Room-service

Denne novellen er vist 25148 ganger.

«Nina, kan du åpne?» Lasse er på badet. Jeg ligger og slumrer i sengen etter en søvnløs natt med masse rå puling. Nesten på kanten av hva fitta mi tåler. Det banker på døren igjen. Jeg surrer rundt meg dyna og subber bort til døra. Lasse har bestilt frokost for det inngår i prisen vi har betalt for hotellrommet.

Jeg låser opp døra og stuper opp i senga igjen uten å kaste et blikk på vedkommende som kommer inn med frokosten.

«Nei men, hva har vi her?» Jeg snur meg rundt og ser Lasse stå utenfor badedøren med kun et håndkle rundt livet og vannet dryppende fra det mørke lange håret. Forundret skjønner jeg at det ikke er meg han ser på, men en liten mørkhåret kvinne i sort uniform og med et serveringsbrett i hendene. Hun kan ikke være mer enn 150 cm høy, spinkel og i førti-årene et sted. Søt dame.

Lasse lukker fort døren og tar av seg håndkleet. Jeg ligger helt lamslått og ser at han går bort til kvinnen, tar serveringsbrettet og setter det på skrivebordet. Han har et mørkt sløret blikk som jeg vet betyr at han er i et fanden i volds humør og stormkåt.

Den lange grove pikken står allerede rett ut fra kroppen og peker frekt på den skrekkslagne kvinnen som ser at veien til døren er sperret av Lasse.

Hun tar noen skritt til side for å komme forbi, men Lasse følger henne greit i den noe stakkato dansen.

Han gliser og dytter henne mot senga med kroppen. Jeg ser hun er redd og at hun har tårer i øynene.

Han dytter henne sittende ned på senga og tar et hardt tak rundt den ene puppe. Hun begynner å skrike om hjelp. Lasse fiker til henne og hun tier brått stille av sjokket.

«Hør her, jenta mi», sier Lasse. «Jeg vil at du skal forstå det jeg nå sier til deg». «Jeg har tenkt å pule deg i munnen, fitta og rompa.» «Uansett hva du sier eller gjør så kommer jeg til å gjennomfør det». «Jeg vil bruke deg på alle tenkelige måter fordi jeg er dritkåt og jeg tror at du antakelig kommer til å like det etter hvert.» «Det gjør ingen ting om du skriker og spreller for det blir jeg enda kåtere av». Han sto rett foran henne med pikken vippende i riktig høyde til å dytte rett inn i munnen. «Forstår du hva jeg har sagt?» Hun nikker, men klarer ikke å holde tilbake hulkene som rister den vevre kroppen.

Helt upåvirket av hennes protester drar han ned glidelåsen i kjolen og drar den brutalt av henne. Under har hun helt ordinært undertøy av bomull. Han griner på nesa og ber henne om å ta det av. Så dytter han henne ned på sengen så hun lander nesten med hodet på magen min. Lasse sprer benene hennes brutalt fra hverandre og ser ned på den lett behårede mørke fitta som har åpnet seg i full blomst. Han samler to fingre og kjører dem bestemt langt opp i fitta samtidig som han gir fra seg et tungt stønn. Hun vrir seg og begynner å sparke etter ham med bena. Jeg ser han blir bråsint og setter seg på kne foran henne helt inn til fitta med pikken. «Jasså. Vil du ha det på den tøffe måten?» Lasse ser ned på henne og klyper hardt i begge brystvortene. Hun hyler og griner. «Jeg hadde tenkt at jeg skulle være snill mot deg og slikke fitta di våt før du får pikk.» «For jeg kjente at du var ganske trang og som du ser, så er ikke pikken min akkurat liten». «Vil du at jeg slikker deg våt før jeg kjører pikken min hardt inn i den trange fitta di?»

Hun nikker så vidt på hodet og skjønner at det ikke er noen muligheter for å slippe unna.

Lasse bøyer seg ned og presser tunga mot sprekken. Han borer trynet langt inn og slafser i seg fitte med tunga og tennene. Vår lille dame ligger nå helt urørlig på senga og gråter stille.

Jeg har ligget helt stille og sett på scenen som har utspunnet seg og merker bestyrtet at jeg begynner å bli kjempekåt av å se Lasse suge og slikke fitte. Jeg lar handa gli ned til min egen ømme fitte og kjenner at jeg er plaskvåt allerede.

Han løfter opp bena hennes for å komme bedre til, men igjen begynner hun å sparke og skrike. Lasse ser på meg og jeg skjønner hintet. Jeg reiser meg opp i senga bak hodet hennes og tar i mot bena når Lasse løfter dem opp. Hun skriker nei og vrir seg som en ål, men med to stykker som holder henne fast har hun ingen mulighet til å komme løs.

Lasse gliser og stikker to fingre opp i fitta som nå begynner å bli våt samtidig som han suger seg fast på klitten.

Han fingerpuler henne fort og brutalt samtidig som han øker trykket på den lille rosa knappen.

Selv om hun skriker og ynker seg kan jeg se at fingrene til Lasse blir våtere og våtere og noen forræderiske små rykninger i magen viser at hun begynner å bli kåt.

Lasse ber meg hente dildoen jeg har ved siden av sengen og presser den sakte men bestemt til bunns i den nå våte fitta.

Han væter samtidig langfingeren og stikker den opp i den trange lille rompa. Hun hyler igjen og roper au, men Lasse hører ikke og begynner å pule henne i begge hull med en forrykende fart. Jeg har mitt svare strev med å holde bena hennes så jeg tar slipset til Lasse og binder bena hennes sammen.

Nå har jeg en hånd fri og begynner å massere fitta hennes samtidig som Lasse puler henne med dildo og finger.

«Vil du at det skal gå for henne?», spør jeg og ser ned på Lasse. Han nikker og gliser.

Hun griner nesten ukontrollert nå, men ligger stille.

Jeg tar tak i klitten og begynner å runke den nesten som den skulle være en liten pikk.

Lasse trekker ut dildoen og kjører pikken sin brutalt og hardt inn og ut av den våte fitta.

Han stønner høyt og holder seg fast i de små mørke brystvortene hennes samtidig som jeg runker og gnir klitten fort frem og tilbake.

Plutselig ser jeg magemusklene hennes trekke seg sammen hun blir helt rød i ansiktet. «Nå tror jeg det går for henne, Lasse» sier jeg . Han pumpet på enda heftigere. Hun begynner å skrike helt hemningsløst og vrir hodet fra side til side. «Jeg kjenner det», sier Lasse og stønner høyt. «Nå går det for henne. Herregud, jeg kjenner fitta melker pikken min.

«Fy faen så deilig fitte hun har. Den er plaskvåt, varm og trang. Skal si hun har kramper i fitta når hun kommer «. Lasse peser og forteller meg stakkato hvordan det føles å kjøre pikken i bunnen på en fittte i orgasmens vold.

Vår lille «elskerinne» ligger nå og hiver etter pusten mens de siste krampetrekningene ebber ut i den spinkle kroppen.

Lasse knyter opp slipset rundt bena hennes, snur henne brått over på magen og trekker henne delvis ut av senga slik at hun blir liggende med overkroppen opp i senga og knærne på gulvet.

«Hold armene hennes», kommanderer Lasse. «Jeg skal pule henne i rompa og det tror jeg ikke hun kommer til å like noe særlig. Er ikke sikker på om hun har hatt pikk der før. Jeg skal varme henne opp litt først slik at jeg ikke ødelegger henne med pikken min».

Lasse henter en tom champagneflaske som ligger i søppelbøtta etter vår lille fest kvelden før.

Han fukter halsen på flasken med litt fuktighetskrem og stiller seg på kne bak den nå vettskremte hotelldamen. Jeg ser han presser åpningen på flasken forsiktig mot den mørke rosetten og vrir sakte rundt. Nei,nei,nei hyler hun og prøver å knipe sammen bena. Lasse gir henne et skikkelig rapp over baken og ber henne om å stå stille. Han sprer bena hennes langt ut og setter et kne på hver side slik at hun ikke har mulighet til å trekke dem sammen igjen.

Han presser nå flasken litt inn og lar lukkemuskelen venne seg til å ha noe der bak.

Hun ynker seg og skriker at vi skal holde opp. Lasse bare gliser og presser flaska lenger inn. Jeg kan se at rumpehullet er ganske sprengt og tenker med en pervers nytelse at pikken til Lasse faktisk skal inn der, og at den er en større enn flaska.

Han begynner å pule henne sakte med flaska. Hun skriker og gråter om hverandre.

Tempoet øker etter hvert og flasken blir dyttet stadig lenger inn.

Lasse tar opp igjen dildoen og presser den inn i fitta hennes som fortsatt er dryppende våt etter orgasmen.

Han puler henne nå i begge hull og jeg skulle gjerne vært der og gnidd klitorisen hennes samtid. Jeg ble stormkåt av å se henne komme sist.

Hun skriker fortsatt at det gjør vondt, men kroppen hennes forteller at hun faktisk begynner å bli vant til flasken og den søkkvåte fitta viser at hun liker det.

«Nå tror jeg du er klar til ditt livs knull», gliser Lasse og drar ut flasken. Dildoen holder han fortsatt langt inn i fitta.

Han tar et skritt fremover, legger pikken klar mot rompehullet. Med et voldsomt rykk kjører han pikken inn i rompa hennes helt inn til kukkrota.

Hun vræler rett ut og prøver desperat å krabbe unna Lasse og den digre kukken som vil spjærer henne, men Lasse presser henne bestemt fast mot senga og begynner å pule den lille runde rompa med harde bestemte tak samtidig som han kjører dildoen hardt inn og ut av fitta.

«Åhh Gud» stønner Lasse. «For et herlig og trang rumpehull hun har. Det er så godt å kjenne dildoen masserer pikken min i fitta hennes samtidig.» Han puler henne raskt og hardt mens han kommer med noen nesten dyriske knurrelyder.

Snart fører han den ledige handa ned mot fitta og begynner å massere knappen samtidig.

Hun gråter, skriker og jamrer seg i kåtskap. Plutselig løfter hun begge knærne opp på senga slik at rompehullet og fitta blir sprengt til bristepunktet.

«Jøss, gliser Lasse. Jeg tror dama er råkåt.» Han presser ekstra hardt på klitoris og masserer enda fortere i takt med pikken som jager inn og ut av den sprengte rompa.

Et forpint hyl trenger seg frem og plutselig begynner hele kroppen å riste helt ukontrollert.

Jeg forter meg å holde henne for munnen for jeg er redd det kan høres over hele hotellet.

«Fy faen», stønner Lasse. Jeg kjenner hun kommer!! Nå kommer hun!!

Krampetrekningene hennes kommer som ukontrollerte spasmer gjennom kroppen hennes og hun vræler hemningsløst inn i handa mi.

Hun ligger og bukter seg som en slange i sengen helt uten kontroll og Lasse har sitt fulle hyre med å holde henne inn på pikken under den voldsomme orgasmen.

Snart roer hun seg og Lasse drar pikken sakte ut av det såre rumpehullet hennes.

Han skal til å dra ut dildoen også da hun plutselig snur på hodet og ser på ham med sløve øyne.

«Vær så snill og la den være der, ber hun. Kan jeg få snu meg på ryggen?» Lasse nikker og hjelper henne slik at dildoen ikke glir ut.

«Kan du pule meg hardt og fort med dildoen ? Jeg er kjempekåt og fitta mi er nå veldig overfølsom for berøring. Du skjønner at den tredje orgasmen pleier å være den råeste.!»

Lasse ser overrasket på henne. En enda råere orgasme??

«Da vil jeg at du suger pikken min samtidig,» sier Lasse og legger seg over henne i en sekstini-stilling.

Hun griper begjærlig om pikken hans og styrer den rett inn i den åpne munnen.

Han begynner umiddelbart å jage pikken inn og ut av munnen hennes samtidig som han tar et godt tak i dildoen og begynner å pule henne hardt og fort.

Straks begynner hoftene hennes å bevege seg i takt med dildoen og kåte gurglelyder trenger opp gjennom halsen forbi pikken til Lasse.

Plutselig begynner hun å skrike, går opp i bro og trer pikken til Lasse langt ned i halsen så hun ikke får puste.

Hele magen hennes spenner seg som en stålfjær og plutselig kommer en stråle sprutende ut ved siden av dildoen. Jeg har aldri sett en dame sprute før. Bare lest om det. Det var helt rått. Lasse så det også, og nå klarte han ikke å holde seg lenger. Det å ha pikken trykket langt ned i halsen på dama samtidig som hun kommer i en gedigen sprut-orgasme blir for mye for ham.

Han krummer ryggen og med et høyt brøl sender han hele satsen langt ned i halsen på henne.

Hun svelger og gurgler samtidig som orgasmen rir gjennom kroppen hennes.

Lasse velter seg over på siden og hiver etter pusten.

Hun senker kroppen ned på madrassen igjen og ligger og hikster i etter-spasmer.

Lasse stryker henne forsiktig over håret og takker for et vidunderlig knull.

Hun vrir på hodet, smiler og reiser seg dovent opp fra sengen.

Vi blir liggende og betrakte damen mens hun kler på seg.

Hun snur seg og ser på oss med et uutgrunnelig blikk i det hun går ut av døren.

Med et rykk våkner jeg av vekkerklokken til atter en grå hverdag med jobb, unger og klesvask.

Sukk !!!

Legg igjen en kommentar