På voksentur

Denne novellen er vist 73474 ganger.

Mari og jeg har vært gift i mange år og ungene våre er nå 16 og 18 år. Vi har det greit sammen, men de siste årene har det meste gått på rutine og særlig sex-livet vårt har kommet inn i et spor med forutsigbare og heller ikke veldig frekvente elskovsstunder.

I fjor høst bestemte vi oss for å reise på en langweekend alene og fikk tak i billige billetter til Nice.

 

Vel fremme leide vi bil og kjørte på måfå langs kysten, det var varmt og sol. Vi stoppet et sted der det var litt klipper og små strender innimellom for å bade og sole oss. Mari lå toppløs og hadde kun en tanga truse på, noe hun aldri ville ligget i på en strand hjemme. Hun lå og slumret i sola og etter en stund ba hun meg om å smøre henne slik at hun ikke skulle bli brent.

Vi lå i kanten av en vik og delvis bak noen steiner, på en kolle bak oss satt en mann, ellers lå det enkelte par videre bortover stranden.

 

Jeg begynte å smøre inn Mari og brukte litt ekstra tid på brystene hennes, vortene stivnet litt til og jeg merket at pusten hennes gikk fortere. Du er deilig når du blir kåt sa jeg til henne og begynte å smøre nedover magen hennes. Hun lo litt brydd, men spredde bena og sa at jeg fikk smør opp over lårene også. Jeg lot handa gli opp til trusa hennes hver gang og etter en stund begynte jeg å gni henne i skrittet med en hand mens jeg smurte med den andre. Mari var nå veldig opphisset, hun begynte å jokke mot handa mi. Jeg lot handa gli inn på siden av tangaen og stakk to fingre inn i henne, hun var veldig våt..

 

Nå så jeg at mannen på kollen bak oss fulgte med på det vi foretok oss. Jeg sa til Mari at vi hadde en tilskuer og at vi kanskje burde stoppe, men hun vred seg og sa at her kjente vi ingen.

Først ble jeg overasket, men så ble jeg enda mer kåt med tanke på at Mari lå og viste seg frem. Da forsvinner tangaen din sa jeg, her er vi relativt usjenert og nakensoling er vel OK.

Hun sa ingenting, men løftet på baken. Jeg dro av tangaen og Mari la bena enda mer fra hverandre. Jeg begynte å fingerpule henne, og så at mannen på kollen satt seg slik at han var skjermet fra resten av stranden mens han begynte å onanere mens han så på oss.

 

Gud, jeg er så kåt sa Mari. Jeg kjente at fitta hennes stramme seg rundt fingrene mine og at hun nærmet seg en orgasme. Hun satt seg halvveis opp, med skrittet vendt rett mot vår tilskuer mens hun spredte bena godt ut og så fasinert på at han onanerte mens jeg fingerpulte henne. Nå tok hun vekk handa mi og onanerte seg selv. Jeg vil suge deg mens han ser på hvisket hun og dro frem pikken min.

Mari ville nesten aldri suge meg, men nå lot hun tungen rulle rundt pikken før hun svelget meg nesten ned til roten. Hun fortsatte å suge mens hun hele tiden hadde blikket festet på mannen på kollen. Slik hadde jeg aldri opplevd Mari før, men jeg var også kjempekåt.

 

Skal jeg spørre om han vil ta noen bilder av oss, spurte jeg Mari. Hun nikket uten å slippe pikken min ut av munnen. Jeg tok ut kameraet av baggen og holdt det opp mot naboen og gjorde tegn om han ville ta bilder. Han smilte, tok av seg shortsen helt og kom naken bort til oss for å ta kameraet. Mari tok forsiktig rundt pikken hans og dro frem og tilbake før hun igjen konsentrerte seg på å suge meg.

Han tok noen bilder, og gav meg kameraet tilbake. Nå lot jeg alle hemninger fare og spurte Mari om hun kunne suge ham mens jeg tok noen bilder. Mari var nå så kåt at hun ville gjort hva som helst, hun stotret på engelsk om det var OK at jeg tok bilder mens hun sugde ham.

 

Det som fulgte nå overasket meg, jeg ble bare kåt og ikke sjalu. Mari merket at hun fikk gjøre det hun ville og at det var OK for meg. Ta bilder mens jeg blir pult av fremmed pikk også sa hun. Hun fikk mannen til å legge seg  før hun senket seg ned over pikken hans. Når hun hadde ham helt inne i seg lo hun og holdt frem handen og sa: Mari. Han så på henne og sa at han het Steve og at han satt pris på å bli kjent med oss.

 

Nå tok jeg bilder mens Mari og Steve elsket foran meg. Det gikk ikke så lang tid før Mari kom i den kraftigste orgasmen jeg har sett hun har hatt, Steve stønnet og tømte seg i henne. Han gled ut av henne og jeg sa til Mari at hun skulle sprike ut så jeg fikk tatt nærbilder av fitta hennes mens sæden rant ut av henne.

Nå når kåtheten dempet seg ble Mari veldig flau. Hun sa til Steve at han kunne gå for nå var det slutt.

 

Mari ville nå reise videre. Hun pakket sammen og skulle ta på seg. Da sa jeg til henne at jeg var kåt med tanke på det vi hadde gjort, og at hun resten av turen fikk gå i kort skjørt uten truse. Nå skal du vise deg frem når jeg synes det er OK sa jeg og så at tanken på dette tente Mari.

Hun tok på seg et ola skjørt og en tynn bluse før vi kjørte av sted. Vi kom til en liten landsby og jeg sa at nå fikk hun sitte i bilen og ta seg selv mens vi kjørte gjennom byen. Mari dro opp skjørtet og jeg så den oppsvulmete fitta hennes. Hun lot en finger gli inn og ut og jeg hørte det surklet. To gutter sto og ventet på å gå over veien. Da sa jeg til Mari at hun skulle fortsette før jeg stoppet for dem og gjorde tegn til at de kunne gå over. De glodde storøyd da de så hva Mari holdt på med og det var nok til at hun kom i en sprutorgasme.

 

Vi fant et lite hotell i havna og spurte etter rom. De hadde et ledig med balkong og jeg sa til Mari at hun kunne gå og se på det med resepsjonisten som var en mann i 50 årene, mens jeg parkerte bilen og tok inn bagasjen. Gå foran ham opp trappa og sett deg evt på senga slik at han ser du er truseløs sa jeg til henne. Hun ristet oppgitt på hodet, men gjorde som jeg sa.

 

Da jeg kom inn med bagasjen var det ingen der, men etter fem minutter kom resepsjonisten ned rød i hodet. Det er rom 22 sa han til meg og så febrilsk ned i noen bøker. Da jeg kom opp på rommet satt Mari på senga med blusen tilgriset av sæd. Han onanerte og sprutet utover meg mens jeg fingerpulte meg selv sa hun, men nå vil jeg ha pikken din langt inne i meg.

 

Vi hadde en kort ferie med mye elskov og jeg oppdaget at Mari elsket å vise seg frem. Det har vi fulgt opp hjemme også, og det at Mari nå får andre pikker enn min noen ganger gjør at vi har et veldig variert og spennende sexliv. Hun går ofte truseløs og er bestandig glattbarbert.

 

Søsteren hennes var veldig irritert da hun oppdaget at mannen hennes siklet på Mari, men etter en lengre søsterprat der Mari fortalte om vårt fornyede sexliv og at hun med vilje viste seg frem til svogeren samt at hun også lot ham fingerpule henne noen ganger har Silje tatt etter og i sommer tok hun frem pikken til svogeren min og sugde ham i baksetet mens vi kjørte hjem fra en konsert sammen.

 

Mari var helt vill når vi kom hjem og dro med seg svogeren min ned i kjelleren for "å hente vin" som hun sa.  Da de kom opp satt Silje i sofaen og onanerte mens jeg så på. Hun bare smilte og forsatte med å fingre seg selv og kom like etterpå.

Resten av den historien får jeg komme tilbake til.

 

Legg igjen en kommentar