På tur med Beverly

Denne novellen er vist 5542 ganger.

‘Beverly, hyggelig å høre fra deg,’ sa jeg. Jeg hadde ikke hørt fra henne på et par uker. ’Hvordan har du det og har du snakket med Carol i det siste.?’

Det hadde blitt nesten 5 uker siden Carol var på besøk i Oslo. Beverly, Carol og jeg havnet i en weekend med deilig sex i alle varianter, da Carol kom på besøk fra London. Beverly og Carol hadde vært venninner siden de var små og da Beverly hadde fått en stilling med et Engelsk firma i Oslo, var ikke turen lang for Carol å komme på besøk.

Carol og jeg hadde truffet hverandre tidligere i London og hadde hatt det riktig så deilig sammen, som hadde ledet til den fantastiske weekenden vi hadde sammen alle tre.

’Siden det er fredag, tenkte jeg at jeg skulle invitere deg på hjemme laget middag i kveld,’ foreslo Beverly. Jeg var i ferd med å gjøre meg ferdig på kontoret og hadde ikke planlagt nø som helst.

’Det hørtes hyggelig ut. Når vil du jeg skal komme,?’ spurte jeg. Vi ble enige og klokken 7 stod jeg på trappen og ringte på med en blomster bukett i hånden.

Døren svingte opp og Beverly møtte meg med et stort smil, en god klem og full kropps press. Oi, tenkte jeg da jeg kjente de to faste brystene hennes presse mot meg. Dette brakte minner fra fem uker siden som et lyn gjennom hjernen min. Godt luktet hun også forresten.

’Kom inn. Jeg åpnet akkurat en flaske rød vin. Har du lyst på et glass,?’ spurte hun. Jo, det ville jeg gjerne ha og fulgte med ut på kjøkkenet. Beverly hadde på seg et par ettersittende bukser som virkelig fremhevet den flotte figuren hennes. Jeg kunne ikke unngå å se hvordan hoftene hennes beveget seg, der jeg fulgte etter henne.

Vi skålte og Beverly fortalte at hun hadde snakket med Carol, bl. a. om et nytt besøk til Oslo siden vi hadde hatt det så hyggelig sist hun var her. Passet neste helg tro.? Jeg hadde ikke noen faste planer og bekreftet at det kunne være greit.

’Nå skal du høre,’ begynte jeg. ’Husker du den kvinnelige taxi sjåføren som kjørte oss hjem fra Aker Brygge.? Vel, jeg tok kontakt med henne for noen dager siden, ja Bente heter hun. Vi var ute å tok en øl og som det ble, hadde vi riktig deilig sex sammen. Bente er en flott dame og hun fortalte meg at hun gjerne vil være sammen med oss om vi skulle finne tid til en sammenkomst igjen.’ Jeg så på Beverly for å se hvordan hun tok dette. Siden hun og Carol var gode venner og kjente hverandre godt, ville det kanskje være vanskelig.?

Beverly så på meg litt, så kom det varme smilet hennes. ’Da blir det 3 damer og en mann. Hvordan skal du kunne klare å ta hånd om 3 damer.?’ Hun så på meg med spørrende øyne. ’Det gikk jo veldig greit når vi var 2, men 3? Da må du nok jobbe ekstra hardt om vi skal bli fornøyd alle sammen.’ Hun smilte og jeg forsto at hun gjerne ville erte meg litt.

’Vel, som du husker hadde Carol med seg den kjempe vibratoren hun hadde kjøpt. Den kan jo brukes igjen. Så vidt jeg husker fikk både du og Carol en deilig opplevelse når vi brukte den. Dessuten skal jeg nok klare å tilfredsstille dere om vi tar tiden til hjelp,’ sa jeg. ’Bente fortalte meg at hun liker både menn og kvinner. Så vidt jeg husker er ikke det noe problem for hverken deg eller Carol.’

Jeg så at øynene til Beverly ble store og litt glassaktige mens vi snakket sammen. Plutselig grøsset hun svakt og sa, ’For meg er det helt greit og for Carol kan jeg også si ja, at det går fint.’ Beverly tok en stor slurk med vin, lente seg mot meg og gav meg et vått kyss på munnen. ’Jeg gleder meg allerede,’ hvisket hun mykt i øret mitt.

’Jeg må huske på å minne Carol om å ta med seg den digre vibratoren. Den må hun ikke glemme. Opplevelsen den gav meg vil jeg gjerne ha igjen,’ sa hun med tykk stemme.

Det var tydelig at Beverly plutselig var langt inne i drømmene sine, nø jeg forstår. Den orgasmen hun fikk da den store, knudrete vibratoren var langt inne i musa hennes, må ha vært en opplevelse av de sjeldne.

’Ohhh, jeg ble helt varm jeg,’ sa hun plutselig med hes stemme. Jeg smilte til henne og gav henne en god klem.

’Hva slags mat er det du lager da,’ spurte jeg. ’Det lukter veldig godt.’

Det var som Beverly måtte rive seg løs fra tankene. ’Ohh, jo, jeg satte en lamme stek i ovnen,’ fortalte hun. ’Alex, kan du sette talerkene på bordet inne i stuen for meg, så gjør jeg klart her. Forresten, tenn på peisen også er du snill.’

Vi pratet om den hyggelige helgen vi hadde hatt sammen, om annet løst og fast. Maten var deilig og da vi var på den andre flasken med vin, var stemningen mellom oss varm og tillitsfull. Det knitret lett fra peisen og i skjæret fra de levende lysene på bordet og ellers rundt om i stuen, hadde vi lukket resten av verden ute.

Jeg hjalp Beverly å ta av bordet og vi satt oss i sofaen med resten av vinen. Hun lente seg inntil meg og vi ble sittende å se på flammene i peisen. Armen min som var rundt henne, streifet over det ene brystet, som frembrakte et lite sukk fra Beverly. Sakte løftet hun hode mot ansiktet mitt og vi møttes i et ømt kyss. Tungen min gled inn mellom leppene hennes og kåtheten våknet i oss. Det begynte som en storm langt borte på horisonten, som stadig kom nærmere og nærmere.

Hånden min gled inn i blusen hennes og koppet seg rundt den ene brystet. Gjennom en tynn BH, kjente jeg brystvorten som presset mot fingere mine. Forsiktig masserte jeg den og kjente hvordan den ble hard og følsom.

’Ohhh, Alex,’ sukket Beverly mykt.

Knapp for knapp åpnet jeg blusen og tok den av. BH’n fulgte og de faste brystene nesten spratt frem. Med en hard brystvorte i munnen og den andre mellom fingrene, kjente jeg at pikken presset på mellom bena. Bedre ble det ikke da jeg kjente hånden til Beverly, søkende oppover låret mitt.

Hun dro glidelåsen ned, fomlet litt rundt og dermed hadde hun et godt tak rundt pikken min. Trykket i ballene mine kunne sammenlignes med en vulkan som var klar til utbrudd når som helst. Jeg reiste meg opp og la henne ned på sofaen, åpnet belte og dro av henne bukser og G-strengen samtidig. En svak dunst av våt kvinne kjønn drev svakt i nesen min og gjorde meg super kåt.

Buksene falt ned rundt føttene mine og jeg tro ut av de, sammen med boxern jeg hadde under. Sakte åpnet jeg bena til Beverly, kysset henne på innsiden av lårene. Ettersom jeg nærmet meg kjønnsleppene åpnet hun bena mer og mer. Forsiktig bet jeg lett i den ene kjønnsleppen og snuste inn duften av musa hennes. Lange sukk fra Beverly fortalte meg at dette likte hun. Med en tommel på hver side av musa, åpnet jeg kjønns leppene.

Tungen min begynte nederst i åpningen og gled sakte oppover til klitorisen. Den var allerede vokst til som en liten knopp og da jeg sugde den forsiktig inn i munnen, presset Beverly hoftene mot meg. Jeg følte klitten vokse i munnen da tungen kilte og lekte med den. Et langt ynk fra Beverly kom sammen med en liten sprut med saft fra musa hennes.

’Ohhh, Alex. Jeg orker ikke mer. Jeg må ha deg i meg nå,’ hvisket hun hest.

Våt som hun var, gled jeg inn i den trange musa hennes. Hun vrikket litt på hoftene og jeg var helt inne.

’Ta meg, gjør det hardt,’ hvisket hun ivrig og vrikket hoftene fra side til side. Pikken min var så hard som en stål stang og da jeg begynte å pumpe inn og ut av henne, var det som musa hennes trakk meg dypere inn med hvert støt. Presset i ballene økte og det var som Beverly følte at det var like før. Hun åpnet øynene, så på meg der jeg lå over henne på strake armer. ’La meg få alt du har,’ hvisket hun til meg.

Det var nok for meg. Det samlet seg en ladning som kom som et skudd. Opp gjennom pikken gikk det og smalt inn i dypet i musa hennes. Beverly hvinte opphisset da hun kjente det kom, dro meg ned over seg og jokket mot meg. Vi var på ’toppen av fjellet’ sammen, ingenting annet eksisterte enn orgasmen vi begge var del av.

Det kom korte støt med saft ut av musa hennes som trengte seg ut rundt pikken min. Hun var som flytende lava og pikken min var omfavnet av varmen hennes. Tiden stod stille.

Stormen stilnet og jeg gled ut av den våte musa hennes med en lang surkle lyd. Vi smilte til hverandre da jeg dro Beverly opp fra sofaen.

’Det trengte jeg mer enn nø annet,’ sukket hun. ’Det er fantastisk hvor mye bedre jeg føler meg allerede. Ohh det var deilig, Alex.!!’ Hun kikket ned mellom bena sine og så opp på meg. ’Hvordan klarte du å fylle meg så full med sæd,’ undret hun. ’Det nesten renner ut,’ smilte hun. Hun reiste seg opp på ustø ben og gikk i retning soverommet.

Sommer natten hadde senket seg over Oslo gryta og jeg så ut over byen fra de store vinduene i stuen, som gav meg en fredlig, rolig følelse.

To armer snek seg rundt meg bakfra og en varm kropp lente seg inntil ryggen min. ’Ohh det var deilig Alex. Jeg har ikke hatt sex siden du, Carol og jeg hadde den weekenden sammen, så nå var jeg nesten klar til å gå på veggen.’ Hun boret brystene inn i ryggen min og en varm hånd fant pikken min, som såvidt hadde myknet litt.

’Hmmm, betyr det at du ikke vil mer?,’ humret Beverly og snek seg rundt meg. Med to hender tok hun både ballene og pikken min og liksom veide de der vi stod. ’La meg prøve nø jeg vet du liker,’ sa hun og gled ned på knærne foran meg. Hun skaket litt på hode, mens hun tok pikken min i øyesyn. Dro litt i den og mer tok det ikke for meg. Beverly så opp på meg med et kåt blikk, da hun kjente at jeg stivnet til, smilte, åpnet munnen og bit for bit forsvant kukken inn i munnen hennes.

Hun hadde en fantastisk teknikk med tungen som roterte rundt på pikken min, samtidig som den gled inn og ut av munnen. Hun slurpet og sugde og jeg sitret i hele kroppen av ren nytelse. Forsiktig tok hun ballene mine i en hånd og rullet de rundt, mens hun fortsatte å suge.

Jeg visste til slutt ikke hvor jeg skulle gjøre av hendene mine og la de rundt hode hennes, samtidig som jeg ikke klarte å unngå å dytte pikken ekstra langt inn i munnen hennes. Hvordan hun klarte å ta hele pikken inn, aner jeg ikke. Presset vokste og da hun slapp ballene og lot en finger søke opp i rompa mi, fant hullet og begynte å presse fingeren inn i meg. Ja, da kom jeg i ekspress fart!!.

Beverly så opp på meg, forsøkte et smil og ut kom et par drypp med grå-hvit sæd bland leppene hennes. Det var vanvittig deilig og sensuelt. Hun dro ut fingeren hun hadde presset inn i rumpa mi og slapp pikken ut av munnen. Hun svelget et par ganger. ’Hvor er vin glasset mitt?’ spurte hun svakt. Jeg fant det og hun tok et par lange slurker. ’Oh, det var deilig. Jeg trengte noe for å få ned de siste restene av det du kom med,’ hvisket hun. ’Kom, så setter vi oss ved peisen,’ sa hun og tok hånden min.

Jeg la et par kubber på og flammene slikket sakte oppover veden.

Vi ble sittende på en stor dyne Beverly hadde lagt på gulvet og se på flammene i peisen. ’Du Alex,’ sa Beverly spørrende. ’Akkurat de sekundene som orgasmen skjer, virker det som alt står stille for meg. Hvordan er det for deg.?’

’Det er litt av det samme. Tid og sted blir borte og følelser tar helt over,’ kommenterte jeg.

’Du har sikkert hørt om G-punktet som vi kvinner skal ha et eller annet sted. Det har jo blitt snakket og skrevet mye om det, men for meg forblir det gynekologiens UFO.’ Hun strakk seg som en myk katt der hun lå ved siden av meg. ’Jeg har eksperimentert litt selv med en liten vibrator jeg kjøpte, men enten er jeg for ivrig og ikke slapper av, eller så har jeg rett og slett ikke noe G-punkt,’ funderte hun.

’Var det ikke en Tysk gynekolog som kom opp med G-punktet.? Jeg tror jeg har lest nø om det. Men jeg må jo si at når du oppnår orgasme så lett som du ser ut til, er vel den stimulansen du får mer enn nok. Det er som regel en kombinasjon av både mental og vaginal stimulanse for en kvinne. Dessuten kjenner jeg at du kommer med små sprut like før orgasmen tar fatt i kroppen din og det er vel også et tegn på at G-punktet har blitt stimulert.’ Beverly smøg enda nærmere inntil meg.

’Du har nok rett i det du sier, men så er du veldig flink til å varme meg opp. For en kvinne er det veldig viktig.’ Hun reiste på hodet og så meg rett i øynene. ’Når du bruker munnen og tungen din mellom bena mine, er det som jeg smelter. Da kan jeg liksom heller ikke vente til at du knuller meg, kanskje litt for raskt.’ Hun kikket ned mellom bena mine, der pikken min lå og halvsov.

Beverly rullet rundt og la seg på magen. Med en finger strøk jeg henne mykt nedover ryggen og fortsatte ned i rumpesprekken hennes. Beverly kom med et mykt sukk og åpnet litt på lårene. Fingeren min fortsatte ned mellom lårene og jeg koppet hånden over den fyldige musa hennes. Forsiktig dro jeg litt i den lille busken hun hadde mellom bena og hun vrikket hoftene mot hånden min.

Langefingeren gled inn mellom kjønns leppene og opp til klitorisen. Følsom var den og da jeg hentet litt saft i sprekken og lot fingeren rulle sakte rundt på klitten, rullet Beverly rundt på ryggen igjen. ’Ohhh, Alex, ta meg i munnen din,’ hvisket hun.

På plass mellom lårene hennes, la Beverly bena over skuldrene mine. I det blaffrende lystet fra peisen så jeg rett inn i musa, som jeg åpnet med en tommel på hver side av kjønns leppene. Tungespissen gled opp og ned i åpningen og rullet lett over klitorisen.

Små ynk kom fra Beverly, samtidig som hun vrikket hoftene lett frem og tilbake mot munnen min.

Pikken min verket etter å knulle henne, men nå skulle jeg virkelig bruke tid på å få henne varm. Tungen gled opp og ned i musa, en finger gled forsiktig inn og forsøkte å finne G-punktet. Jeg bet lett i kjønns leppene, som var hovene og store.

’Ohhh, Alex, jeg vil nå,’ tryglet hun. ’Vent litt, jeg vil at du skal oppleve tidens orgasme,’ sa jeg og fortsatte å kjele og slikke med den våte musa hennes.

En finger fortsatte å gli rundt inne i henne, samtidig som hun vred seg frem og tilbake. Da skjedde det.!! En kraftig sprut kom, samtidig som Beverly hylte høyt. Bena hennes klemte seg rundt hodet mitt og enda en sprut presset seg ut av musa hennes.

Våt i ansiktet, kom jeg meg løs, brettet bena fra hverandre, styrte pikken mot åpningen og presset den inn i et støt. Et nytt hyl fra Beverly og mer væske presset seg ut rundt pikken. Som før, slengte hun de lange bena rundt ryggen min og dro meg inntil seg, samtidig som hele kroppen hennes ristet i omfavnelsen av orgasmen hun opplevde.

Da gikk det for meg!! En kraft sats smelte inn i musa hennes. Vi råknulla, vi ropte og gryntet. Flere kraft satser kom og til slutt falt vi fra hverandre og som tidligere, kom den samme surklingen, da jeg gled ut av henne.

Vi ble liggende stille og bare puste. Til slutt åpnet Beverly øynene og sa, ’Du, jeg tror jammen at du fant den UFO’n jeg trodde jeg ikke hadde.’ Hun smilte til meg, rullet opp på meg og kysset meg ømt.

Det var blitt sent. Vi havnet i sengen og falt i en dyp, deilig søvn. Jeg drømte om den ’firekanten’ vi hadde blitt enige om til neste uke. Da jeg kjente en varm hånd rundt stå pikken min neste morgen, gløttet jeg på et øye og så Beverly smile til meg.

’Som du sover. Vet du at klokken er nesten 9,’ sa hun litt ertende, mens hun klemte rundt morgen ereksjonen min.

Beverly og jeg hadde hatt en runde til ut på natten en gang og jeg må innrømme at jeg var trett. ’Du ser da riktig morgen frisk ut,’ smilte jeg til henne,’ og nøt det hun gjorde med pikken min. ’Har du noen planer for dagen,?’ spurte jeg og lukket øyenene.

’Jeg burde egentlig ha vært innom kontoret en liten tur, men det er så fint ute at jeg går heller tidlig på mandag,’ sa hun. ’Har du lyst til å gjøre noe idag?’ Jeg tenkte meg om og kjente at Beverly hadde begynt å runke meg aldri så sakte. For en måte å bli vekket på!.

’Kanskje vi skulle ta en tur innover i marka,’ foreslo jeg. ’Siden det er så fint vær kan vi ta med litt mat og kanskje til og med ta et bad i et av vannene innover.’ Vi ble enige om å ta en fottur og Beverly laget litt niste mat som vi skulle ta med. ’Har du en flaske vin eller to, kan vi ta med det,’ foreslo jeg. Beverly romsterte rundt for å finne en badedrakt. Jeg sa at om vi tok en dukkert, trengte hun ikke det. Vi ville helt sikkert være alene innover i marka.

Jeg ble liggende i sengen og følge med Beverly som kikket i hyller og skap etter hva hun skulle ha på seg. ’Jenter’ tenkte jeg. ’Kan aldri ta det første de finner.’ Til slutt fant hun et par shorts og en topp som hun la frem. Den nakne kroppen hennes fascinerte meg. Hun var velformet, hadde lange ben og hadde nok stått langt fremme i køen da ekstra utstyret ble utdelt.

Pikken min fortsatte å stå og det var nok med tanke på den hyggelige kvelden og natten vi hadde hatt og selvsagt neste weekend. Beverly kastet et blikk på meg, smilte da hun så reisningen min og sa, ’Må jeg helle kaldt vann på deg for å kjøle deg av?’

Hun kom bort til sengen og tok et nytt tak rundt ’fyrtårnet’ mitt og dro opp og ned på kukken min et par ganger. Resolutt, satte hun seg på skrevs over meg og styrte pikken rett inn i musa si og presset seg ned. ’Nå du,’ sa hun, ’du har ikke sjanse til å røre deg.’ Dermed lente hun seg fremover og holdt begge armene mine fast ned mot sengen og ble sittende helt stille.

Jeg hadde absolutt ikke noe ønske om å røre meg eller gå nø annet sted, men jeg løftet på hoftene, bare for å dytte litt på pikken. ’Hmmm,’ humret Beverly og vrikket på hoftene. ’Jeg nyter å ha det trollet dit inne i meg,’ sa hun med litt hes stemme og vrikket litt på hoftene igjen.

Som det ofte er med meg om morningen, tar det ikke lang tid før jeg kjenner at det kribler i ballene. Jeg kjente også at musa hennes var i ferd med å bli våt, skikkelig våt. Plutselig løftet hun på hoftene og pikken min skled nesten ut. Så begynte hun å ri sakte opp og ned på meg og den samme sensuelle følelsen grep fatt i meg, som da hun sugde meg i går kveld.

’Ohhh Beverly, jeg kommer!!’ stønnet jeg plutselig. Det skjedde så fort at jeg ble skikkelig overrasket. Beverly kjente at jeg kom i henne, hun økte takten og falt til slutt ned på brystet mitt. Hun fortsatte å jokke opp og ned på meg og igjen kjente jeg hvordan musklene i musa hennes klemte rundt pikken min.

’Var det deilig,’ hvisket hun varmt i øret mitt. ’Kom så tar vi en rask dusj før vi går.’ Hun løftet seg av pikken, som glinset i morgen lyset.

Vi dusjet raskt sammen og var klar til avgang. Jeg hadde heldigvis en T-skjorte og et par gamle Levis i bilen, som jeg dro på meg.

Bilen lot vi stå på parkeringen på Tryvann og dro i vei innover i det fine sommer været. Det var ikke mange å se på en lørdag. Et par sykelister passerte oss og Beverly som ikke hadde vært på tur i Nordmarka tidligere, syntes dette var topp.

Vi små pratet om hint og mangt. Plutselig spurte hun om jeg noen gang ble sjalu. ’Hvorfor spør du,’ tenkte jeg. Måtte jeg trå forsiktig, tro? Jeg lot det stå til og sa, ’Vel, jeg har dårlig tro på og erfaring når det gjelder par forhold. Min erfaring er at det er vanskelig å få det til å virke som det skal. Jeg har opplevd alt for mange ganger at gifte kvinner ofte vil leke litt på si og du har kanskje hatt samme erfaring med gifte menn.’ Jeg så på henne.

’Jeg er enig med deg. Jeg har også hatt noen dårlige erfaringer. Jeg har også opplevd at så snart man har blitt et par, så går den sexuelle spenningen fort utforbakke. Det blir liksom ikke det samme mer.’ Vi ruslet litt uten å si noe.

’Jeg er veldig glad for det forholdet Carol, du og jeg har,’ kommenterte hun. ’Dessuten, kan det være spennende å treffe Bente. Jeg håper at vi kommer godt ut av det med hverandre.’

’Det tror jeg helt sikkert. Hun er en intelligent kvinne, som nok har mye av den samme legningen vi tre har,’ sa jeg. ’Like over bakke toppen der borte er det et lite tjern. Der kan vi slå oss ned og spise litt.’

Vi tråkket gjennom et tett kratt og plutselig så jeg at det var noen ved tjernet. ’Vent litt, la oss se hvem som er der,’ sa jeg. Gjennom buskene så vi et par som hadde hoppet ut i vannet. De plasket rundt, lo og så ut til å ha det riktig morsomt. En varm omfavnelse og sammen kom de opp fra vannet. Beverly trakk pusten dypt da hun så at begge var nakne og det som fikk henne til å trekke pusten ekstra dypt, var den stå kukken mannen hadde mellom bena.

Det var tydelig at det kalde vannet ikke hadde noen betydning for han. Her var det nø på gang. De løp opp til et stort pledd de hadde på bakken og la seg ned. Hun tok et godt tak rundt kukken hans og så ut som hun runket ham. Men, nei der satte hun seg jammen på skrevs over han og styrte ’giganten’ inn mellom bena. Beverly var tydelig berørt av det vi så og hun hadde tatt et godt tak i armen min.

Plutselig klynket hun litt da hun så at den gedigne pikken var på vei inn i musa til kvinnen. Det så ut til at det var litt vanskelig, for kvinnen vrikket og vred på seg. Jeg hadde en liten kikkert i sekken. Den dro jeg frem, justerte avstanden og nå kunne jeg virkelig se det som skjedde. Halve kukken hadde fått plass og kvinnen beveget seg iherdig opp og ned for å få resten inn i musa si.

’Her Beverly,’ hvisket jeg og gav henne kikkerten. Pusten hennes gikk tungt og jeg kunne se røde roser som formet seg i ansiktet hennes. ’Ohh, ohhh,’ stønnet Beverly. ’Den gikk helt inn. Jeg kan nesten ikke tro det.’ Opphisselsen hennes var til å ta på. ’Ohh, nå glir hun opp og ned på han. Ohh, jeg kan ikke tro det,’ gjentok Beverly.

Plutselig stivnet kvinnen til og det var tydelig at det gikk for mannen. Et svakt hyl fra kvinnen og de var på vei til ’stjernene’ sammen. Det ble et vilt ritt vi ble vitne til. Fasinerene var det.

Oi, der rullet hun av ’kjempen’, snudde seg, la seg ned på alle fire og stakk baken i vært. Mannen var ikke sen om å komme seg på plass bak henne og igjen så vi det vi ikke trodde kunne være mulig. Sakte gled ’monsteret’ inn i musa til kvinnen bakfra og nå kunne vi virkelig se hvordan han pumpet inn og ut av henne.

’Ohhh, Alex, jeg blir så kåt av dette.’ Beverly hadde åpnet glidelåsen i shortsen og hadde en hånd mellom bena. Hun stønnet og var tydelig berørt av det hun så. ’Alex, ta frem kukken din. Jeg vil se på den.’ Stemmen hennes var grøtete og hånden gikk raskere rundt innenfor shortsen.

Opp med knappene i gylfen og ut dro jeg en ereksjon jeg var stolt av. Det vi så hadde så avgjort virkning. Beverly slapp taket i kikkerten og tok et godt tak i kukken min, som hun begynte å runke. Små klynke lyder kom fra Beverly og jeg så det glassaktige over øynene hennes igjen. Plutselig slapp hun kukken min, kastet hodet bakover og gryntet noe uforståelig.

Jo da, Beverly fikk en deilig orgasme. Jeg så at det formet seg en våt flekk i skrittet på shortsen hennes – så deilig for henne, tenkte jeg. Jeg fikk plassert pikken inn i buksene igjen.

’Beverly, jeg tror vi går,’ hvisket jeg til henne. Vi kastet et siste blikk på paret ved tjernet og så at de lå side om side, sikkert for å ta seg inn etter et deilig knull.

’Ohh, Alex, jeg har aldri opplevd nø som det før. Å for en deilig liten orgasme jeg hadde. Er du sikker på at du ikke vil —-?’ Hun så på meg med store, våte øyne. Det banket i kukken min. ’Kom igjen. Vi finner en plass.’

Ti skritt legere bort var det en liten mosebelagt åpning. Jeg slengte av meg sekken og Beverly hadde allerede shortsen rundt anklene da Levisen falt ned rundt bena mine. ’Legg deg på knærne og snu ryggen mot meg,’ kommanderte jeg. Utrolig at vi kunne ha blitt så kåte av det vi hadde sett.

På plass mellom bena hennes, så jeg at hun var klar. Det glinset av fuktighet i sprekken hennes. Kukken styrte seg selv og det var som musa hennes åpnet seg og tok imot meg. I alle fall gled jeg helt inn og begynte å ri henne, mens hun dyttet imot meg så godt hun kunne. Riktig het knulling var det. Beverly ble helt hinsides. Hun egget meg på med slibrige kommentarer, hun rope og ynket seg.

Pang, der kom den første spruten. Det sendte Beverly til himmels som en rakett. Hun fikk en enorm orgasme og hylte som et vilt dyr. Kukken min banket i vei og sprutet sæd dypt inn i musa hennes.

’Hallo,’ hørte vi plutselig. ’Er det noen her. Har noen slått seg?’

Ut med kukken og jeg trev buksene mine som lå ved siden av og dro de på meg idet et eldre par kom gjennom buskaset. Beverly var fortsatt i ’himmelen’ og lå på magen med blanke messingen bar, til alles beskuelse.

’Vi hørte noen rope,’ sa mannen, da de tråkket gjennom buskene.

’Alt er bra her,’ fikk jeg frem, der jeg stod å kneppet igjen gylfen. Plutselig så mannen Beverly som lå på bakken.

’Å, jeg ber så mye om unnskyldning,’ sa han og rødmet. Kvinnen han hadde med seg bare måpte, så smilte hun til oss og sa, ’Vi går vi Ole, jeg tror ikke vi kan gjøre nø her.’ Så snudde de og trasket tilbake samme veien de hadde kommet.

Jeg kunne ikke tro det. Jeg satte meg ned ved siden av Beverly og lo og lo. Beverly hadde kommet seg etter orgasmen og var dyp rød i ansiktet.

’Jeg kan ikke tro at vi ble tatt på fersken. Jeg er så flau. Tenk at de så meg liggende her helt naken.’ Så begynte hun å le også. For en komisk situasjon. Vi dro på oss igjen og fant tilbake til stien. Vi humret og lo der vi gikk tilbake til Tryvanns tårnet.

’Dette må jeg fortelle Carol,’ sa Beverly da vi kjørte opp foran huset hennes. ’Bli med inn så snakker vi med henne begge to.’

Carol var hjemme og da hun hørte historien om Beverly og meg i skogen, fikk hun seg en god latter. Vi ble enige om å møtes neste helg og gledet oss til det.

Beverly og jeg tilbrakte kvelden og natten sammen og jammen fant jeg ikke tilbake til G-punktet til Beverly igjen. Det var bra hun ikke hadde nære naboer. Hylene hennes kunne lett ha blitt misforstått.

Legg igjen en kommentar