På engen

Denne novellen er vist 18609 ganger.

Jeg lå på ryggen i gresset på engen og så opp på himmelen. Jeg savnet deg i dag. Himmelen var lyseblå og det var ikke en sky å se i mils omkrets. Solen sto høyt på himmelen og skinte så intenst at jeg nesten kunne kjenne hver enkelt solstråle på kroppen min. Og varmen hadde vært uutholdelig hvis det ikke hadde vært for den svake vinden som blåste i jevn strøm over kroppen min og kjølte meg ned. Jeg tenkte at dett måtte være den perfekte sommerdag. Så lukket jeg øynene og nøt den. Jeg kunne se ansiktet ditt når jeg lå slik. De grønne øynene, det mørke håret…det var slik jeg så deg første gangen og slik vil jeg huske deg. Sikker og sterk.

Vinden tiltok litt og det halvhøye gresset rundt meg begynte å bevege seg med den. De strøk over huden min og nærmest kjærtegnet kroppen min. jeg begynte å tenke på hva jeg hadde gjort tidligere den sommeren. Jeg tenkte på deg. Du som hadde tatt meg med inn i denne for meg tidligere ukjente verden. Jeg tenkte på hvordan du hadde fått hver nerve i kroppen min til å spenne seg i vellyst. Med ett syntes jeg jeg ørte stemmen din…

Jeg lå stille og lyttet. Langt borte kunne jeg høre en bekk sildre livlig. Jeg kunne kjenne vinden over hele kroppen min og solen varme meg. Et lite øyeblikk virket det som om all naturen rundt meg gikk inn for å tilfredsstille meg. Solen skinte og varmen trengte seg gjennom klærne mine. Vinden blåste forsiktig opp under skjørtet mitt. Gresstråene gled frem og til bake langs armene, lårene og leggene mine. Bekken i bakgrunn hvisket til meg med en rolig stemme. Jeg kunne høre ospetrærnes trekrone bruse i vinden som om de svarte på min egen sterke lengsel. Tankene mine falt igjen på deg. På hvordan du hadde behandlet kroppen min…

Nå merket jeg at jeg ble kåt. Jeg visste ikke hvor mye ennå, jeg måtte kjenne…sakte førte jeg en hånd ned under skjørtet mitt og inn under trusekanten. Slik som du gjorde den gangen..
Jeg stoppet et øyeblikk som for å forberede meg på hva jeg ville kjenne. Hånden min gled lenger ned og nådde snart musa mi og en finger gled over kjønnsleppene mine. Jeg stønnet lavt når jeg kjente hvor våt jeg egentlig var. jeg husker du fortalte meg hvor deilig du synes det var. «Du er så deilig og våt, Cecilie» sa du. Jeg husker hvordan det var mellom oss den gangen du var inni meg. Elektrisiteten.

Jeg la langefingeren og pekefingeren min rundt klitoris og begynte sakte å massere meg selv med små sirkelbevegelser. Jeg følte en iling gjennom kroppen min og merket at brystvortene mine var stive og presset mot singletten min. Imens jeg fortsatte å massere klitten brukte jeg nå den andre hånden min til å dra av meg toppen min. jeg lot den samme hånden massere den ene brystvorten min. Jeg stønnet lavt og hvisket navnet ditt. Dette sendte nemlig et stikk av vellyst rundt i kroppen min og jeg ble om mulig enda kåtere. Jeg lot hånden mellom bena gli nedover kjønnet mitt. Jeg lot ev finger gli langs høyre kjønnsleppe. Det var slik du gjorde, du vekket noe i meg som nå skrek etter å få den samme behandlingen igjen. Jeg stakk en finger inn i meg selv. Så fulgte en til etter. Jeg beveget fingrene min inn og ut. Først sakte.
Den andre hånden min flyttet seg nå nedover fra brystet mitt og til der den andre hånden holdt på. Jeg brukte denne hånden til å holde kjønnsleppene fra hverandre. Jeg så for meg deg. Deilige deg. Jeg førte fingrene fortere og fortere inn og ut av musa mi. Det var deilig å kjenne hvordan den klemte seg rundt fingrene mine. Jeg kjente det rant av meg. Og merket at jeg nærmet meg et klimaks. Jeg fortsatte å massere meg selv både inni og utenpå musa. Nå brukte jeg hele hånden. Jeg merket hvordan hver muskel i kroppen dirret i påvente av orgasmen jeg var på vei imot. Plutselig spente kroppen min seg. Alt rundt meg ble borte og jeg fikk en fantastisk orgasme. Jeg hørte meg selv rope men registrerte det ikke. kroppen min flommet over med følelsen av å sveve. i mens de siste bølgene av ekstase raste gjennom meg, slikket jeg ren hendene mine. det var en rar følelse å smake seg selv. En rar men god følelse.

Så ble jeg rolig. Jeg så bare ansiktet ditt. Så deg ligge ved siden av meg og stryke meg over magen og smile til meg. Jeg ser godheten i øynene dine og føler tryggheten i hjerteslagene dine når jeg ligger tett inntil deg. Men så åpner jeg øynene mine. Og du er ikke her. Du dro. Jeg er her alene med lengselen og minnene.

Legg igjen en kommentar