På ferie med kona – del 1

Denne novellen er vist 34657 ganger.

Her kommer en liten historie fra sist gang jeg og kona var på aleneferie. Deilig, en uke avgårde fra jobb, hus og mas for å nyte Kretas varme sol.

 

Kona mi er en flott dame i slutten av tredve årene, som virkelig oser sex og de første dagene av ferien gikk med til nettopp soling og masse deilig sex. Det var helt tydelig at vi begge nøt varmen og den lettkledde tilværelsen strandlivet byr på. Kona dristet seg hver eneste dag til å droppe bikinioverdelen, noe både jeg og mange rundt oss satt pris på. Hun har nydelige bryster og jeg blir alltid kåt av å se henne ligge slik i varmen med brystene til fritt innsyn fra alle som ønsker.

 

Spesielt en av badevaktene sendte henne mange sultne blikk og jeg er helt sikker på at hun merket dette, for rett som det var så jeg brystvortene ble stivere og fikk en litt mørkere farge.

 

Vi hadde vært på samme strand fire dager på rad og fikk stadig mer oppmerksomhet fra denne badevakten. Han hadde flere ganger vært å snakket om været, ga tips om hvilke restauranter vi burde spise på, samt gode barer og nattklubber. Selvfølgelig et triks for å få driks, men det var helt tydelig at han studerte kona hver gang han hadde muligheten. Kona på sin side så ut til å nyte oppmerksomheten og hun var nå helt klart kåt der hun lå nesten naken, men fortsatt anstendig sexy antrukket i sin nye bikinitruse.

 

Litt etter lunsj roet det seg på stranden og vi endte opp nesten alene på vår del av stranden. Det var et par som lå noen solsenger bortenfor oss, men de var begge langt inne i hver sin bok.

Vi hadde etterhvert som solen flyttet seg snudd på våre solsenger og lå nå nesten vridd helt rundt, med ryggen mot vannet. Det var ingen som hadde direkte innsyn til oss med unntak av badevakten og jeg klarte nå ikke å la være å sjekke min kones tilstand. Forsiktig strøk jeg henne oppover låret, helt til jeg kom til bikinikanten. Jeg smøg raskt et par fingre på innsiden av det tynne stoffet og som jeg tenkte, plaskvått. Strøk henne rolig et par ganger over klitten slik at det kom et lite stønn fra henne. Dette var nok til at badevakten hørte oss og jeg trakk til meg hånden, men han bare smilte og nikket.

Kona ble ikke mindre kåt av dette, men hun måtte på toalettet og så skulle hun hente solkremen som vi hadde glemt på rommet.  Jeg tilbød meg å bli med, men fikk beskjed om å ligge å nyte solen så kom hun snart tilbake. Hun knøt på seg bikinioverdelen og ga meg et deilig kyss før hun gikk oppover.

 

Må ha sovnet litt i solen, for når jeg våknet til var ølen blitt varm. Kona var fortsatt ikke tilbake og jeg vurderte å pakke sammen i det jeg så henne komme ut fra restaurant bygget med to kalde øl.

 

Hun hadde nå byttet ut den sorte bikinien med en mintgrønn, som om mulig gjorde henne enda mer sexy. Passet perfekt til hennes solbrune kropp! Hun drakk opp nesten halve glasset med en gang og det var tydelig at hun nå var ennå mer opphisset en tidligere. Badevakten hadde fulgt etter henne til rommet og idet hun skulle gå inn hadde han ropt på henne. Han ønsket å gi henne en gratisbillett til en nattklubb, kunne også vise henne på kartet hvor den lå. Litt forfjamset og usikker hadde hun sluppet han inn og gikk inn på soverommet for å hente kartet som vi hadde fått ved innsjekk. Bak henne fulgte badevakten og brått hadde han stått helt inntil henne. Han tok tak rundt henne og kysset nakken, hun kjente kroppen spente seg av ren vellyst. Her sto denne fremmede mannen i begynnelsen av tredve årene bak henne og befølte kroppen hennes. Idet han kom til kanten av bikinitrusen bøyde han henne fremover og dro trusen til siden. Hun kjente hvordan han frigjorde seg fra sin shorts og vurderte et lite øyeblikk å trekke seg unna. Men rett etter kjente hun et grovt og deilig lem, forsiktig begynte å presse seg inn i henne. Det var nesten så hun sank sammen i det han nådde bunn, for så å sette opp et voldsomt tempo. Kukken hans fylte fitta hennes helt og det varte ikke lenge før hun kom i en deilig orgasme. Rett etter trakk han seg ut å sprutet over hele bikinitrusen og langt oppover ryggen. Han ga henne et kyss på halsen og sa at han gledet seg til å møte henne på nattklubben senere på kvelden.

 

Så det var derfor hun hadde skiftet! Jeg var nå sprengkåt, vi drakk raskt opp ølen og før vi hadde kommet til hotellrommet hadde jeg dratt av henne den nye bikinitoppen.

Rett innenfor døren setter hun seg på kne å suger meg deilig og det tar ikke lange tiden før jeg spruter utover brystene hennes.

 

Vi tar oss en deilig dusj hvor vi begge kommer en gang til, før vi kler oss og setter kursen for byen. 

 

Først spiser vi en nydelig middag på Luigis, en «autentisk» Italiensk restaurant på Kreta. Ja, ja, men det var bra mat og ikke minst nydelig vin. To flasker senere er vi både mette og på en god snurr begge to og det er på tide å utforske byen litt mer. Vi går innom en liten bar som spiller mye bra musikk, treffer et hyggelig par fra Sverige som er på sin første tur til Kreta, eller syden for den saks skyld. De har bare vært sammen i tre måneder og spiser hverandre opp så fort de har mulighet, lurer faktisk på om ikke hun runker han under bordet. Etter et par øl til meg og en Mohito til kona rusler vi videre til nattklubben vi har fått anbefalt.

 

Det er ikke mange andre der når vi kommer, men badevakten og en kompis sitter ved et bord rett ved danse gulvet innerst i lokalet. Vi setter oss ned litt lenger ut mot inngangen, men det drøyer ikke lenge før Max kommer å presenterer seg. Han går raskt tilbake til kompisen etter den vanlige takk for tipset osv. Musikken på stedet er en god blanding av rock og pop fra 70-90 tallet så det drøyer ikke lenge før dansefoten melder seg. Tre låter senere er vi fornøyde og idet vi er på vei tilbake til bordet kommer Max å ber kona bli med å danse. Jeg må uansett på do så kona blir lystig med tilbake til dansegulvet. Når jeg går å setter meg ved bordet står ho fortsatt på dansegulvet sammen med Max og den andre gutten. Jeg kan såvidt se de helt innerst i lokalet, men det ser ut som om de danser ganske tett. Jeg bestiller meg en øl samtidig som jeg forsøker å få med meg hva de driver med, men det er ikke lett å se inn i mørket på dansegulvet. Noen minutter senere kommer kona å setter seg ved bordet, tydelig påvirket av aktivitetene på dansegulvet. Hun forteller meg at han kompisen var en litt yngre gutt kanskje 25-26 og at hun hadde runket han mens Max hadde hatt to fingre langt oppe i henne bakfra. Kompisen hadde ikke brukt lang tid før han sprutet en enorm ladning utover trusa og låra til kona.

 

Jeg måtte bare kjenne, selvom vi satt i den litt mer opplyste delen av lokalet og smøg en hånd under konas lille sommerkjole. Ganske riktig kona var helt klinete og fitta var helt hoven. Kona sa at Max hadde spurt om ikke vi kunne komme å sette oss hos de. Greit nok det sa jeg men kan jo ikke gå bort så klinete. Kona fikk beskjed om å gå på toalettet å vaske av seg og hun fikk ikke lov til å beholde trusen, den måtte kastes.

 

Vi har i mange år hatt en avtale om at hvis hun går i kjole uten truse så er hun klar for å få to på en gang og nå var muligheten her….

Legg igjen en kommentar