Pikken med svovelstikkene

Denne novellen er vist 7886 ganger.

Piken med svovelstikkene er et velkjent eventyr fra H. C. Andersens penn. En vakker, trist historie med lykkelig slutt selv om jenta dør – men hun kommer i alle fall til sitt himmelrike med juletre og varm mat og hjertegod familie. Det blir kanskje vanskelig å omskrive mest mulig bokstavelig og direkte et så trist eventyr. Derfor velger jeg å gi historien et helt annet preg. Den røde tråden er det samme, men tristheta er borte og tittelen… ja, tittelen er vel det som ligner originalen mest. Here goes nothing…

 

Det var en gang en gutt som var noe av det kåteste som hadde vandret på guds grønne jord. Kjapp var han også, og med såpass harde støt i akten at de jentene som lykkelige hadde fått gjennomgå av ham i sengehalmen, kalte ham for Pikken med svovelstikkene. Når han var ferdig med et nummer, hadde det nemlig gått så hett for seg at det rent luktet svovel i rommet.

Gutten var godt likt blant jentene, må vite, men han hadde et stort problem. Nemlig det at når han dunket i vei på jentene, så fikk han aldri orgasme selv. Han hadde vært nær noen ganger, trodde han, men alltid kom jentene før ham og gutten ble gående like utilfredsstilt som en ramkåt tenåringsjomfru. At han holdt langt og lenger enn langt hjalp ikke på mer enn selvtilliten og hans gode rykte. Jo lenger tid det gikk, jo mer frustrert ble gutten.

Nå hadde det seg slik at gutten hadde en stram vilje, og en vakker dag bestemte han seg for at nå var det nok. Orgasme ville og skulle han ha, koste hva det koste ville. Derfor bestemte han seg for å ta for seg av hvilken jente som helst han møtte den dagen, samme hvor stygg eller pen hun var. Han begynte å gå gjennom byen en lørdag kveld, og den første jenta han møtte var en ven, vakker skapning.
– Kan jeg få lov til å ta deg bakfra? spurte gutten pent. – Jeg har slitt og strevd i mange år, men aldri fått orgasme og nå har jeg bestemt meg for at nok er nok.
– Men stakkar, har det aldri gått for deg, da? sa jenta og ble med gutten inn i en sidegate hvor hun løftet skjørtene og satte stumpen til ham av ren veldedighet. Gutten brettet fram loffen og stakk den inn i jenta, som var både villig og våt.
– Åååh, jaaaa, jamret jenta og satte hendene i veggen foran seg for å støtte imot. Hun hadde aldri hørt om gutten med pikken med svovelstikkene, men nå fikk hun sannelig kjenne ham. Gutten spilte ut neseborene da det begynte å ose svovel, men han ga seg ikke for det. Nå ville og skulle han ha orgasme. Men hva hjalp det hva gutten hadde bestemt seg for, når jenta ikke holdt like langt og lenger enn langt som gutten? Da hun skrek ut i jublende orgasme skjønte gutten at slaget var tapt. Musa melket ham, men ikke lenge nok. Han kjente at det kriblet dypt i ryggmargen mens det sitret og boblet svakt i både pikkrot og lysk, men så sank jenta sammen på bakken så det sa «svupp» og ute var han. Gutten pakket skyndsomt pikken på plass og gikk ut på gata for å skynde seg å finne ei ny jente, nå når han hadde kommet så langt på vei.

Den neste jenta var ikke fullt så pen og ven og vakker som den første. Hun var nok litt under gjennomsnittet med et svakt underbitt og kort, krøllete hår.
– Vil du suge meg til jeg kommer? spurte gutten og så bedende på henne. – Jeg har slitt og strevd i mange år, men aldri fått orgasme og nå har jeg bestemt meg for at nok er nok.
– Men stakkar, har det aldri gått for deg, da? sa jenta og ble med gutten inn i en ny sidegate hvor hun sank ned på knær mens gutten lente seg inntil veggen for å støtte seg. Jenta brettet fram loffen og runket ham litt, noe gutten satte pris på. Han lukket øynene og konsentrerte seg om å nyte, for kåtheta hadde ikke trukket seg så langt tilbake at han måtte begynne på nytt. Det både sitret og kokte i lysk og pikk, og da jenta gapte over og sank dypt inn på stammen, stønnet gutten og smilte.
– Ååååh, jaaaa, mumlet han og gispet da jenta lot tunga gli rundt og rundt hodet på svovelstikka hans. Hånden dro skinnet lett opp og ned i takt med munnen som sugde og sokket i stadig større takt. Eller… nei, vent! Guttens hofter hadde automatisk begynt å bevege seg, han kunne ikke hjelpe for det. Jenta trengte ikke å gjøre stort annet enn å sitte og gape, hun, og holde hånden og munnen i ro, for hoftene til gutten gikk i rasende fart. Jenta jamret av kåthet og klarte knapt å sitte stille med gapet sitt. Til slutt ble det for mye for henne. Hun reiste seg opp, dro opp skjørtene og viste gutten hvor myk hun var – hun var turner, må vite. Foten slengte hun over guttens skulder og så tredde hun seg innpå den stakkars gutten så han slo armene rundt jenta og begynte de berømmelige svovelstikkene sine. Jenta oiet og akket og jamret seg så det ga ekko i sidegaten. Gutten kjente at han steg og steg på skalaen, og trodde at nå, nå skulle han endelig få oppleve en orgasme. Det bygget seg opp til en eksplosjon, han kjente det så det sitret langt ute i tærne og hårene begynte å reise seg i nakken, på armene, ja, hele kroppen. Men akkurat i det han kjente antydninger til den rislende, deilige fornemmelsen som kalles orgasme, jublet jenta og slo armene rundt korsryggen på gutten for å klemme seg godt innpå mens hun melket ham i sin egen utløsning.

Gutten var frustrert, må vite, da han lot jenta synke ned på bakken og pakket pikken på plass igjen. Han skyndte seg ut på gata, for nå hastet det før den sildrende fornemmelsen trakk seg for mye tilbake. Han stanset den første og beste jenta han fant, selv om hun var noe av det styggeste han noen gang hadde sett.
– Kan jeg få knulle deg? spurte gutten, han var vill i blikket. – Jeg har slitt og strevd i mange år, men aldri fått orgasme og nå har jeg bestemt meg for at nok er nok.
– Men stakkar, har det aldri gått for deg, da? sa den stygge jenta og ble med gutten inn i en sidegate hvor hun løftet skjørtene og la seg oppå en gammel pappeske som ble klemt flat da gutten kastet seg over henne med loffen i hånden, startklar og stiv og hard og kåt som bare det. Han gjøv rett inn i jenta og begynte på svovelstikkene sine, noe den stygge jenta slett ikke hadde noe imot. Hun grafset tak i rumpeballene hans og klemte dem og knadde dem mens hun jukket imot og oiet og skrek av nytelse. Gutten kjente nakkehårene reise seg av velvære og nytelse da den rislende fornemmelsen igjen sildret gjennom underlivet, og ble stadig sterkere. Men da jenta kom og hun melket ham med musklene i orgasmen sin, tenkte gutten at nok var nok. Han lukket ørene for den stygge jentas bedende trygling om å slutte for hun ble både øm og sår hvis han fortsatte, og sliten, må vite, for det tar på å få orgasme av svovelstikkene til gutten. Men gutten, han fortsatte å pumpe som den reneste helt. Svetten rant nedover pannen og kinnene, dryppet ned i jentas ansikt mens hun forsøkte å dytte ham av. Hun klarte ikke la være å nyte det likevel, og da orgasme nummer to rant gjennom henne, knøt deg seg i ballene på gutten, men ikke nok til at han sprutet enda. Nirvana var så nær, himmeriket like rundt hjørnet, så han fortsatte med svovelstikkene selv om jenta var halvdød av nytelse under ham. Sår i knærne ble han, på albuene også. Men hoftene fortsatte og fortsatte, gutten steg og steg, gåsehud og fossende risling strømmet gjennom kroppen hans og i underlivet ble det sterkere og sterkere, inntil det endelig kokte over.

Stjerneskudd og tordenskrall, lyn og blitz fra klar himmel, vimsende sommerfugler og dundrende tog, kvitrende fugler og buldrende fossefall rant gjennom gutten på en og samme gang. Det svartnet for ham mens nytelsen og orgasmen freste gjennom den stakkars svovelkroppen, inntil han sank sammen over jenta som i svime. Der ble han liggende halvdød og gispe etter luft.

Han giftet seg med den stygge jenta, må vite, for hun var den eneste som hadde orket å holde ut svovelstikkene hans til han selv havnet i orgasmehimmelen. Og DET var litt av et kunststykke!

Og snipp, snapp, snute, er eventyret om svovelstikkene ute.

Av: Berit Hagen

Legg igjen en kommentar