Rollespill mot dusjen…

Denne novellen er vist 11925 ganger.

Vi hadde snakket sammen en stund på nettet, og vi hadde skapt ord som var spennende, pirrende, elektriske, og uten å snakke sammen i telefonen, uten å ha sett et eneste bilde, så var vi kommet så langt, at vi skulle arrangere en spennende, sitrende blind date….

Kjemien var der, det var vi trygge på, virkelig. Alt stemte, ordene kom fra oss begge, sammensatt så direkte, at det hver gang endte i en erotisk, deilig novelle, en chat som fikk oss begge til å nesten gå av hengslene. Vi hadde bare mega lyst, til å realisere en spennende, «ulovlig» lek, for voksne mennesker, sammen…

Vi hadde øynene festet på en dato, og hun hadde gitt meg en vag beskrivelse av hvor det var, av huset, og meget nøyaktig beskrevet hvilken dør som førte inn til hennes hus. Hun hadde etterhvert lettet på sløret, og fortalt meg at hun både hadde handlet inn en ny, dritt lekker strømpebukse UTEN kile, og at hun hadde brukt vibratoren mye oftere enn noen gang, etter at vi hadde «truffet» hverandre. I det hele tatt lå det ann til en meet spesiell opplevelse….

Rollespillet kunne starte….

På vei nedover til deg i bilen, kommer det spennende, sporadiske sms meldinger inn på min mobil. Du beskriver hva du gjør, at du kler deg for anledningen. Slik fortsetter det, og i de tynne buksene jeg har på meg, så kjener jeg det sprenger, det trykker, og jeg må bare fikle litt med kuken min, med fingrene, klemme litt og stryke den, for liksom å godsnakke med den og si at snart, vil den få en opplevelse….

Jeg nærmere meg stedet, så er det om å gjøre å finne veien. På mobilen tikker dte inn «Hvor er du?» Jeg svarer bare… «Nærmere…» Du skal ike helt vite, bare ane, det er meningen. Jeg vet at du sitter i stua, enn så lenge, men at planen er at jeg skal finne deg på soverommet, når jeg sniker meg lydløst inn i huset, og søker deg…

Og vi har ikke en gang sett bilde av hverandre en gang! Det er utrolig spennende, det er utrolig opphissende, deilig, og jeg skjelver nesten av kåte, deilige følelser! Jeg finner veien som beskrevet, ser etter det røde huset med tre store epletrær i hagen, og finner det, etter en stund. det er ingen tilstede, det er stile rundt huset, i nabolaget, og jeg parkerer i veien, men usikkerheten om at det er riktig hus, griper meg allikevel.

Jeg lukker bildøren forsiktig, og låser. Jeg vet ikke om du kan høre dette innenfra, og i det jeg går mot huset og døren, piper det i mobilen. «Finn meg, jeg er klar, dampenede våt, søk, lytt og finn meg!» står det… Jeg stopper opp, jøss, har hun hørt meg, blir jeg narret nå, eller hva er dette. Jeg fortsetter mot inngangen, sakte opp trappen, og kjenner på døren. Den er åpen! Jeg kjenner jeg skjelver mer, og hiver et øyeblikk etter pusten, åpner døren og lister meg inn, mørkt, trangt, men får lukket døren, og trer av meg skoene… Jakken følgerb etter, så stoper jeg opp, tenker først på om det er riktig hus, lytter, men stille…. Bare fuglene utenfor have vinduet kan høres…

Jeg tar et raskt overblikk nede, stuen, kjøkkenet, et hobbyrom med datamaskinen, men ingen lys er skrudd på, ingen mennesker å se, det er tyst og rolig, og jeg kikker litt rundt, før jeg snur meg og går mot trappen. Først titter jeg opp, før jeg stille som bare det, sniker meg på tærne opp trappen trinn for trinn. Jo lengre opp jeg kommer, jo mer kan jeg høre….. en lyd…. lyden av dusjen?!? Hmmm… Hva gjør hun?

Jeg blir mer spent, og sniker meg videre opp, helt opp, og kommer inn i en ny gang mellom 3, nei…4 ulike rom. Jeg kan tydelig høre strålene fra en dusj nå, mot et badekar eller lignende, og bare den lyden, av rennende vann! Jeg utelukker de andre rommene, og får øye på det som må være badet, døren står såvidt på gløtt…

Sakte, stille, snikler jeg meg nærmere døren, og er meget spent på hva du har funnet på. Kanskje har du bare satt på dusjen for å lure meg, kanskje ER jeg i feil hus, hvordan kan jeg vite det? Jeg har jo ikke sett deg, bare et mentalt bilde ut fra hva du har skrevet. I det jeg kan gløtte inn gjennom sprekken i døren, er jeg ikke i tvil, ikke i det hele tatt!

Inne i det lille baderommet, kan jeg skimte gjennom et gjennomsiktig forheng, en grasisøs kvinne slange seg, sakte, sensuelt, med dusjen som stråler det varme vannet over hodet. Hun strekker seg bakover, lar hendene gli gjennom det våte håret bakover, så konturene av brystene hennes skyter knopp mot meg. Jeg følger linjene hennes, fra halsen, ned over brystene, brystvortene som sees som tydelige knopper, ned magen, de slanke bena, og videre nedover….

det er ikke store gleppen i døren, men jeg klarer meg. Jeg kan se, og jeg nyter det jeg ser. Men jeg skvetter med ett, for plutselig griper hun tak i forhenget, og trekker det litt til side, og jeg gisper nesten, samtidig som jeg forsøker å holde pusten i ro, så hun ikke skal høre meg, ikke ennå. Hun er flott, hun er naken, nesten, for jeg smiler… Hun dusjer ikledd bare den nye, lekre, glatte, tynne strømpebuksen!!! wwwhooooow…jeg tenner enda mer!

Jeg skyver meg litt unna, i det du titter frem fra forhenget, og jeg vet ikke om du har sett meg, men det virker ikke sånn, eller du spiller deg in i rollen, og lar vær å avsløre noe. Du henter frem et såpestykke, og stiger inn igjen, men nå ser jeg hele deg delvis skjult bak forhenget, men mer enn nok. Jeg ser du begynner å såpe deg inn, med masse skum som dekker deg, og huden din er våt og blir glatt, skinnende glatt….

Jeg nyter synet av deg der du seper inn hele deg, og hendene dine glir opp og ned over kroppen din, jeg ser du bruker ekstra god tid over brystene, og kan tydelig se brystvortene knopper seg enda mer. Jeg kan tydelig se du fingrer med de, oser de, og jeg aner at du mistenker meg for å ha kommet. Jeg ser hendene dine glir ned, langs magen, hoftene, ned langs bena, og i det du bøyer deg fremover, vugger de flotte brystene ut, vortene er deilige å se på, og jeg bare nyter, mens jeg nå begynner å stryke på meg selv også…

Utenpå buksene gnir jeg den ene handa sakte opp og ned, mens øynene er festet til dine sensuelle bevegelser i dusjen der inne. Jeg ser du snur deg, så den snertne rumpa stirrer på meg, og du bøyer deg frem igjen, så jeg tydelig kan se kjønnet ditt bakfra. Åh, gud, som jeg kjenner det sprenger nå!

Jeg åpner gylfen i buksene, og trekker dne sakte ut av bokseren, og stryker fingrene langs skaftet, i det jeg ser du reiser deg sakte opp igjen. Nå står du med ryggen til meg, men bare til du får tak i dusjhodet, og du snur deg igjen, mer mot meg, med dusjhodet i handa, i det du begynner å rotere strålene over kroppen din. Sakte fører du dusjhodet rundt på deg selv, såpen sklir av, du er fremdeles glatt, og nå kan jeg tydeligere se den skinnende strømpebuksa er våt, og blir klistret til hele deg.

Nå snur du deg enda mer mot meg, og jeg puster tungt. Nå kan jeg tydelig se hvor store, harde brystvortene er, der de stirrer mot meg. Og jeg kan tydelig se den våte frukten din gjennom den gjennomsiktige strømpebuksa under. Jeg kan se du lukker øynene, og lener deg bakover mot veggen, før du fører dusjhodet ned mellom bena. Fremdeles med klar utsikt for meg, som nå drar i kuken, sakte, klemmer den, og er blank i øynene av kåthet!

Jeg ser du deler bena ennå mer, fra hverandre, og så skrur du litt på hodet, så de masserende strålene starter. Nå kan jeg se hvordan du behandler kjønnet med et par fingre, mens det varme vannet peker rett i mot leppene. Sakte begynner du å rotere det mot deg selv, opp og ned, frem og tilbake. Jeg kan se du åpner munnen nå, og dusjhodet begynner å rotere raskere, rundt og opp og ned, frem og tilbake, delvis helt inntil, så litt ut, og kroppen din begynner å vugge.

Nå har jeg begge hendene mine rundt skaftet, og delvis drar det sakte frem og tilbake, delvis klemmer på det, men følger deg med øynene utenfor, hele tiden. Du er utrolig deilig å se på, og nå har du den ene handa oppe ved brystene, som koser dem begge, og fingrene dine får brystvortene til å strutte, hardne mer, og de er mega deilige å se på…

Dusjhodet jobber raskere nå, frem og tilbake over leppene, ut og inn, og rundt, og jeg ser du knekker litt ned i bena så du åpner for dusjstrålene mer… Nå jobber du med dusjhodet mot kjønnet, og jeg ser du har munnen helt åpen. Det har jeg også, dette er et meget vakkert syn, sensuelt, så utrolig erotisk. Jeg kan se du skjelver litt allerede, og vugger kroppen frem og tilbake, og roterer dusjen hele tiden mot deg, mot kjønnet…

Nå komemr lydene dine, gurgling, svake «åååh…», «åååhhh…», sukk og små hikst, kroppen vugger mer og mer, ut og inn mot dusjen, frem og tilbake, og med ett i det jeg selv drar meg selv kraftig, presser du hele dusjhodet inn mot kjønnet, helt inn, vrir hodet bakover, og jeg kan se kroppen skjelve og riste, i det du slipper alt løs….. Vel vitende om at jeg ser på deg….

«ÅÅÅÅÅÅÅhhhhh……..guuuuuuuud…….» hører jeg bare, om og om igjen, skjelver, hikster, knekker sammen, mens strålene fortsatt er rett mot et vibrerende kjønn, og du bare synker ned, og puster hektisk, mens jeg jobber med meg selv, siste rest, og i det jeg kjenner jeg kommer, bare skriker jeg delvis ut, og «faller» inn i rommet, uten overraskelse for noen av oss….

Legg igjen en kommentar