På ferie med kona – del 2

Denne novellen er vist 30031 ganger.

Jeg gikk bort til guttene og presenterte meg, mens kona gikk på toalettet for å stelle seg.

Den yngste av guttene var tydelig litt flau over behandlingen han hadde fått på dansegulvet, men det gikk fort over når jeg fortalte hvor kåt det hadde gjort kona og at når hun kom å satt seg sammen med oss måtte han gjerne kjenne etter. Kunne se han fikk en god kul på linbuksa bare ved tanken, kjente jo at jeg selv også ble kåt av det.

 

Max gikk i baren å bestilte fire drinker og fire shots til oss og kom tilbake samtidig som kona kom å satt seg. Det var tydelig at hun nå om mulig var enda kåtere og jeg var ganske sikker på at trusen var kastet. Men hun klarte å virke imponerende rolig og håndhilste pent på Peter, før hun satt seg i den lille sofaen ved siden av han. Max satt seg også i sofaen, mens jeg ble sittende på en ganske høy stol rett ovenfor de.

 

Vi ble sittende å småprate litt mens vi skålet i både drink og shot. Fikk greie på at Peter var 26 fra Gøteborg og hadde tatt et friår fra legestudiene, Max var en lokal gutt på 30. Han fortalte litt om byen og litt historie om Kreta, før jeg brøt inn å sa til Peter at han snart måtte sjekke det jeg hadde sagt. Kona tittet spørrende på meg, men skjønte straks hva det var når Peter begynte å føre en hånd oppover låret og inn under kjolen. Hun spredde bena litt og det kom et lite ynk idet han stakk to fingre rett i henne. Max ville også kjenne og Petter trakk seg ut og begynte å kose med klitten idet Max førte to fingre inn. Jeg skjønte godt hva de gjorde for kona pustet nå tungt og det kunne ikke være lenge til hun kom. Hun spredde nå bena så mye hun kunne i den lille plassen hun hadde mellom guttene og jeg fikk fritt innsyn idet hun spente hele kroppen og kom i en deilig orgasme. Joda hun var da kåt nok og ikke var det noen truse der nei. Jeg og de andre guttene var nå så kåte at vi kunne vel ha knullet henne på bordet i baren, men kom frem til at det beste var å gå hjem til Max som bodde rett bortenfor. Kona gikk å ertet oss hele veien og vel fremme bar det rett inn på soverommet.

 

Vi trakk av henne den lille kjolen og fjernet bhen slik at hun var helt naken og kommanderte henne opp i dobbeltsengen. Max la seg mellom bena hennes og begynte å forsiktig slikke henne rundt fitta før han sugde på klitten hennes. Jeg og Peter satt oss på hver side av henne, slik at hun kunne bytte på å suge oss. Jeg var nå så kåt at jeg ikke klarte å holde igjen stort lenger og når hun begynte å runke meg mens hun hadde kukken til Peter i munnen ble det for mye for meg og jeg sprutet utover både henne og Peter. Han ble litt overrasket over den voldsomme utløsningen og trakk seg litt unna, men kona dro han til seg og slikket alt i seg. Jeg la meg litt til siden og så hvordan guttene byttet plass, Max stilte seg opp så kona kunne suge han og nå fikk jeg se hva hun hadde ment med grov kukk. Ca. samme lengde som mine 20 cm, men den må ha vært over dobbelt i omkrets. Peter som hadde en litt mindre kukk la seg nå mellom bena til kona og begynte å pumpe inn og ut av fitta hennes. Hun stønnet høyt og det tok ikke lange tiden før hun kom. Det å ha en kukk i munn mens hun blir knullet er noe hun lenge har ønsket og selvom hun nettopp hadde kommet ville hun bare ha mer.

 

Kona tok nå kommandoen og ba Peter legge seg ned på rygg. Hun smurte seg godt inn i rumpa med sine egne safter og satt seg skrevs over Peter med ryggen til. Sakte og rolig førte hun kukken hans inn i rumpa, når den var helt inne satt hun helt rolig et par sekunder før hun begynte å ri han.

Jeg kjente for alvor at jeg var klar igjen, men Max kom meg i forkjøpet og var som en hund på plass med den store grove kukken sin i fitten hennes. Herregud som hun stønnet og ynket seg, her ble hun knullet i begge hullene med store deilige kukker mens hun nå strak seg ut for å runke meg. Villig stilte jeg meg opp på siden slik at hun fikk tak i kukken min, men nå ville jeg også kjenne fitta hennes.

 

Jeg sa til Max at han fikk legge seg ned så skulle hun sette seg på han. Kona så på meg med store øyne, mente jeg virkelig at hun skulle ta den store bak? Max la seg ned på rygg og kona krabbet noe nølende på plass.

Sakte og rolig, cm for cm trengte Max inn i henne. Jeg satt meg samtidig på plass slik at jeg kunne gni kukken min mot klitten hennes og dette gjorde at hun slappet enda mer av slik at den store kukken til Max kunne gli helt til buns i henne. Han begynte å bevege seg og jeg kunne se at hele underlivet flyttet seg hver gang han pumpet inn og ut. Nå ville jeg på plass også. Max stoppet litt opp slik at jeg kom på plass og ikke lenge etter fant vi en fin rytme. Peter stilte seg på siden av kona og hun begynte å suge han så godt hun klarte, mellom jukkene. Jeg kjente at jeg nå snart kom og plutselig kjente jeg at Max spente seg og jeg kunne formelig kjenne hvordan han fylte henne. Det var for mye for både meg og kona og vi kom begge to i det som må være den råeste orgasmen noen sinne. Jeg pumpet henne full og det rant ut av begge hullene hennes. Petter runket som en besatt og spurtet like etter over ansiktet og puppene hennes.

 

Kona var nå utslitt og la seg til for å hvile litt, jeg og Peter gikk ut for å ta en røyk. Han takket så mye for at han hadde fått være med på denne opplevelsen, jeg smilte og sa det var vi som skulle takke.

 

Når vi kom inn var Max igang igjen. Kona sto på alle fire og han pumpet på med enorm kraft, til konas gledeshyl. Han trakk seg brått ut og det sprutet ut av fitta til kona, så var han på plass igjen med en voldsom fart. Like fort trakk han seg ut og igjen sprutet det ut av fitta til kona, men nå sank hun sammen og klarte ikke mer kukk. Max tok et par runketak og sprutet utover den utpulte kona mi.

 

Det hadde begynt å lysne når vi fornøyde tumlet ut for å finne oss en taxi hjem til hotellet. Dagen etter fikk vi snakket ut og vi var helt enige om at dette måtte vi gjøre igjen dersom muligheten dukket opp. Kanskje skjer det allerede på en av våre neste turer…

Legg igjen en kommentar