kroppen min, før han visket i øret mitt at han ofte hadde fantasert om hvordan jeg så ut naken. Jeg tok av meg min truser og poserte litt foran han.

-“Innfrir jeg dine forventninger?” Spurte jeg med et forførerisk smil. Han svarte ikke, men tok forsiktig tak i hånden min og førte den bort til buksa si. Der lot han meg få lov til å kjenne på pikken sin. En steinhard pikk som fortalte mer enn tusen ord. Det var tydelig at pikken lengtet etter å bli slept fri, så jeg knepte raskt opp knappene på buksa, mens jeg hele tiden hadde blikkontakt med Jack. Når jeg tok blikket ned igjen stod pikken rett opp fremfor ansiktet mitt. Det var en deilig pikk, selv om jeg i mine fantasier hadde innbilt meg at Jack faktisk hadde en enda større pikk. Jeg tok tak rundt den og runket den forsiktig, Oppildnet av noen kåte stønn økte jeg tempoet. Etter en liten stund kom det ut et par dråper ut av kukkhodet. Jeg slikket dem raskt i meg. De hadde en herlig erotisk smak over seg og jeg merket at jeg ville ha mer. Jeg begynte å suge han, og til min store overraskelse merket jeg at jeg klarte å få mye mer av han sin pikk inn i munnen enn hva jeg hadde klart med andre gutter tidligere. Det ble snart et mål for meg å klare å få hele pikken inn i munnen. For hver gang jeg nærmet meg roten strakk jeg meg alt jeg klarte, og til slutt klarte jeg å presse hele pikken inn.

-“Jeg ser vår unge venninne begynner å føle seg litt mer komfortabel”, Jan sin stemme fikk det til å gå frysninger nedover ryggen på meg. Han hadde stått å betraktet oss mens han hadde begynt å kle av seg. Jeg bestemte meg for å ignorere han og isteden vie all min oppmerksomhet og alle mine krefter på å gi Jack en god blowjob. Men å ignorere Jan skulle vise seg å være langt lettere i teori enn i praksis. Snart merket jeg at den våte trusen min forsiktig ble tatt av meg og at mine lår som var svært støle fra all syklingen, ble skilt fra hverandre. Jeg sugde Jack mer og mer intenst og forsøkte å holde fokus, samtidig som jeg klemte mine små hender rundt hans perfekte rumpeball. Men Jan begynte snart å bearbeide musa mi med en tungkontroll som overgikk mine villeste fantasier, samtidig som han masserte klitten min med to fingre. Jeg merket at jeg ikke klarte å holde ut stort lenger, og da jeg kjente at Jack kom i munnen min brøt jeg sammen i en kraftig orgasme. Jeg ble liggende på gulvet med ansiktet mot baken mens jeg kjente at Jack sprutet det som var igjen av spermen sin ut over ryggen min.

Jeg løftet blikket og smilte tilfreds til Jack, men ganske raskt var det noe helt annet som fanget min interesse. For mot meg kom Jan og han hadde en kukk som var større og kraftigere enn noen pikk jeg noensinne hadde sett. inkludert pornofilmer! Den må ha vært godt over 20 cm, men det som imponerte mest var tykkelsen. Selv om pikken bare var halvstiv når han kom imot meg, forsto jeg raskt at dette kom til å bli problemer hvis han skulle prøve å trenge inn i meg.

Samtidig merket jeg at denne monsterpikken gjorde meg enda mer kåt, og jeg strakte ut hånden for å kjenne på den. Jeg tok meg god til å studere den og leke med den. Selv om jeg ikke klarte å få håna helt rundt skaftet gikk det greit og runke han. Jeg merket hvordan pikken vokste ytterligere i hånden min. Jan bad meg holde opp han mente at hvis vi tillot pikken å vokse ytterligere ville vi aldri klare å få den inn i den lille munnen min. Jeg innså at han selvfølgelig hadde rett og trolig snakket ut fra tidligere erfaringer. Han stelte seg opp rett foran meg og jeg gapte alt jeg kunne. Han klarte å manøvrere store deler den gigantiske pikken inn i munnen min og jeg må innrømme at jeg likte følelsen av å ha hele munnen fylt med pikk. Men det gikk raskt opp for meg at det kunne bli et minst like stort problem å få kukken ut av munnen som inn. For inne i munnen vokste pikken raskt og ble fullt erigert. Jeg kjente at det strammet veldig i leppene mine og forsøkte å trekke meg vekk, men han holdt meg fast og presset meg opp i mot veggen. Han begynte å munnpule meg. Jeg kjente at underleppa hadde sprukket opp litt, og en smak av blod blandet seg med saftene fra Jan sin pikk inne i munnen min. Men snart skulle denne smaken bli erstattet av en annen. For snart fyltes munnen min med en mengde sperm som helt klart stod i stil med størrelsen på utstyret. En kraftig stråle treffer meg i ganen og forsvinner ned i halsen på meg. Jeg prøver å rive meg løs, men han holder meg fast og sender en ny stråle ned i halsen på meg. Jeg merket at jeg begynte å få problemer med å puste, og jeg begynte å brekke meg. Da han trakk seg ut ble jeg stående på alle fire mens imponerende mengder sperm rant ut av min munn og ned på gulvet.

“Akkurat nå er du utrolig sexy”, når jeg hørte Jack sin stemme kunne jeg ikke gjøre noe annet enn å le av situasjonen. At Jack hadde opplevd det lille showet som jeg og Jan hadde holdt for han som svært opphissende var tydelig for nå stod han der igjen med en perfekt erigert penis klar til å trenge inn i den gjennomvåte fitta mi. Selv om jeg er veldig trang var jeg nå så våt og slapp i muskulaturen at han ikke hadde noen problemer med å presse hele pikken sin inn i meg. Han la hendene sine rundt hoftene mine og begynte å knulle meg i et raskt tempo. I flere minutter knullet han meg i et tempo som i allefall slo fast at han var godt trent. Mens Jack knullet meg slikket jeg ren pikken til Jan. Jeg merket at også han så smått begynte å våkne til liv igjen og det var med en enorm spennende å se Jan sin utrolig pikk vokse seg stor igjen. Nå begynte også tempoet til Jack å dale bak meg, han var tydelig sliten og de to herrer ble enige om å bytte plass igjen.

Nå kom det øyeblikket som jeg hadde gruet meg til. Jan skulle presse sin utrolig store pikk inn i min lille mus. Jeg prøvde å ta Jack sin pikk inn i munnen, men han ville vente i frykt for at jeg skulle bite tennene sammen når Jan presset inn pikken sin. Jeg kjente at Jan skilte fitteleppene mine fra hverandre og plasserte kukken sin mot åpningen. Jack tok tak rundt skuldrene mine og hjalp meg å holde igjen når Jan støtet inn i meg. Når han støtet første gangen kom han bare noen få cm inn, til tross for at hann hadde brukt mye kraft i støtet. Jeg skrek ut at dette ikke kom til å gå, men Jan bare fortsatte. Tre kraftige støt var alt Jan trengte på å komme til bunns i meg. En oppgave jeg på forhånd ville ha sagt var umulig. Jeg kjente krampetrekninger i alle musklene mine når han begynte å knulle meg og ganske snart opplevde jeg en ny voldsom orgasme. Dette så ikke ut til å distrahere Jan noe nevneverdig som fortsatte å knulle meg mens han brukte den ene håndflaten til å massere klitten min. Jeg tok Jack sin pikk i munnen. Det var deilig å ha en pikk i munnen igjen og det hjalp meg å glemme noe av den smerten jeg opplevde hver gang Jan støtet inn sin kukk. For selv om min fitte nå var blitt kraftig utvidet så var den fremdeles for trang til at Jan klarte å finne en god rytme. Til slutt trakk han seg ut, jeg var så sliten og så gjennomvåt, både av svette og safter, at jeg ikke klarte å registrere om det hadde gått for han eller ikke.

Uansett gjorde det at jeg lettere kunne konsentrere meg om pikken som jeg hadde i munnen min. Jack på sin side hadde ingen planer om å komme i munnen min, isteden hvisket han i øret mitt at han hadde lyst til å komme i analen min. Jeg stoppet brått å suge, tok pikken ut av munnen og så opp på han. Jeg hadde tenkt til å nekte blankt men da jeg så opp i de uskyldige, bedende blå øynene hans klarte jeg ikke å si nei. Han hadde vært så snill og forsiktig med meg hele kvelden at jeg ville ha dårlig samvittighet i lange tider hvis jeg nektet han det. Dessuten regnet jeg med at det at det ville være en langt mindre fysisk påkjenning å ha pikken til Jack i analen enn det var å ha monsterpikken til Jan i fitta. Han bad meg om å reise meg opp og lene overkroppen mot styret på den ene sykelen. Jeg gjorde som han bad om og han stelte seg raskt bak meg og begynte å presse den ene fingren sin opp i rompa mi. Han kom litt inn, men fant raskt ut at han måtte ned og hente litt fittesaft før han klarte å trenge den helt inn. Han begynte sakte å bevege fingren sin. Først frem og tilbake, deretter i litt roterende bevegelser i et forsøk på å få rompehullet til å utvide seg noe. Jeg måtte gi fra meg et kraftig stønn når han presset inn den andre fingeren, men når den først var kommet inn gikk det greit, og Jack sine fingerbevegelser begynte å bli stadig mer behagelige. Han tok nå piken sin inn i fitta mi slik at den skulle være våt og glatt når han førte den i analen. Han tok ut fingrene sine og jeg merket at jeg spente alt jeg eide av muskler i påvente av hva som skulle komme. Han siktet seg inn på åpningen og forsøkte å presse seg inn på et langt støt. Han kom ikke veldig langt, men langt nok til at han kunne begynne å jokke seg innover. Det var ikke mange centimeterne han klarte å komme inn for hver gang, men gradevis nærmet han seg målet. Jeg skrek ut av full hals mens jeg klamret meg fast i sykkelstyret. -“Bare skrik alt du orker, ingen kan høre deg her nede”, lo Jan som tilfreds stod og betraktet Jack sitt mesterstykke. Endelig klarte han å komme helt inn med hele pikken, og jeg hørte et tilfreds stønn bak meg. Han begynte sakte å bevege piken ut av rompa mi før han med voldsom kraft støtet den helt inn igjen i et skyv. Han begynte nå å knulle rompa mi i et tempo og en rytme som var behagelig for oss begge, og det tok i lang tid før vi begge krøp sammen i en herlig orgasme. Jeg så bort på Jack som lå på ryggen med et stort smil rundt munnen. Det var utrolig tilfredsstillende å se Jack så lykkelig.

“kom deg opp igjen! Det er fremdeles noen minutter igjen av timen vår!” Det var Jan som snakket til meg med en streng stemme. Jeg fikk fullstendig panikk da jeg forsto hva han hadde tenkt til. Han hadde tenkt til å forsøke å presse den gigantiske pikken sin inn i den trange lille rompa mi. Jeg forsøkte å løpe mot døren, men han fikk tak i meg og presset meg ned i bakken. Han satte seg over meg og strakte seg etter jakka si som lå på gulvet ved siden av oss. Til min store forskrekkelse fant han frem et sett med håndjern som han brukte til å feste hendene mine bak på ryggen. Jeg ropte til Jack at han måtte hjelpe meg, men han bare lo, og forsøkte å forsikre meg om at alt kom til å gå bra. Han mente at han allerede hadde åpnet opp rumpa mi så mye at Jan lett vil klare å trenge inn i meg. Jeg delte ikke Jack sin optimisme, men forsto at det ikke var så mye jeg skulle ha sagt når Jan løftet meg opp og presset meg mot speilveggen med ansiktet først. Han skilte beina mine fra hverandre mot og presset pikke sin opp mellom rompeballene mine. Jeg ventet at han skulle støte opp i meg, men isteden tok han tak i skuldrene mine og presset rompehullet mitt ned på pikken sin. Det siste jeg husker er en voldsom smerte før alt ble svart.

Da jeg kom til meg selv igjen hadde Jan lagt meg over et sykkelsete, fremdeles med hendene i håndjern på ryggen. Bak meg stod Jan og knulla meg som besatt. Det var tydelig at kroppen min hadde begynt å vende seg til den store belastningen fra Jan sin pikk. Og bevegelsene hans kjentes faktisk deilige ut. Men jeg lå svært ubehagelig og hadde tenkt å spørre om vi kunne flytte litt på oss da jeg kjenner at Jan spruter i meg. Det var utrolig deilig og vi regelrett datt ned på gulvet begge to. Vi lå der helt utmattet et par minutter, før Jan og Jack fant ut at de måtte komme seg tilbake før noen sendte forsterkninger

Jeg har ikke sett noe til Jan sin monsterkukk siden, men jeg og Jack har ofte tatt følge hjem etter at treningssenteret stenger.

Legg igjen en kommentar