Russegutt og voksen mann

Denne novellen er vist 38295 ganger.

Det var 16. mai det året jeg var russ. Siden jeg bodde på bygda holdt jeg de seksuelle lystene mine skjult. Jeg tente på godt voksne menn. Men ennå hadde jeg ikke hatt muligheten til noen seksuelle opplevelser. Sammen med de andre gutta spøkte og skrøt jeg om jenteerobringer, men alt var bare løgn fra min side. Jeg ville ha sex med menn, men ingen visste om det.
 
Russetiden var en prøvelse. Hele skoleåret hadde vært fiksert på festing og sex. Festingen var grei nok, men jeg var jo ikke interessert i noen av russejentene, selv om noen av dem hadde vært interessert i meg.
 
16. mai var det fest i en lokal idrettshall. Jeg gikk rundt i den røde russesnekkerbuksa mi, med lua på snei og ei lunken pils i hånden. Overalt var russeguttene og jentene i buksene på hverandre. Jeg fant ei ulåst dør til den fløyen der kontorene lå. Jeg ruslet gjennom den tomme korridoren, og tenkte jeg gledet meg til studiene skulle begynne, og jeg kunne flytte til en større by. En av kontordørene sto på gløtt, og jeg gikk inn i de mørke rommet.
 
Kontoret hadde vinduer ut mot skogen bak idrettshallen. Mellom buskene nedenfor så jeg to rødrussegutter som hadde fått med seg ei blårussjente på litt tafsing og klåing. Jeg ble stående ved vinduet og se på dem, og regnet med at de ikke kunne oppdage meg, siden kontoret var mørkt.
Jenta klinte heftig med den ene gutten, mens den andre klådde innenfor russedressen hennes. Snart hadde han funnet fram musa hennes, og på gutters klønete vis begynt å fingre henne. Jenta nøt oppmerksomheten deres, og befridde de store brystene sine fra BH-en.
 
Brått var det noen som kremtet bak meg. En mann på rundt femti med en gul vest merket «Vakt» hadde kommet inn.
 
«Hva gjør du på kontoret mitt?» sa han strengt.
 
«Beklager. Døren sto på gløtt, så jeg…»
 
«Hva er det du er på der ute?» spurte han og gikk nærmere vinduet. Utenfor hadde jenta funnet fram pikken til den ene gutten og tatt den i munnen. Den andre gutten hadde fått trusa hennes ned på knærne, og han utforsket den barberte musa hennes med fingrene.
 
Jeg ble kjempeflau og vurderte et øyeblikk å stikke av.
 
«Jasså,» sa mannen og lo. «Og du står her og kikker på?» Han så på meg. Mannen var gråhåret, og hadde kanskje litt mage. Men han var kjekk og moden, en slik type mann jeg fantaserte om når jeg runket om kveldene.
 
«Du skal ikke heller finne deg ei russejente selv, i stedet for å stå her og kikke på at andre holder på?» spurte han.
 
«Jeg liker ikke jenter,» glapp det ut av meg. Det var første gang jeg hadde sagt noe slikt høyt.
 
Mannen nikket. Så satte han seg på kontorpulten med armene i kors, og så på seansen i buskene utenfor.
Jeg kunne gå, men ble værende.
 
Jenta utenfor ble nå knullet bakfra av den ene gutten, mens hun sugde den andre.
 
«Har du ligget med noen ennå?» spurte han.
 
Jeg ristet på hodet.
 
Brått dro han meg til seg. Han la ei hånd på skrittet mitt utenpå buksa. Han kjente ståpikken min innenfor russeklærne. Han klapset meg litt på baken med den andre hånden. Det svimlet for meg. Her sto en voksen mann og kjælte med meg, akkurat som jeg hadde fantasert om i et par år.
«Kjenn her har vi en liten ståpikk ja,» sa han og knadde kuken min gjennom buksestoffet. «Ble du kåt av å se knullingen utenfor?» Jeg nikket, tungpustet nå. «Men du sier du ikke liker jenter. Ser du for deg at du er jenta, og at guttene puler deg?» spurte han.
 
«Nei,» stønnet jeg. «Jeg tenner på voksne menn.»
 
«Det er ikke uvanlig at unge homsegutter gjør det,» sa han. «Men enda har altså ingen knullet deg?» Han lot fingrene gli mellom rumpeballene mine, klemte og kjente.
 
«Skal du ha voksne menn til å like deg, må du lære deg å suge,» sa han og presset meg ned på knærne. Han åpnet buksene sine og slapp ut en lang og tykk pikk. «Sug meg!»
 
Jeg tok tak i pikken hans med den ene hånden. Det var en rar og deilig følelse å holde en annens pikk for første gang. Jeg runket ham et par tak, før jeg lente meg inn og slikket prøvende på skaftet. Så begynte jeg å suge og slikke akkurat slik jeg hadde fantasert om. Jeg fylte munnen min med den voksne pikken hans, og sugde mens jeg kjælte med pungen hans.
 
Han ga meg korrigeringer og kommandoer. Ba meg bruke mer spytt, suge hardere.
 
«Der ja!» stønnet han etter noen minutters sugejobb. «Nå begynner du å få taket på det. Du kan bli en ordentlig deilig sugegutt!» Nå var jeg stormende kåt, og klar for alt. Ståpikken min hadde lekket kåtsaft så jeg hadde en våt flekk i bukseskrittet.
 
«Pul meg!» stønnet jeg og så ham inn i øynene.
 
«Du som er russegutt har vel kondomer også?» spurte han og trakk meg opp på beina. Men det hadde jeg ikke. «Synd. Det får bli med sugingen da.»
Jeg ble skuffet, siden jeg endelig hadde sjansen til å bli pult av en moden mann. Men på den annen side fikk jeg jo suge deilig pikk.
 
Han kommanderte meg til å ta av meg klærne. Jeg ga ham et lite strippeshow, og han likte det han så. Utenfor vinduet hadde den ene gutten sprutet utover ansiktet på russejenta, mens den andre fremdeles pulte henne i misjonæren. Samtidig sto jeg selv på kontoret til denne femtiåringen, og kledde av meg russedressen for å ha homsesex for første gang.
 
Jeg dro av ham buksa helt, og fortsatte å suge ham. Han satt på skrivebordet, mens jeg la meg på magen ved siden av ham, med hodet i fanget hans. Han klådde grådig på rumpa mi, mens han matet meg kukken sin.
 
«Mmm, se denne hårløse, trange guttefitta,» stønnet han. «Gud så deilig det ville vært å tatt jomfrudommen din.» Jeg sugde videre og nøt komplimentene.
 
Han spyttet på fingrene, og gned hullet mitt med pekefingeren. Nytelsen kjentes ut som varme støt i underlivet. Han gned hullet mitt inn med rikelig med spytt. Så presset han en finger forsiktig inn. Jeg klamret meg til kukken hans og stønnet høyt. Snart presset han inn en finger til og fingerpulte meg sakte.
 
Brått ble den voldsomme nytelsen i rumpa for mye for meg, og jeg kjente orgasmen presset seg på. Jeg vred meg over på siden og begynte å sprute, helt uten å røre pikken. Sæden kom i lange stråler over russedressen min, som lå under meg på skrivebordet. Jeg jamret meg i nytelse med munnen full av mannepikk.
 
«Herregud, for en sprengkåt liten homsegutt jeg har funnet meg!» lo han og fingerpulte meg gjennom orgasmen.
 
Jeg var fremdeles sprengkåt, og nå hadde jeg lyst å få kukken hans i rumpa mi. Vi hadde ikke kondom, men jeg var desperat nå, og ga blaffen. Jeg smurte masse spytt utover den tykke pikken hans, og satte meg overskrevs i fanget hans. Jeg holdt tak i pikken hans og styrte den mot jomfruhullet mitt.
 
«Hva gjør du? Vi har jo ikke kondom,» sa han.
 
«Jeg vil at du skal pule meg uansett,» stønnet jeg.
 
Jeg forsøkte å spidde meg selv på pikken hans, men jeg var altfor trang. Jeg gjorde flere smertefulle forsøk, men hullet mitt klarte ikke åpne seg for det store pikkhodet hans.
 
«Ok,» sa han til slutt. «Jeg skal faen meg knulle den lille rumpa di!»
 
Han løftet meg ned og la meg bestemt over skrivebordet, med rumpa i været. Han tok av sæden jeg hadde sprutet utover russebuksa mi, og begynte å gni det inn i rumpa mi, som glidemiddel. Fingrene hans åpnet meg, med min egen sæd som smørning. Så siktet han pikken sin inn på guttefitta mi, og presset på. Jeg så bak på ham med et kåt blikk.
 
Brått smatt kukhodet hans innenfor lukkemuskelen min, og jeg rykket til i smerte. Han holdt meg rundt hoftene i et fast grep. Så begynte han nådeløst å stemple kukken inn og ut av meg.
 
«Åh, herregud, du puler meg i rumpa!» stønnet jeg.
 
«Det er det strammeste jeg har kjent rundt pikken noen gang,» sa han.
 
Snart satte han opp tempoet. Han lot pikken sin gli helt til bunns i guttefitta mi for hver støt. Så trakk han den så langt ut at bare hodet var innenfor, før han igjen sank til bunns. Det klasket høyt for hvert støt. Smerten gikk over i total nytelse, og jeg så bak på den deilige, modne mannen som tok jomfrudommen min med metodisk knulling.
 
Etter et kvarter med heftig knulling trakk han seg ut. Han snudde meg rundt på ryggen, så jeg lå med rumpa helt på kanten av skrivebordet. Pikken min vippet stiv og fuktig mot magen min, og jeg skrevet for ham. Han spyttet i neven og smurte det inn i den ikke lenger jomfruelige rumpa mi. Så presset han kukken sin sakte tilbake inni meg. Det rant tråder av kåtsaft fra pikken min mens han knullet meg. Han pulte litt saktere nå, og for hver støt tok han kukken helt ut av hullet mitt. Slik åpnet han den trange guttefitta mi helt med den tykke kukken sin.
 
Etter noen intense minutter med knulling, tok han tak i pikken min og begynte å runke meg. Med den ledige hånden kløp han meg i brystvortene. Jeg holdt tak i anklene mine og skrevet bredt for ham.
 
«Åh, herregud jeg kommer snart,» stønnet jeg.
 
«Hvor vil du ha spruten min?» spurte han mens han pulte videre.
 
«Sprut inne i meg! Fyll rumpa mi med sæden din!»
 
Snart runket han meg fram til orgasmen, og runpa mi begynte å stramme ekstra rundt pikken hans. Den første sædspruten traff meg på haka og nedover halsen, og den bestemte hånden hans, melket orgasmen min.
 
«Åh, så stram fitte, stønnet han. «Nå spruter jeg i rumpa di!»
 
Mens jeg fortsatt lå der og sprutet utover meg selv, fylte han rumpa mi med et brøl. Jeg kjente det ble vått i rumpa mi, og det surklet i sæd for hvert knulletak han tok.
 
Orgasmebølgene roet seg, og han slapp pikken min. Så trakk han seg ut av rumpa mi, og jeg kjente det rant sæd ut av det nypulte hullet.
Han tørket av pikken sin med russebuksa mi.
 
«Det var deilig å ta jomfrudommen din, men nå må du nesten gå,» sa han. Jeg kledde på meg undertøyet og russedressen, og kjente meg litt brukt, men på en deilig måte.
 
Så gikk jeg ut av kontoret hans og tilbake til festen. Jeg var våt og glatt der bak av all sæden han hadde sprutet meg full av. Men mest av alt tenkte jeg på hvordan jeg skulle bortforklare de store sædflekkene på den røde snekkerbuksa mi.
Jeg måtte vel dikte opp ei damehistorie, som vanlig.

Legg igjen en kommentar