Påskeeventyr – tirsdag-onsdag

Denne novellen er vist 26540 ganger.

Tirsdag i påskeuka. På overtidsjobb fra 9 til 16 etter en lang skitur i Romeriks-åsene mandag kveld. Det hadde vært godt å komme ut i frisk luft og bruke noen krefter etter mandagens støvete rydde/kastejobb avbrutt av det uventete besøket fra Sverige. Eva Ström tok virkelig innersvingen på meg mandag. Selv i dag vet jeg ikke om hun var ekte impulsiv eller bare bereg-nende, men jeg vet at Eva elsket god sex.
Jeg skjemmes ikke for å si at jeg gjerne elsket med henne, uten å elske henne. Vi visste begge at det var nettopp slik og stilte ingen andre krav på hverandre enn full oppmerksomhet og full innsats når og hvor det var mulig. Hun hadde gitt meg god sex og fått tilbake det beste jeg kunne stå for. Og nå i påsken var jeg jo ”gressenkemann” og etter besøket mandag mentalt innstilt på Evas bølgelengde.
Inntil jeg møtte Eva, ante jeg ikke at det var mulig å bli så kåt på noen bare for sexens skyld, uten samtidig være dypt forelsket. Eva var den første kvinnen jeg erfarte med skjult utstråling av feromoner som fikk hele kroppen min til å innstille seg på sex. Først den kombinert ubehagelige og behagelige fysiske reak-sjonen med at lemmet reiste seg påtrengende inne i buksene når hun var nær, dernest denne gode fine følelsen av samhørighet når vi stod tett sammen, kyssende, klinende og ikke å forglemme den varme gleden av god sex med henne, hver gang.
Også da det på mandagen bare hadde blitt et stående knull før telefonen ringte og arbeidet kalte. Og en Eva som forsvant ut døren med en replikk om at hun hadde «bråttom» og at hun skulle ringe «i mor\’n».
Nå var det neste dag, ville Eva virkelig ringe ? Det var minst 4–5 måneder siden sist vi hadde vært sammen og jeg ante at hun var på påskebesøk hos gamle venner utenfor byen. Jeg håpet iallfall det og ikke at hun hadde tenkt å dele meg med sjefen min. Ikke at jeg hadde noen krav på Eva, heller ikke at jeg var sjalu – men søren også, jeg var da ingen bruksgjenstand heller. Eller var det nettopp det jeg var ? Vi brukte jo hverandre. Og jeg kunne ikke snike meg unna at jeg hadde brukt de kunnskapene om god sex som Eva hadde lært meg, i omgang med noen andre.
Etter julebordene jeg hadde deltatt i, hadde jeg da lekt sexatlet et par ganger, men uten at det egentlig ga mersmak. Min feil, eller damenes. Men det var nettopp det Eva hadde gitt meg på mandag, mersmak. En påtrengende trang til mer sex. Gjerne med henne. Jeg gikk rundt og var kort og godt gra.
Ringer hun ikke snart, tenkte jeg klokken ti, tolv og to før jeg resignerte klokken fire. Egentlig ganske forbannet fordi Eva hadde lurt meg. Dagens økt var forbi og kontorene tømtes for oss få som hadde plikttjeneste denne påskeuka. Jeg var etternøler for en gangs skyld, hadde begynt å se slutten på våropprydningen og bestemt meg for at jeg ville bli ferdig når nå dagen likevel var ødelagt.
Hvor kunne jeg finne annen fitte nå? Evas besøk hadde tent meg på en måte som gjorde at den tirsdagen kunne jeg visst knullet hvem og hva som helst , selv fra gaten. Men påsken var en vanskelig tid for alle. Alle gatehorer av klasse var reist til fjells de også, hadde jeg forstått av Dagbladet.
Direktelinjen min klemtet i femtiden, ja det var Eva. «Hej, älskling, ja\’ visste nog at du satt der o\’ väntade på mej. Ja\’ kommer om fem minuter, hämtar du mej på trottoaren ?» Dette var Eva, kom når hun minst var ventet og mest ønsket. Hun kom, med en stor bag og et stort, trolsk smil. «Ja\’ sa till Bjørn og Grete at ja\’ skulle in till dej o\’ knulla i natt, OK ?» Hun bodde altså hos sine venner i Askim. Nå hadde hun tenkt å bo hos meg. Men der gikk grensen, skravlende naboer ville jeg ikke utsette meg for. Så nå måtte praktisk sans tre i aksjon før vi strippet mitt på sentrums-fortauet.
Jeg tok bagen hennes, låste oss inn gjennom bygningen og kontorene før jeg ringte min gamle kumpan vaktmesteren og spurte om «rederlugaren» var ledig i påsken. Da antydingen ikke gikk hjem, måtte jeg i klartekst forklare sammenhengen om at jeg hadde damebesøk, ikke kunne ta henne hjem men gjerne ville innkvartere henne standsmessig for natten. Da stilte han firmaets lille gjesteleilighet til rådighet for meg i påsken. Men jeg måtte selv sørge for at barskap og kjøleskap ble fylt opp etterpå, for neste uke var den booket inn. Sengetøy kunne legges i kurven.
Eva ventet på kontoret mitt mens jeg møtte Frank i resep-sjonen og fikk nøkkel. Denne lille leiligheten var bare et enkelt rom, med stor dobbelt sovesofa, barskap, lenestol og TV pluss kjøkken og bad, kall den gjerne en minisuite. Den var blitt overtatt da firmaet utvidet lokalene en gang i tiden. Navnet hadde det fått etter den forrige leier av lokalene. Praktisk å ha når hotellene var overfylte og man fikk uventede gjester. Det ble selvsagt skumlet om at direktøren hadde elskovsrede der, skjønt ingen egentlig trodde ham i stand eller form til elskov. Om ikke han hadde det, skulle i alle fall Eva få prøve seg der en natt eller to. Med meg.
Vel oppe, inne på kontoret mitt, fant jeg Eva, nå bokstavlig i Evas drakt. Helt naken. Bare fikenbladet manglet. Hun satt i kontorstolen min, skrevende med beina på bordet og spurte med sitt varmeste smil om ikke dette var min arbeidsstilling ? Jeg gikk bort til vinduet, det begynte å mørkne svakt, så jeg trakk gardinene for. Det var heldigvis mørkt oppe i produk-sjonsavdelingen, hvor det var innsyn ned til meg. Jeg gikk ut og låste korridordøren, før jeg begynte min egen stripping. Jeg synes normalt at sex er en privatsak for to og ikke for åpen beskuelse av andre. Eva bare satt der og så på, at plagg etter plagg ble lagt i haug og at kroppen min ble like naken og bar som hennes.
Lemmet som hadde presset godt på en stund, ble stående strittende foran meg. » Ja\’ tycker vi ska\’ fortsätta der vi va\’ igål» sa Eva, gled ned på kne og suget seg fast med munnen rundt det som nå var blitt en riktig «hæstkuk» med blårødt hode.
Jeg sto og nøt Evas munnbevegelser og kjente at en utløsning ville komme snart om hun fortsatte. Jeg fortalte henne det og sa at om hun ikke hadde noe imot det, ville jeg heller gå inne i fitten hennes. Hun frigjorde seg et øyeblikk og sa «Ja, nästa gong» og suget ivrig videre. Sæden sprutet ut og hun ble nesten kvalt før hun fikk sunket ladningen ned og delvis spyttet den ut. «Fy fa\’n, så mycket, men tack i alla fall för förrätten !».
Dette var andre dagen – og som vanlig hadde Eva tatt førin-gen. Det var helt uvant ikke å ha kjælt med henne. Jeg fikk henne på høykant og nå grep jeg henne i skrittet. Hånden ble full av varm våt fitte. Klitten hennes sto allerede stiv og reagerte momentant ved første berøring. Munnen min suget seg fast i hennes og jeg slurpet i meg de siste restene av sæden. Finger- og håndbevegelsene mine fikk kroppen hennes til å sitre og vri seg i orgasmer. Eva tok et godt tak rundt ballene mine og lemmet mitt reiste seg på nytt, ble stivt og tykt igjen ved hjelp av hennes gode bevegelser.
Men vi var fortsatt på kontoret mitt. Jeg antydet i en pause mens jeg trakk pusten at vi kunne forflytte oss til «suiten» i sjette. Der var det behageligere. Ja altså, enda behageligere …. Eva tok på seg kåpe og sko og la resten av klærne i bagen, jeg kledde litt mer på meg og la kappen over armen. Jeg låste og slukket og tenkte at det var bra det var jeg som skulle på jobb onsdag og kunne lufte .. Jeg forklarte på veien opp nærmere om hva slags husrom jeg hadde ordnet til oss. Det virket heldigvis ikke som hun kjente det.
Oppe i sjette var det bare fra en side det var innsikt fra tvers over gaten, jeg trakk for gardinen der før jeg tente lys. De andre vinduene vendte mot sjøen med innsyn bare fra fly eller helikoptre. Det tok sekunder før Eva igjen var naken. Denne gangen strippet jeg ikke selv, hun fjernet plagg etter plagg, strøk over overkroppen med hendene og munnen etter hvert som jeg ble bar. Lårene mine ble gnidd og massert med skrittet hennes. Jeg kjente saftene hennes gjøre meg kåtere og kåtere.
«Lugna ner dej grabben» sa hun. Og fortalte at hun selvsagt ikke hadde fortalt Bjørn og Grete at hun skulle knulle med meg. Tvertimot hadde «tråkmånsen o\’ kulturgubben» bedt henne på teater og supé og lovet overnatting på sofaen om hun ikke nådde siste tog. Og hun hadde på veien vært innom Nationaltheatret og kjøpt, nei da , ikke billetter, men program, hvis jeg ikke insisterte på teaterbesøk. Det var ledige plasser. National var vel kulturelt nok ? Så om jeg hadde bedre forslag, ville programmet være alibi nok for henne, for hun hadde sett stykket i Stockholm.
Et bedre forslag var selvsagt å knulle med henne og lage vår egen forestilling. Men en matbit kunne vi jo gå ut og finne. Min sæd var nok likevel ikke føde nok, selv om sæd kanskje var næringsrik, egg var jo. Jeg sa som sant var, at selv om teater var en av mine gleder, ville jeg mye heller bruke kvelden og natten i og rundt og med henne. Og mat og drikke skulle vi vel klare. En rask kikk i kjøleskapet ga ikke mersmak, men det gjorde barskapet. Vi plukket ut en flaske sekt og forflyttet til kjøleskapet. Jeg håpet at det var polvare. Det var også en god tørr sherry der, som vi ble enige om at ville være en god start på kvelden.
Vi redde opp, koste hverandre, kysset, drakk sherry, suget hverandre og elsket en enkelt gang før vi gikk i dusjen og deretter på byen.
Eva hadde pen kjole med, man skulle være tekkelig og litt pyntet i teatret. Nå ble det bare en toretters middag på Gamle Raadhus. God mat, god vin, godt selskap – og denne regningen kunne trygt belastes representasjonskontoen. Selv om middagen kanskje ble litt for billig til det. Temperaturen ute inspirerte ikke til spasertur i byen, så vi fant veien tilbake til «suiten» vår.
En herlig natt, med god sex, med sekt som leskedrikk mellom omgangene. Før kontortid dusjet vi lenge sammen, kledde oss pent på og gikk hver til vårt. Eva for å finne tog til Askim og jeg til onsdagsvakt på nesten tomme kontorer. Jeg luftet, fikk bort sæd-restene fra teppet og ryddet ferdig.
Det ble noen gode skiturer og avreaksjon resten av påsken. Skiturer for å få alle hennes smaker og dufter helt ut av kroppen. Avreaksjon med god vin og mat fra fryseboksen. For ikke å glemme, kjønnet mitt nærmest skrek etter mer fitte men hadde måttet klare seg med håndrunking om ikke telefonen hadde ringt på lørdag. Men det er en helt annen historie som ikke hadde noe med Eva å gjøre, annet enn at jeg drog nytte av hennes arbeid med meg.
Tirsdag etter påske hjalp jeg, stiv og støl etter påskens alle strabaser, Anne med rapporten om hvor få telefoner som var kommet inn fra utlandet på disse tre dagene. Jeg ba regnskaps-avdelingen lage en fyldig kostnadskalkyle for påskevakttjeneste. Rapporten ble nok lest. For det ble siste gang noen sjefer antydet at vi skulle jobbe i påskeuka.
Det viste seg senere at det hverken ble den siste natten min med Eva eller det siste knullet. Men ikke mens hun var i Oslo i vikariat tre måneder året etter. Da var hun påtrengende nær og ingen av oss var innstilt på problematisk sex med hverandre. Jeg fikk et puss på kinnet da hun reiste. Men vi tok igjen ”det forsømte” ved noen senere treff, eller skulle jeg heller kalle det trefninger…

Eva ble forresten gift igjen noen år senere. Og fikk nesten all sex hun ønsket seg deretter.

Denne påsken hadde vært utmattende på mange måter. Det ble dessverre og kanskje heldigvis den eneste hjemmealenepåske i mitt voksne liv.

Legg igjen en kommentar