Pikker

Denne novellen er vist 11349 ganger.

Jeg drømmer om pikker, jeg. Alltid. Når som helst, og hvor som helst.
Er kanskje litt sær sånn, som ikke bestandig tar med hele fyren i en fantasi. Jeg mener, hvor blir det av resten av ham? Den digre pikken hans er i hodet mitt, men hvor er de deilige, kraftige lårene og leggene, den muskuløse, stramme magen og den kraftige, hårløse brystkassen? Og det vakre, renskårne ansiktet med kraftige øyenbryn, fyldige lepper og de mørke øynene med et blikk som veier flere tonn… Blikket som skal se på meg med dyrisk begjær mens en pulsåre på halsen hans dunker i takt med kåte pulsslag…
Neida, det er bare pikken som er i tankene mine, selv om resten av fyren også interesserer meg. Men for å være ærlig, så bryr jeg meg ikke om å analysere fantasiene mine. De er fullstendig normale – for meg. Og de fungerer – for meg.
I dag på jobben, for eksempel, på butikken jeg er kassadame i, der dukket det opp en fyr. Han var faktisk ganske tynn og hengslete, men han gikk i en litt for liten joggebukse og t-skjorta nedi, slik at jeg kunne se formene hans veldig godt. Derfor vistes det også godt at han hadde en skikkelig bra størrelse på utstyret sitt. Mer skulle det ikke til før jeg satt bak kassa mi og ble stormkåt. For jeg kunne se pikken hans, naken, stiv og i stram givakt. Fyren forsvant bak en reol med knekkebrød og pikken ble igjen i hodet mitt.
Jeg klemte bena sammen mens jeg strakte ut en hånd og dro i buksestrikken, smatt den under ballene hans, for han hadde ikke truse på seg. Ballene var hårete og mørke, pikken litt lysere. Den var så stiv, og ble stadig stivere, slik at forhuden langsomt trakk seg tilbake mens jeg sto på knær foran ham og så på. Glansen ble langsomt avdekket. Det lille øyet der den deilige spruten pleier å komme ut, var fuktig. Tenk, han var så kåt at sæden trengte ut. Forhuden fortsatte å trekkes tilbake, avslørte den tynne strengen med hud på undersiden av hodet, og smatt til slutt helt tilbake slik at hele hodet og den blanke glansen sto foran meg i all sin erigerte prakt. Åh, så godt det skulle bli å ta ham i munnen. Å gape over og synke så langt ned som jeg klarte, lukke leppene godt rundt og suge mens jeg førte hodet langsomt og pinefullt oppover igjen. Kjenne smaken av de små sæddråpene som i kåthet trengte ut.
Jeg rykket til da fyren plutselig sto foran meg med en kartong egg og et kneipbrød, klar til å betale. Jeg kjente at kinnene ble varme og røde, det var akkurat som om fantasien min var så sterk at han kunne se den, han også. Men da jeg så opp på ham, virket han helt uberørt, så jeg bare slo inn prisene på kassen og så ham forsvinne ut av døra med pikken sin godt pakket ned i buksene. Men jeg beholdt den en stund i tankene, for det var lite kunder akkurat nå.
Fantasiene mine er liksom rake motsetninger til hverandre. Enten så tenner det meg voldsomt å se for meg en fullt påkledt fyr med den stive pikken ute, eller så er fyren nesten naken, for eksempel liggende i senga med hendene bak hodet og bare en liten flik av dyna over hoftene, slik at bare kjønnet er dekket. Det tenner også. Da liker jeg å se hele fyren, for da er blikket hans ertelystent. Han har mørke hår under armene, håret på hodet er brunt og bustete, for han ser ut som en skøyeraktig, kåt rakker der han ligger og gliser ertelystent med blanke, glitrende, blå øyne. Magen er muskuløs, slik som brystkassen og huden er brun og ser myk ut. Lårene er litt hårete, slik som leggene. Under navlen går en mørk stripe hår ned mot pikken hans, som er gjemt under den jævla dynefliken. Noen krøllete kjønnshår stikker såvidt fram. Mens han ser på meg, fukter han leppene med en fristende tunge, også ber han meg om å ta av meg alle klærne mine. Jeg gjør det mens han ligger og ser på meg. Jeg blir mer og mer opphisset for hvert plagg jeg tar av, for blikket hans gjør meg kåt, sammen med tanken på det som befinner seg under dynefliken. Og for hvert plagg jeg tar av meg, hever fliken seg mer og mer. Det er altså ikke bare jeg som blir kåt når jeg kler av meg. Jeg kaster til slutt trusa i ansiktet hans, og når han tar den vekk, røsker jeg unna dynefliken og trekker pusten storøyd.
Åh, så fin og stor. Så stiv og kåt, oj oj… Jeg setter meg over knærne hans og ser på den nikkende staven, pulsen hans slår kraftig i kroppen og pumper lemmet fullt av blod. Jeg kan tydelig se blodårene langs staven. Jeg strekker ut en hånd, stryker pikken med en finger fra ballene og nesten opp til det halvt blottede hodet, stryker langs siden ned og opp igjen på forsiden. Deretter ned på den andre siden, før jeg tar et godt tak rundt den og runker ham et par drag, tar forhuden med over hodet og klemmer forsiktig litt kraftigere akkurat idet forhuden smetter over glans. Han kniper øynene sammen og stønner av nytelse, vrir kroppen ørlite uten å røre på hoftene, så jeg ikke skal slippe taket i staven hans. Jeg bøyer meg, gaper over og suger med lange drag, står med baken i været og bena skilt, slik at kjønnsleppene skiller seg og lar musa få frisk luft. Herlig. Særlig herlig da han ber meg om å snu meg, slik at han kan smake på meg.
Det er klart at jeg snur meg, jeg gjør alt for en fyr med en så deilig stake. Den er knallhard, jeg kan kjenne pulsen i lysken hans når jeg legger hånden over, den banker like fort som min egen. Jeg stønner gurglende og langtrukkent med pikken hans langt bak i ganen da tunga hans roterer rundt klitorisen min. Åh, det var gutten sin, som kan sakene sine. Våte slafselyder forteller meg hvor våt jeg er. Veldig våt, og veldig kåt.
Når fantasien min har kommet så langt, sitter jeg forlengst et sted, for eksempel på et offentlig toalett med døra forsvarlig låst, og onanerer med lukkede øyne. Folk går forbi døra mi, inn i båsene rundt meg, vasker hendene sine, trekker i snora, kakler og ser seg i speilet og sminker seg… mens jeg sitter her og onanerer med pikk i munnen. Jeg slipper taket i lemmet hans og krabber nedover kroppen, vifter med stussen og inviterer ham inn. Klart at han reister seg og stiller seg på knær. Klart at han ikke glir inn i meg med en gang, for han liker å terge, liker å erte meg opp for å få meg enda kåtere. Han tar tak rundt den harde kuken sin… Hendene hans er større enn mine, og de passer så godt rundt pikken. Som om den hører hjemme der. Han har sikkert runket den mange ganger. I alle fall gjør han det nå mens han gnir pikkhodet mot klitorisen, opp mot skjeden og videre opp til rumpa mi. Jeg stønner utålmodig. Gæernt høl, skjerp deg, da. Få’n inni. Men han fortsetter å gni fram og tilbake og fukte rumpa mi med saftene mine. Helt til han brått bestemmer seg og lar den store pikken gli inn i meg. Vel, gli og gli… Han må presse for å komme inn og jeg kjenner at veggene og huden rundt åpningen strekkes og tøyes ut mens han presser seg inn med et høyt, nytefullt stønn. Jeg stønner også, henter litt kjønnssafter fra musa mi med den ene hånden og slikker fingrene mine mens han begynner å pumpe. Sannelig putter han en finger inn i rumpa mi også, som er godt smørt, han har sørget for det. Og det er deilig, er det. Særlig fordi han øker takten og den hårete pungen hans dasker med hurtige slag mot klitorisen min og får den til å sitre sterkere for hvert dask. Jeg suger på fingrene mine som om det er en liten pikk jeg har i munnen, sitter på dolokket med buksene rundt knærne og spriker så godt jeg kan med bena mens den ene hånden skiller kjønnsleppene og den andre masserer klitoris med hurtige jag. Og da han kommer og jeg kommer i tankene mine, da kommer jeg også. Og det var jo hyggelig at alle sammen kunne komme…
Jeg elsker pikker. Store, stive pikker med blanke hoder og halvt tilbakeført forhud, det virker så blottende, liksom. Særlig elsker jeg pikker som er kåte på meg. Så får jeg ta resten av fyren på kjøpet, da. Det blir liksom best sånn.

Legg igjen en kommentar