Ryddehjelp av beste slag.

Denne novellen er vist 22492 ganger.

Sist helg bestemte jeg meg for at jeg skulle invitere noen venner til ett sommerparty hjemme hos meg. Jeg gjorde en del innkjøp av mat og drikkevarer, og så at været skulle bli fint. Huset mitt ligger litt for seg selv i et skogholdt så det gjorde ikke noe om det ble litt høylydt. Siden jeg var liten hadde jeg hatt en interesse for ballonger og jeg bestemte meg derfor at jeg skulle pynte opp huset og hagen med masse digre ballonger.
Lørdag ettermiddag hadde jeg gjort i stand det meste og rundt omkring hang masse ballonger og vaiet i vinden.

Jeg hadde invitert ni av mine venner, både jenter og gutter. Det skulle etter hvert vise seg at det var Berit jeg skulle bli enda bedre kjent med i løpet av kvelden. Jeg snakket en god del med henne og da hun kommenterte ballongene mine kjente jeg at det begynte å bruse litt inni meg. ”Jeg synes det spriter opp stemningen med ballonger.” sa jeg. ”De er så store og har så fine farger” stemte Berit i.
Etter en stund ville noen av guttene ha en liten lek, og de bestemte seg for et ballongkappløp. Det gikk ut på at vi delte oss i fem lag og fikk 6 oppblåste ballonger hver. Det laget som først hadde satt seg på og sprukket sine ballonger hadde vunnet. Ved en tilfeldighet ble jeg og Berit på lag. Vi stablet oss opp og satte i gang. Jeg kjente blodet pumpe rundt og måtte nesten få meg en klapp på kinnet for ikke å bli paralysert av å se på Berit nå hun satte seg på sine tre ballonger først. Rundt oss smalt det og folk hylte av spenning, men det var ingen som slo Berit og meg. Hun ble helt fra seg av lykke og kastet seg rundt halsen på meg. ”Herregud!” tenkte jeg, hva om hun kjente at jeg faktisk hadde en begynnende harding i buksa. Men hun kommenterte det ikke. Derimot gjorde hun ikke saken noe bedre ved å stikke hendene opp i ansiktet mitt og sa ”Kjenn, lukter det ikke herlig av ballonger!” Jeg smeltet helt ved denne kommentaren, og lurte ett kort øyeblikk på om hun også hadde en interesse for ballonger.

Ved ett-tida dro alle hjem bortsett fra Berit. Hun lurte på om jeg ville ha hjelp til å rydde opp, noe jeg selvfølgelig ikke hadde noe i mot. Vi ryddet vekk alt etter maten og alt tomgodset. ”Hva skal vi gjøre med alle ballongene?” spurte Berit. De hang fortsatt rundt omkring. ”Vi tar dem med inn og sprekker dem!” sa hun som svar på sitt eget spørsmål. Jeg kunne ikke tro mine egne ører da hun sa dette, men jeg nikket villig. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få se en så pen jente sprekke ballonger bare for meg. Vi samlet sammen alle sammen og gikk inn. Det var dårlig plass i stua og Berit kom og tok omkring meg. ”Du, jeg tror du likte å se på meg når jeg sprakk ballonger i konkurransen vår?” Hun hadde altså oppdaget kulen i buksa mi allikevel! ”Jeg synes bare det er så utrolig opphissende å se på ei så flott jente sitte på ballonger” sa jeg. ”Da foreslår jeg at vi tar med oss alle ballongene opp på soverommet.” sa hun, og dro meg med opp trappa. Vel plassert på senga med sikkert 20 store ballonger rundt omkring kysset hun meg og strøk meg over bulen i buksa. ”Nå skal du få et lite show av meg,” sa hun.
Hun kledde av oss begge og hun satte seg ved siden av meg med en ballong mellom hendene. ”Hm, hva skal vi finne på med denne?” sa hun. Hun knadde den litt prøvende og smilte lurt til meg. ”Vil du jeg skal legge ballongen over pikken din og klemme den med fingrene?” Hun presset ballongen ned mot meg og lot fingrene presse imot. Jeg kjente et lite sting i det ballongen sprakk og det rykket voldsomt i pikken min. Straks tok hun en ny ballong og la mot meg, men denne gangen skrevde hun over meg og satte seg ned på den. Hun begynte å gynge opp og ned på den og halsen på ballongen strakk seg etter hvert veldig. ”MMM.. det er så deilig og mykt å kjenne den presse mot musa mi” murret hun der hun satt. Hun ble litt tøffere mot meg og jeg kjente det begynte å krible i underlivet mitt. BANG! Hun deiset ned på pikken min og jeg kjente med en gang at hun var kjempevåt. Uten noe mer tull heiste hun seg opp og tredde seg sakte ned på den steinharde og bankende pikken min. Hun lot den gli helt inn og satt rolig med meg helt inne i seg. Jeg ber henne ta en ny ballong opp. Hun lystrer villig og legger den mot brystkassa mi. Den fungerer som en motvekt når hun legger hendene sine på den og presser den mot meg når hun begynner å heise seg opp og ned på meg. Jeg legger også mine hender på den og sammen setter vi fingerspissene våre i den og sprekker den sammen. Denne gangen er det hun som rykker og jeg kjenner at det strammer rundt pikken min i det hun kommer i en herlig orgasme. Hun var faktisk så kåt at hun kom fortere enn meg, noe jeg på forhånd ikke hadde trodd.
Hun blir fortsatt sittende oppå meg og tar en ny ballong og presser mot brystkassa mi. Nå legger hun seg mot den og klemmer de faste brystene mot den. Jeg glir halveis ut av henne og skjønner at nå må jeg gjøre jobben. Men istedenfor å jukke mot henne slik vi nå ligger, tar jeg tak rundt ryggen hennes og snur oss rundt. BANG! Ballongen mellom oss tålte ikke presset. Hun tar umiddelbart en ny ballong og legger mellom oss igjen. Samtidig legger jeg en ballong mot rompa mi som hun med sine ben presser mot meg. En herlig følelse av velbehag bygger seg sakte opp i meg når jeg begynner å støte fort inn og ut av henne. Øynene hennes er blanke av kåthet og hun også puster tyngre igjen. Plutselig klemmer hun bena sine hardt mot meg og ballongen mot rompa mi sprekker med et høyt smell. Da klarer jeg ikke å holde meg lenger og spruter henne full av min varme sæd. Jeg merker at hun ikke rakk og komme sammen med meg og trekker meg ut av henne. Jeg bestemte meg for at hun skulle få seg en ballongorgasme. Jeg tar en ballong, sprer bena hennes og begynner sakte å massere henne med ballongen der nede. Hun vrir seg i fryd over behandlingen hun får og kommer på rekordtid. Idet orgasmen river henne sprekker jeg ballongen, noe som gjør orgasmen hennes ekstra kraftig.
Etter dette ligger vi og koser oss litt før vi gikk i dusjen. Hun fortalte meg at hun ville gjengjelde den siste orgasmen og tar en ballong og litt såpe, før hun presser den mot meg og ”vasker” meg. Det kribler utrolig godt og jeg spruter ut over ballongen i løpet av ett minutt.

Etter dette ble vi sammen og fortsetter å dele våre ballongfantasier i senga. Jeg anbefaler alle å prøve dette.

Legg igjen en kommentar