Pilstreffet

Denne novellen er vist 5183 ganger.

Endelig fredag. Jobbfri i morgen og fest i kveld, dette kan bare bli bra, kalde øl i kjøleskapet, nyinnkjøpte klær og helg, kan det bli bedre? En rask tur i dusjen, utstyret vaskes grundig, må jo være klart til bruk, hvem vet hva som kan skje, ut av dusjen, tørke, smøre, deo og hårgelé, alt går som en lek, spesielt med en kald øl som selskap.

På med klærne, litt partymusikk skaper rett stemning, partyskoene står nypusset, på med dressjakka og ytterjakke, sko og kveldens helt legger i vei. Vel inne på puben er det først å kvitte seg med jakka, deretter skaffe en øl og så spane lokalet litt, er det noe interessant her i kveld?

Hun står på balkongen og kikker ut over alle menneskene. Hun vet at noen av dem holder øye med henne i smug, og hun liker det, for det er høyst fortjent, en veltrent kropp, et par vakre, passe store pupper, og en noe utfordrende klesdrakt virker som en magnet på kåte mannfolk, og det er akkurat det hun vil. Hun smiler litt for seg selv av den halvgamle gubben som stadig må rette på bulen på buksa mens han sitter og titter opp på henne. «Nå nei du far, du er for gammel og for slapp for meg, du skulle bare visst hva du går glipp av»

Plutselig blir hun oppmerksom på en frekk faen som står og smiler like lurt som henne nede på gulvet. Det er akkurat som om han kan se tvers gjennom klærne hennes, og se den lille hemmeligheten under det korte skjørtet. Hun ser på vinkelen at det ikke er mulig, men hun blir litt urolig i kroppen allikevel, og liker det. Han smiler til henne, hever ølglasset til en skål og snur seg bort. » Det var som faen da, erte meg på den måten, og bare gi faen, hm, det skal du få svi for din satan»

Han kommer inn i lokalet og titter seg rundt, og blir plutselig oppmerksom på henne. Hun står der frekk og freidig og soler seg i glansen fra alle blikkene de kåte mannebeina, eller konkurrentene om man skal tenke slik. Hm, frekt lite kvinnemenneske det der, dette kan bli interessant. Han anlegger et selvsikkert, litt ertende smil og ser at han får oppmerksomheten hennes. Hun virker plutselig ikke så sikker lenger, noe som får smilet helt opp i øynene hans, og som en liten seiersgest, hever han glasset og skåler med henne. Hun blir enda mer overrasket, men får summet seg til å skåle tilbake, han tar seg en slurk og snur ryggen til henne. Hun kan ikke se at han holder et lite øye med henne i et av bildene på veggen.

Hun blir stående litt usikker på balkongen og se ned på ryggen hans. Hm, jaha, det var da litt av en holdning han hadde. Men vel, hun hater å innrømme det, men det virker litt pirrende på henne også. Du skulle bare visst du, tenker hun, og får med et selvsikkerheten tilbake. Hm, deg skal jeg nok få ertet litt i kveld. Hun «mister» leppestiften på gulvet og bøyer seg med strake knær ned og plukker den opp for å erte ham litt. Hun titter gjennom øyekroken og ser at han registrer det hun gjør, men virker fortsatt like uinteressert.

Han ser at hun mister noe på gulvet og at hun bøyer seg ned for å ta det opp og kikker så vidt over skulderen og ser på henne. Lekker rumpe, skjørtet er så kort at det sklir nesten opp på rumpeballene og viser fram den solbrune huden. Han skvetter litt og kjenner at det rykker litt i utstyret, men han klarer å holde masken og virke like uinteressert. Han blir stående og prate med noen kjente, men holder et lite øye på henne der hun står på balkongen og ser på folkene som er i lokalet. Plutselig begynner hun å gå ned trappen og han ser på mennene rundt seg at de følger godt med. Selv later han som ingen ting og står med ryggen mot henne, han ser i glasset på bildet at hun skotter bort mot ham, men han snur seg ikke. Hun fortsetter forbi flygelet og går på toalettet. Han bestemmer seg raskt, går bort i jakken og henter dartpilene, og går opp i andre etasje, og velger det lille dartrommet. Der har han utsikt over lokalet og kan samtidig trene litt.

Hun kommer ut og tar en tur bort til baren, og legger merke til at alle menn i lokalet ser på henne. Hun nyter det, men den ene fyren som knapt registrerer henne irriterer litt. Hun skal nok få tatt rotta på ham på en eller annen måte, koste hva det koste vil. Hun kjøper seg nok et glass vin, og går inn i det store rommet igjen. Men, hva i … hvor er han hen da, hun titter seg litt panisk omkring, men kan ikke se ham noe sted. Hun bestemmer seg for en tur på balkongen igjen for å se om hun kan se ham ovenfra. Som tenkt så gjort, hun går opp trappen og registrer at den gamle gubben plutselig må hente opp noe fra gulvet. » Du hadde vel likt å få se det som er under skjørtet mitt ja, din gamle gris» tenker hun, men øynene gjennomsøker rommet. Der! Han har vært frekk nok til å gå opp i andre, hennes etasje. Den fyren er frekkere enn faen selv. Han står med ryggen til og spiller dart, alene! Han finner det å kaste noen piler mer interessant enn å sjekke henne, er fyren homo eller? Hun blir stående å se litt på ham gjennom vinduet, hm, søt rumpe, ok kropp, pen i tøyet, joda han ville sikkert duge, men han er jo ikke interessert.

Han kaster pilene og treffer stort sett det han siktet på, går frem og henter pilene og ser at hun står utenfor vinduet og ser på ham. Han smiler så vidt, snur ryggen til og kaster videre. «Nå nei du lille venn, du skal ikke få meg på kroken så lett skjønner du» tenker han og fortsetter å spille med seg selv.

Hun blir nesten irritert. Han har flere ganger sett rett på henne, men har en mine som om hun ikke var der. Dette må hun gjøre noe med, før det går på selvtilliten løs. Hun går inn i det lille dartrommet og setter seg på bordet, med bena pent i kryss, ingen grunn til å vise for mye med en gang.

Han smiler for seg selv når hun kommer inn og setter seg bak ham, men ignorer henne totalt og konsentrer seg om et lite felt på dartskiven, trippel tyve er målet og han treffer da med den ene pilen. Frem og hente pilene igjen, han snur seg og ser på henne, nikker, går bort til bordet, tar en slurk øl uten å se på henne, og begynner å kaste piler igjen.

Hun sitter og ser på ham, og kjenner lukten av ham når han drikker øl. Den er ikke sterk, men hun liker den. Men det at han omtrent overser henne, det liker hun ikke. Hun bestemmer seg for å erte ham litt, for å se om hun kan få ham til å reagere. Han går frem og henter pilene, snur seg og er på vei tilbake, hun sprer bena og bytter benstilling. Hun ser på ansiktet hans at han så at hun var uten truse og barbert.

Han mister kontrollen over seg selv da han får mistanken bekreftet. I det hun sprer bena litt ekstra når hun bytter om på benet som ligger øverst, ser han rett inn i den vakreste musa han har sett på lenge. Det rykker litt i utstyret, og han kjenner at han blir litt varmere. » Dette går den rette veien » tenker han. Han tar nok en slurk av ølen, snur seg og begynner å kaste igjen. » Pen mus » sier han mens han står med ryggen til.

Hun er nesten oppgitt over mangelen på reaksjon fra ham, da han plutselig snakker for første gang. Hun liker lyden av stemmen hans, og at han likte musa hennes var jo heller ikke dumt. Hun setter seg slik at han nok en gang kan se rett inn til musa henne, men denne gangen lar hun bena forbli passe skilt, slik at han har god utsikt. Han var nok ikke homo allikevel, han trodde vel bare han var sjanseløs.

Han snur seg fra skiven og ser at hun har byttet benstilling igjen, og at hun denne gangen helt bevisst lar ham se så mye han vil. Han ser på musa hennes, på ansiktet og kjenner at det rykker litt, men han vil ikke bukke under helt enda, dette er litt interessant, en slags maktkamp. Han snur seg nok en gang mot skiven, og hiver den første pilen. » Vet du hva Farris-trikset er» spør han, før han fortsetter å kaste piler.

Hun svarer at hun ikke har peiling, men tipper det er noe dirty, uten at hun sier det høyt. » Har du lyst til å få vite det da?» spør han. Hun tenker seg om, og finner ut at hun egentlig ikke har noe å tape, og svarer at hun gjerne vil vite det ja. Han snur seg mot henne, gir henne en 50-lapp og ber henne gå ned i baren og kjøpe en blå farris til ham. Hun blir litt snurt og furten, men gjør som han sier. Få noen isbiter i den også roper han etter henne, men hun later bare som hun ikke hører det, men tenker litt på det på veien ned. Isbiter kan jo bli spennende.

Hun kommer ned til baren, bestiller en blå farris med noen isbiter i. Hun legger merke til at bartenderen med den lange hestehalen smiler litt lurt, uten at hun skjønner hvorfor. «Vær så god» sier han med et smil rundt munnen, «kos deg !» Hun skjønner fortsatt ikke hvorfor han smiler så lurt, men serverer ham et av sine overlegne blikk, snur ryggen til og går opp i andre etasje igjen.

Han står fortsatt og spiller dart når hun kommer opp. Han lurer på om han skal tørre og gjøre det han har tenkt, men tenker videre at den som intet våger, intet vinner. Hun hopper opp på bordet igjen, setter seg så han kan se rett inn mellom bena hennes og setter glasset på bordet. «Lover du at du ikke blir sint eller slår» sier han med et smil på leppene. Hun blir litt overrasket over spørsmålet, men tenker mens hun kikker seg rundt. De er alene i andre etasje, hm, hva er det han har tenkt å gjøre mon tro? Hun bestemmer seg for å satse alt på et kort, og lover at hun ikke skal bli sint eller slå. Tar du meg i hånden på det spør han, og hun ler mens hun strekker fram hånden og sier ok. Han smiler lurt og hun lurer på hva som kommer.

Han går inn i naborommet og henter seg en krakk, som han setter mellom bena hennes, før han setter seg slik at han ser rett inn mellom bena hennes. Hun kjenner at hun er litt nervøs, men trøster seg med at det er sikkert han også. Han tar en slurt av Farris’en og kjenner at den er god og kald. «Skli litt lenger frem på bordet» sier han, og hun smiler og aker seg litt lenger fram, slik at bordkanten er omtrent på høyde med der rumpen hennes begynner. Skjørtet glir litt lenger opp, men det plager henne ikke.

«Len deg litt bakover» sier han og hun lener seg bakover og støtter seg på armene, og nyter det opphissede uttrykket han har i ansiktet. Han tar nok en slurk av Farris’en og før hun rekker å reagere, har han lent seg fram og sugd tappen hennes inn i munnen. Den kalde Farris’en gir henne et lite sjokk, og boblene kiler herlig, mens tungen hans virvler over tappen hennes. Wow, den gutten kan bruke tungen tenker hun og nyter følelsen som sprer seg i kroppen. Etter et par sekunder, retter han seg opp, svelger, ser på henne og smiler. Nå, likte du Farris-trikset? Hun bare nikker og håper han skal gjøre det om igjen. «Jeg ble litt overrasket» sier hun med et smil, «så jeg fikk ikke helt kjent hvordan det var, kan du gjøre det en gang til?»

«Med glede» sier han og tar en ny slurk med farris i munnen, lener seg fram og suger nok en gang på tappen hennes. Hun nyter det i fulle drag og lukker øynene mens han suger lett på tappen hennes. Han svelger og plutselig kjenner hun den varme tungen som leker med tappen hennes. Hun vurderer et sekund å ta tak i håret hans og dra ham bort, men ombestemmer seg like raskt og lar ham fortsette.

«Mmmm, likte smaken av deg» sier han med et smil, før han nok en gang dukker ned mellom bena hennes og slikker det han er god for. Hun sier ingen ting, bare smiler og nyter det han gjør med henne. Plutselig kjenner hun at han lar fingeren gli inn i henne og at den leter seg forsiktig fram mot g-punktet hennes. Fingeren begynner forsiktig å massere g-punktet, mens tungen fortsatt leker en vill dans mellom bena hennes. Hun titter ned og ser på det han gjør og føler det nesten som en ut-av-kroppen opplevelse. Denne gutten er definitivt ikke homo, tenker hun, Før hun igjen lukker øyene og nyter behandlingen.

Hun kjenner at det bygger seg opp i kroppen hennes, noe han også merker og endrer litt på det han gjør, slik at hun kjenner orgasmen nærme seg. Hun titter seg over skulderen og ser at ingen er på vei opp trappen, før hun igjen lukker øynene og konsentrerer seg om nytelsen. Det går ikke lang tid før hun rykker til i kroppen og et lite stønn unnslipper henne og hun har en av de råeste orgasmene hun noen gang har opplevd. Til sin forskrekkelse merker hun at han ikke slutter når hun kommer, slik at hun blir svevende på orgasmen i nesten et minutt før han trekker ut fingeren og løfter hodet og ser på henne.
Nå, var Farris-trikset tilfredsstillende spør han med et lite smil på leppene? Hun klarer ikke si noe, for halsen er tørr, hun bare nikker og smiler tilfreds tilbake. Hun ser nedover ham og oppdager en interessant bul i buksen hans. Hun tar en slurk av Farris’en for å fukte strupen og sier, «vel, det var en positiv overraskelse, men jeg lurer på om du ikke har flere gaver på lager.»

Han ser litt spørrende på henne og sier ingen ting. Hun aker seg ned av bordet og retter på skjørtet, slik at de som eventuelt går forbi på utsiden ikke skal se noe de ikke skal se. Sett deg på bordet sier hun, og han ser både litt forvirret og forventningsfull ut. Han setter seg omtrent slik som hun satt, hun setter seg ned på krakken foran ham, og smiler lurt. Hun trekker forsiktig ned glidelåsen hans og lar hånden gli inn til den forventningsfulle bulen i buksen. Hun finner lett og vant veien inn i bokseren, og legger hånden på den knallharde pikken hans. Hun klemmer lett på den, før hun forsiktig lirker den ut i friluft. Hun titter på den og liker det hun ser, passe stor, rett farge og knallhard, akkurat slik hun liker en ståpikk.

Hun titter opp på ansiktet hans mens hun lar hånden kjærtegne utstyret hans. Han ser forventningsfull ut og samtidig klar som et dyr. Det står skrevet over hele ansiktet hva han håper på. Hun ser ned på utstyret igjen, lener seg fram og slikker bort en liten dråpe som kommer til syne på hodet. Hun smaker på ham og liker smaken av ham. Plutselig gaper hun opp og lar pikken gli helt ned i halsen, hun svelger den hel, og han grynter. Hun lar pikken gli ut og inn av munnen samtidig som hun runker den lett. Tar den ut igjen, slikker den fra roten og opp til hodet og ned igjen, lirker hånden inn i buksen og griper rundt ballene hans. Hun titter opp og ser at han sitter der med lukkede øyne og bare nyter det. Hun trekker forsiktig ballene hans ut, slik at hele utstyret henger på utsiden av buksen. Hun lener seg fram igjen og slikker ham lett på ballene, og kjenner at pikken klasker henne i pannen. De ler litt begge to, før hun igjen gaper over og begynner med sitt spesialtriks. Hun slikker litt på hånden og lar den gli over hodet, samtidig som munnen følger etter. Han slipper ut et lite stønn og hun skjønner at han liker det hun gjør.

Hun kjenner at pikken nesten blir enda større i munnen hennes og skjønner at det ikke er så alt for lenge igjen, så hun øker tempoet og får bekreftet det hun hadde mistanke om. Han begynner nesten å jokke i mot bevegelsene hennes. Han mumler noe om at han kommer snart, men hun later som hun ikke hører det for denne satsen vil hun ha i munnen og svelge unna.

Han kan nesten ikke styre seg, og pumper vilt mot munnen hennes, før han stønner og strammer rompa maksimalt og kjenner at spermen skyter opp gjennom pikken og inn i munnen hennes. Han registrere såvidt at hun fortsetter med sugingen, og rolig svelger unna hele ladningen som kommer. Han kan ikke huske å ha sprutet slike mengder før. Etter en liten stund åpner han øynene og titter ned på henne, hun sitter der og smiler så vakkert. Han strekker frem hånden og presenterer seg, hun tar den og sier sitt navn, og så ler de litt begge to, for dette var jo egentlig litt vilt.

De setter seg og prater litt, mens han pakker inn utstyret sitt. Det går ikke lang tid før de begge kjenner at de egentlig har lyst på mer, og det vil de ha nå! De ser ned på folkene i det store rommet, alle sammen virker opptatt av sine ting, de ser på hverandre og sier omtrent samtidig, de skulle bare visst, og så ler de litt.

Plutselig ser han lurt på henne og spør om hun spiller biljard. Hun svarer bekreftende, men skynder seg å tilføye at hun ikke er spesielt god. Det spiller ingen rolle sier han, og tar henne i hånden og trekker henne med inn på biljardrommet. Biljardrommet er tomt, og døren er lukket, de hører musikken, men overhører den helt bevisst. «Skal vi ta en runde» sier han og hun svarer ja uten å tenke seg om, før den doble meningen plutselig går opp for henne og hun kjenner at spenningen brer seg nok en gang i kroppen hennes.

Han leier henne bort til kortenden av bordet, den enden som er lengst fra døren. Hun følger med og lurer litt på hvorfor han går til den enden av bordet, når myntinnkastet er på den ene langsiden, men hun skjønner fort hvorfor når han løfter henne opp og setter henne på kanten av bordet.

«Lyst på litt ståpikk i den viltre musa di?» Hun blir litt sjokkert over måten han sier det på, men det bryr hun seg ikke om nå, for nå er det pikk hun vil ha og pikk skal hun få. Hun sprer bena godt og trekker opp skjørtet slik at hele fitta ligger klart synlig og lett tilgjengelig for den ivrige ståpikken hans. Han åpner buksesmekken og trekker ut ståpikken som strutter og er klar på nytt. Hun smiler litt og stryker hånden over den og spør, «har du lyst på fitta mi du da», og pikken bare nikker som svar, hun ler litt og ser på ham. Han ser på henne og kommer nærmere, og stopper opp rett før han skal la den forsvinne opp i henne.

«Prevensjon?» spør han, og hun nikker bekreftende, «ja jeg går på pillen». «Greit» sier han, «hva med sykdommer da?» «Jeg har ingen» sier hun, «og det har heller ikke jeg» sier han, «da gjenstår bare et spørsmål, hvor vil du til slutt ha spruten?» «Tja,» sier hun og trekker litt på det, «det skal du få vite når den tiden kommer.» Han ser litt undrende ut, men sier ingen ting, bare kommer nærmere, og hun kjenner pikken gli litt opp og ned i sprekken, som for å hilse på og bli smurt. Fuktigheten er det i alle fall ikke noe problem med, for hun er så våt som hun aldri før har vært. Han setter pikken mot åpningen hennes, ser på henne, hun nikker og han lar den forsiktig trenge seg innover den våte grotten hennes. Begge to slipper fra seg et lite stønn, og nyter følelsen av pikken som trenger inn i musa.

Han glir helt i bunnen, og blir stående der et lite øyeblikk, mens han nærmest flexer med pikken. Hun svarer med å stramme fittemusklene noen ganger, de ser på hverandre og smiler, så begynner han sakte og bevege seg ut og inn. Hun legger seg bakover biljardbordet slik at han enda lettere skal komme til, og det inspirerer ham til å øke farten enda litt mer. Han har et godt tak rundt hoftene hennes og pumper ut og inn med raske harde støt. Plutselig slipper han taket i hoften med den ene hånden og lar tommelen finne veien til klitten hennes, og begynner å massere den. Hun stønner og legger seg flatt på biljardbordet og begynner å leke med puppene sine utenpå genseren. Han lar tommelen leve sitt eget liv på klitten mens pikken taktfast jager ut og inn av fitta hennes.

Plutselig reiser hun seg opp og spør om han vil ta henne bakfra. «Du trenger ikke be meg to ganger etter den lille visningen du hadde av den lekre rompa di tidligere i kveld» svarer han og trekker seg ut. Hun reiser seg opp, snur seg og legger seg fremover bordet. Han trekker skjørtet opp og lar pikken finne tilbake til den gode grotten hennes, og begynner igjen å pumpe ut og inn. Hun kjenner at puppene blir gnidd mot filten på biljardbordet og det tenner henne ekstra. Pikken jager taktfast ut og inn av fitta, som er så våt at det nesten surkler for hvert støt.

Han smiler lurt bak henne, og lar en finger gli ned til musa, Han fukter fingeren og gnir den forsiktig mot toer’n hennes. Hun skvetter litt, men liker det og lar ham fortsette, mens han puler henne bakfra. Fingeren blir fuktet på nytt og på nytt og han presser den forsiktig halvveis inn i toer’n hennes. Hun blir helt vill og begynner å jokke i mot støtene hans. Han fortsetter å fukte toer’n hennes og lar fingeren gli lenger og lenger inn. Hun ligger fremover biljardbordet og stønner og jokker i mot det beste hun kan.

Plutselig får hun en vill tanke. Hun vil prøve noe hun ikke er helt sikker på om han er med på, men som hadde vært litt vilt. «Kunne du tenke deg å ta meg i toer’n» spør hun. Svaret kommer kontant tilbake, «klart jeg kan det» sier han. Han fortsetter å pule fitta hennes, mens han fortsetter å fukte toer’n. Når han er fornøyd, trekker han seg ut av fitta og setter pikken mot toer’n hennes. «Du kjenner når det gjør vondt, så du får heller presse deg bakover og inn på pikken min» sier han. Hun er glad for omtanken, og presser seg rolig bakover og kjenner hodet forsvinne inn i toer’n hennes. Når hun har presset seg så langt bak som hun kommer, begynner han rolig å pule toer’n hennes. Han tar henne med rolige seige tak, og trekker seg av og til ut og puler fitta litt igjen, for forandring og for å smøre pikken sin. Vekslinga mellom fitta og toer’n passer henne helt utmerket og hun merker at det begynner å bygge seg opp igjen.

Han puster tyngre bak henne også, og for at hun skal får bli med på orgasmen, begynner han og erte klitten hennes mens han øker tempoet. Hun jokker i mot det beste hun kan og kjenner at det er like før. Hun er helt borte av nytelse og hører at han stønner mer og mer. Fingeren som erter klitten hennes treffer helt perfekt og med et lite skrik kommer hun som aldri før. Han fortsetter å pumpe ut og inn av henne, mens han spør nok en gang om hvor hun vil ha spruten hen.

«La det gå langt inne i meg» stønner hun frem, og han er ikke sen og be. Han øker takten til et tempo hun ikke klarer å henge med på, så hun ligger bare rolig og flyter på en lang orgasme. Plutselig kjenner hun at han trenger helt i bunnen av fitta hennes og blir stående og med ett kjenner hun at pikken pumper fitta hennes full. Han kommer og kommer og det virker nesten som om det ikke skal ta slutt.

Han legger seg frem over ryggen hennes og kysser henne i nakken, og visker inn i øret hennes «takk elskede, dette er noe av det sprøeste vi noen gang har gjort, det var en glimrende ide det du hadde om dette rollespillet». Hun vrir på hodet, kysser ham og smiler tilbake. «Ja ikke sant, dette var helt vilt men så godt har det aldri vært før.»

Pikken blir gradvis slappere, og detter til slutt ut av fitta hennes med et lite svupp. De retter seg opp og retter på klærne, kysser hverandre og tar hverandre i hånden, går ned i første etasje igjen. Han finner frem jakkene deres, mens hun tar en kjapp tur på do og får tørket opp litt. Hun kommer ut igjen, de tar på seg jakkene og hånd i hånd forsvinner de ut i natten, på vei mot nye eventyr.

Legg igjen en kommentar