Rett i fella

Denne novellen er vist 13977 ganger.

”Husbråk i Ullevålsveien 89, en Andersen har ringt, noen enheter i nærheten?” anropet kom fra sentralen og jeg forstod etter hvert at jeg var eneste bil på disse traktene så jeg svarte at jeg kunne kjøre innom for å se, siden jeg allikevel kjørte forbi på vei hjem. Jeg fikk klarsignal selv om det ikke var mitt bord dette her.

Jeg stoppet utenfor leilighetskomplekset og fant riktig oppgang. Jeg kunne ikke høre verken musikk eller noe annet form for bråk og lurte et øyeblikk om jeg hadde kommet feil. Andersen het vedkommende som hadde tatt kontakt og jeg ringte på den første døren jeg kom til med rette navn. En ung, og ganske kjekk gutt åpnet og jeg viste frem tjenestebevis og spurte om det var han som hadde ringt. Han svarte ja, presenterte seg som Stian Andersen og spurte om jeg ville komme inn. Jeg spurte først hvor det hadde vært bråk, all den tid det var rimelig stille i bygningen nå. ”Du må komme inn i stua for å høre hvor bråket kommer fra, det er rett over hodet på oss….kremt… meg.” Jeg stusset, han hadde da sagt oss, og rettet det til meg, hadde han ikke det da?
Jeg fulgte etter ham inn i stuen og bråstanset på gulvet. Hvem andre enn du satt i sofaen og smilte og hevet vinglasset ditt til skål. ”Jeg sa jo damen var råsexy i uniform, sa jeg ikke det da Stian”? Dere smilte over hodet mitt og jeg kjente jeg ble regelrett forbanna. Jeg var borte i sofaen hos deg i to steg og tok tak i skjorta di og drog deg opp. ”En ting skal jeg faen i meg ha sagt deg, du ringer ikke til sentralen og melder husbråk bare for å få meg hit!, er det forstått!” Jeg var så sinna at det lyste ut av øynene mine, og et øyeblikk så du egentlig ganske skremt ut, før du lyste opp med ditt herligste smil og sa ”Fy faen jente, du er ennå mer deilig når du er sint”!. Jeg slapp deg og dyttet deg ned i sofaen igjen og trampet over stuegulvet og mot døren.

Der snudde jeg meg igjen og freste ”du kunne jo bare ringt og spurt om jeg ville komme, kunne du ikke det da?” ”Jo da, men det hadde ikke vært fullt så gøy, hadde det vel?” Kom å sett deg, du er jo ferdig på vakt, sett deg her og ta deg litt vin og kos deg. Stian ville hilse på så fant vi på denne lille leken, unnskyld, skal ikke gjenta seg” stemmen din var bedende og kysset jeg fikk av deg fikk sinnet mitt til å blåse vekk.

Jeg begynte å le og tok av meg jakke, caps og støvler, slang bena på bordet og forlangte å få litt vin. ”Det er damen sin det tenker jeg” sa du og skjenket oppi til meg. Vinen var søt og god og jeg kjente jeg slappet av.
”Kan ikke sitte å drikke vin i uniform, kan du det da” stemmen din var farlig nær øret mitt og jeg kjente det sitret i kroppen min. Du drog slipset av meg og kneppet opp knappene i skjorta mi. Pusten min gikk tungt og brystene mine hevet og senket seg fristende mot deg. Du skjøv hodet mitt til siden og tungen din slikket halsen min, åhhh det er jo farlig deilig. Du beveget deg nedover mot brystene mine og jeg lente meg tilbake og bare lot deg forskyne deg. Plutselig kjente jeg flere hender på meg og kikket opp. Der satt Stian på andre siden og spurte om han kunne ta av meg skjorten. Jeg lot meg ikke be to ganger, men rev den rask av meg selv, og satt med brystene mine struttende deg og vennen din. BH’n forsvant og to hoder bøyde seg ned og tok hver sin stive vorte i munnen. Gud så deilig, jeg tente momentant og stønnet svakt. Lot bena gli til siden og tok hånden din og la over musa mi. Du kjente varmen fra meg gjennom buksestoffet og gned meg forsiktig. Jeg kjente jeg allerede var våt og buksa var egentlig bare i veien. Jeg reiste meg og lot de siste plaggene falle.

Stian satt seg på kanten av sofaen med en praktfull ståpikk i hånden sin. Han runket den forsiktig og den rant en dråpe ut av den. Jeg satt meg ned mellom bena hans og slikket dråpen forsiktig i meg. ”Gud så deilig du er, sug meg, la meg knulle munnen din” De brune øynene hans så bedende på meg, så jeg overtok etter hånden hans. Jeg runket ham forsiktig mens jeg lot tungen min sirkle over kukhodet hans.
Jeg tok den frie hånden min bakover og åpnet fitta mi. ”Sett deg bak meg og slikk fitta mi, ser du ikke hvor våt jeg er”? Jeg snakket til deg og endelig var du der jeg aller helst ville ha deg. Tungen din lekte seg veg over rumpeballene mine og du lot fingrene dine finne fuktigheten min. Jeg stønnet mot pikken til Stian når du plutselig kjørte fingrene dine hardt inn i meg. ”Du er så deilig, våt, varm og trang, jeg vil smake på deg og knulle den deilige fitta di”. Du snakket så deilig til meg og jeg skjøt rumpa mi ut mot deg slik at du kunne komme bedre til. Tungen din lekte med klitorisen min og saftene rant av meg og nedover på innsiden av lårene mine.

Kuken til Stian var stor og deilig, og jeg sugde ham så best jeg kunne. Han holdt hodet mitt fast og skjøv pikken sin langsomt inn og ut av munnen min. Tungen min sirklet rundt skaftet hans og pungen hans var myk og tung i hånden min. Det var himmelsk å ha kuk i munnen og tunge og fingrer i musa mi. Jeg var kjempekåt og stønnet og pustet og ba deg om å ta meg hardt. ”Jeg vil ha pikken din i musa mi, hardt og deilig, kom å knull meg nå”. Jeg nærmest tryglet deg om å ta meg. Du stilte deg på kne og førte kuken din mot åpningen min. ”Gud ja, la meg kjenne deg inni meg, knull meg hardt!, Jeg presset meg mot pikken din og skrek til da du skjøv den hardt inn i meg. Helt til bunns i et nådeløst støt. Du brukte pikken din på meg i harde, raske støt og jeg sugde Stian i samme tempo. Så deilig å ha pikk i begge ender. Dere fylte meg opp og jeg hadde det himmelsk.

Jeg kjente jeg nærmet meg og du merket det også. Jeg ba Stian legge seg under meg slik at han kunne slikke meg mens du knullet meg. Han lot seg ikke be to ganger og tungen hans føltes som ild mot klitorisen min. Jeg holdt hodet hans fast og gned meg mot munnen hans mens kuken din gjorde jobben i musa mi. En slik behandling tåler jeg ikke lenge og kroppen min spente seg. ”Hun kommer” stønnet du ”hold henne fast, la henne komme i munnen din.” du gled ut av meg og Stian lukket munnen sin om åpningen min. Du satt med glitrende øyne og så vennen din slikke meg til himmels. Jeg spente meg og orgasmen red igjennom kroppen min, sendte saftene mine inn i munnen til Stian som gned seg mot meg og tungen hans slikket og sugde musa mi til jeg lå slapp over ham. Jeg hev etter pusten og kjente det rant ut av meg. Gud så deilig. Så heldig jeg var! Plutselig ble jeg løftet opp på alle fire og et par sterke hender la seg på hoftene mine. ”Kan jeg knulle deg”? Det var Stian som stod bak meg, jeg kikket på deg for å få svar, men du bare gliste og nikket, runket den herlige pikken din og så veldig fornøyd ut. Du stilte deg foran munnen min og forlangte at jeg skulle suge deg. ”Sug pikken min til jeg spruter munnen din full, gud så deilig du er, du er herlig frekk og du tenner oss begge vanvittig”. Jeg åpnet munnen og slapp deg inn i varmen min. Samtidig presset Stian seg veg inn i min våte grotte og han stønnet høyt at fitta mi var så trang og god.

Jeg ble knullet hardt og deilig igjen og pikken din smakte himmelsk av våre safter. Jeg kjente jeg var øm mellom bena og var ganske sliten, men hadde det så deilig at jeg ikke ville dette skulle slutte. Kuken til Stian dunket ut og inn av meg og lagde surklelyder hver gang han trakk seg ut. Du hadde pikken din langt ned i halsen min og jeg merket at du ville komme snart.

Plutselig spente pikken din seg og du stønnet at du kom. Stian holdt meg hardt om hoftene mine og jeg merket at han nærmet seg også. Plutselig kom dere samtidig. Ladningen din var hard og voldsom. Mengder av sæd slynget seg inn i munnen min og jeg hadde ikke sjangs til å svelge alt. Stian fylte fitta mi først før han trakk seg ut og sprutet resten over ryggen min. Du pumpet løs ned i halsen min og jeg drakk av sæden din, men så trakk du deg ut og siste ladningen gikk i ansiktet mitt og nedover brystene mine.

Det var tre slitne personer som til slutt sank sammen som en fillehaug på gulvet, det luktet sex over hele leiligheten og det lureste vi kunne gjøre fant vi ut var å gå i dusjen, alle tre. Dvs ikke jeg, jeg ville hjem til meg selv for å skifte og dusje der, men lovte å komme tilbake senere på kvelden. Du gav meg et klask på baken når jeg gikk og spurte om jeg var sint. ”Straffen skal nok du og jeg bli enige om en annen dag lille venn” svarte jeg før jeg hilste til capsen og forlot dere, i hvert fall for noen timer……..

Legg igjen en kommentar