Palmesus og erotikk, del 1

Denne novellen er vist 9111 ganger.

Jeg hadde akkurat blitt singel etter et 4 år langt forhold, og hadde fått med meg et par venninner på ferie til Tenerife. Jeg trengte virkelig en ferie fra alt hjemme. Trengte å styre tankene inn på noe annet. Og en jentetur var akkurat det jeg ønsket meg nå. Uheldigvis var det ikke mulig for oss 3 jentene å få plass på samme fly, så det ble til at jeg dro noen dager før de andre for å nyte varmen alene.

Dagen var kommet, og litt ensom stod jeg alene på Gardemoen klar for ferie. Tanken på det som ventet meg fikk meg allikevel til å lengte. Palmer, sol, varme, paraplydrinker og….. Jeg måtte bare innrømme at jeg hadde mine fantasier når det gjaldt denne turen. Men der jeg stod ved innsjekkingen ante jeg lite om hva som virkelig ventet meg…

På flyplassen på Tenerife ventet bussen som skulle frakte oss turister til hotellene. Guiden vår var en ung, mørkhåret skjønnhet fra Stavanger, og hun fikk vår oppmerksomhet med en gang vi ankom flyplassen. Smilende fulgte hun oss ut i bussen, og på veien til hotellet fikk vi full innføring i alt fra turistattraksjoner til valutakurser. Jeg fikk ikke med meg så mye av hva hun sa. Av en eller annen grunn kunne jeg ikke få øynene fra kroppen hennes.; det var som om det fantes noe magnetisk der. Jeg kjente at blodet begynte å bruse og at trusen min ble våt og klistret seg til de svulmende kjønnsleppene mine. Fantasien løp virkelig løpsk…. Hmmm… ”Nå er vi framme på Hotel del sol” hørte jeg plutselig, og jeg ble revet ut av den deilige drømmen min. Jeg rev med meg vesken min og gikk ut. Litt forfjamset oppdaget jeg utenfor at vesken min var åpen og at mitt deilige leketøy ( en nyinnkjøpt dildo) lå halvveis ute og viftet med glansen. Litt brydd dyttet jeg den ned igjen og håpet at ingen hadde sett det som hadde skjedd. Jeg hentet bagasjen min hos guiden, og smilte til henne i det jeg skulle til å gå. ” Amelia” sa hun og rekte frem hånden. ”Nina” svarte jeg overrasket. ”Deilig leketøy du hadde der… du får kose deg i kveld” svarte hun raskt og hoppet inn i bussen. Selv stod jeg målløs igjen og kjente saftene mine så vidt begynte å renne på innsiden av lårene.

Etter en rask dusj inne på hotellrommet gikk jeg ned i baren for å ta meg den drinken jeg så lenge hadde drømt om. Det var nesten ingen der, men jeg antok at jeg bare var tidlig ute. Etter et par drinker til kom et par gående mot baren hvor jeg stod. Jo nærmere de kom syntes jeg at jeg kunne dra kjensel på en av dem…Amelia som hadde gitt henne feriens aller første erotiske forsmak var på vei mot henne. ”Hei igjen! Dette er kjæresten min Morten” sa hun idet hun oppdaget meg. ”Hei! Nina” svarte jeg og smilte. Morten var høy, lys og slank. Ingen bodybuilder og heller ingen machofyr, men akkurat slik jeg liker. På seg hadde han lyse olabukser og en kortermet skjorte med de 3 øverste knappene åpne. Amelia hadde en kort georgette kjole med dyp utrigning. Perfekt til hennes kropp. ”Hvordan har dine første timer på øya vært da? Noen nytelser?” Amelia smilte frekt og jeg forstod hva hun mente. ” Ferier er til for å nytes” svarte jeg og smilte frekt tilbake. Spenningen lå helt tydelig i luften, og brystvortene mine stod plutselig som to nyutsprugne knopper om våren. Morten la tydelig merke til det og smilte et kåt smil til Amelia. ”Kanskje vi kan nyte ferien din sammen med deg?” sa han hest, og jeg fikk se hans tydelig bul der hvor hans sprengte redskap prøvde å slippe ut. ”Lyst til å leke litt, Nina?” Amelia kom nærmere meg og stod til slutt så nærme at jeg kunne kjenne brystvortene hennes mot mine gjennom det tynne stoffet. Hmmm… et lite stønn fra meg ga dem nok svar og vi gikk mot rommet mitt.

På vei opp trappen kjente jeg Mortens hånd på innsiden av låret mitt, og på nest øverste trappetrinn stoppet jeg et øyeblikk og lot fingrene hans finne veien under trusen min. Amelia stod ved siden av og hadde funnet veien til sin egen våte og oppsvulmede hule på egen hånd. Små stønn fra oss begge hørtes som små ekko i trappeoppgangen. Mortens fingre hadde god trening i dette og mine søte safter rant nedover bena mine ettersom fingrene stadig fant veien over klitoris. Små rykninger begynte å kjennes fra ytterste tå til den svulmende knoppen min. Plutselig hørte vi noen komme opp trappen og Morten tok tak i meg og Amelia og dro oss inn nærmeste bøttekott. Her var det mørkt og tanken på at fingrene våre skulle få føle seg fram til våre mest kåte deler av de spente kroppene våre gjorde meg om mulig enda mer opphisset.

Jeg kunne høre Amelia og Morten hadde funnet hverandres tunger og et øyeblikk senere hørte jeg en glidelås åpnes. ”Hjelp meg!” hørte jeg Amelia hviske og med ett satt vi begge på kne mens vi lot tungene våre leke med Mortens deilige pikk. Glansen, hvor saftene hans hadde begynt og piple, strengen og hans deilige myke baller fikk sin omgang etter tur. Vi var to kåte jenter som ville smake på hver millimeter av hans struttende lem, massere med tungespisser og suge han tom for safter. Oppslukt av Mortens deilige pikk la jeg ikke merke til at Amelia forflyttet seg bakover. En varm, deilig og sulten tunge fant veien til mitt dyvåte kjønn og jeg stønnet høyt da hun lot den sirkle rundt min følsomme knopp som struttet fram mellom to hovne lepper. Jeg fortsatte behandlingen av Mortens pikk mens jeg stadig kjente at Amelia jaget meg nærmere og nærmere orgasmen. Mine stadige stønn gjorde henne oppmerksom på tilstanden min og beordret Morten til å bytte plass med henne. ”Ta henne hardt bakfra, Morten! Hardt!” skrek hun mens hun satte seg ned foran meg og fant tilbake til knoppen. Hun åpnet leppene mine og ledet Mortens stive lem inn i den våte hulen min. Han var stor og trengte deilig inn i meg så det virkelig kjentes. Hmm…mmm… Med Amelias deilige, varme tunge på klitoris og Mortens jagende pikk ut og inn bakfra tok det ikke lang tid før bølgene kom. ”Knull meg! Hardt!” Jeg skrek og kjente orgasmen skylle over meg. ”Jaa..ja..aaahh..” Morten sprøytet de deilige saftene inn i meg og jeg kunne fortsatt kjenne Amelias tunge slikke rent rundt klitoris. Helt lam av utmattelse falt jeg ned på gulvet og lot de siste orgasmebølgene slå i kroppen. En deilig start på en deilig ferie. Det ble flere dager med felles nytelse…..

Legg igjen en kommentar