Romantiske omgivelser på hyttetur

Denne novellen er vist 41376 ganger.

Humøret var på topp når vi endelig var på vei til fjellet. Vi var en jentegjeng på rundt tolv personer. Vi hadde leid en stor hytte sammen, hvor vi skulle kose oss og feste i en hel helg.
Været var fint og det var bra skiføre så humøret ble enda bedre da vi kom frem. Hytta var kjempefin med flere soverom, hems, stor stue, kjøkken og en badstue med flere dusjer.
Vi tok på oss varmeklær og gikk ut for å stå i bakken som var bare 50 meter unna. Det var veldig kaldt ute, så jeg tok på meg en varm flisgenser under jakka. Helt underst hadde jeg kun en hvit bluse, sånn i tilfelle vi skulle møte på noen folk og bli bedt med inn en tur.
De andre jentene hadde kledd seg litt lettere for å få guttene i bakken til å se på dem, noe jeg syntes virket litt dumt siden det var så kaldt ute.
Snøen blåste så fælt at vi nesten ikke kunne se noe når vi sto i bakken. Kveldens natte mørke smøg seg på, og lyktene i bakken ble tent. Jeg kunne ikke lenger høre lyden av de små brisende venninne mine le og rope rundt meg. Jeg visste ikke lenger hvor veien hjem var. Så jeg bestemte meg for å stå rett nedover, mot ski hytta.
Mens jeg stod litt nervøst nedover bakken begynte jeg å høre noen mørke stemmer bak meg. Jeg stoppet opp, tittet rundt meg.
«Swisj!»  Fra de mørke, små buskene som var dekket av snø kom det tre pene gutter.
De stoppet opp, og stelte seg i en ring rundt meg. «Hvor har nå denne pene skapningen tenkt seg», sa en av guttene. Jeg forklarte hvordan det lå an og at jeg ikke lenger kunne finne veien hjem. En av annen av guttene kysset meg ømt på kinnet og sa at dette skulle vi ordne. En annen strøk meg over ryggen og sa at jeg kunne bli med de hjem en liten tur først hvis jeg hadde lyst til det. Den tredje av guttene strøk meg glatt over rumpa og visket lavt, «bare hvis du har lyst da».
 Jeg stod etter dem nedover bakken. Hele tiden passet de på at jeg klarte å holde følge og hadde det bra. Cornelius, gutten som hadde strøket meg på rumpa, holdt stemningen oppe ved å fortelle morsomme, sjarmerende ting om de alle tre. Så jeg følte etter vært at jeg ble litt kjent med dem.
Vi stoppet opp utenfor en liten koselig hytte, med masse lys og røyk fra pipa. Inne var det meget fint interiør og lyse farger på veggene. Oliver, gutten som hadde strøket meg på rygge laget kakao til oss og fant fram marsmaloves, mens Fernando la flere vedkubber i peisen.
Vi lå foran peisen mens vi tøyset og koset oss. Guttene matet meg ferdig grillet marsmaloves, mens de kysset og koset på meg.
Vi begynner og snakke om løst og fast, en øl ble til 4 og praten gikk over
til flørt. Den pirrende følelsen vokste seg kraftigere der jeg satt med disse tre
deilige guttene og har deres fulle oppmerksomhet. Flørten blir heftigere og
heftigere. Og berøringer er ikke til å unngå.
Hendene til Cornelius som er bak meg, begynner og bevege seg nedover kroppen min, ned mot låra
mine, han knepper opp buksa og drar den varsomt ned. Han lar hånden
sin gli ned mellom bena mine, presser fingrene sine mot fitta mi. Jeg
begynner og masere kuken til Fernando forsiktig og prøvende. Han presser
kuken sin mot hånda mi. Tungen til Oliver utforsker munnen min hardt men samtidig
ømt, mens han maserer, knar puppene mine. 
Etter en stund snur jeg meg rundt til han som har vært bak meg hele tiden, knepper opp buksa hans og drar den ned til knærne. Så tar jeg kukken hans kjæretegner den med tunga, kysser han på innsiden av lårene og suger forsiktig bare på forhodet. Etter litt tar jeg et godt tak rundt hele og kjenner hvordan munnen min
strammer seg rundt kuken hans. jeg liker å se at han nyter det, det gjør meg enda våtere.
Samtidig som jeg gjør dette, kjenner jeg en av de andre åpne fitta mi med finger tuppene sine. Stryker forsiktig opp og ned før han putter fingrene sine inn i meg. Jeg begynner å stønne lavt, nytende og merker jeg får problemer med å konsentrere meg.
Jeg slutter å suge Cornelius, snur meg mot Oliver og begynner å runke han. Jeg tar hånda fram og tilbake. Han stønner svakt og har et herlig blikk festet i øynene mine. Det virker som de to andre guttene også er ganske opphisset. De puster høyt konstant mens de utforsker og beføler kroppen min.
De tre guttene reiser seg opp og beordrer meg til å legge meg ned på det deilige teppet, foran peisen. Jeg er ikke lei og be, bare tenker på hva de tre digge guttene kan finne på å gjøre med meg.
Fernando slikker meg nedover magen og små biter litt. Jeg kjenner han nærmer seg fitta mi. Lekent tar han tunga si fram og tilbake og rundt klitoris. Den deilige tunga hans er helt vidunderlig, spesielt når han stikker den inn i det våte hullet mitt.
Nå overtar Oliver han legger seg over meg kysser meg ømt og trer kukken sin inn i meg. Jeg ser han dypt inn i øynene, mens han konsentrerer seg om å gi meg den beste sexen jeg noen gang har hatt. Han kjører meg hardt og dypt, jeg kan kjenne det bygge seg opp inne i meg. Jeg stønner gjentatte ganger så det er like før jeg kommer hver gang. Snart kjenner jeg den varme spermen hans fylle seg opp inne i meg. Jeg drar fingrene over fitta og kjenner hvor våt jeg er.
Cornelius ser på meg med spørrende øyne og skjønner at jeg har lyst på mer. Cornelius legger meg rundt på magen. Han begynner å stryke meg over rumpa, før han fyller det deilig hullet mitt med en stor, hard kukk. Han begynner forsiktig i et økende tempo. Etter en stund tar han et godt tak om brystene mine og gir meg alt han greier. Leppene mine er våte og hovene, jeg har aldri vært så kåt i mitt liv. «Nå kommer jeg», sier han lavt mens han lokker igjen de krystall blå øynene sine. Jeg kjenner det bygge seg kraftig opp inni meg. Så kommer det, en herlig orgasme som får meg til å skjelve i hele kroppen.
Vi legger oss ned på teppet alle fire. Fornøyde og slitene. Fernando tar fram litt sjokoladesaus, heller det på puppene mine. De tre over kåte guttene slikker det av, med de store lekende tungene sine. De slikker det helt rent. 
Så ligger vi der, fire tente mennesker, klare for mer.
Morgenen har smøget seg på, solen har stått opp, og det er på tide å finne veien hjemover. Natten hadde vært en underbar opplevelse, som jeg kom til å ha mange våte drømmer om i lang tid framover.

 

Legg igjen en kommentar