Pirrende vennskap

Denne novellen er vist 14653 ganger.

Jeg var alene hjemme. Mannen min hadde nattskift, noe som betydde at jeg måtte være alene fra seks til ett denne kvelden. Jeg kjedet meg. Ingenting på fjernsynet fristet, så jeg ringte Eva, venninna mi og spurte om hun ville komme og holde meg med selskap. Klart hun ville!
En halv time senere sto vi to jentene og lagde vafler sammen på kjøkkenet mitt. Vi hadde kjent hverandre fra barneskolen av, og vennskapet hadde bare blitt bedre nå som vi var voksne. Eva hadde en yppig kropp med store, spisse bryst og runde hofter. Ganske lik min, men jeg var litt lengre enn Eva. Men vi hadde samme smak. Både når det gjaldt mannfolk og annen sex. For vi var virkelig gode venninner.
Eva sto med ryggen til meg og ventet på at den siste vaffelen skulle bli ferdig. Jeg stilte meg rett bak henne, smøg hendene rundt hoftene hennes og oppover, under t-skjorten. Jeg visste at hun ikke brukte behå. Da fingrene mine kilte henne svakt på magen, gispet hun og ble stående med vaffeljernlokket oppe, på vei til å ta ut den siste, ferdige vaffelen. Jeg la hendene rundt brystene, kjente hvordan brystvortene stivnet mot håndflaten min mens Eva rettet ryggen og pustet dypt inn. Jeg veide brystene hennes i hendene, de var gode å klemme rundt. Så lot jeg vortene kile håndflatene mine med sirkulerende bevegelser og jeg visste hvordan Eva hadde det nå. Musa hennes reagerte alltid når jeg gjorde sånn, den ble hoven og fuktig, like nummen som musa mi var nå.
«Monika, vaflene kommer til å bli kalde,» mumlet Eva og jeg smilte mens jeg bet henne forsiktig i nakken.
«Gi nå blaffen i vaflene,» mumlet jeg og presset venusberget mot rumpa hennes. «Er vi kåte, så er vi kåte, ikke sant?» Evas hender kom smygende og la seg på rumpa mi. Jeg pustet tungt og kjente begjæret vibrere i kroppen. Jeg førte en hånd under strikken på joggebuksa hennes, under trusestrikken og fingrene mine møtte krusete kjønnshår. Litt lenger ned kjente jeg spalten, hvor jeg smøg en finger inn og fant en plaskvåt klitoris.
Det var opphissende å stå slik så tett inntil Eva og beføle henne. Det var som om fingrene mine lette over min egen kropp, strøk noe velkjent, men kroppen min kjente ingenting da pekefingeren begynte å massere klitoris. Musa mi brant av lengsel og Eva stønnet. Hun smatt fort den siste vaffelen ut av jernet, trakk ut kontakten og snudde seg rundt. Vi kysset hverandre med myke lepper og letende tunger, tunger som snart skulle utforske fuktige kvinnekjønn. Med en hånd på et modent kvinnebryst og en hånd i Evas truse, spredte jeg villig bena da Eva fant veien med en hånd ned i trusene mine. Herlig! Søte bølger sitret gjennom underlivet og jeg klynket mot de myke, fyldige leppene hennes.
«Soverommet?» hvisket Eva.
«Her,» gispet jeg da hun førte en finger inn i den søkkvåte åpningen min. «Akkurat her, på kjøkkengulvet.»
Vi sank ned på gulvet, kysset bryst og mager, hud og sugde på fingre, dro klærne av hverandre og la oss i kleshaugen, tett omslynget i 69. Vi klynget oss til hverandre med nærmest desperate bevegelser, skilte bena og boret ansikter ned i våte mus. Lepjet, slikket, lot tungene rotere i felles nytelse. Fingrene krafset i kjønnshår, videt ut og kilte over kjønns- og skamlepper, fant veien inn i skjedeåpninger og kjente kjøttfulle vegger lukke seg rundt da skjedemusklene klemte seg sammen.
Eva kom først. Kroppen hennes ristet i krampe mens hun ropte ut i begjær, klynket og hev flere ganger etter pusten mens hun ropte navnet mitt. Musklene i skjeden hennes melket fingrene mine, klemte rykkvis sammen mens en liten dusj spurtet ut av åpningen og tunga mi roterte over klitorisen hennes. Jeg dro orgasmen ut lengst mulig, og da Eva kom til seg selv, dyttet hun meg over på ryggen og la seg godt til rette mellom bena mine mens hun spredte dem godt. Hun så ertende på meg, rød i kinnene, blank i øynene og lykkelig etter den kraftige orgasmen. Hun pustet fremdeles tungt. Jeg dyttet en genser under hodet for å ligge avslappet og se på henne. Hun var vakker. Og ertelysten.
«Så fin mus du har,» smilte hun.
«Så slikk den, da,» sa jeg og så bedende på henne. Det var innmari hissende å ligge slik med musa blottet for Eva, jeg kunne kjenne pusten hennes kaldt mot det varme kjønnet.
«Ja, jeg skal gjøre det, snart.» Eva strøk meg på innsiden av lårene, jeg vred meg i nytelse og lengsel. Så slikk, da! «Sånn ei fin lita mus, da gitt. Fine, røde skamlepper med ei lita, blank koseknopp, omfavnet av kjønnslepper og rammet inn i krusete kjønnshår. Også så godt som den lukter.» Eva snuste på kjønnet mitt og så ertende på meg. «Smaker den like godt som den lukter?»
«Det vet du, din torturist,» sa jeg utålmodig. «Slikk!»
«Sånn?» Eva sveipet såvidt borti klitorisen min med tunga si, jeg rykket i kroppen og gispet.
«Jaaaa, slik, ja.» Jeg lukket øynene, fuktet leppene, la hendene mine over mine egne bryst og knadde hardt.
«Er dette godt også?» To fingre gled inn i åpningen min og jeg klynket.
«Jaaaa, vær så snill…»
«Nå kommer tunga mi snart,» hvisket Eva. «Jeg stikker den snart ut og jager over klitten din som en propell. Vil du det?»
«JA!» Det var et bønnfallende rop, et rop som Eva adlød. Hun presset leppene rundt klitoris mens hun sugde forsiktig og lot tunga rotere rundt. Akkurat slik som hun hadde lovt! Jeg skrek ut, kjente de søte bølgene dirre i underlivet.
«Gud, åh gud,» stønnet jeg da bølgene begynte å spre seg utover. «Jeg kommer, Eva…» Bare de våte slafselydene fra fingrene hennes som jog ut og inn, lød like før orgasmen min sendte meg til en annen dimensjon og kroppen spente seg i bue. Bare bakhodet og rumpa berørte gulvet, og Eva slapp ikke taket i musa mi med munnen før jeg klynkende ba henne om det. Det var en orgasme som varte så lenge at til og med musa protesterte og begynte å bli øm i nervene.
Vi pustet ut sammen, jeg liggende på ryggen mens jeg strøk Evas halvlange hår, og Eva med kinnet mot venusberget mitt og musa mot skulderen. Så sto vi opp og spiste vafler. Jeg var helt nummen i kroppen, særlig mellom bena. Eva er faktisk flinkere med tunga enn mannen min. Hun er utrolig god til å slikke.
Ja, det er fint å ha gode venninner.

Legg igjen en kommentar