På høyloftet..

Denne novellen er vist 7949 ganger.

Ca. i 1806..
Karen er akkurat fylt 18 år og yngst i en søskenflokk på 5. I mange år har hun hatt ett godt øye til Bård..
Bård føler det samme for henne, han er knappe 20.. Karen blir het og kåt av å tenke på Bård, han er så en vakker og staut kar.. Og av og til masserer hun seg selv, og titt og ofte blir hun så kåt og våt at hun må summe seg og avslutte, i frykt for å vekke søstrene og barna deres.. ..Hun har aldri hatt seg åt men en kar før, men kjønnet hennes lengter.. Bård har ofte drømmer om henne også når han ligger våken om nettene, og tenker på hvordan det vil være å ta henne hardt. Han kjenner ofte hvor stiv og kåt han blir og må av og til gå på ute-doen og runke opp til flere ganger om nettene, men i følge presten i bygda er det syndig å tenke slike tanker, det er «hor» om dette skjer før ekteskap.
Bård knuller tausene her på gården når han blir for kåt til at han klarer å fungere..

Karen verker i nakke og armer etter å ha stått med slåtten i flere dager nå, Bård har mest med fjøsstellet å gjøre idag. Han står ofte i skyggen for å kjøle seg ned når varmen er som verst, men han blir bare varmere når han ser og tenker på henne.. Vakker-Karen kaller han henne.. Idag er det bryllup på gården, det er gravøl og dans på kvelden. og Karen og Bård danser og ler, og tausene på gården misunner Karen.. men Bård vil bare ha henne..
Etter et par timer ut på sen kveld drar Bård med seg Karen bak svinehuset og så videre på høyloftet. Han legger seg ned i høyet,
«kom da Vakker-Karen, jeg skal ikke gjøre deg vondt.. sett deg her.»
Karen setter seg i høyet, hun kjenner hun rødmer og det blir varmt både her og der.
«Du får være snill da, Bård`n» smiler hun lystig.
Hun legger seg ned sammen med ham, kjenner pusten hans som blir tyngre, og den varme kroppen hans lukter mann, hun kjenner det kribler i lårene og hun blir kåt og fuktig.
Bård legger armene rundt henne og lukter på håret hennes, det lukter sommer,

Han kysser henne, og han kjenner hvor kåt og svett han blir
«jeg bør vel gå før jeg slutter å vere snille Bård`n»
Han summer seg og skal til å reise seg,
«Nei ikke gå da.. Jeg vil ikke at du skal vere snille Bård`n akkurat nå..»
Hun ser på ham med frekke øyne og biter seg i leppa..
Bård smiler og legger seg ned igjen.
«er du sikker på dette da Vakker-Karen??»
«ja, jeg vil, jeg har så lyst på deg!! Lenge har jeg lengtet og ventet på å få deg inni meg!» sier hun med kåte ord..
«Hadde du bare visst du, jeg har vært på randen til å ta deg med vold ofte.. men har hjulpe meg sjøl med å runke med deg i hodet.!» sier Bård kåt. Den dunker mellom bena hans.. han åpner smekken og kuken vipper seg stolt opp og ned.
Bård fører hånda under stakken hennes, han kjenner hun er naken under. da han kommer opp til kjønnet hennes stønner hun, hun har aldri gjort slikt før, men det var inderlig godt! Bedre en når hun selv gjør det..
Brystvortene er stive av lyst..
Karen åpner klærne på overkroppen og tar til å massere brystene sine, hun kjenner det nesten raner mellom bena hennes. Bård er så kåt nå at han ikke klarer å vente,
kuken er så stor som den aldri har vært før og han drar av seg klærne, Karen gjør det samme..
«Herregud så deilig du er Karen!»
Karen stirrer på manndommen hans og hun har aldri sett så stor og blodsprengt pikk før, hun slikker seg om munnen..
Bård stønner og begynte å slikke og massere henne, han ser at hun vrir seg i nytelse,
«Ah!» stønnet hun, Bård tok til å runke seg selv mens han slikker henne,
deretter går han hardt inni henne mens han stønner av lyst og kåthet.
«Ååh, ååh, åååh, jaah aah!!!!!» Hun stønner og vrir seg enda mer..
Bård ber henne snu seg på alle fire og støter så hardt inni henne at hun så vidt klarer å støtte seg.
Han svetter og puster raskt og tungt, og drar seg ut av henne og reiser seg opp og drar henne med seg bort til noen tønner ved veggen og ber henne sette seg på kanten så han kan komme til i kjønnet hennes,
han tar henne med vold, med de sterke og karslige armene sine på rumpa hennes trær han henne hardt ned på skaftet som nå er blodsprengt og vått av hennes safter.
Han løfter henne opp og ned helt til han kjenner han er på vei til å komme, og løfter henne av og han runker seg febrlilsk frem til den beste orgasmen han noensinne har fått, han spruter over magen til Karen mens han stønner som et villdyr i full brunst..
sittende på kanten begynner hun og massere seg intens, mens hun ser Bård i øynene.. Han stiller seg mellom bena hennes, slikker og fingrer henne hardt helt til hun brister i en enorm orgasme, hun stønner og barer seg som et kvinnfolk ikke skal.Etter en stund i høyet tørker Bård mandommen sin med høy og begynner å kle på seg mens han sier til Karen; «Det var ikke meningen å bli helt vill.. men, du er så forbannan deilig at jeg nesten kommer bare jeg tenker på deg, jeg måtte..»
«Ikke tenk på det, jeg likte det…
Vil du igjen i morgen?»
«Ja, det vil jeg..» sier han og kysser henne ømt før han lister seg ut av høyloftet…

Legg igjen en kommentar