Rørleggeren

Denne novellen er vist 7866 ganger.

Rørleggeren har vært her, ble bare vist i kjelleren, ville ikke at han skulle se deg, og forstå opplegget. Etter ti minutter var han ute av døren, og vi kan fortsette å være halvnakne i stuen.
Du sitter overfor meg, jeg stirrer betatt på dine nakne, fullmodne bryst, skulle likt å pult deg mellom disse, hentet opp safter fra ditt kjønn, smurt mellom brystene, lagt kuken i mellom og latt den gli frem og tilbake, at leppene dine omsluttet den ved hvert støt..
Trusa er fortsatt på, kan ikke sette flekker på sofaen var argumentet ditt. Selv om den er sort, glinser den utvendig av dine safter. Skulle likt å se fitta di, barbert rundt kjønnsleppene, og bare en smal stripe med hår på venusberget. Ingen har et slikt venusberg som deg, skulle tro at du var opphavet til navnet «berg».
Jeg kjenner kuken legger igjen en dråpe på innsiden av det venstre låret mitt, den er bare halvstiv etter vår siste omgang, men villig til nye dyster..
Studerer kroppen din, linjene, det finnes ikke et finere visuelt skue enn en naken kvinnekropp. –kvinner er for fint laget til å gå i klær, tenker jeg. –kanskje ikke alle, men du..
Etter hvert er vannet varmt, og vi går sammen i dusjen..nakne, som Gud skapte oss..bakfra, delvis i profil forstår jeg at kvinner er skapt for å begjæres. Han kunne ikke ha en annen mening med dette sitt skaperverk.
Vi står under strålen, omslynget, i et tungekyss, vått, men ikke bare av vannet. Jeg kjenner kjønnet mitt vokser, det legger seg på plass mellom lårene dine, presser mot skamleppene, stryker deg over setet, trykker deg inntil meg, hardt, bøyer meg litt ned, tar den ene brystvorten i munnen, suger på deg, biter den lett, kjenner den vokser i munnen, napper i den. Gir vekselsvis begge brystene samme behandling, kjenner du begynner å trippe lett, du er urolig, har tatt den ene hånden ned, runker sakte lemmet mitt, det våte håret ditt er mørkere, klistret til hodet….herregud som jeg begjærer deg!!!
Du bøyer deg ned, går på kne, og tar kuken i munnen, suger meg i lange tak, det varme vannet gjør følelsen enda mer intens… ingen suger som du, kjenner den støter mot svelget ditt, du puster hurtig gjennom nesen, mens jeg bare står der, rett opp og ned, stryker deg over nakken, masserer skuldrene dine..
Jeg trekker deg opp, presser deg mot veggen, løfter det ene benet ditt så jeg kan trenge inn i deg, støter mot deg, nærmest løfter deg på kuken, i hvert fall føles den så hard og sterk. Vi puler i sakte, seige tak…tar under setet ditt, løfter deg, du legger også det andre benet om hoftene mine…holder deg, presser langfingeren mot rumpehullet ditt..etter kort tid åpner det seg, og fingeren glir inn. lenge står vi slik.
Du vil ha den bakfra, stiller deg med baken mot meg, holder fast i vannkranen, jeg har lyst på det bakerste hullet ditt, men fitta er så god..jeg presser meg på nytt inn, bøyer meg forover og knar brystene dine. Du tar en hand i skrittet, knar lystknappen lett…kjenner neglene dine mot pungen av og til..kjenner små rykninger gjennom kroppen din, min orgasme bygger seg opp med muskeltrekninger i ryggen…dine rykninger øker i intensitet, via magen kjenner jeg at jeg ikke er i stand til å holde tilbake lenger, du begynner å klynke, jeg presser meg helt inn, du svaier i ryggen..rroper ut din orgasme sammen med at jeg sender de første kaskader av spermier langt inn i deg..jeg knurrer nærmest…
Slik blir vi stående en stund før jeg oppdager at vannet er kaldt..og vi som ennå ikke har såpet oss inn…..
Vi stenger av vannet, tørker hverandre, og går inn på et varmt, dunkelt soverom..
Vi ligger lenge taus, tett omslynget og bare ser hverandre inn i øynene..

Legg igjen en kommentar