På hotell

Denne novellen er vist 9132 ganger.

Døra på heisen rekker knapt å slå igjen før du er over ham og kysser ham vilt på munnen. Han besvarer kysset sultent og nyter mens du presser kroppen din mot ham og gnir hånden mot buksa hans og den steinharde pikken innenfor. Tungene deres leker med hverandre, og hånden hans finner en pupp som den klemmer forsiktig mens han skyver deg mot veggen.
«Åh – jeg har sånn lyst på deg!» utbryter du og lukker øynene mens hånden din finner veien forbi bukselinningen og ned i underbuksene hans. Han kjenner den nakne hånden din mot pikken sin og stønner…
«Han har lyst på deg også!» svarer han. Så stopper heisen og dere retter på klærne, plukker opp bagasjen og setter kursen fort mot rom 412. Nøkkelkortet vil ikke virke ved første forsøk, så han snur det og prøver igjen, litt panikkartet. Han blir lettet når han hører det klikker elektronisk i låsen, og kjenner at håndtaket går ned og døren glir opp. Han holder opp døren for deg og du smetter fort forbi ham, slipper fra deg den lille trillekofferten midt på gulvet slik at han må skritte over den, og slenger deg ned på senga. Han slenger fra seg sekken sin ved siden av den og legger seg ned i senga, halvveis over deg, og dere kysser dypt og inderlig. Han kjenner armen din rundt seg og du trekker ham mot deg og over deg.
«Dette har jeg ventet på så lenge.»
Han ligger oppå deg nå og dere kysser vilt med hverandre, hoftene deres beveger seg i sirkelbevegelser mot hverandre og pusten går tungt. Han kysser deg nedover halsen og oppover mot ørene og kjenner at du nafser så vidt på øret hans før han støtter seg opp med armene og ser ned på deg – betrakter deg. Øynene dine glinser av kåtskap, og du smiler lurt mot ham mens hendene dine finner veien ned mot buskesmekken hans og begynner å kneppe opp. Han setter seg opp, tar tak i hendene dine og holder dem fast.
«Ikke ennå,» sier han og lener seg tilbake over deg mens han fortsetter å holde fast hendene dine. De er låst i grepet mitt på hver sin side av hodet ditt mens han fortsetter å kysse deg. Du presser kroppen din opp mot hans for å få mest mulig kroppskontakt, og pusten din går enda tyngre.

«Jeg har en overraskelse til deg,» sier han og reiser seg opp fra deg. Litt forfjamset ligger du igjen på sengen og titter spørrende på ham mens han finner frem til ryggsekken sin. Håret ditt er rufsete og du er rød i ansiktet av opphisselse. Han roter nedi ryggsekken og finner det han er på jakt etter. Øynene dine lyser opp i det han løfter et par håndjern opp i luften og viser dem til deg.
«Du er gæærn,» utbryter du og smiler mens han kommer tilbake til sengen. Han kysser det ene håndleddet ditt, lar tunga si leke litt over det og fester det ene håndjernet. Du gisper lavt i det han trekker armen din ut og bakover og fester det til sengestolpen bak dere. Så begynner han å kysse seg vei oppover armen din, utenpå blusen, forbi ansiktet ditt hvor han passer på å kysse ekstra mye, både på kinnet ditt, munnen din og halsen din. Så kysser han seg ned over den andre armen, kiler håndleddet ditt med tungen igjen og fester det andre håndjernet mens han kysser deg i håndflaten. Så snart du sitter festet til den andre sengestolpen også, reiser han seg opp fra sengen og begynner å kle av seg. Han tar seg god tid til å kneppe opp alle knappene i skjorten, til og med knappene på ermene. Du har øynene festet til ham hele tiden og han ser at du puster tungt. Du er litt av et syn der du ligger med armene strukket ut og litt bakover, litt hjelpeløs uten mulighet til å komme deg vekk.
Han kaster fra seg skjorten på gulvet og vipper av seg sokkene i det han kryper opp i sengen igjen. Han setter deg skrevs over deg og begynner sakte å kneppe opp blusen din. Han starter nederst og går oppover, passer på å berøre så mye hud som mulig mens han holder på. Siste knappen åpnes og han bretter blusen din til side og avslører en sort, tettsittende sports-bh under. Hendene hans stryker over stoffet i den og klemmer forsiktig på puppene dine mens du vrir deg under ham. Så lar han hendene vandre ned over magen din og ned til buksene. Der finner han fort buksesmekken og begynner å kneppe opp den også. Glidelåsen går ned og han ser en sort truse komme til syne. Så setter han seg opp igjen og hører at du klynker litt før han begynner å kneppe opp sin egen bukse. Det er fem knapper som må kneppes opp, og han tar ham god tid med hver og en av dem mens blikket ditt er festet til skrittet hans. Pikken hans er steinhard og synes tydelig mot det stramme stoffet i buksa, og når han har kneppet opp helt, ser du at den titter over kanten på underbuksa også. Øynene dine er festet til den og du slikker deg rundt munnen, så han kan ikke la være å bevege seg oppover kroppen din og vippe den frem slik at den står stiv og hard ut gjennom buksesmekken.
Du stikker ut tunga og berører kukhodet, en berøring som får pikken hans til å hoppe til litt og vekk fra deg igjen. Du ler og stikker ut tunga igjen, denne gangen holder han pikken sin nede slik at du kan få slikke langs hele skaftet, men i det du løfter på hodet og forsøker å ta hele i munnen, trekker han den vekk igjen og går tilbake til arbeidet med å ta av deg buksene.
Du løfter på rumpa i det han trekker buksene av deg og han passer på å ikke ta med trusa di i samme slengen. Han blir stående og betrakte deg der du ligger med blusen brettet til siden, den sorte bh-en under den og den sorte trusa nederst. Du vrir kroppen din frem og tilbake og gnir lårene mot hverandre som om det er eneste måten du har sjansen til å få noe som helst kroppskontakt.
Han tar tak i beina dine, styrer dem så vidt fra hverandre og planter et dypt kyss i skrittet ditt på utsiden av trusa.
«Ååååaaah,» utbryter du overrasket og sperrer øynene opp i det han lar tunga leke mot stoffet i trusa akkurat der fitta di er. Han kjenner trusa blir våt umiddelbart og kjenner lukten av deg – en deilig pirrende lukt som gjør at han bare får mer lyst på deg. Han åler kroppen sin oppover og ser at du nærmest har lyst til å skirke ut i det pikken hans presser mot trusa di – som om den vil inn, men ikke kommer til. Du sprer beina enda mer og forsøker å vri mer på deg i håp om at den skal gli inn, forbi trusekanten, men han vrir ham bare i motsatt retning mens han slikker puppene dine gjennom stoffet i bh-en.
Så setter han seg opp igjen og går bort til ryggsekken på ny.
Du ser ikke helt hva det er han har funnet frem denne gangen, og du ser på ham med en blanding av fryd og bekymring i det han setter ham skrevs over deg igjen. Han lirker en finger inn under bh-en, midt mellom puppene dine og da ser du hva det er han tar frem fra bak ryggen sin. Saksen blinker nærmest i lyset fra taklampen i det han åpner den, og du kjenner det kalde stålet mot huden din. Han er usikker på om du bare er redd eller om du fryder deg, men han kjenner hjertet ditt banke fortere og fortere etter hvert som saksen skjærer seg inn i stoffet i bh-en og åpner den foran. *Snip snip snip* og han er gjennom, og brystene dine velter seg fri fra det ødelagte stoffet. Så legger han fra seg saksen, tar tak i dem og kysser og slikker vilt på dem mens han nyter hvordan hjertet ditt fortsetter å banke fort.
Synet av de deilige puppene gir ham lyst til å kjenne dem mot pikken sin, og ettersom du sitter fast kan han gjøre som han vil. Så han tar av seg underbuksene, klemmer puppene dine sammen og lar pikken sin gli mellom dem mens han nyter av følelsen og synet. Du løfter hodet ditt opp og stikker tunga di frem for å gi pikkhodet mitt en sleik hver gang det dukker frem mellom de deilige puppene dine, og han merker at han har lyst til å kjenne leppene dine lukkes rundt den og tunga di leke med den inni munnen din. Så han slipper puppene, skyver hoftene fremover og lukker øynene i det du suger ham inn. Leppene dine er så myke og munnen din så varm, og han er nær ved å komme bare av å pule munnen din. Pikken hans glir inn og ut av munnen så lenge han tør, men han må snart stoppe for å unngå å sprute for tidlig.
Så han går tilbake til behandlingen av deg igjen. Saksa finner han igjen like ved siden av dere, og igjen stønner du i det det kalde stålet glir oppover langs hoften din mens han løfter litt på trusestrikken for at saksen skal få komme til.
*Snip*
Og så den andre siden.
*Snip*
Det er bare å brette trusa di ned, og han gliser bredt når han ser hvordan det glinser i safter av den nybarberte fitta di. Han kjenner forsiktig på den med baksiden av pekefingeren og hører du nærmes gisper etter luft. Den er så glatt og våt, og når han smaker på fingeren kjenner han den deilige smaken av deg. En smak som bare gir ham lyst på mer.
Så han legger seg mellom beina dine og kysser innsiden av lårene dine – først den ene siden, så den andre. Så slikker han forsiktig på de glinsende våte fitteleppene, bare så vidt at han er borti, og han merker at det sitrer i kroppen din og du rykker i håndjernene. Hadde du ikke sittet fast ville du sannsynligvis ha presset ansiktet hans hardt mot fitta di.
Han nyter situasjonen og fortsetter å slikke deg litt ertende mens du beveger hoftene dine og forsøker på presse underlivet ditt mot ansiktet hans. Så bestemmer han seg for å være litt snillere, stikker ut tunga og presser den mot fitta, helt nederst ved åpningen, og lar den gli oppover mellom fitteleppene dine, over klitten din og enda lenger opp – over magen, mellom brystene. Hele tiden hører han at du trekker pusten inn i et langt gisp. Så, når han er oppe ved halsen din, sklir pikken hans inn i deg der nede, og du utstøter et hyl. Han kjenner fitta di klemme varmt og deilig rundt pikken sin og han har bare lyst til å holde den der. Følelsen er helt utrolig, men han bruker det han har av viljestyrke til å trekke seg ut igjen, gli ned mellom beina dine og begynne å slikke. Du er om mulig enda våtere enn tidligere, og han blir våt i ansiktet av å slikke deg.
Han gjentar behandlingen med å la tunga gli hele veien fra åpningen, mellom leppene, over klitten, over magen, mellom puppene og opp til halsen samtidig som pikken hans glir inn i deg, og reaksjonen er den samme, men denne gangen trekker han ham fortere ut, kryper ned og gjentar behandlingen igjen med en gang. Fire ganger trenger han inn i deg på den måten før du låser beina dine rundt ham og holder ham fast.
«Nå får du se til å ta ham skikkelig!» nærmest roper du litt desperat.
«Er det du eller jeg som bestemmer,» spør han, men han kjenner at du ikke har tenkt å la ham slippe løs fra taket du har fått på ham med det første. Så han bare smiler og begynner å jukke mot deg. Du lukker øynene og legger hodet bakover, og snart begynner du å stønne for hvert støt han tar. Han setter seg litt mer opp slik at han har bedre utsikt over kroppen din og begynner å støte fortere. Puppene dine danser deilig under ham, og stønnene dine blir bare høyere og høyere jo fortere han jukker. Han fanger den ene puppen din og koser med den, klemmer litt på den og klyper forsiktig i brystvorten. Du kaster hodet fra side til side mellom de utstrakte armene og han stikker en finger inn i den åpne munnen din. Du begynner umiddelbart å suge på den og titter opp på ham med blanke, kåte øyne som bare sier at du vil ha mer – mer – mer.
Han lar pikken sin gli sakte inn og ut av deg – lange tak mens han ser hvordan du nyter det, og så trekker han den ut. Du sperrer opp øynene.
«Ikke stopp…»
Pikken hans glinser av saftene dine, og han klatrer oppover deg med den og stiller ham skrevs over deg med pikken bare et par cm fra ansiktet ditt.
«Jeg fikk lyst til at du skulle suge meg igjen,» sier han og gliser.
«Hva om jeg ikke vil?» spør du
Han dasker pikken hans mot ansiktet ditt et par ganger og ser hvordan fittesaftene smitter av fra den og ned på kinnet ditt. Du later som om du forsøker å vri deg unna, men plutselig gaper du opp og fanger pikken hans med munnen igjen. Du suger den langt inn og han utstøter et «aaaah!» og kjenner at det nærmest koker over i pungen hans. Han legger hodet bakover og nyter samtidig som han strekker armen hans bakover og ned til skrittet ditt hvor han begynner å fingre deg.
Munnen din glir opp og ned skaftet på pikken hans og han kjenner tunga di både når den er inni munnen din og når du slipper den løs for å slikke på kukhodet eller nedover langs undersiden av den. Du fomler flere ganger med å forsøke å fange pikken hans i munnen din igjen etter å ha tatt den ut, men du får alltid tak i den, og det er alltid like deilig. Munnen din ser så sulten ut og han tenker på hvor deilig det hadde vært å sprutet ut over puppene og ansiktet ditt før du tok den i munnen igjen og sugde den tom for ham.
Men han har ikke lyst til å komme ennå. Han vil ta deg mer. Kjøre den inn i deg og drive deg til vannvidd. Så han trekker seg motvillig ut av munnen din, bøyer seg fremover og kysser deg mens han lar kroppen gli nedover mellom beina dine igjen. Han lar pikken gli opp og ned mellom fitteleppene dine mens han støtter seg opp med hendene og begraver ansiktet sitt i puppene dine. Du beveger hoftene dine desperat for å forsøke å få ham til å gli inn, og plutselig skvetter den på plass igjen.
Han begynner sakte å ta deg – lar pikken gli sakte inn og ut til å begynne med, mens han lar hele kroppen hans berøre deg. Det er deilig med denne kroppskontakten, og han begraver hodet sitt i nakkegropen din og nyter hvordan du begynner å smånafse på skulderen hans.
«Herregud det er så deilig,» hvisker du i øret hans før han setter seg opp og begynner å øke tempoet. Han fanger de hoppende puppene dine med begge henda og begynner å småklype litt i de stive brystvortene. Han holder dem fast mens puppene danser og du løfter hodet for å se nedover kroppen hans og kroppen din. Han føler seg varm i ansiktet, og begynner så vidt å bli anpusten, men han jukker bare fortere og fortere, og det plasker i safter hver gang pikken hans blir banket inn i deg. Han elsker å høre på hvordan pusten din går fortere, hvordan ropene dine blir høyere og hvordan det klirrer i lenkene på håndjerna mens du forsøker å komme deg løs.
Du presser kroppen din nærmest opp i en bue og det virker som om du er nær ved å komme, samtidig som han kjenner den velkjente kilingen i pungen. Han vet han fortsatt har valget mellom å stoppe opp litt og holde spruten tilbake enda en stund til, men han frykter at du da vil rive sengestolpene løse og tvinge ham til å fortsette, så han bare fortsetter å øke tempoet.
Du hyler og roper og vrir deg i ekstase under ham i det han er nødt til å trekke seg ut for ikke å sprute inni deg. Han har lyst til å klatre oppover deg og sprute deg ned fra topp til pupp, men han rekker knapt å unnslippe den varme, deilige, våte grotten din før sæden spruter ut i varme strømmer og lander på magen og puppene dine. Han tar tak i den for å trekke forhuden helt tilbake og griper tak helt nede ved roten på den. Dette øker voldsomheten i orgasmen hans, og han stønner høyt og kraftig i det nok en stråle av den seige saften skyter ut og treffer deg i ansiktet og håret.
Under ham ligger du nærmest og rister, og det er først da det går opp for ham at du også greide å nå en orgasme. Øynene dine stirrer store og tallerkenrunde på pikken hans som det fortsatt drypper litt av mens underlivet ditt ruller og rister voldsomt. Munnen din er vid åpen, og han kommer oppover igjen og får deg til å suge pikken hans tom. Du suger villig og lar sæden hans unnslippe i munnvikene dine for å renne ned over de røde kinnene dine og ned i håret. Svetten pipler ut på pannen din slik den gjør på hans, og han kjenner kreftene ebbe ut. Han har bare lyst til å synke sammen over deg og ligge der til han sovner…

Legg igjen en kommentar