Sauna

Denne novellen er vist 21060 ganger.

Jeg var på vei til garderoben etter en hard treningsøkt med taekwondo. Foran meg gikk noen svømme jenter som også var på vei til deres garderobe. Jeg så på dem hele tiden bakfra, la merke til deres deilige former og bevegelser i de våte badedraktene. Den ene som bare hadde et blått håndkle rundt seg, snudde hodet sitt og så på meg, hun la merke til at jeg så på dem med et spesiell blikk, men hun blunket til meg og gikk inn til jente garderoben. Jeg kom til garderoben min et par dører etter. Jeg var alene i garderoben siden jeg var den siste som gikk ut av treningshallen. Pikken min var halvstiv da jeg tok av meg treningsdrakta, den har vært sånn helt siden jeg sto opp om morgenen. Jeg var i min ”beredte periode” som varer ca. ei uke hver måned. Jeg gjør mitt beste for skjule det, og runker så ofte jeg kan for å få den til å roe meg ned, men en stund reiser den seg igjen. Jeg ble avslørt under trening da Line gnidde seg mot den under selvforsvars teknikker, vi var i en sånn situasjon der hvor jeg var overfallsmann og hun lå under. Hun merket overraskelsen jeg hadde under beltet, og hun ”lot” sakte som at hun glemte hva hun skulle gjøre, før hun gjorde teknikken slik at jeg ble låst under og hun lå over meg. Det var da hun ved ”uhell” gnidde seg under beltestedet mitt.
Da treningen var over, gikk Line bort til meg og spurte om vi kunne trene ”selvforsvar” sammen senere i kveld hos henne. ”Ja, klart det. Kan sikkert lære deg også den nye stillingen.” sa jeg. Hun gliste og strøk meg på kinnet da hun gikk ut av salen.
Jeg sto og tenkte på hva som skulle skje senere, samtidig som vannstrålen som skylte ned over hele den slitne kroppen min. Jeg strøk meg selv litt i dusjen men jeg kom ikke. I stedet sto jeg der og la merke til åssen såpebobler rant ned sammen med det varme vannet på brystmusklene og videre ned til magemusklene, og skjønte der og da hvorfor man kaller det for ”vaskebrett”.
Da jeg var ferdig med å dusje, tok jeg et håndkle og gikk ut av garderoben. Det var en sauna tvers over gangen, og jeg pleier å svette meg selv der etter hver trening, og da jeg gikk ut av garderoben gadd jeg ikke å dekke meg til, for vanligvis er det ingen som er igjen i gangen et par timer før stenge tid, bortsett fra meg da…
Jeg ble overveldet av det glovarme dampen da jeg gikk inn i saunaen. Jeg satte meg ned og lot tankene mine drive fritt. Jeg lukket øynene mine og fantaserte om Line som tøyde de fine bena sine på ribbeveggen, og jeg sto under henne og slikket den deilige saften hennes som rant ned låret hennes, og hun ynker av glede. Hun puster tyngre og småstønner når tunga mi kommer til den våte fitta hennes, og stikker en finger inni henne samtidig som jeg leker tungen min på klitten hennes som om de var etterlengtede venner. Jeg fortsetter å la tunga spinne på henne til hun stønner høylytt og setter seg på ansiktet mitt, slik at jeg også kunne kjenne sammentrekningene i den utslikkede musa. Jeg står opp og slikker henne sakte på overleppa. Jeg kysser henne lidenskapelig slik at hun også smaker det deilige av seg selv.
Jeg åpner øynene mine og ser ned, jeg legger merke til at det buler så mye under håndkleet. Jeg kaster bort håndkleet mitt, starter å gni meg selv, og tenker at Line sitter ned på huk, som suger pikken min, som om den var den eneste igjen på denne jord. Det føltes så ekte. Jeg åpner øynene mine igjen og finner jenta med det blåe håndkleet, med kukkhodet i munnen. Jeg ble litt skremt, men redselen ble fort om til lykksalighet over det som skjedde med meg.
Hun slukte mer og mer av staven min for hvert sekund som gikk. Hun holdt hardt fast i stumpen min med den ene hånda, og tok på seg selv med den andre. ”Hei… jeg… jeg.. tror jeg kommer snart… og du he..heter?” sa jeg, hun tok pikken ut av munnen og sa ”Ikke ennå… Det skal du få vite når du svarer tilbake tjenesten jeg nettopp for deg”. Hun lot håndkleet falle, og jeg satt og stirret på den lystige kroppen hennes. Hun gikk opp setene og holdt på taket, slik at jeg hadde det ekstra varme søkkvåte fitta hennes foran leppene mine. Uten å nøle hadde jeg den lille knotten hennes i munnen og sugde den grådig til meg. Mens jeg gjorde dette prøvde hun å fortelle meg hvordan hun kom i denne situasjonen, men hun var litt vanskelig å forstå pågrunn av all ynkinga og stønningene. Men jeg fikk med at, hun så bulen min under buksa på vei garderobene, og hun hadde et problem med at blir fort kåt øyeblikkelig av alt som kjennetegner en pikk. Hun var den siste i sin garderobe hun og sto og stirra gjennom en hallukket dør og ventet på meg. Planen var at hun skulle lokke meg inn til garderoben hennes og pule henne der. Men det ble ikke no av da hun så meg vandre nakent til saunaen med en lang og hard kukk. Hun fulgte etter av nysgjerrighet, og da hun så at jeg runket meg selv inni saunaen, ble det for mye for henne og hun gikk inn for å bli en del av moroa.
Hun presset seg mer og mer mot fjeset mitt, samtidig som jeg pulte den fittesaft dekkede rompehullet hennes med tommelen. Hun kom med et høyt stønn og falt sakte sammen på fanget mitt.
”Takk…” sa hun, og førte kukken inni henne og startet sakte og rolig å ri meg. Jeg kunne nesten ikke tro det, jeg var i en dampfylt sauna med ei deilig jente som red pikken som den var et utemmet dyr, eller kanskje var det omvendt… Jeg bet og slikket de harde brystvortene hennes samtidig som hun gikk opp og ned på meg. Det gikk for oss med et brak, jeg følte at musklene i fitta hennes grep seg rundt om pikken samtidig som det spruta.
Hun var helt utslitt, men jeg så på fjeset hennes at dette ikke var nok, min teori stemte da hun sto opp igjen og bønnfalt ”Mer… vær så snill… mer…”. Og som en gentleman kunne ikke jeg la en dame være i nød. Jeg var fortsatt kåt, pikken glinset av hardhet inni saunaen selv om det gikk for meg et øyeblikk siden.
Jeg snudde henne og presset henne med den svette kroppen min mot den glohete veggen. Hun var så glatt av det var vanskelig for meg å holde tak henne. Men tilslutt fikk jeg låst begge armene hennes bak seg, og helt uten forvarsel jukket jeg hardt inn den fittesaft balsamerte kukken inni det uberedte rompehullet. Hun skrek og stønnet høyt da jeg gikk inni henne. Det var så høyt at det sikkert kunne bli hørt i gangen hvis det var folk der ute. Jeg stanset et lite øyeblikk for å sjekke om hun hadde det greit, men før jeg fikk spurt ynket hun ”Nei… ikke st.st..stopp det var så herlig… fortsett pliz…” Det gikk opp for meg at hun fikk en øyeblikkelig orgasme da jeg skyvde meg inn henne bakfra. Etter dette startet jeg sakte å skyve meg inn og ut ræva hennes, og gradvis økte tempoet, samtidig som jeg fingret musa hennes. Hun kom i takt med bevegelsene mine og presset rumpa si mot den samtlige hardt skyvende kukken.
Jeg pulte henne så fort jeg kunne, og følte at det byggde seg opp en kraftig orgasme. Jeg merket at hun snart også skulle komme kraftig, for jeg følte og så at hun skjelvet ivrig på kroppen.
Og plutselig kom hun først med et stort hyl, fingrene mine ble ekstra glatte da de gikk inn og ut fitta, og kroppen hennes ristet som et jordskjelv som om hun hadde brutt riechter skalaen. Like etter kom jeg like hardt, og bakhullet hennes ble fylt av sperm. Jeg spruta fortsatt himmelsk på ryggen hennes til jeg var helt tom og vi begge falt sammen på hverandre inni saunaen.
Det tok en stund før jeg våknet, og jeg fant meg selv alene i saunaen. Jeg spurte meg selv om det hele var et drøm, men da jeg så det blåe håndkleet på gulvet forsvant alle mine tvil.
Jeg så på klokka som hang i saunaen og så at det var ca. 1 time igjen før hallen stengte, jeg plukket opp svømme jentas håndkle i håp om levere det tilbake personlig. Og jeg skyndte meg til dusjen igjen for å forberede meg til det som skulle skje senere i kveld…

Legg igjen en kommentar