Reiseliv

Denne novellen er vist 5139 ganger.

Endelig åpnet dørene. Det føltes ut som jeg hadde ventet en liten evighet, men det viste seg kun å være et kvarter. Kanskje var det fordi jeg var utålmodig. Eller, det var egentlig ikke et kanskje, jeg var utålmodig. Menneskene trakk sammen i en eneste lang kø, og jeg havnet selvfølgelig bakerst. Jeg tittet på skjermen over disken. Flight 631 til New York var forsinket. Ingen annen beskjed enn at det var forsinket. Ikke noe hvorfor, ikke noe om hvor lenge. Jeg kjente at jeg begynte å bli frustrert. Jeg ville bare få denne flyturen overstått, jeg kjente at jeg begynte å bli spent. Hendene mine føltes klamme idet jeg tviholdt rundt boardingkortet og passet. Det var endelig min tur, damen i blå uniform tok imot billetten med et smil og kjørte det gjennom maskinen. Hun smilte før hun ønsket meg en god tur. Jeg fikk presset fram et lite smil, men jeg kjente med en gang at det ikke var særlig overbevisende.

Jeg travet gjennom den flyttbare korridoren som etter hvert ledet meg til flydøren. Det var da jeg så henne. Flyvertinnen. Hun sto ved døren og ønsket folk velkommen med et enkelt ”good morning” eller ”goede ochtend”. Annenhver gang engelsk og nederlandsk. Hun var kledd i KLMs karakteristiske blå uniform som inneholdt et sexy miniskjørt og en tettsittende jakke med en tilhørende hvit bluse under. Blusen var kneppet opp i halsen, og jeg kunne tydelig se den strake og velformede halsen hennes som så vidt skjulte seg under det kledelige silkeskjerfet hun hadde plassert der med en enkel knute. Halsen ledet opp til et usedvanlig vakkert ansikt og idet hun smilte til meg, trodde jeg at jeg ikke skulle klare å finne veien inn i flyet. Jeg sto som en saltstøtte. Ører, øyne, nese, munn, alt koblet ut samtidig. Jeg sto og gapte. Munnen hennes formet en kort setning, sannsynligvis ønsket hun meg en god morgen, akkurat som hun hadde gjort det til resten av passasjerene. Jeg hørte ingenting. Bare registrerte det et sted langt bak i hodet. Sakte men sikkert begynte musklene og sansene å fungere igjen, og jeg gikk rolig inn i flyet mens jeg smilte usikkert tilbake. Det var da blikkene våre møttes. De klare blå øynene hennes møtte mine i et lite øyeblikk før jeg måtte se ned i gulvet. Jeg følte meg som en tenåring igjen, hun hadde vekket noe helt spesielt inne i meg, en følelse jeg ikke hadde hatt på mange år.

Jeg tenkte ikke på noe annet idet jeg gikk bakover gjennom den smale flykroppen. Jeg kunne ikke vente med å se henne igjen, jeg håpet bare så inderlig at hun ville servere i min seksjon over Atlanteren. Etter mye venting fant jeg endelig plassen min. Jeg dumpet ryggsekken i avlukket over setet, og satt meg rolig ned på plass 120 C, helt bakerst og helt ytterst mot midtgangen. Jeg festet sikkerhetsbeltet med en gang, og kunne ikke vente med å komme meg opp i luften. Take-off var verst. Jeg prøvde å sove, men jeg klarte ikke. Flyvertinnens ansikt lå som klistret på netthinnen. Jeg fant et blad i seteryggen foran meg, fiklet nervøst med det og la det tilbake igjen. Kjæresteparet som satt ved siden av meg hvisket noe til hverandre før de fniste og kysset. Jeg overså dem og prøvde isteden å få øye på flyvertinnen. Jeg kunne ikke se henne. En svak skuffelse bredte seg inni meg, skulle hun ikke servere meg likevel? Bare det å få mat og drikke servert fra hennes hender ville være verdt flybilletten alene. Men nei, jeg kunne ikke få øye på henne. Jeg kjente nå virkningen av de beroligende pillene jeg tok før jeg dro hjemmefra, de gjorde meg døsig. Jeg la hodet bakover og sovnet.

En plutselig følelse av varme gikk gjennom kroppen min. Jeg åpnet øynene forsiktig, jeg hadde ingen anelse om hvor jeg befant meg. Jeg stirret rett frem i stolryggen foran meg før jeg innså at følelsen ikke hadde vært innbilning. Jeg tittet mot høyre og la merke til en slank hånd med vakre negler som hvilte på skulderen min. Jeg lot blikket følge hånden oppover mot skulderen og videre opp mot ansiktet. Der sto hun. Flyvertinnen. Hun smilte til meg, det samme vakre smilet hun hadde gitt meg da jeg gikk inn i flyet. Jeg smilte tilbake med søvnig blikk, og fikk umiddelbart kontakt med øynene hennes. Det føltes bedre nå, jeg var ikke fullt så nervøs. Jeg holdt blikket hennes, og denne gangen var det hun som så ned først. Det føltes nesten som en liten seier, og jeg tenkte i mitt stille sinn at det nå sto 1-1. Hun spurte meg på perfekt engelsk om jeg ønsket noe å drikke. Jeg nikket og bestilte vann. Hun smilte idet hun fant frem vannflasken, men hun møtte ikke blikket mitt. Jeg lot øynene hvile på halsen hennes, og videre ned mot bysten. Hun hadde tatt av seg jakka, som var vanlig på lengre turer. Hun var iført den tynne, hvite blusen, og jeg kunne så vidt skimte den svarte bh’en hennes under det tynne stoffet. Hun hadde ikke store bryster, men jeg innbilte meg at de ville stå perfekt til den slanke midjen hennes. Blikket beveget seg videre nedover, og jeg kunne se hvilken perfekt fasong hoftene hennes hadde under det blå miniskjørtet. Denne kvinnen hadde former. Jeg elsket former. Blikket låste seg, jeg kjente en velkjent bevegelse i buksa, det banket. Jeg kjente reisningen komme, men jeg brydde meg ikke. Ingen ville se det uansett, jeans var praktiske sånn sett. ”Her you go, sir”, hørte jeg hun plutselig si. Jeg ristet meg ut av transen og så opp på øynene hennes igjen. Blikkene våre møttes enda en gang. Hun rødmet, det gjorde henne enda mer sexy enn hun allerede var. Hun strakte fram hånda med vannglasset. Jeg tok det imot, og berørte samtidig hånda hennes. Det var nesten ikke merkbart i det hele tatt, men tilstrekkelig nok til at vi begge kjente det. Hun så ned i gulvet igjen. 2-1, fordel meg.

Idet hun gikk fremover i flyet for å servere resten av de tørste passasjerene, kunne jeg for første gang se henne bakfra. Jeg hadde rett, hoftene hennes og rumpa hennes var perfekt. Miniskjørtet rakk henne til langt opp på lårene, og jeg merket at reisningen vedvarte. Blikket låste seg igjen og jeg sølte ned på den nystrøkne skjorta idet jeg skulle sette vannglasset til munnen. Jeg bannet inni meg, men heldigvis var det kun vann. Jeg smilte for meg selv, og tittet ut av vinduet. Masse skyer, ikke særlig spennende. Kjæresteparet satt fordypt i hver sin film som ble vist i seteryggen foran dem. Jeg tittet fremover igjen. Flyvertinnen var i gang med neste seterad. Hun fikk bestillingen, og akkurat idet hun skulle hente drikkevarene i den lille vogna si, stirret hun i min retning. Ikke bare i min retning, hun stirret meg direkte inn i øynene. Jeg prøvde å smile mitt mest sjarmerende smil, og det funket. Hun rødmet igjen, samtidig som hun smilte. Deretter konsentrerte hun seg nok en gang om arbeidsoppgavene sine. Jeg smilte tilfreds for meg selv da en tanke streifet meg. Nei, det var for drøyt. Jeg kunne ikke gå inn på toalettet og tømme meg, ikke nå. Det passet seg liksom ikke. Jeg visste ikke hvorfor, det bare ble til at jeg ble sittende i stolen min. Jeg fiklet med fjernkontrollen og fikk satt på en film, Shrek 2, den hadde jeg ikke sett.

Etter ca 10 minutter av filmen la jeg merke til at flyvertinnen var ferdig med å servere sin seksjon, og hun satte kursen tilbake mot pantryet som befant seg rett bak seteryggen min. Hun tok med seg vogna si og gikk nedover midtgangen med sensuelle og sexy bevegelser, i den grad man klarer det med en vogn. Hun klarte det, og interessen min for henne bare steg. En skuffelse slo ned i meg idet hun gikk forbi meg uten så mye som å ofre meg et blikk. Jeg snudde meg etter henne, og fikk så vidt sett den velformede bakdelen hennes idet hun rundet hjørnet med vognen sin. Jeg vendte oppmerksomheten mot den lille tv-skjermen igjen, jeg hadde ikke tenkt å gi meg så lett. Jeg hadde tenkt til å vente til maten skulle bli servert. Da skulle jeg sette inn støtet, det virkelige støtet.

Minuttene gikk, og jeg ble stadig underholdt av det store grønne trollet på skjermen foran meg. Da kjente jeg denne varmen igjen. En kilende følelse bredte seg i hele kroppen min. Jeg trengte ikke snu meg, jeg visste hva den følelsen kom av. Jeg tok av øretelefonene og snudde hodet 90 grader. Der sto hun. Før jeg fikk reagert på noen som helst måte, bøyde hun seg ned og hvisket inn i øret mitt et eneste ord som betydde så uendelig mye. ”Come”. Jeg ble forbløffet over direktheten hennes, og jeg satt som paralysert noen sekunder mens jeg betraktet ansiktet hennes. Hun smilte, men noe var forandret. Et mer ertende uttrykk hadde dukket opp. Det var ikke til å ta feil av, hun ville ha meg. Jeg så meg rundt, ingen så ut til å ha hørt noe. Jeg løsnet sikkerhetsbeltet forsiktig og reiste meg opp akkurat tidsnok til å se flyvertinnen gå inn på det ene ledige toalettet. Jeg så meg rundt en siste gang før jeg fulgte diskré etter. Hun hadde satt seg oppå vasken med samlede ben. Hun satt bare og smilte. Med en hurtig bevegelse fikk jeg låst døren bak meg.

Jeg gikk rett bort til henne, så henne noen hundredeler inn i øynene før jeg kysset henne lett på munnen. Jeg trakk meg forsiktig unna igjen for å se hvordan hun ville reagere. Hun tok begge armene rundt ryggen min og trakk meg inntil seg. Jeg bøyde meg ned og kysset henne igjen, denne gangen med litt mer trykk. Hun holdt meg hardt, hun ville ikke slippe. Tungen hennes fant veien ut av hiet, og strøk meg over leppene. Den varme og myke følelsen bredte seg igjen som et slags sjokk nedover hele kroppen. Jeg kjente bankingen i buksa allerede. Reisningen hadde kommet idet jeg låste døren. Jeg åpnet munnen, og tungene våre møttes. Det kjentes ut som jeg skulle miste fotfestet. Vi kysset rolig og forsiktig, akkurat slik jeg likte det. Den ene hånda mi strøk henne oppover magen, og dro samtidig blusen hennes opp av skjørtet. Jeg smøg en hånd forsiktig under blusen og følelsen av myk hud møtte fingertuppene. I det samme merket jeg at hun hadde begge hendene sine under skjorta mi, hun strøk meg grådig over ryggen mens pusten hennes gikk tyngre. Kyssingen fortsatte, det kjentes ut som vi var smeltet sammen. Hun la bena sine rundt kroppen min, og hendene mine fant veien videre under blusen, opp til bh’en hennes. Hun nikket bekreftende, og før jeg visste ordet av det hadde hendene hennes forlatt ryggen min, hun begynte isteden å kneppe opp blusen sin. Jeg kysset henne forsiktig på øreflippen, og hun lagde en klynkende lyd som ikke var til å ta feil av. Jeg ga henne det hun ønsket seg. Med ett var blusen på gulvet, og hun tok armene sine bak ryggen, hektet av bh’en og nærmest rev den av. Som jeg allerede hadde forutsett var brystene hennes av perfekt størrelse i forhold til resten av kroppen hennes. De vugget i takt med den tunge pusten hennes og brystvortene var stive som to rosenknopper. De ventet på berøring. Jeg lot det skje, mens jeg kysset henne nedover halsen, strøk jeg henne over det ene brystet og lot hånda så vidt berøre brystvorten hennes. Hun klynket igjen.

Med uforutsigbare bevegelser sirklet jeg inn det mest erogene punktet på brystene hennes. Hendene mine gjorde synkroniserende bevegelser i området rundt knoppene hennes, og hun så på meg med et lengtende blikk. Hun ville ikke ha denne ertingen mer, hun ville ha handling. Jeg registrerte dette og samtidig lot jeg pekefingrene finne brystvortene hennes. Jeg rørte ved de, og ved hjelp av tommelen fikk jeg begynt den forsiktige masseringen som hun hadde lengtet etter. Hun la hodet bakover og kvalte et forsiktig stønn. Jeg rullet de frem og tilbake, og kunne kjenne de vokse mellom fingrene mine. Jeg kysset henne på halsen og lot tunga leke med gropen jeg visste utgjorde en erogen sone hos kvinner. Jeg lot leppene gå videre nedover, helt ned til brystene der jeg allerede var representert ved hjelp av to grådige hender. Jeg lot høyre hånd slippe, og lot isteden tungespissen berøre den nå harde brystvorten. Hun stønnet, denne gang klarte hun ikke kvele det. Jeg kjente jeg var våt i bokseren, men jeg brydde meg ikke. Det banket noe grusomt, men jeg skulle la henne få kle av meg senere. Først hadde jeg en jobb jeg måtte gjøre

Med den ledige høyrehånda fant jeg låret hennes, og strøk henne oppover mot skrittet. Akkurat der stoppet jeg, og strøk henne tilbake igjen. De tynne strømpebuksene hun hadde hatt på seg istad var borte, hun måtte ha fjernet de før hun hentet meg i stolen min. Jeg strøk henne oppover igjen, og kjente sømmen på trusa hennes under skjørtet. Med to lekende fingre strøk jeg henne tvers over kjønnet hennes og over på det andre låret. Hun gispet. Jeg kunne kjenne hvor våt hun var. Trusa hennes var totalt gjennomvåt av kjønnssaften som hadde funnet veien ut av den kåte kroppen hennes. Idet jeg begynte å småbite på vorten hennes synes hun nok var nok. Hun skjøv hodet mitt fra, og hoppet ned på gulvet. Det var trangt, jeg kjente lukten av henne, av parfymen hennes. Hun dyttet meg litt til siden før hun vrengte skjorta over hodet mitt. Hun kysset brystvortene mine idet hendene hennes fiklet med knappen i buksa mi. Knappen gikk av på første forsøk og hun lot buksa falle ned til anklene mine. Hun presset kroppen sin inntil bulen i bokseren min før hun bøyde seg ned og satte seg på knærne. Hun småbet litt i jernet mitt før hun dro bokseren ut fra kroppen, over den stive pikken, og ned til anklene mine. Jeg var stiv som en flaggstang. Hun tittet opp på meg, smilte, og før jeg visste ordet av det hadde hun lagt leppene rundt meg. Jeg ristet, det kjentes ut som om jeg skulle eksplodere. Jeg gispet. Hun lot den gli sakte videre inn i munnen hennes. Leppene dannet et vakuum, og det kriblet i hele kroppen. Jeg kunne ikke annet enn å lene hodet bakover og vente på fortsettelsen. Hun la hånda rundt meg helt inne ved roten og begynte å runke meg samtidig som hun sugde ivrig. Jeg strøk henne over håret, og markerte med en bevegelse at jeg ville hun skulle suge i et raskere tempo. Som bestilt økte farten, og jeg kjente jeg nærmet meg himmelen, ironisk nok.

Med den ledige hånda hadde hun fått av seg skjørtet og trusa, og hun satt kliss naken og smattet med stor vellyst. Jeg merket at jeg nærmet meg klimaks, og stoppet henne. Hun så skuffet opp på meg, men med et ertende blikk klapset jeg på vasken. Hun tok poenget, kløv opp med en lekende bevegelse og spredde bena. Jeg stirret på musa hennes. Det rant av henne. Vått overalt, langt ned på lårene. Hun hadde massert klitten sin mens hun sugde meg, den var større enn den skulle være. Jeg bøyde meg ned, la hodet inntil kjønnet hennes og sugde i meg lukten av henne. Hun ristet, hun ba om nærkontakt. Jeg formet leppene, og pustet varm luft mot kjønnsleppene hennes. Reaksjonen kom umiddelbart. Hun klynket, la hendene rundt lårene sine og spredde bena enda mer til sidene. Med tungespissen berørte jeg klitten hennes, sirklet rundt den og berørte den igjen. Hun stønnet. Jeg la leppene rundt den, og sugde den til meg mens jeg masserte den med tunga inne i munnen min. Den var stiv. Hun var kåt. Hun begynte å massere brystvortene sine. Jeg lot tunga leke med klitten før en finger forsiktig lirket seg inn mellom leppene hennes. Den gled lett inn, og jeg lot den gli ut igjen. Stønningen var høy nå, de andre passasjerene kunne garantert høre oss, men hun brydde seg ikke.

Jeg lot fingeren gå helt inn i henne for deretter å ta den halvveis ut igjen. Der fant jeg g-punktet hennes som jeg forsiktig trykket på. Hun reagerte med et lavt hyl, og hun ristet i hele kroppen. Punktet hennes kjentes ut som en valnøtt, og jeg fortsatte masseringen mens jeg slikket ivrig på klitten hennes. Hun lagde plutselig noen merkelige lyder jeg aldri hadde hørt før. Så eksploderte hun. Hun skrek høyt, og satte hendene ned på vasken. Alle musklene hennes strammet seg, og hun lettet fra der hun satt. En varm væske traff meg i ansiktet, spruten sto som i hageslangen hjemme. Hun lente hodet bakover og gispet etter luft. Hun holdt pusten, mens hele kroppen hennes fortsatte å riste. Jeg reiste meg opp, lettere sjokkert over hvor kraftig hun kom. Jeg sto i perfekt høyde, og mens ristningene fortsatte, kom jeg forsiktig inni henne. Hun pustet ut, pusten hennes gikk tungt, hun hørtes ut som hun nettopp var ferdig med New York Marathon. Jeg merket med en gang jeg kom inn i henne at det ikke var lenge før jeg selv ville sprute. Jeg støtet forsiktig inn og ut, spent på hvordan hun ville reagere. Hun lente seg fremover og boret neglene sine inn i ryggen min. Hun løftet seg opp, og jeg måtte ta tak under rumpeballene hennes for at hun ikke skulle falle ned på gulvet. Hun la bena rundt ryggen min, og jeg snudde meg slik at jeg fikk lent henne mot veggen idet jeg fortsatte å støte i et høyere tempo. Det hørtes ut som hun skulle begynne å gråte. Hun klynket og ristet om hverandre. Neglene satt fremdeles i huden min, men jeg merket ikke smerten. Jeg kjente jeg ville komme hvert øyeblikk. Jeg skrudde opp tempoet og merket hvordan flyvertinnen nøt det jeg gjorde med henne. En bølge skjøt fart inne i meg, og akkurat i det øyeblikket spruten min sto inn i henne, lukket hele muskelen hennes seg om pikken min. Det gikk for henne enda en gang. Det blonde håret hennes lå klistret til den svette huden min idet vi stønnet begge to. Jeg skalv i bena, måtte sette henne fra meg på vasken. Mine siste krampetrekninger kom samtidig med hennes. Hun himlet med øynene før hun trakk pusten og skrek ut sin nytelse. Jeg lente meg fremover og pumpet ut den siste rest av den hvite væsken før jeg pustet lettet ut. Idet jeg trakk meg ut, kunne jeg se den glinsende sæden renne fra den våte blomsten hennes. Hun så meg inn i øynene og smilte tilfreds.

Jeg gikk ut før henne, køen foran toalettet var lang. Menneskene som sto der så på meg med forskrekkede blikk før de smilte. Jeg rødmet og så ned i gulvet før jeg brøytet meg vei og fant veien til setet mitt, der jeg satte meg ned og så resten av filmen jeg hadde påbegynt tidligere.

Da middagen ble servert, hadde jeg fortsatt smaken av kjønnssaft i munnen. Flyvertinnen smilte idet hun strakte meg den vakuumpakkede kyllingen.

Legg igjen en kommentar