Påskeferie

Denne novellen er vist 14966 ganger.

"Sikker på at du ikke vil være med, Ellen?" Ikledd fullt skiantrekk sto moren til Ellen i døråpningen og betraktet tenåringen på sofaen.

Et kaldt vindgufs fikk Ellen til å hutre, og synke dypere ned i sofaens lune trygghet. "Sikker. Kan du lukke døra, du slipper ut all varmen."

Med et lite sukk ble døren lukket, og gruppen med skiløpere var snart på vei bort fra hytta. Det var tredje året på rad at familien Hermanssen tilbragte påsken i nettopp denne fjellhytta. De ferierte som vanlig med venner: en annen barnefamilie og et ektepar som jobbet sammen med Ellens far. Den andre familien overnattet i nabohytta, mens Tordis og Geir som vanlig overnattet i samme hytte som Hermanssen- familien.

Geir. Hadde ikke Ellen forventet å tilbringe påsken i samme hytte som farens ranke, kjekke kollega, så ville nok nittenåringen aldri ha latt seg lure med på fjelltur med familien. Det var ikke Monopol og skiturer som fristet, det var den herlige varme følelsen hun fikk hver gang Geir kikket bort på henne med et smil i blikket. Ifjor var hun overbevist om at de klare blå øynene hadde hvilt litt lengre på Ellen og kroppen hennes enn det som var strengt tatt nødvendig. Hun var overbevist om at interessen var gjensidig, og hadde sett frem til en ny påske med varme blikk, og deilige fantasier.

Da var det bare synd at hovedpersonen i Ellens fantasier ikke hadde innfunnet seg på den tradisjonelle påskehytta. Iallefall ikke ennå. Geir var tydligvis svært så opptatt med arbeid i år, og en småfurtende tenåring ble sittende alene igjen blant påskemarsipan og gule puter. Hun sukket tungt, og lot hånden smeike prøvende over det genserkledde brystet. I tråd med hennes alder var hun full av seksuell frustrasjon og lyst, men uten noe passende utløp. En god lang skitur hadde kanskje vært den beste måten å få utløp for litt energi, men Ellen hadde valgt å bli alene igjen på hytta. Delvis i håp om at Geir skulle dukke opp, men mest for å få litt tid for seg selv. Alene på sofaen var det endelig tid til å behage den unge kroppen, gi etter for lystenes kall.

Uten inspirasjon var det vanskelig å komme igang. Ellen lukket øynene, og ga seg til å lokke fram kåte fantasier og minner for sitt indre øye. Mens hendene varmet kroppen -først utenpå, så under klærne- mintes hun alt fra uskyldig flørting med Geir, til svært lite uskyldige møter med gutter på hennes egen alder. Ellen var ikke veldig erfaren, men den våte, glatte veien som fingrene fant når hun endelig smøg hånden under trusen var heller ikke ubefart. Hun forsøkte å gjenkalle følelsen av å la en hard, varm pikk gli inn mellom kjønnsleppene, mens en rødmende gutt pustet tungt mot ansiktet hennes. Etter en stund var både buksene og trusen skjøvet ned til knærne, mens Ellens fingre jukket hardere og hardere mot det opphissede kjønnet. Små stønn og klynk unnslapp leppene, mens kroppen nærmet seg orgasme.

Det kalde vindgufset kom som et sjokk mot Ellens varme, opphissede kropp. Hun skvatt opp i sittende stilling, og så storøyd mot døren. Hennes første tanke var at hele familien var tilbake allerede, og kinnene brendte røde av skam. I døren, derimot, sto bare en person. Geir. I flere sekunder stirret de bare på hverandre i sjokkert taushet, mens Ellen vurderte den usannsynlige muligheten for at Geir ikke hadde oppdaget hva hun holdt på med. Idet kroppen hennes ufrivillig begynte å skjelve i kulden fra den åpne døren, ble det nervepirrende øyeblikket brutt. Ellen begynte å stamme, mens hun forsøkte å finne på noe meningsfylt å si. Geir lukket raskt døren og gikk noen skritt frem, før han brått stoppet igjen, tydelig i villrede. Blikket hans vikte ikke fra den unge kroppen et sekund, og før Ellen hadde klart å formulere en forståelig setning så han ut til å ha tatt en avgjørelse. Ellen ble stille da holdningen hans med ett ble mer bestemt, og mannen fra hennes fantasier gikk resten av veien bort til henne.

Igjen stirret de stumt på hverandre, hun fra sofaen med buksene halveis dratt på, han med fullt yttertøy og ildfullt blikk. Ellens hjerte dundret i brystkassen i det han lente seg ned mot henne, og hun forsto at han ville være med på leken. Hun gispet lett da små snøkrystaller fra ytterklærne hans dalte ned på den varme huden hennes, hvor de smeltet mens munn møtte munn. I noen deilige øyeblikk ga Ellen seg hen til følelsen av å bli grundig kysset av en erfaren mann, mens det kalde tøyet hans sto i herlig kontrast mot den varme kroppen hennes. Til slutt brøt hun kysset, og så spørrende inn i de tindrende blå øynene.

"Hva med Tordis?" Hun angret nesten ordene så snart hun hadde sagt dem, men kunne ikke unngå å spørre.

Geir smilte lurt og lot den kjølige hånden smeke mot kinnet hennes. "Tordis og jeg har ingen hemmligheter for hverandre. Hun har til tider sine egne elskere, og jeg har mine."

Ingen videre forklaring ble gitt, og Ellen valgte å ikke spørre mer idet Geirs lepper ble presset mot hennes egne. En deilig lykkerus for igjennom kroppen mens de kledde av hverandre i all hast. Endelig. Endelig skulle hun få leve ut fantasien om farens kjekke kollega. Hun kjennte hvor hard lemmet hans allerede var, og visste at det hele kom til å skje raskt men godt. Kroppene deres dirret av opphisselse og spenning. Gjensidig interesse skulle endelig få utløp, og det måtte skje før noen andre kom hjem.

Ellen pustet tungt mens hun ble rytmisk presset ned blant gule puter. Hun holdt hardt fast i Geirs brede skuldre med hendene, mens lårene hennes grep rundt livet hans. Igjen og igjen så hun stjerner for øynene i det hans harde kuk ble støtt inn i henne. Varm og våt presset hun rytmisk tilbake mot ham, mens et lite stønn unnslapp leppene hver gang han bunnet i henne. Varm mannepust mot nakken. Ru hender mot brystene. Deilig. Hard. Kuk. Varmen spredte seg som en bølge fra kjønnet og ut i hele kroppen hennes. Ellen stønnet høyt mens orgasmen red kroppen hennes. Mens hun forsøkte å få igjen pusten kjente hun at Geirs muskler spende seg idet han også kom i en herlig orgasme.

De to ble liggende og puste, og smile til hverandre i det som virket som en uendelig lang stund. Ellen visste godt at de snart måtte få på seg klærne i en hast, før de andre kom tilbake til hytta. Men for øyeblikket var det bare hun og Geir i hele verden, og hun håpet inderlig at de andre skulle på flere skiturer i løpet av ferien.

Legg igjen en kommentar