Prostata

Denne novellen er vist 43768 ganger.

Jeg hadde egentlig ingen problemer før min mor begynte å snakke om det. Hun hadde i et eller annet ukeblad lest om prostata, og i beste mening formanet hun meg om å sjekke meg hvis jeg hadde noen av de symptomene som hun hadde lest om.

Til tross for at jeg ikke kunne si at jeg hadde noen kjente symptomer, så ringte jeg likevel til legen min for å bestille en time. Dr. Arnesen bemerket i andre enden at jeg var enda ung, og jeg hørte at det var litt tvil i den andre enden, om det var så nødvendig egentlig? Jeg var jo bare 36 år gammel?

Men jeg sto på mitt, og var vel egentlig blitt litt redd. Jeg ville gjerne få dette undersøkt. «Det kan jo uansett være lurt å bare ta en slik undersøkelse nå, så følger man litt med på hva som skjer med kroppen.» Legen min var for så vidt enig med meg, og vi avtalte derfor en time. Jeg skulle komme en uke senere.

«Kom inn, kom inn. Bare sett deg ned, jeg er øyeblikkelig ferdig. Du er siste pasient i dag, alle de andre har gått hjem. Jeg skal bare skrive noe ferdig her, så er jeg klar.» Jeg smilte forsiktig til legen, og satte meg ned på en stol like ved skrivebordet.

Kontoret var greit nok det. Jeg syntes det var et ganske stort kontor når jeg så meg rundt i rommet, rundt 30kvm kunne det sikkert være. Når man åpnet døren for å gå inn i det rektangulære rommet satt legen helt på den andre siden av rommet.

Det første man så når man kom inn var denne benken. Grått papir var trukket over benken, og var klar for neste pasient. Langs den ene veggen sto det en rekke skap i metall. Dørene var lukket, men jeg visste at legen hadde diverse medisin og utstyr lagret der.

Nå reiste legen seg, og med en nøkkel hentet fra en skuff ved siden av skrivebordet sitt låste legen opp det ene skapet. En eske hansker, og en større tube som måtte være glidemiddelet ble satt ned på bordet foran meg. Jeg gispet for meg selv i det jeg forsto hva jeg hadde bedt om.

«Oi, dette blir en ny opplevelse. Dette er jo ikke akkurat det jeg pleier å gjøre. Faen, det gjør sikkert jævlig vondt, hvorfor gjorde jeg dette?»

Ikke vet jeg hva det var for noe, men kanskje legen så det på meg? Nå hadde jeg hatt den samme legen i nesten seks år, så vi kjente hverandre meget godt. Vi hadde diskutert alt mellom himmel og jord, og siden jeg er en frittalende mann så visste legen det meste om meg. Grunnen for å hatt den samme legen var jo fordi kjemien stemte så godt, så det var kanskje ikke så rart at spørsmålet kom?

«Hva tenker du på, angrer du?» Jeg hørte at det ble ledd forsiktig, men jeg var fremdeles i tankene mine. Ikke før jeg hørte at stemmen ble hevet reagerte jeg.

«Eh, jo.» Jeg smilte, og sa det som det var. «Jeg bare kom til å tenke litt på hva det var jeg ville du skulle gjøre. Jeg har ikke for vane å få en finger opp i rumpa liksom. Det er ikke det at jeg ikke skjønner at jeg er hos legen, og at det derfor skal være helt greit. Men likevel, ja du skjønner sikkert hva jeg mener.»

Jeg tittet over bordet, og så at budskapet ble tatt godt i mot. Dr. Arnesen begynte å bli gammel nå. Så vidt jeg husket var han et par år over de 60, men han var fremdeles en kvikk mann. Han hadde en gang fortalt meg at han pleide å svømme tre ganger i uken, og at dette hadde han holdt på med i gud vet hvor mange år.
Det var ikke noe vanskelig å se at han var slank og frisk til tross for sin noe sene alder. Dr. Arnesen smilte, og tok opp igjen dette med at han var en lege som hadde gjort dette mange ganger før. Han fortalte at han til og med hadde hatt et par tilfeller der to pasienter hadde visst nok blitt litt opphisset av det hele.

Jeg visste at Dr. Arnesen var biseksuell. Det hadde han selv sagt en dag vi hadde overskrevet besøkstiden min der vi diskuterte seksuelle legninger. Den neste gangen kunne like godt handle om politikk eller sport. Vi snakket simpelthen bare om alt.

Og like godt som jeg visste at han var biseksuell, så visste han at jeg var en heteroseksuell mann som aldri hadde hatt seksuell omgang med sitt eget kjønn.

«Hvis du ikke har ombestemt deg, så kan du kle av deg klærne nedentil, og sette deg på benken der borte. Og slapp av for det der med at det skal gjøre vondt. Hvis du klarer å slappe av, så skal jeg være ekstra forsiktig med deg.»

Hadde han sagt at han skulle være ekstra forsiktig med meg? Jeg mente jeg at hadde hørt at han hadde sagt det, nesten umulig å høre, som om han hadde hvisket det for seg selv.

Jeg kledde av meg klærne mens Dr. Arnesen styrte med noe rett foran meg. Han tittet opp, og så på meg i det jeg dro av meg trusene. Hele stellet mitt dinglet rett framfor ham, og jeg kunne se at han så ekstra godt på meg. Men jeg tenkte ikke på at det kunne være noe mer enn nysgjerrighet eller et eller annet som hadde med det å være en lege. Jeg satte meg ned på benken, og kjente det stive papiret under meg.

Jeg var litt usikker på hva som nå skulle skje. Jeg hadde som sagt ikke gjort dette før, og ikke visste jeg hvordan man sjekket prostata bortsett fra dette med at en finger ble presset inn i rumpa da vel og merke.

«Jeg har noe glidemiddel som skal brukes. Jeg skal bare ta på meg hanskene, så tenkte jeg at vi kunne begynne. Hvis du kan legge deg ned på benken, på magen. Så tar vi denne puten her, og legger den under magen din. Sånn ja, fint.»

Så lå jeg der med rumpa litt opp, og lurte på hva som nå skulle skje. Jeg skulte til venstre, og registrerte at han tok og sprutet noe gelé i hendene sine. Jeg tittet ned i gulvet igjen. Ansiktet mitt lå over en pute hvor det var skjært ut et hull for munn og nese. Varmen fra ansiktet mitt gjorde papiret rundt ansiktet mitt klissete, og papiret begynte allerede å gå litt i oppløsning.

Jeg kjente at Arnesen sto ved siden av meg, og jeg konsentrerte meg om hva som var i ferd med å skje. Jeg kjente den ene hånden hans som ble lagt over korsryggen min. «Jeg tenkte jeg skulle forsiktig massere deg litt med dette glidemiddelet. Hvis vi gjør det ordentlig, så blir det ikke noe vondt når jeg skal inn i deg.»

Der sa han det faen med igjen, han sa han skulle inn i meg. Da hadde jeg hørt rett forrige gang, eller var det bare meg som var paranoid og tenkte det verste? Uten forvarsel kjente jeg to sterke hender som spredde skinkene mine til sides. Jeg fikk beskjed om å også spre beina litt mer.

Etter å ha gjort som jeg fikk beskjed om, kjente jeg kald gelé mot åpningen min bak der. To fingre i latex begynte å forsiktig smøre meg inn, og jeg kjente hvordan han forsiktig lot fingrene sine gli rolig opp og ned slik at jeg ble skikkelig klissete bak der. Det var godt for faen, og jeg reagerte med en gang jeg ble massert i rumpa.

Jeg kjente hvordan jeg ble hard mens alle syndige tanker og tabuer ble på nytt tatt opp for revurdering. Helvete, han var jo en mann. Ikke bare det, han var legen min. Men det var så godt at jeg ikke klarte å verken si eller gjøre noe mer med det.
Jeg bestemte meg for å bare ligge der, og få mest mulig ut av det som skjedde. Lege eller ikke lege, han kunne gjerne få gjøre dette her med meg.

Dr. Arnesen presset seg mot kanten av benken slik at jeg virkelig følte at han sto rett ved siden av meg. Bare tanken på at han så rett ned på rumpehullet mitt, og attpåtil masserte meg der med en klar gelé fikk meg til å være helt stille. Og helt stille med en ståkuk liggende under meg tittet jeg rett ned i gulvet mens jeg kjente hvordan han dro rumpeballene mine til sides.

«Sånn, nå er du godt smurt inn.» Han spurte meg om det gikk bra, men brydde seg ikke om å høre svaret. «Nå er du skikkelig klar her bak, nå skal jeg se om ikke jeg kan få gjort undersøkelsen på deg. Nå er det viktig at du slapper av.»

Jeg konsentrerte meg om å slappe av, og jeg syntes at jeg klarte det faktisk ganske bra, helt til han skulle inn i meg. Han ba meg enda en gang om å slappe av, før jeg slapp han så vidt innenfor.

Det rykket i kuken min da han presset seg litt lengre inn i meg. Men han fortsatte ikke lengre inn, men lot fingeren stå inni meg noen sekunder før han dro fingeren ut igjen. Jeg kjente at han sprutet på mer gelé over meg. Jeg måtte være kliss våt bak der nå?

På nytt spredde han rumpeballene mine, og presset et finger mot hullet mitt. Den sleipe fingeren innpakket i dette elastiske fabrikatet presset seg opp i meg, og jeg kan ikke si annet enn at jeg likte det. Det var selvfølgelig litt ubehagelig med en gang, men Dr. Arnesen var forsiktig med meg.

Lengre og lengre presset han seg opp i meg, Jeg hørte at pusten hans gikk litt tyngre nå, og jeg vridde hodet litt til venstre da jeg kjente at han tok fingeren sin ut og inn av meg, som om han pulte meg.

Jeg så ikke noe annet enn underkroppen hans. Den hvite lange frakken, og de brune dressbuksene hans. Da jeg hevet blikket la jeg merke til at han hadde en bul i buksene sine. Han var tydeligvis opphisset han også, og jeg kunne ikke helt bestemme meg for hva jeg skulle gjøre. Skulle jeg stoppe det, eller skulle jeg la han få lov å drive på, det var jo jævlig godt da?

«Tenker du på det samme som meg?»

Jeg tenkte meg ikke om, men svarte sporenstreks med å si ja.

Jeg sa ikke noe mer enn dette, og hørte heller på hva han sa til meg. «Fint, jeg skal ordne alt, bare ligg der du.»

Ja jøss, jeg hadde ikke tenkt å gjøre noe. Det var greit at jeg hadde sagt at han kunne få lov hvis han ville. Men det betydde ikke at jeg skulle gjøre noe nevneverdig her. Jeg hadde mer enn nok med å tenke på at det var en mann som skulle gjøre det.

«Jeg tror du er klar jeg. Ta å reis deg opp, stå på gulvet og len deg over benken. Og slapp av, dette skal bli deilig for deg.» Jeg reiste meg opp fra benken, og den stive kuken min spratt i været da jeg reiste meg opp fra benken.

«Se der ja for et prakteksemplar, den var stor og deilig.» Jeg hadde aldri fått slike komplimenter fra en mann før, men jeg takket nå blygt for det, og snudde meg keitete rundt. Jeg kjente hvordan han presset seg mot meg. En hånd ble lagt på den ene skinken min etter at jeg hørte at han tok av hanskene sine.

Nå var det en varm og ru hånd som begynte å massere rumpen min. Han dyttet meg over benken, og ba meg om å legge meg ned og over benken. Jeg gjorde som han sa, og nektet ikke da han dro beina mine fra hverandre. Slik lå jeg og sprikte over benken mens jeg hørte at han tok av seg buksene sine. Varm hud presset seg mot meg, og jeg var sjokkert over hvor opphisset jeg var blitt. Jeg stønnet høyt da en varm hånd grep rundt den stive kuken min, og da han begynte å runke meg forsiktig.

Hånden hans vandret nedover kuken min, før han klemte forsiktig rundt pungen min. Steinene mine gled i mellom fingrene hans der han masserte meg. Pungen min hardnet enda mer til, og jeg har vel aldri hatt en så stiv kuk som det jeg nå hadde.

Hånden hans gled opp igjen, og et bestemt tak i kuken min fikk meg til å stønne enda en gang. Jeg kjente hvordan han presset kroppen sin mot meg, og jeg kjente den bløte men likevel harde kuken hans presse seg mot meg.

Han sluttet å runke meg. To hender grep rundt rumpeballene mine, og jeg kjente noe varmt presse seg mot åpningen min. Jeg kjente hvordan han prøvde å presse seg inn i meg bak der, og jeg prøvde så godt som jeg kunne å slappe av. Jeg var blitt så kåt nå at jeg ville at han skulle knulle meg.

Jeg ville at han skulle stikke denne mannepikken sin i meg, og pule meg. Jeg ville at han skulle ta jomfrua på meg, og presse kuken sin opp i meg. Jeg var klar over at jeg sikkert måtte være veldig trang for han, og da jeg tittet kjapt bak meg fikk jeg se kuken hans. Og den var ganske så stor gitt.

Det glinsende kukhodet sto rett til værs, og jeg så en stor stiv pikk som jeg gjerne ville ha inn i meg. Han festet grepet rundt meg, stilte seg rett bak meg, og presset seg over meg. Det store kukhodet hans gled inn i meg, og jeg stønnet høyt av smerte i det hele den store kuken hans gled inn i meg.

Smertene var nesten ikke til å holde ut der han fyllte meg helt opp. Han trakk seg ikke ut av meg, og selv om det sikkert var for å vie meg ut så gjorde det ikke noe mindre vondt for det. Men da han endelig trakk seg ut av meg, og på nytt forsiktig gled inn i meg, så gjorde det ikke fullt så vondt som første gangen. Og også denne gangen ventet han litt med å trekke seg ut av rumpa slik at jeg skulle bli bedre i stand til å bli knullet av ham.

Etter den fjerde gangen han penetrerte meg gjorde det ikke noe vondt, og smertene ble forvandlet til nytelse. I et sakte tempo gled han ut og inn av meg mens jeg ble presset ned i benken. Han la seg mer over meg, og brukte den ene hånden sin til å begynne å runke meg igjen. Hånden hans la seg over kukhodet mitt, og masserte dette ømt med fingertuppene sine.

Jeg ristet der han holdt på å kose seg med meg. Kuken hans gled helt i bunn av meg, og jeg kjente hvodan den stive kuken hans pulte rumpa, og hvordan han bestemt nå nærmet seg en orgasme. Han slapp taket i kuken min, og konsentrerte seg om å knulle meg.

Jeg kjente hvordan han ble hardhendt med meg, og hvor hardt han holdt meg rundt hoftene mine. Han satte opp tempoet så mye at jeg begynte å stønne hver gang han gled inn i meg. Han ble tydeligvis opphisset av dette, for jo mer jeg stønnet jo fortere pulte han meg. Det var derfor jeg tenkte jeg kunne hjelpe han litt, og det begynte også å bli litt vondt.

«Åh ja knull meg. Stikk den store kuken din inn i meg. Det er så deilig når du puler meg i rumpa, du er så stiv og stor.»

Jeg kjente hvordan han muligens ble enda større inni meg, før han brølte at han kom. Han trakk meg inntil seg, og pumpet ut sæden sin, og fyllte meg med alt som kom ut av han. Den varme og klissete sæden hans ble pumpet inn i rumpa, og han trakk seg ikke ut av meg før han var ferdig å sprute.

«Du kan reise deg opp nå. Du skal få dusje, men jeg lurte på om jeg kunne få suge deg først. Om du kunne sette deg på stolen der borte?»

Jeg sa ikke et eneste ord, men satte meg ned på stolen. Den eldre mannen satte seg på knærne sine framfor meg. Jeg lukket øynene i det jeg kjente at hen grep etter den stive kuken min. Han dro forhuden min bakover, og gapte over kuken min. Munnen hans var varm, og han kunne virkelig suge kuk, det var det ingen tvil om.

Han tok hele kuken min i munnen mens han runket meg bestemt. «Jeg vil at du skal komme, du skal sprute i munnen min, jeg vil smake sæden din.»

Nå var jeg blitt så kåt av alt sammen som hadde skjedd, at når jeg hørte han si at jeg skulle tømme meg i munnen hans, ja så kom jeg. Jeg klarte ikke å holde noe tilbake, og alt jeg hadde å by på ble velvillig tatt i mot av den eldre mannen som hadde kuken min inni munnen sin.

Jeg sprutet og sprutet, og hele tiden var det som om han melket kuken min for safter og dråper. Den sterke hånden hans onanerte meg samtidig som jeg satt der med kuken min i munnen hans, og jeg trakk meg ikke ut og bort før jeg var helt ferdig med å sprute.

Flau over hva som nettopp hadde skjedd, men likevel ikke verre enn at det gikk bra, viste legen personaldusjen deres. Han la fram håndkle, såpe og ellers det jeg trengte for å vaske meg. Det var ikke fritt for at jeg kjente det litt bak der, at jeg hadde blitt pult, men det gikk greit.

Jeg tørket meg, kledde på meg, og sa takk for meg før jeg forlot lokalene. Dr. Arnesen smilte vennlig tilbake, og sa at dette som vi hadde gjort var noe vi bare skulle glemme. Vi ble enige om at vi ikke skulle nevne dette igjen. Ikke med mindre jeg ville det en gang til.

Jeg lukket døren etter meg, og rakk akkurat siste bussen hjem. Sliten som jeg var etter de siste timene hos legen min sovnet jeg på bussen. Heldigvis var sjåføren oppmerksom, og jeg kom meg av bussen på rette plassen. Jeg gikk rett til sengs, og sovnet etter et meget spennende legebesøk.

Det siste jeg tenkte på var at vi hadde jo glemt å sjekke om det var noe galt med min prostata. Det var med et smil jeg sovnet inn, jeg måtte bestille en ny time i morgen.

Legg igjen en kommentar