sabinas verden

Denne novellen er vist 5723 ganger.

sabina er klar til å følge MASTER sine ordre. hun skal stå naken på soverommet til et bestemt klokke slett, med hendene bak nakken, overkroppen skal være bøyd fremover slik at baken stikker ut mot MASTER. Selvfølgelig sprer hun bena slik hun vet MASTER forlanger. Slik har sabina stått hver dag til samme tid denne uken, MASTER har kommet til henne og strøket litt over baken og stukket to fingre inni henne slik at hun blir ennå våtere, deretter puttet kulene inn i hennes hule med beskjed om at «disse sitter der til JEG tar de ut.» I dag er det Fredag ,og sabina vet at det er siste dagen MASTER skal sette i kulene.Orderen var til og med Fredag.Det er pirrende å gå med de kulene , og hun har nok fått litt lyst denne uken, men har ikke turt spørre om å få lov å ta på seg selv MASTER har ikke rørt henne annet enn å sette i kulene og ta de ut igjen hele uken. Ved et par anledninger har Han dratt litt i tråden for å kjenne at de sitter godt. Nå står hun klar i den posisjonen hun skal,og venter på MASTER skal komme og sette inn kulene. mens hun står her og tenker på hva som skal skje i helgen blir hun mer og mer spent i kroppen.. MASTER har sagt at denne helgen er det bare de to , og hun skal få litt strengere regler enn hun har hatt før.. sabina tenker mens hun står der og lurer på hvordan regler kan dette være , som hun ikke har hatt før… Så hører hun MASTER på vei opp til henne .. Han kommer sakte inn i rommet og står bak henne en stund.. sabina føler at hun blir vurdert av MASTER.. reaksjonen på denne vurderingen lar ikke vente på seg.. hun er sikker på at MASTER kan se at hun åpner seg og blir våt.. så kjenner hun hånden på baken sin.. velkjent og trygt..snart kommer to fingre inn i henne.. men sukk… det kommer ingen fingre i dag..

så hører hun stemmen til MASTER «i dag skal du få slippe å gå med kulene, i stedet skal du resten av denne dagen få en forsmak på hva som venter deg i helgen slavinne»

Det er helt naturlig for henne og følge MASTER sine ordre.hun kjenner en takknemlighet for at hun har en MASTER som bryr seg om henne, som hjelper henne og strekke seg mot å bli en ennå bedre slavinne for Han. sabina elsker denne Mannen som til slutt ble hennes MASTER. hun stoler på Han og vet at Han vil aldri misbruke hennes tillit på noen måte.. han vil alltid respektere hennes grenser… MASTER og hun har jo snakket om å flytte noen av hennes grenser og det er dette sabina tenker nå… vil MASTER ta henne et eller flere steg videre nå tro…

sabina svelger mens hun ser at MASTER tar frem kista med utstyr… kjenner Han stryker henne over håret og sier «JEG ELSKER deg slavinne, og JEG liker å se deg stå slik for MEG»

Han åpner skrinet bak henne , hun skjønner at hun ikke får lov å se…men klarer ikke helt å styre sin nyskjerrighet… i det MASTER er opptatt i skrinet snur hun «nesten «umerkelig på hodet… så kommer smelllet… hånda til MASTER slår en gang hardt på rompa…så overrasket blir hun at det kommer et au. (hun har da kommet unna med slike «småting» før) vel altså ikke denne gangen..

to kalde» ting «blir lagt oppå ryggen hennes og MASTER sier at de skal ligge der til det passer Han å bruke de..

så hører sabina en velkjent lyd bak seg…. katten… den lille katten… hun liker den, den gjør henne varm i hele kroppen . Den biter ikke så hardt heller..

hun kjenner det første slaget …. og «logrer «litt mot MASTER for å få fler…

«slavinne. du får flere slag om et øyeblikk hører hun » så tar Han det som ligger på ryggen hennes, går opp på siden av henne… disse kjenner hun godt til.. klypene..

hun vet hva som kommer nå og ynker seg når den første blir satt på… og ynker seg ennå mer når den andre klypen kommer på plass… en skarp smerte i to følsomme brystvorter… en smerte som sprer seg ut i hele kroppen, spesielt virker den «der nede» og gjør henne kåt..

MASTER vil gi henne fem slag til med den lille katten.. «takk MASTER» sier sabina.

mellom slagene kiler katten over huden hennes. etter fem slag er baken rød og varm og MASTER forteller henne at hun vil få fem nye om en liten stund… MASTER kommer igjen opp til henne og fester lodd på klypene hun har på… auda.. hun ser ned på loddene og kjenner at det strekker i brystene og tenker at nå må hun stå rolig.. begynner disse loddene å svinge gjør det vondt..

ok… fem slag med den lille katten skal hun da klare å stå rolig… så hører hun pisken og der kommer det første slaget… hardt… hardere enn hun har kjent denne pisken før… det andre slaget kommer tett på det første og sabina klarer ikke stå musestille… hun lager noen klagelyder nå… loddene henger og vaier i klypene.. og pisken gjør at hun ikke kan stå rolig… phu… fem slag overstått… helt til hun hører MASTER sin stemme «slavinne… siden du jamret deg skal du få et slag med en annen pisk» du får kun et slag fordi slavinnen skal holde hele helgen for MASTER. Tusen takk MASTER sier sabina.. i det hun hører hvinet fra den lange pisken… til den treffer med en smertefull snert på baken hennes… hun klarer nesten å stå helt stillle og hun lager ikke en hørbar lyd… smerten oppsluker henne.. varmer henne …

MASTER stryker forsiktig over den røde baken Han nettopp har gitt en en fin glød… den er rød, med en liten stripe der på siden.. mens han står slik og ser på sin slavinne blir han stolt… stolt over å eie denne stort sett lydige slavinnen… Han går foran henne , ber henne rette seg opp nå … er ganske sikker på at hun er øm i musklene nå, etter å ha stått i samme stillingen en lang stund… så får Han da også høre et «tusen takk MASTER,jeg elsker DEG» Han tenker at klyper og lodd skal få sitte en stund til… så han ber henne ta på et egnet skjørt og komme etter Ham ned. sabina finner frem det hun mener er et egnet skjørt.. kort.. men nok lengde til å skjule baken … Han sa ikke noe om noen topp… så hun får gå ned med bare bryster… bortsett fra klypene da.. og loddene…

sabina ser seg i speilet og prøver å legge håret litt pent før hun går ned til MASTER.

Synet som møter henne er en MASTER som sitter med en ridepisk i hånden…Skrinet har Han også tatt med ..hun blir stående foran Han med loddene hengene i brystene.. og venter på ordre. Han ser avventende på henne «slavinne ,vis meg hva du har lyst til å gjøre nå»

sabina går bort til Han og setter seg ved bena Hans , og legger hodet i fanget til MASTER.. «dette har jeg lyst til MASTER» «jeg elsker DEG MASTER»

Etter å ha sittet slik og kjent hvor nær hun er sin MASTER får hun ordre om å stå på alle fire , med baken mot Han og overkroppen helt ned til gulvet. så kjenner sabina en spiss liten sak som trykker på og inn i hullet bak.. så kjenner hun oljen bli sprøytet inn i henne…»er du klar for pluggen slavinne?» ja MASTER svarer sabina forsiktig…uten en lyd fra sabina blir pluggen satt inn… «du er en flink slavinne» hun smiler litt og blir glad for skryt av MASTER..

«slavinne , reis deg og gå opp og lag litt mat til oss nå..» … sabina ser på MASTER og lurer på om hun fortsatt skal ha på klypene… NÅ hører hun MASTER`s stemme… og får et rapp med ridepisken … au..skjønner at hun må jobbe med både plugg og klyper… dette er nytt for henne.. men hun har ikke noe problem med å utføre orderen…må bare passe på at pluggen sitter i.. da maten er ferdig til å serveres har MASTER åpnet en flaske vin og møter henne med et mildt ansikt… «kom hit slavinne, skal Jeg ta av klypene » sabina svelger litt… og kjenner den stikkende smerten når MASTER løsner de.. stønner litt… «snu deg slavinne , og bøy deg ned» sabina nøler ikke med å lyde nå.. hun kjenner MASTER tar tak i pluggen og drar den forsiktig ut..

Etter maten og litt vin, ber MASTER henne sette seg hos seg i sofaen… hun kjenner armene hans rundt seg.. det er trygt og godt.. hun legger hodet mot brystet Hans og hører hjerteslagene til sin MASTER.. Selv om sabina har blitt kåt i dag.. slapper hun godt av nå.. og bare nyter å få være så nær sin ELSKEDE.. sabina lukker øynene og hører MASTER`s stemme spør…»er du klar for helgen slavinne»… sabina smiler «ja MASTER jeg er klar»

MASTER hører slavinnens pust bli tyngre og kjenner kroppen hennes er helt avslappet… Han tenker hvor heldig han er som Eier denne slavinnen… og hvisker forsiktig… «JEG ELSKER DEG slavinne»

Legg igjen en kommentar