Sant og sikkert

Denne novellen er vist 10457 ganger.

Dette går ikke lengre! Hun sa det med oppgitt stemme mens hun sto i armene mine etter at jeg hadde hentet henne på jernbanestasjonen. Hun hadde vært på byen og var en smule bedugget og det eneste jeg krevde var at vi hadde sex. Quid pro quo. Jeg så ned på henne, løsnet omfavnelsen og sa – Greit, men la oss nå feire jul først for barnas skyld. Så der og da var det slutt. 12 års samboerskap ferdig, kanskje ti år for sent. Vi fortsatte å leve under samme tak, i samme seng, men følelsen av å være fri, være ferdig var både befriende og skremmende. Som familie var vi flotte, som kjærester var vi helt ubrukelige for hverandre. Begge hadde vi hatt våre sidesprang for å bøte litt på livet, men vi var ikke til å reddes.

Noen helger etter feiret noen venner av henne 40 årsdag og jeg ble med selv om jeg ikke hadde lyst. De var jo også mine venner. Jeg valgte å kjøre og hun brukte anledningen til å drikke begges kvoter for kvelden. Da vi skulle dra ble jeg sittende en time i bilen å vente fordi hun gråt hos venninnene sine fordi det var blitt slutt. Stille kjørte jeg hjemover, kald, forbannet og trett.

Hun sovnet på vei hjemover og fristelsen var stor til å la henne bli sittende, men sent i oktober med kuldegrader hadde nok ikke det vært det lureste. Vi kommer oss inn, går på badet og kler av oss. Naken pusser hun tennene før hun setter seg på toalettet og pisser. Hun er fortsatt småfull, de små men faste brystene står rett ut og jeg kan se strålen mellom bena hennes. Hun vasker hendene og går foran meg naken inn på soverommet.

-Du vet du må straffepules fordi jeg måtte vente på deg i bilen!? Stemmen min er mørk og hard og jeg ser på den slanke kroppen og lille gutteaktige rumpa hennes som går foran meg. – Hva vil du gjøre da? Spør hun. – Det vet du! Jeg går bort i kommoden og åpner skuffen. – Er det godt da? Hun legger seg på magen og vi vet begge hva som skal skje.

Jeg tar massasjeolje i hånden og smører pikken som er blitt stiv og hard ved tanken på hva som skal skje. Stille går jeg bort til henne der hun ligger på tvers i senga med rumpa i været. Med den andre hånden smører jeg rumpe, lår og anushullet hennes så det blir deilig og glatt. – Enn hvis det gjør vondt? Hun hvisker det ned i puten. Jeg sier ingenting, plasserer meg over bak henne og fører prikken mellom bena, jeg lar den gli mellom rumpeballene før jeg setter den mot anushullet, løfter rompeballene til side og presser meg inn.

Det hele er elektrisk, det er trangt og jeg beveger meg lengre inn og trekker meg ut, lengre inn og trekker meg ut. Helt til jeg nesten bunner hene, da merker jeg det, hun støter i mot. Trykker rumpen opp og stønner høylytt. En hånd rasper meg på ballene, hun fingrer musa si samtidig og der og da knuller vi som ville dyr. Hun dunker mot meg presser rumpen opp og vil ha mer, mer, mer. Jeg river henne håret, biter henne i nakken og kaller henne stygge ting. Jeg kommer med et brøl og aner ikke tilstanden hennes. Jeg bryr meg ikke. Jeg er bare fornøyd mens jeg fyller rumpa med sæd.

Da prater vi ordentlig for første gang på lenge. Vi gir litt faen, forteller om sidesprang og hvor bra vi kunne hatt det. Plutselig går hun ned på meg og suger meg stiv. Ikke noe problem for tanken på at jeg akkurat har kommet i rumpa hennes gjør det hele enda frekkere. Vi knuller, kliner og knuller enda mere før vi sovner i armene til hverandre.

Det var nestsiste gang vi gjorde det, det er over ti år siden nå, verden er mye annerledes, men fremdeles et deilig minne å dra frem.