sabinas verden 2

Denne novellen er vist 5245 ganger.

Lørdag morgen. sabina er i ferd med å våkne, sakte strekker hun seg i sengen. Kjenner den gode følelsen fra kvelden før. hun hadde sovnet i MASTER sine armer nede på sofaen. Husker knapt at de begge gikk og la seg her i sengen.

sabina tenker på hva MASTER sa i går.. hun vil få strengere regler denne helgen enn hun har hatt før… hun er helt våken nå , og spenningen begynner å ta plass i kroppen.

MASTER har stått opp før henne, hun lurer på hva klokken er.. om hun har sovet lenger enn det som er lov. Vel , det er bare å komme seg ut av senga, og ut på badet og ordne seg slik at MASTER får møte en presentabel slavinne.

sabina går på badet ,der har MASTER lagt frem til henne.. noen få , små plagg , mansjettene ligger også der..

sabina går i dusj, og bruker lang tid… hun er nøye med barberingen nå.. for hun vet at MASTER kommer til og skjekke henne nøye i dag.. to høvler i dag for å få alt helt glatt..

så var det igjen å vaske / skylle der bak da.. sabina liker ikke å bruke dusj slangen til å spyle der.. men hun vet at i dag må hun være helt ren , så det får stå til..

Deretter avslutter hun med en kald dusj.. brr.. tenker sabina «ubehagelig måte å gi huden ekstra glød på»

når hun er ferdig i dusj… og har fått tørket seg og smurt seg … gjenstår å kle på seg

vel.. her ligger et skjørt.. eller med litt godvilje kan kalles skjørt… men ikke den typen man går til byen med, for dette dekker ikke hele baken hennes engang. Toppen hun skal ha på er en liten sak som har knyting midt foran med tredde lisser. Begge deler er i skinn og sabina synes det er pirrende å ha det på. til sist

setter hun på mansjettene.

Etter å ha ordnet håret , og en grundig tannpuss ser hun seg fornøyd i speilet ..nå er hun klar til å møte MASTER.

Halveis ned i trappen hører hun stemmen til MASTER som sier «nå får slavinnen komme til inspeksjon» sabina løper resten av trappen og stiller seg opp for sin MASTER. Armene bak nakken , og bena spredt.

MASTER begynner sin skjekk av slavinnen.. brystvortene er godt smurt ..

HAN kjenner på fitta hennes , «slavinne, JEG må kjenne bedre» sier HAN idet HAN griper tak i den ene brystvorten og drar henne ned.. går bak henne og kjenner mellom leppene hennes , rundt klitoris.. og trykker på den med en finger. sabina reagerer på dette med en bevegelse og et lite stønn.. og MASTER svarer med å gi slavinnen et hardt slag med hånden. sabina kan smertelig se for seg den flammende rødfargen som pynter baken hennes. Så kjenner hun to fingre opp i hullet der bak.. sabina er glad for at hun brukte slangen å spylte seg med..

«ikke noe å utsette på slavinnen , nå slavinne skal du få noen regler som gjelder for helgen» sabina får lov til å rette seg opp og MASTER peker på gulvet. sabina setter seg lydig ned på knærne med bena fra hverandre og hendene legger hun på lårene..

sabina hører på sine nye regler..

Fra og med nå har slavinnen snakkeforbud.. hun svarer kun

på direkte tale fra MASTER.

slavinnen får ikke se sin MASTER i øynene.

slavinnen får ikke under noen omstendighet vise at hun er kåt.

MASTER gir beskjed når dette kan skje.

om ikke annen beskjed blir gitt, sitter slavinnen i hjørnet sitt.

slavinnen skal under ingen omstendighet samle bena

MASTER gir slavinnen toalettbesøk.

Nøling fra slavinnen på ordre fra MASTER blir straffet hardt.

som alltid skal slavinnen huske kodeordet sitt.

slavinne er dette forstått?? sabina nikker forsiktig til MASTER .. «da kan du få lov å takke slavinne»… sabina ser ned i gulvet og får bare hvisket frem .. «tusen takk MASTER for de nye reglene mine»

i det MASTER forlater rommet, kryper sabina bort i hjørnet sitt. Sitter der og tenker på disse nye reglene… snakkeforbud… og den aller vanskeligste.. å ikke få lov å vise at hun er kåt.. Så kommer MASTER med litt mat til henne.. og litt vann.. sabina spiser fort opp maten sin, og hører MASTER kommer tilbake.

«snu deg rundt slavinne» …håndmansjettene blir hektet sammen bak på ryggen… «reis deg slavinne» sabina tør ikke nøle når hun får en ordre nå.. hun vet at HAN vil straffe henne hardt om hun ikke er lydig..stående slik med blikket i gulvet kjenner hun at hun er kåt… MASTER har katten i hånden og gir henne noen slag over hele kroppen..

når MASTER gir ordre til slavinnen om å innfinne seg i kjellerstuen løper sabina ned trappen… og setter seg på gulvet under kjettingene som er hengt opp…MASTER kommer etter en stund og sier «slavinnen får et toalettbesøk nå» og følger henne inn til toalettet…. «du får et minutt til å tisse » sier han og blir stående rett foran henne… sabina skjønner at det kan bli lenge til neste gang , så hun trykker for å få ut noe.. MASTER smiler litt når han ser slavinnen jobber hardt nå… lettet kjenner sabina at det kommer litt.. så nedverdigende å tisse når det står noen og ser på henne …

Når minuttet har gått blir hun ført tilbake til kjettingene og hun vet at nå skal hun henges opp… MASTER løsner manskjettene bak ryggen hennes og fester de i hver sin kjetting, og trekker i lissen i toppen hun har på seg..brystene hennes strutter mot MASTER. Vortene er harde nå. med armene langt fra hverandre kjenner hun ridepisken som stryker over brystene hennes.. pirrer vortene hennes slik at de om mulig blir ennå hardere… en refleks på dette gjør at bena går litt sammen.. bare et øyeblikk.. phu.. tenker hun.. håper ikke det er oppdaget..

«slavinne.. tror du trenger benspreder når du ikke kan være lydig.» hører hun , og MASTER fester fot mansjettene i sprederen…

HAN setter også på henne bind for øynene.

«dette får slavinnen i straff for å ha tatt bena sammen» hvisker HAN i øret hennes. sabina kjenner pisken mot fitta si.. og tenker … å nei kjære MASTER .. ikke der.. og med ridepisken.. tør selvfølgelig ikke si det høyt.. og ja hun vet hun fortjener straff når hun ikke klarer og holde bena spredt..

Så kjenner hun det første rappet komme.. hun rykker til i kjettingen hun henger i .rappene kjennes , men ikke mer enn hun tåler. hun får tre slike til.. «gjør deg klar for to til » hører hun og kjenner det smeller mot fitta hennes to ganger… åhh dette er vondt.. hun biter seg i leppa og kjenner hun sikler litt.. men ikke en lyd høres fra henne.

MASTER ser fitta til slavinnen er rød og stikker to fingre opp i henne.. ser slavinnen kjemper for ikke vise sin kåthet.. det eneste som avslører henne er at det er vått inni henne.. så kjenner hun en kald sak trykker der nede..MASTER klemmer sammen leppene hennes og setter på en klype . Uten noe forvarsel smeller pisken på baken hennes.. hun rykker til i kjettingene… dette er den lange katten kjenner hun..denne pisken kjenner hun godt. etter ti slag blir det helt stille… MASTER gir henne et kyss på kinnet.. og setter på henne brystklypene.. sabina kjenner den stikkende smerten i brystene når klypene blir festet forgrener seg ned mellom bena hennes.. sabina takker for straffen etter ordre fra MASTER, og sier at nå kan hun få hvile seg litt.. Han tar henne ned fra kjettingene,legger henne på ryggen på et bord med baken på kanten av bordenden og fester tau i bensprederen og drar bena hennes bakover til baken og fitta hennes er helt åpen for MASTER. håndmansjettene får et tau i ringen og blir festet til hvert sitt bordben.. sabina ligger på bordet blottet for sin MASTER . verden på utsiden eksisterer ikke for sabina nå. hun vet ikke hvor lenge hun ligger slik , men skvetter litt i det hun kjenner noe kaldt på baken sin.. noe som renner.. det er en isbit som MASTER lar smelte og det drypper isvann over varm hud..

Hånden som stryker henne etterpå er varm og en kontrast til isbiten hun nettopp har kjent.. deilig at MASTER stryker på huden tenker sabina i det hun hører MASTER`s

stemme … «denne slavinnerompa er kald og trenger å varmes» sabina har bind for øynene og kan ikke se med hva baken hennes skal bli varm.. hun prøver å høre hvilket redskap hun skal varmes med..

MASTER vet slavinnen ligger og prøver å lytte, og det har HAN tenkt hun skal få lov til en stund.. Han smiler litt og setter på høy musikk tar seg en røyk og en kopp kaffe. Han vet slavinnen kan lukte kaffe og kjenne lukten av røyken.vel…hun får vente med det..

MASTER ser på sin nye pisk som slavinnen skal få kjenne i dag.. den har ti runde haler av skinn..

denne pisken skal hun få avslutte med . MASTER tar opp en myk katt.. sabina ligger der uten å kunne se eller høre når det smeller mot baken hennes, hun rykker til i det det neste slaget treffer. hun kjenner slagene faller på baken , på lårene.. så stopper det… sabina kjenner det banker der slagene falt.. MASTER

stikker to fingre opp i fitta hennes og kjenner at hun er kåt.. men ikke en lyd har kommet fra henne.. MASTER er fornøyd med slavinnen.. så fornøyd er Han at klypene nå fjernes… sabina biter seg i leppa for ikke å lage en lyd i det klypene blir nappet av.. klarer det så vidt…

sabina er kåt og stolt over å få lov til å tjene sin MASTER med kroppen sin..

ridepisken.. den kjenner hun nå over lårene sine.. den kjenner hun godt igjen.. det første slaget kommer på insiden av låret.. hun stønner inni seg.. denne pisken er tøff.. hun får flere slag på begge lår og på rompa.. sabina tror det er ti slag i alt med denne pisken.. så stopper det… musikken blir skrudd ned og hun kjenner piskehaler som stryker over magen og brystene hennes.. sabina tenker at disse halene er ujente.. MASTER har ny pisk..Han går bak henne og ser på slavinnen.. rompa hennes er rød , men uten striper..

sabina hører sin MASTER si at nå skal hun merkes med striper for MASTER.. og slavinnen kan takke etterpå…

sabina gjør seg klar til pisken.. og hører et «svisj» like før det smeller.. AU sier hun inni seg.. det smeller slik to ganger til før MASTER igjen skrur opp musikken.. så kommer de neste slagene.. hun kan ikke høre de.. bare ligge og ta imot… sabina har ikke telt slagene så hun vet ikke hvor mange MASTER har gitt henne.. men hun er sikker på at rompa hennes er stripete etter pisken nå… «smack» der satt et piskeslag som var hardere enn de andre hun har fått i dag..hele kroppen rykker til og sabina kjemper nå for å holde inne med et stort stønn.. men hun klarer det.. ellers vet hun at straffen blir hard.

MASTER tar av henne bindet foran øynene og smiler til henne.. kysser øynene hennes ,og hvisker til henne » nå har du striper slavinne» Han kan se en tåre komme i øyekroken til slavinnen i det hun takker sin MASTER.. Han vet at slavinnen er stolt nå , Han kysser bort tårene og løsner henne fra benspreder og tau..

«nå slavinne , skal du stå på alle fire på gulvet» sabina er sliten nå men gjør som MASTER sier uten å nøle.. så kjenner hun hånden til MASTER som smører olje på rompa og lårene hennes…

«slavinne , sitt ved mine ben , du skal få kaffe og en røyk .»

sabina ser takknemlig mot sin MASTER. Han smiler og rusker henne litt i håret. Etter kaffen og røyken får sabina ordre om å suge MASTER.. dette gjør hun med stor glede . hun elsker at MASTER vokser i munnen hennes og hun suger til Han kommer… hun svelger alt og søler ikke en dråpe.. hun skal jo ta i mot alt MASTER gir henne og hun elsker det.

Han følger henne på en tissetur og denne gang var det ikke vanskelig å få til å tisse…

så får sabina ordre om å takke.. for så og sette seg i hjørnet sitt…

TUSEN TAKK MASTER, jeg ELSKER DEG

Legg igjen en kommentar