Pianolæreren

Denne novellen er vist 15293 ganger.

En sval vind fra det åpne vinduet løfter nakkehårene mine i det jeg legger fingrene over tangentene… Jeg lar tonene klinge mykt… men fyldig… Bølgene fra musikken reiser gjennom kroppen min og rører meg… kribler… Griper… og omslutter meg… Det går et støt gjennom kroppen min når du plasserer hånden din på den høyre skulderen min. Jeg rykker til, og i en bevegelse som flyter med spillet fra flygelet vender jeg hodet den andre veien for å skjule øynene mine som fortsatt smiler av berøringen… Kinnene som gløder… Tungen min som fukter de tørre leppene mine. Jeg hadde aldri våget å fukte dem foran deg. Jeg vet at du studerer meg. Selv om du står bak ryggen min kan jeg kjenne at det faste, varme blikket ditt aldri viker. Jeg trygler innvendig om at du skal berøre meg… mer… Selv våger jeg ikke å røre deg. Grensene er strengt definerte. Du er min lærer, jeg er din elev. Hva skjer om jeg presser overkroppen min mot deg…? Vil du trekke deg bort? Eller vil du hvile i stillingen en stund og la meg fortsette i stillhet?
Førtifem minutter har jeg hos deg, og det er en uke til jeg ser deg igjen. Hver fredag sitter jeg slik, og ser minuttene mine hos deg renne langsomt ut. I dag har jeg en overraskelse til deg… Vil du ikke vite hva det er? Jeg tenkte på deg da jeg sto hjemme på badet… Tok tak i linningen på trusa mi, og dro den langsomt av… Lukket øynene og drømte at det var dine hender som strøk meg lett mellom bena… Jeg barberte meg for deg. Liker du det? Jeg er helt glatt nå, og jeg lot trusa ligge igjen på badet… Nå strammer jeg lårene mine og kjenner at jeg er varm og fuktig mellom bena.. Kan du ikke kjenne hva du gjør med meg? Løft opp skjørtet mitt og kjenn på meg!! Du hører ikke tankene mine. Forblir stående bak meg i stillhet.
Jeg svever i musikken, lukker øynene og lar kroppen min bevege seg med. Et ras av reaksjoner faller plutselig gjennom meg da jeg merker at hånden din har begynt å stryke meg. Jeg blir grepet av en uvirkelighetsfølelse. Du tar på meg! Hånden din er ikke lenger på skulderen min, men stryker nakken min ømt og fjørlett… Så bøyer du deg ned og slikker nakken min… lett… vått… Jeg lar kroppsvekten min falle mot deg, og med den bekreftelsen begynner du å kysse meg mer intenst i nakken og utover de nakne skuldrene mine. Samtidig trekker du i toppen min med en hånd.. som om du ikke får avdekket og smakt på nok av meg fort nok. Vi puster tungt begge to, og når jeg stønner tilbake til deg utløser jeg et nytt og kraftigere stønn i deg. Du legger hendene dine bestemt rundt midjen min og løfter meg opp fra stolen. Jeg gisper til den plutselige bevegelsen, og nyter at du med fasthet plasserer meg oppå flygellokket. Du skyver skjørtet mitt tilbake… Jeg ser et lite smil i ansiktet ditt når du avdekker overraskelsen…
Du lar den ene fingeren gli oppover sprekken min… Jeg er så våt at jeg kjenner det renner nedover mot rumpehullet mitt. Mmmh… Jeg skulle ønske du kunne stryke fingeren din litt lengre nedover… Spre saftene mine bakover. Du lener ansiktet ditt ned mot meg og slikker leppene mine. Forsiktige, våte slikk… Rundt klitten… så streifer du den. Åååååååhh.. Jeg føler meg elektrisk!! Ønsker å presse ansiktet ditt mot meg samtidig som at jeg elsker den lette og pirrende behandlingen du gir meg. En finger beveger seg opp og ned sprekken min mens du legger de myke, varme leppene dine og tungen din rundt klitten min. Fingeren din beveger seg lengre nedover, og nå kiler og presser den forsiktig mot rumpehullet mitt mens tungen og leppene dine leker, suger, masserer og smatter på klitten min… Ryggen min faller mot flygelet, og jeg presser hoftene mine mot deg for å kjenne mer… Tusen tanker og følelser raser gjennom kroppen min, og jeg kjenner at jeg svimler under berøringene dine. Igjen blir jeg dratt raskt ut av et øyeblikks flyt ved at du løfter kroppen min. Denne gangen setter du deg på krakken foran flygelet og plasserer meg oppå deg. Du har alle rede tatt av deg klærne, og med et fast grep presser du meg ned på den harde pikken din. Nå faller kroppen min fullstendig sammen i nytelse, og jeg kjenner at du løfter meg hardt opp og ned mens du med lukkede øyner og åpen munn stønner dypt mot ansiktet mitt. Du beveger meg raskere og raskere, og mens kroppen min går opp og ned trekker du meg også helt inntil deg slik at magen din presser mot klitten min. Du støter og presser meg rytmisk mot og fra deg… Jeg nærmer meg ekstase… Stønnene dine blir mer og mer intense, og det utløser ennå sterkere bølger av nytelse i meg. Jeg slipper hodet mitt bakover, og sammen lar vi kroppene våre riste og falle sammen til de kraftige bevegelsene som raser gjennom kroppene våre…
……………………. Du stryker håret mitt vekk fra ansiktet. Møter blikket mitt og smiler varmt. Så løfter du meg ned slik at jeg blir sittende på krakken ved siden av deg. Du legger fingrene dine på tangentene, og musikken flyter på nytt ut i kroppene våre.

Legg igjen en kommentar