På fersk gjerning

Denne novellen er vist 19486 ganger.

Det var en helt vanlig fredagskveld i midten av Juli. Hanne og jeg hadde ingen spesielle planer, så vi bestemte oss for å ta en tur på kino. Hun skulle velge film, og selvsagt valgte hun noe jeg ikke i mine villeste drømmer kunne tenkt meg å se.

Som forventet var ikke filmen av de mest spennende, så da jeg plasserte hånden på Hannes ben, overrasket hun meg ved raskt å flytte den litt lengre opp. Til og med hun syntes visst å mene at den var kjedelig, for hun er ellers ikke spesielt glad for å bli berørt på den måten når hun ser en film hun liker. Hun påstår at hun ikke greier å konsentrere seg om filmen. Jeg antar det er et kompliment.

Vi så ikke på hverandre overhodet, men hånden min gled forsiktig opp og ned på innsiden av låret hennes. Hanne vred litt på seg og gjorde det helt klart at hun ville jeg skulle ta på henne enda litt lengre opp. Sakte oppfylte jeg hennes ønske og beveget hånden lengre opp.

Fingrene mine strøk over trusen hennes, og jeg ble overrasket over hvor våte de var. Forsiktig masserte jeg henne utenpå det tynne stoffet, før en fingertupp trakk det litt til side, og jeg kunne berøre det bare kjønnet hennes. Jeg snudde meg for å se på henne, men en finger la seg på kinnet mitt og ba meg på den måten om å holde øynene festet mot lerretet.

Uten å bevege hodet så jeg meg rundt, men kunne ikke se noen som kikket i vår retning, – dessuten var salen nesten helt tom.

Fingrene mine gled opp og ned sprekken hennes, og en finger truet forsiktig med å trenge inn i hennes glovarme fitte. Men før jeg rakk det tok hun over kontrollen. Forsiktig og sakte gled Hanne av setet og ble stående på kne imellom bena mine. Forsiktig trakk hun ned buksesmekken og slapp ut den stive pikken min.

Før jeg idet hele tatt rakk å reagere, hadde hun latt hele hodet gli inn i munnen sin. Tungen hennes sirklet rundt langs kanten av kukhodet, før hun lot munne gli sultent ned langs skaftet, samtidig som tungen presset mot undersiden av pikken. En av hendene hennes gled ned mellom bena mine, og la seg rundt ballene mine. Forsiktig masserte hun dem. En finger fulgte blodåren på undersiden, og jeg kjente begjæret flomme gjennom meg.

Jeg vet ikke hvorfor jeg nyter følelsen av en skarp negl som stryker over meg slik, men det kan ha noe med at det føles farlig ut å gjøre. Uansett så nøt jeg det i fulle drag.

Munnene hennes gled opp og ned langs skaftet, og jeg kunne bare sitte og kjenne hvordan den svulmet opp i munnen hennes. Oppførselen hennes overrasket meg ikke så veldig, Hanne har alltid blitt veldig tent ved tanken på at noen kan ta henne på fersk gjerning, og det var ikke første gangen jeg var blitt sugd på et offentlig sted med mennesker rundt.

Overrasket ble jeg derimot idet jeg kjente en hånd på skulderen og hørte en mannsstemme si:

– Dere to, ut NÅ!!

Hanne ga skremt slipp på pikken min, og reiste seg forvirret opp. Med håndbaken tørket hun seg rundt munnen, og blikket hun sendte meg var ikke spesielt lykkelig. Jeg fulgte hennes eksempel, og kneppet hurtig igjen buksen om min fallende pikk.

– Kom dere ut! gjentok vakten, høyere denne gangen, og et par hoder snudde seg og kikket i vår retning. Men de konsentrerte seg snart om filmen igjen. Hanne gikk foran meg bortover stolraden, og jeg fulgte hakk i hel, fremdeles med kinovaktens hånd på skulderen min. Han hadde skrittet over stolraden, og var tydeligvis innstilt på å følge oss helt ut.

– Inn der, sa han med ett, og ledet oss inn på et kontor.

– Hva faen er det dere tror dere kan holde på med? Spurte han så fort vi hadde kommet oss inn og fått lukket døren bak oss.

Vi ba mumlende om unnskyldning, og lovet dyrt og hellig at det ikke skulle gjenta seg. Men han ga seg ikke så lett.

– Jeg burde anmelde dere, det er det eneste riktige. Han tok en kunstpause før han fortsatte: – Jeg skal gi dere en mulighet. Jeg varsler ikke politiet dersom hun gir meg en skikkelig avsugning.

Blikket hans boret seg inn i Hanne, og hun krympet seg.

– Nå hva blir det til? hveste han etter en liten stund da ingen av oss sa et ord.

Med ett hevet Hanne blikket, og det glødet i øynene hennes da blikket møtte hans. Uten et ord gled hun ned på kne foran ham, – alt skjedde for fort til at jeg idet hele tatt rakk å reagere, og så trakk hun ned glidelåsen hans. Med raske bevegelser åpnet hun beltet hans, og med et rykk som fikk ham til å ynke seg, rev hun buksa ned så han ble stående med den rundt knærne.

Pikken hans hang litt ned, men før Hanne rakk å berøre den, reiste den seg oppover og pekte rett mot ansiktet hennes. Hun så kort på pikken, før hun gapte opp og lot munnen sin omslutte den. Måpende ble jeg stående og se på, usikker på hva jeg skulle gjøre, men falt etterhvert tungt ned i en stol og tok frem sigarettpakken min.

– Ikke lov å røyke her, sa vakten med en stemme hes av kåthet.

Jeg ga ham bare et kort blikk, og tente sigaretten.

Hanne lot leppene gli opp og ned over det svulmende skaftet. Pikken var ikke spesielt stor, men kanskje en cm over gjennomsnittet. Uansett så var den mindre enn min fastslo jeg, og følte meg litt bedre til mote. Hanne hadde ingen problemer med å få hele i munnen, – leppene hennes gled nedover skaftet, og hun stoppet ikke før ballene hans strøk henne over haken.

Sakte lot hun ham gli ut av munnen sin og inn igjen, og jeg kunne se at leppene var hardt strammet rundt skaftet. Vakten bekymret seg ikke lenger over meg og min sigarett. Jeg vippet av asken, og laget en fin liten haug midt på skrivebordet hans.

Den ene hånden til Hanne la seg om skaftet hans etterhvert som det gled ut av munnen hennes, og hun konsentrerte seg om hodet samtidig som hun runket ham sakte. Hun vred litt på hodet, og blikket hennes møtte mitt. Med blikket pekte hun nedover, og jeg så nedover kroppen hennes. Med den ledige hånden satt hun jammen og koste med seg selv.

Bevegelsene i håndleddet var ikke å ta feil av, hun satt og fingret seg selv samtidig som hun sugde. Hun trakk frem hånden, og holdt den opp mot meg. Vakten var helt i sin egen verden. Det eneste han enset var munnen som arbeidet på den struttende pikken sin, og la ikke merke til at jeg gled litt nærmere dem og tok Hannes fingre i munnen. De var dekket av saftene hennes.

Sakte sugde jeg inn en og en av fingrene hennes og nøt smaken. Uten å bryte øyekontakten med meg, lot hun hånden gli ned mellom bena igjen og trakk skjørtet litt opp. På den måten ga hun meg fritt innsyn i hva hun holdt på med. Hun rettet ut en finger, og holdt den opp foran øynene mine, som for å være sikker på at jeg så den, før hun sakte lot fingeren gli inn i seg selv igjen.

Øynene hennes gled igjen, og hun ynket seg lavt av nytelse. Hun begynte å runke vakten hurtigere, og pusten hans begynte å gå tungt, samtidig som han begynte å støte underlivet sitt mot henne. Jeg stumpet sigaretten midt på skrivebordet, og lente meg litt tilbake. Dette skulle vi nok ta opp når vi kom hjem ja, tenkte jeg med meg selv. Tankene mine arbeidet allerede med en passende straff.

Vakten avbrøt tanke rekken min, og med et langtrukkent stønn kom han. Han pumpet mengder med sæd inn i Hannes munn, – hun svelget det ikke, men lot det renne ut av munnviken hvor det et øyeblikk ble hengende før det begynte å dryppe ned mot gulvet. Hanne fortsatte å suge litt til, inntil pikken begynte å trekke seg sammen og vakten falt litt bakover og ble stående lent inn mot skrivebordet.

Hanne reiste seg opp og stilte seg foran ham. Så bøyde hun seg frem og kysset ham. Villig møtte han leppene hennes, men øynene hans sperret seg opp da Hanne presset en munnfull med sæd inn i munnen hans. Han trakk seg brått unna og spyttet og harket.

Hurtig tok Hanne hånden min, og før han hadde mulighet til å trekke opp buksa og følge etter oss, forsvant vi ut av kontoret og løp nedover korridoren. På rekordtid sto vi ute i den varme sommernatten. Hanne smilte til meg, og uten et ord tok hun hånden min og trakk meg med nedover gaten.

Den samme filmen gikk på en kino som var bare et par kvartaler bortenfor.

Legg igjen en kommentar