Pianobaren

Denne novellen er vist 21245 ganger.

Vi møter deg i baren på hotellet ditt og hilser høflig på hverandre. Vi bestiller litt å drikke på samtidig som praten tar seg fort opp og hurtig finner vi ut at humoren har vi alle felles. Jeg sitter og nyter begges oppmerksomhet og kjenner jeg tenner på to herlige menn her.

Mine to menn aner ikke hva jeg har på meg under kåpa mi fordi jeg fikk sneket meg inn på soverommet og skifta før vi gikk. Mannen min er helt sikker på at jeg har dongeri og en diskret genser på meg. Gjett om jeg gleder meg til å se uttrykkene deres når vi kommer opp på rommet. Når glassene er tomme foreslår jeg at vi går opp på rommet og underveis dit blir det plutselig pinlig stille i heisen opp. Jeg ser forskende på min kjære mann og tenker; Vil han dette eller? Han smiler lunt til meg og jeg da er jeg sikker på at han vil dette sammen med meg.

Vel fremme utenfor døren låser du opp døren og vi går inn. Det som møter oss er en diger seng, sofa og to stoler. Jeg ber dere om å sette dere i hver deres stol og glimter mot sofaen. De tror jeg skal legge meg der, men går i stedet mot døra og snur meg sakte rundt. Når jeg ser at jeg har begges oppmerksomhet lar jeg sakte kåpen falle til gulvet. Mens den faller hører jeg to gisp bak meg der jeg står i den sorte kjolen min med gjennomsiktig rygg, høyhelte støvletter og sorte stayups.

Sakte og rolig beveger jeg meg bort til senga, Der setter jeg meg vendt mot dere begge to og løfter litt på kjolen så dere kan se at jeg er uten truser og med en helt glattbarbert mus. Kjenner det er vått der og begynner sakte å kjele med meg selv. Gnir klitorisen min sakte og godt før jeg lar fingren finne veien inn i min kjærlighetsgrotte. Tar den ut igjen og smaker på den. Ser to par bukser som buler godt.

Jeg legger meg ned på senga og lar beina være nede på gulvet. Når jeg liger på sengen og ser forførerisk på de to som sitter med haken helt ned på brystkassa får jeg bare så lyst til å løfte det ene benet. Som tenkt så løfter jeg det gjort ene beinet opp vrir det andre slik at jeg viser meg mitt lystsenter. Dere ser rett inn og jeg hører dere knepper opp buksene og runker sakte og vrir litt på meg så jeg kan nyte synet. Da hører jeg mannen min si: «smak på ho, men ta av deg klærne først. Raskt kikker jeg opp og ser du river av deg tøyet. Mannen min sitter nå og runker den deilige kukken sin. I øyenkroken ser jeg du går mot meg og setter deg på huk. Du kikker og studerer meg med et grådig blikk. Jeg koser og nyter det når du ser på meg.

Du begynner å slikke meg samtidig som mannen min går rundt på siden for å se bedre og kryper opp i senga til oss. Jeg rekker akkurat pikken hans og drar han nærmere med et bestemt grep i den. Nå vil jeg suge og kroppen min spenner seg av nytelse. Du finner har en finger inne i meg og finner g-punktet mitt og masserer det kraftig når du ser min reaksjon, Det bølger seg i meg og jeg kommer som en foss. Saftene renner av meg som en stri elv i det jeg suger og suger mannen min. Dette synes du ser så deilig ut at du kommer opp dit du og. Jeg tar en pikk i hver hånd og gnir dem mot hverandre. Det synet hisser meg opp og jeg lar tunga leke mellom dem. Dette har jeg drømt om så lenge. Jeg runker dere sakte og tar først den ene pikken dypt inn i munnen og så den andre. Men da blir det nok for deg og du ber meg om å stå på alle fire før du lar pikken din komme helt inn i meg før du drar den ut og inn en stund. Etter en stund stiller deg foran meg så jeg kan fortsette å suge deg. Når jeg gjør det så kjenner jeg at det stiger mot en ny orgasme. Kraftige støt inn i meg og kroppen rister. Mannen min befaler deg til å legge deg på ryggen og sier til meg at jeg skal sette meg oppå deg og ri deg.
Han nyter synet og tar bilder av oss så vi har noe å se tilbake på.
Men kåtheten hans tar overhånd og han finner frem glidekremen fra veska mi. Den smører han rundt min andre grotte og masse på pikken sin .Jeg vet hva han har i tankene og sier; å nei da! Først vil jeg ha to pikker i fitta mi og jeg kjenner han presser seg sakte inn han også. Dere deilig menn stønner høyt og roper ut i kor: Nå går det for meg. Å ja stønner jeg og rir sakte mellom dere og lar dere få kjenne godt på deres egen orgasme mens jeg gjør noen små bevegelsene. Dere stønner høyt og jeg blir fylt til randen av deres deilige safter.

Dere synker ned på hver deres side av meg og vi ligger helt utmatten i en klynge av armer og bein. Vi ligger og kjeler med hverandre før jeg tar en tur i dusjen. Kjenner det varme vannet mot kroppen min en stund, men får ikke bli der lenge aleine. Fire hender vasker meg, stryker på meg og to munner som kysser på meg. Jeg smetter ut av deres armer og piler inn i senga og venter. Hører dere dusje med godt humør, men det er blir ikke lange ventetiden nei. To rå kjekke menn kommer inn med hvert sitt spett klart. Jeg ber dere om å stå stille på gulvet ved siden av hverandre helt inntil senga. Jeg griper ett spett i hver hånd og du tar bilder der jeg suger dere på skift. Med et får jeg plutselig hjelp av deg til å runke han mens jeg suger deg. Det varer ikke lenge før stønnene blir høye og vi tar en liten pause. Jeg vil trekke det ut så lange som mulig. Du blir igjen kommandert på senga og jeg oppå deg. Vi sprer beina godt slik at mannen min kommer til. Men det er ingen spett vi kjenner men en våt tunge som slikker oss. Han slikker deg opp langs skaftet ditt og litt inne i meg. Jeg kjenner at det kommer mer glidemiddel i hull to igjen. Jeg kjenner den deilige pikken hans komme inn og du stønner da du kjenner pikken hans gjennom den tynne veggen. Du holder ikke lenge og med ett skriker du ut i nytelse. Dette ble for mye for mannen min og han spruter mengder han og.

Og vi gleder oss enormt til du kommer på besøk neste gang.

Legg igjen en kommentar