Regn…

Denne novellen er vist 5560 ganger.

Det regner
– tenk at det skal være mitt favoritt vær??!
At det regner varmt regn… Tenker at du bærer meg ut.. gjør meg så lett jeg kan…
bærer meg ut i bassenget. Plasserer meg på kanten mens du selv går uti.
Akkurat passe til at jeg sitter i nesehøyden din med ei vel duftende og nybarbert mus.
Vannet perler seg på kroppen min, jeg er varm – forbausende varm.. Noen uker i sola har gjort huden brun og silkemyk. Du snuser lett – drar pusten inn, nyter lukten av varmt menneske, hud.
Vipper tunga så vidt borti leppene mine – kjenner jeg sitrer.. Det drar seg liksom sammen i hele underlivet – kjenner musklene inni meg uvilkårlig trekker seg sammen og ut igjen. Bare på grunn av en bitte liten bevegelse.
Du slikker sakte fra klitoris og opp slik at leppene deler seg. De er tykke og gode og er etter min mening en vakker blomst! De deler seg med et lite svupp, lett, mykt.. en herlig stille lyd av lyst!
Du lar tungen sirkulere rundt leppene og plutselig tar du alt du får i munnen og suger lett. Kjenner at jeg ikke lengre helt klarer å sitte stille, en lyd trenger seg opp fra mitt indre og former seg som et dypt sukk. Kjenner saftene inni meg begynner å strømme ut, blir våt – det føles som om jeg damper i den fuktige luften.

Svette perler på varm hud og det glitrer som diamanter i månelyset – fullmåne i kveld – magisk lys, magisk stemning.
Med tungen har du kontroll over hele meg og jeg er akkurat nå, her, i din makt.
Du lepjer i deg saftene mine med nytelse – kjenner ingen som er så og til dette som deg! Du stønner i det det bare strømmer.
For hver gang du sveiver over klitoris kommer det små stønn fra meg – ufrivillig – er jo oppdratt til å være stille i fysj og æsj generasjonen uten kjønn. No føler jeg meg helt fri, fri til å nyte – kjenner meg selv, åpenheten min og tryggheten jeg føler til deg. Det å stole på et menneske slik at man tør å slippe seg helt løs og gi seg helt hen til lystens verden.
Kjenner du spisser tungen og forventningen stiger i meg – har lyst å trykke meg fremover mot deg, men er låst i ditt kraftige grep. Kjenner hendene dine bare kontrollert holder meg fast – godt. Jeg elsker å bli holdt bestemt fast med et godt grep rundt rumpeballene. Har ei fast og fin rumpe – føles bra når ung guttene plystrer etter meg, men den er reservert ?
I det du sakte begynner å pule fitte hullet mitt inn og ut med tungen kommer de virkelige go lydene ut av meg – et høyt stønn og pusten går ujevnt og dypt. Vet du elsker å høre at jeg har det godt.
Når du øker tempoet svever jeg vekk og det bruser for ørene mine – nå er jeg vekk i min egen lille nytelses verden. kjenner jeg flyter vekk samtidig som at underlivet trekker seg sammen jevnt – begynner å savne noe – føle noe mer,, fylles opp!

Men neida, denne gangen skal høydepunktet utsettes – lengre.. kjenner jeg blir frustrert – lengter etter mer. Men neida, det er du som bestemmer i dag.
Du tar en pause med å plassere en masse småkyss på mitt nøye barberte kjønn. Det er sødmefylt og deilig at du holder på sånn. kysser innsidene av lårene og bare terger med å så vidt være borti kjønsleppene av og til.
Du løfter meg ut i vannet – det føles iskaldt med det samme – men så blir det fort som om man er i ett med vannet. Du ber meg holde rundt deg og jeg plasserer armene mine rundt det sterke nakken din – og du løfter meg opp. Vektløs i vannet starter du å fingerpule meg sakte med å gynge meg mot deg i vannet. Himmelsk – bare du og jeg og månelyset.
Vannet beveger seg ikke så mye det er stille.
Kjenner jeg igjen stiger, stiger oppover og oppover. Og du vet at i denne posisjonen kan jeg ikke jukse men er hengitt i din makt – jeg kan ikke bruke musklene for å få det til å gå for meg selv om jeg vil – og jeg begynner nå å ville veldig sterkt.

Det ser ut som jeg endelig skal få ønsket mitt oppfylt idet du beveger oss sakte mot basseng veggen. Presser meg opp mot veggen og under vann trenger du inn i meg. Sakte, sakte. herregud !!! sier jeg – lite elegant uttrykk i en sådan situasjon. Det er så sterkt at jeg kjenner at dette kommer til å bli en kjempe eksplosjon. Vannet gjør det litt tregt, og det er jammen godt fordi jeg er så våt at det spørs om hvordan det ellers ville ha vært. Nå klarer jeg hvert fall ikke å holde meg stille. for hvert støt der jeg kjenner hver eneste millimeter av deg har jeg lyst å rope ut. det blir små klynk i stedet – er ikke mer enn 5 meter til nærmeste nabo. Muskulaturen begynner å gjøre ufrivillige sammentrekninger og jeg vet at jeg ikke makter å holde igjen. jeg kommer, kommer i en kjempe orgasme som slenger meg hinsides i egen nytelse.. Og nå roper jeg virkelig ut. og får en hånd foran munnen. Kjenner i det jeg starter å lande igjen at det er like før for deg også – og tenker at nå får det jammen være slutt på egoismen og starter å bruke muskulaturen det jeg er god for. Melker staven din med musklene mine – det blir varierende trangt og åpent og jeg skjønner det er godt for du bøyer hodet bakover i ren nytelse. De gode lydene sitter lett hos deg også nå, og det er ikke fritt for at jeg snart må hysje på deg. Kjenner sammentrekningene starter hos deg før du klamrer deg fast til meg og jeg kjenner den varme spruten din langt inni meg. Holder meg rolig fast til jeg kjenner min og din vellyst sprer seg.

Så kjenner jeg du glir sakte ut av meg med et lite svupp – og vi rusler hånd i hånd mot trappa og går opp til ei god og varm frottekåpe – et ferdig temperert glass med Martell – og så kryper vi sammen på benken og nyter velfortjent drikke og deilig tapas som vi mater hverandre med hendene. og månen den skinner fortsatt og regnet. det har visst stoppet for lenge siden.

Legg igjen en kommentar