Samboer som overasket

Denne novellen er vist 44284 ganger.

Vi er begge i 40-årene, og like glade i sex. Min samboer er et unikum når det gjelder å nyte, og gi nytelse. Hun vet hva hun skal, og jeg tenner veldig lett på henne,uansett når på døgnet. Hun er høy, slank og har et herlig hår som henger langt ned på ryggen. Utseendet står til kroppen, og det er mange som kaster lange blikk på den brede enden hennes og de smale hoftene. Det var noe av det første jeg så på henne, og det var ingen ulempe at hun hadde et særdeles sexy smil. Det var fristende å ta på henne allerede første gangen jeg så henne.
 
Vi har vært sammen noen år nå, ikke så mange, men vi har diskutert mye om emnet sex. Det å gjøre det sammen med noen par, en ekstra mann, kanskje 2 ekstra menn osv. Hun sa tidlig at hun uten problemer kunne klart å ha sex med flere. Dette ble da utdypet litt til å være flere i samme rom. Kanskje hun ante at jeg ble litt stor i øynene….og derfor formulerte seg litt anderledes. Hver gang etter denne samtalen har jeg tenkt på henne sammen med andre når vi har hatt sex. Jeg har sett for meg mannfolk som har slikket henne samtidig med at en annen ble sugd av henne og det har vært hardt å holde igjen spruten.
 
Sonja, som hun heter er sprek å se på. Og spesielt i trange bukser kommer hun til sin rett. I trange tights, treningsbukser til spinningen, da er hun bare til å kaste seg over. Etter en treningsøkt kom hun hjem og jeg klarte ikke å la være med å ta på henne. Det endte med at vi havnet i senga, og der ble det et raskt knull som vi begge syntes var deilig. Vi lå litt etterpå og snakket og hun måtte innrømme at selv om hun ikke gikk inn for å se utfordrende ut så var det mange blikk i hennes retning når hun gikk kledd slik.
 
En helg hadde vi planlagt å dra inn til Oslo for å være over hos en kamerat av meg. Hun likte han, men det var ikke noe mere enn det. Jeg var veldig klar over at han mer enn gjerne hadde kost seg i senga med henne. Det hadde jeg ikke sagt. Det passet for kameraten min at vi stakk innom, og om vi ville kunne vi godt ligge over som han sa. " Du får nå bare gjøre Sonja klar så skal jeg nok overta" sa han med en fleipende latter.
Sonja ble litt rød i kinnene når jeg fortalte henne det. Kanskje tenkte hun akkurat på at det kunne vært noe, å ligge med Rune…?
 
Når vi kom inn til Oslo dro vi først ut på byen litt. En tur på Klosteret og spiste var vi, og så ble det en tur på en pub hvor vi tok et par glass vin. "Hva skal vi finne på oppe hos Rune" lurte hun på. Vi tar vel et par drammer og hygger oss sammen utover kvelden sa jeg. Rune har god plass slik at vi får eget rom og behøver ikke være redde for at noen kommer inn til oss forsikret jeg henne.
 
Rune tok i mot oss i vanlig stil med latter og klem til Sonja samtidig som han klasket henne litt på rompa og sa "oj, sprett i denne jo". Vi satte oss ned i stua og Rune fant frem glass og drikke. Det var cognac og rødvin. Han fortalte at det kom noen kamerater av han på besøk, men det skulle ikke vi tenke på. De skulle ikke ligge over som oss. Det ble spilt musikk, og Rune fyrte godt i peisen. Det tror jeg han gjorde med vilje for at det skulle bli varmt, veldig varmt.
 
Sonja ble vist rommet vårt, jeg hadde ligget der før. Det lå i andre etasje og badet var rett ved. Jeg hørte Rune lo høyt der oppe. Han hadde sikket fått henne litt flau tenkte jeg. Når de kom ned var Sonja kledd i de trange treningbuksene sine og jeg holdt på å gå på veggen. Rune kom bak henne og viste tommelen opp med et smil. Ikke visste jeg hva som hadde skjedd, men noe var det tydeligvis. Hun var rød som en tomat og slengte i seg et glass rødvin på kort tid. Hun smilte litt underfundig, litt lurt syntes jeg. Var det noe på gang?
 
Kvelden gikk fort i dette selskapet. Kameratene hans var til slutt på plass, det var to stykker han hadde kjent lenge. Sonja lo mer og mer med en kåt latter syntes jeg. Det merket de andre også følte jeg. Rune passet på å skjenke meg med drikke, og ut på natta måtte jeg si fra til Sonja at jeg måtte legge meg om vi skulle få noe ut av dagen i morgen. Hun ville gjerne sitte oppe litt lenger, om det var i orden. Det var det selvsagt. Jeg gikk opp, og når jeg la meg syntes jeg alt gikk rundt. Jeg våknet sent på natta og så at jeg hadde vært borte en liten stund. Kanskje en time eller noe. Vel, det var nok viste det seg.
 
Det hørtes svak musikk nede fra stua. Jeg lå og lyttet litt, og syntes jeg kunne høre klynking og stønning der nede. Jeg kledde på meg og listet meg stille ned trappa. Inne i stua var det dunkelt, og lydene der inne fra var umiskjennelige. Det var noen som knullet, rett og slett knullet. Det var ingen problem for meg å kikke inn dit uten å bli sett. Sonja sto på alle fire, Rune satt i sofaen og hun sugde kuken hans mens den ene kameraten hans, Roger, støtet inn og ut av henne bakfra. Han holdt henne rundt hoftene og dunket ganske hardt inn og ut av det deilige skjødet hennes. Det var nok varmt og bløtt der nå. Rune holdt i håret hennes og nærmest knullet henne i munnen med kuken sin. Sonja vred på seg av kåthet. Jeg tror nok dette var hennes aller første trekant. Og det så ut som om det skulle bli firkant…Trond var også klar for henne,han satt og runket mens han så på.
 
Sonja stønnet, og hun lagde høye lyder hver gang Roger kom langt inn i henne med staken sin. Rune begynte å stønne ekstra høyt og var i ferd med å komme. Hun sugde og runket han samtidig og så brølte han til og bøyde seg fremover med overkroppen og nærmest dyttet henne ned på staken sin. Jeg hørte Sonja gurgle, hun fikk kuken hans langt ned i halsen og med den spruten han sendte inn i munnen hennes så var det nærmest drukning. Hun stønnet høyt og hev etter pusten når Rune sank tilbake på sofaen og stønnet med et smil "dæven du kan suge kuk Sonja"
 
Roger var nok på tur han også og før Trond kom frem brølte han også til og nærmest råknullet Sonja så hun ristet før han kom med et brøl av nytelse. Han tømte seg inn i Sonja og tørket seg på de deilige skinkene hennes før han bare skled ned bak henne og lukket øynene.
Det gikk nesten for meg av å se på dette utrolige showet. Nå var det Trond sin tur. Sonja lå på magen, det var sæd på rompa hennes. Hun stønnet lavt, de hadde nok holdt på en tid og det var sikkert ikke første sadavgangen jeg var vitne til….
 
De begynte å reise seg opp de andre to og jeg listet meg derfor stille opp i andre etasje igjen. Der ble jeg liggende å høre på at Sonja fikk mere kuk av Trond. Hvor mye vet jeg ikke for jeg sovnet og våknet ikke før utpå dagen med Sonja ved siden av meg. Hun så rimelig sliten ut, det var sædrester i ansiktet, i håret hennes og litt klissete var det å ta på de deilige rompeballene hennes også. Jeg sovnet igjen. Litt senere våknet jeg. Sonja prøvde å få en eller annen til å være stille. Det var Trond som hadde lagt seg bak henne i samme seng som oss. Jeg merket at det skjedde noe bak ryggen min, men lot som jeg sov. Sonja stønnet lavt, hun pustet tungt. Trond tok henne fra siden med den store kuken sin, og jeg hørte henne si " ikke såååå langt inn". Hun visste at det ville hun ikke klare å holde igjen stønningen, det var deilig å kjenne en stor kuk langt inne i seg som hun sa senere. Derfor måtte hun få han til å ta henne stille og rolig. Det klarte han, og han holdt henne for munnen når det gikk for henne.
 
Etter dette har vi ikke prøvd så mange andre eventyr, men dette var noe helt spesielt for oss. Ikke minst for Sonja. Hun hadde aldri trodd det skulle være så deilig sa hun, selv om hun hadde fantasert mye om sex med mange så var dette opplevelsen som overgikk fantasien. 

Legg igjen en kommentar