Sceneshow

Denne novellen er vist 15078 ganger.

Jeg har en het fantasi som pleier å tenne meg voldsomt. Jeg sparer den til spesielle stunder, som hvis jeg er sliten og mannen min er heltent. Da er det fint å bruke denne fantasien for å komme opp på hans kåtnivå og gi blaffen i slitenheten. Eller jeg fantaserer om dette når jeg onanerer.
Bilder kan dukke opp ellers når vi elsker, men aldri hele fantasien uten at jeg trenger den. Den er fin. Og for meg enormt opphissende.
Jeg er medlem av en liten gruppe som underholder folk på litt spesielle fester og sånt. Særlig på intime fester og diskokveldene til Colourful People i Oslo. Scenen ligger i andre etasje og er godt synlig for alle i første. Godt opplyst er den også, når lyset dempes der nede og musikken min begynner.
Alles øyne er rettet mot meg. All oppmerksomhet suger jeg til meg der jeg danser rolig med eggende bevegelser og rullende hofter. Jeg har på meg høye støvletter, sorte strømper, sort tangatruse, hofteholder, behå, et kort skjørt med glidelås hele veien opp foran og en overdel som er lik skjørtet. Og en sort, enkel maske som dekker halve ansiktet. Kanskje er det den som gjør meg så fri?
Jeg drar langsomt ned glidelåsen foran på overdelen, smyger den av meg og kaster den vekk. Behåen er gjennomsiktig. Så snur jeg ryggen mot publikum med dansende bevegelser, åpner glidelåsen i skjørtet og gnir det fram og tilbake over baken noen ganger før jeg kaster bort det også. Jeg stryker de nakne rumpeballene noen ganger før jeg snur meg. Bøyer meg med strake knær så rumpa strammes mot publikum mens jeg tar av meg støvlettene. Nå føler jeg meg allerede naken og følelsen er opphissende. Hvis trusa var hvit, kunne de der nede se en våt flekk i skrittet mitt når jeg løfter den ene foten høyt og legger hælen på en stang som står fra gulv til tak. Jeg er myk, kan legge hodet på kneet og ha begge bena strake i denne stillingen og mens jeg står og vugger med underlivet mot stanga, ser jeg publikum i det fjerne med stirrende, kåte blikk opp på scenen. Stangen er kald og det øker begjæret mitt å føle kulde mot den hete huden.
Jeg vugger med hoftene mens jeg løsner en strømpe, smyger den av og stryker legg og lår kjærlig før jeg setter foten ned og gjentar med den andre foten. Så er det hofteholderens tur. Og da behåen skal av, snur jeg meg, ruller eggende på skuldrene og flerrer den av mens jeg raskt snur meg mot publikum og danser med lokkende, eggende bevegelser. Musikken er høy, hjertet banker i takt med rytmen og kroppen er brennende kåt av alle som stirrer på meg. Bare trusa er igjen. Jeg danser så brystene disser med struttende brystvorter.
Brått kommer tre menn inn på scenen. De har stramme hetter over hodet og jeg stivner mens jeg stirrer paralysert på dem. Publikum tror det er en del av sceneshowet og huier og klapper. Og jeg? Jeg blir stående, spent på hva som skal skje og dirrende av kåthet over spenningen. De har bare sorte, stramme lakktruser på seg, foruten hettene. Jeg gisper da en av dem går mot meg og griper tak i hånden min mens en annen griper den andre hånden. Holder meg fast. Drar meg bort til stanga og binder hendene mine fast over hodet med et tau. Ikke brutalt, selv om de virker meget bestemte. Og jeg skjønner at fyren som stiller seg foran meg er sjefen.
Han er sterkere og trusa virker strammere hos ham. Jeg ser på ham, ovenfra og ned. Føler ingen frykt. Bare et dirrende begjær. Brystene mine hever og senker seg i tung pust da han strekker ut en hånd og legger den rundt det ene brystet mitt. Et sting av vellyst jager fra brystvorten, gjennom kroppen og ned til den våte dåsa. Jeg stønner svakt, syns jeg kan høre et samstemt stønn fra publikum også. Når jeg ser bak ham, ser jeg at publikum får med seg alt. Slik som han nå står, skjuler han ikke kroppen min for dem. Han bøyer seg ned, lukker leppene rundt brystvorten og jeg legger hodet tilbake, mot stanga og lukker øynene mens jeg stønner igjen. Så kåt at jeg ikke klarer å stå stille. Jeg vrir på hoftene, underlivet brenner. Da han reiser seg igjen, stryker han nedover magen min mens han stirrer meg inn i øynene. Blikket hans er like fyllt av lidenskap som jeg føler jeg selv er. Et svakt rop unnslipper meg da hånden hans lett stryker over trusekilen mellom bena.
– Nå kjente han hvor vått det var, tenker jeg med ulne tanker. Hele tiden merker jeg alle blikkene på meg. De nede i salen nyter det som skjer. Da han griper tak i trusestrikken min og river trusa av i en eneste bevegelse, mumler de opphisset, men dempet, med en undertone av lyst. Jeg skjelver innvendig av spenning. Skvetter da en hånd blir lagt på baksiden av hvert sitt lår. De to slavene hans skal gjøre meg klar for ham. De løfter meg opp med en hånd like under rumpa mi og en hånd i knehasen. Jeg blir sittende i armene deres i en behagelig, veldig skrevende stilling. Gispet fra publikum får søte ilinger til å jage gjennom kroppen og jeg kjenner leppene skille seg i fuktighet og trekke luft.
– Nå ser de hele den våte spalten, tenker jeg ør. – Ser at jeg til og med er våt på innsiden av lårene, så mye safter som har rent fra den kåte musa mi.
Det eneste jeg ønsker nå er at han skal ta fram den pikken som sprenger mot lakktrusa og vil ut. Vil at han skal bore den dypt inn i meg, spidde meg mot stanga jeg er bundet til mens slavene hans holder meg hardt fast. Og da han snur ryggen til meg, smyger trusa si av og viser publikum det jeg lengter etter, høres et gisp der nede. Et gisp av forventning blandet med en god dose begjær. Det føles som en eneste, tykk masse av kåtskap der nede. Hele menneskemengden er forenet i lyst. Rumpa hans er fast og stram, og når han snur seg med det stive lemmet skuddklart, sperrer jeg opp øynene bak masken min. Gud, han er jo kjempesvær. Synet av ham får det til å brenne utålmodig og forventningsfullt i underlivet.
Med et fast tak rundt rota på pikken sin, går han bort til meg der jeg henger i slavenes armer og skrever mot ham. Publikum kan se alt. Kan se når han lar det mørkerøde hodet bli blottet når han drar forhuden tilbake og lar svampen snuse på de kjøttfulle, våte, røde leppene mine. Jeg forsøker å skyve hoftene fram mens jeg klynker, kåt og utålmodig men jeg har ikke fnugg av kontroll over noe der jeg henger. Jeg er prisgitt ham og hans tempo.
Han dytter hodet pinefullt en centimeter inn og mens dåsa skriker etter hele skaftet, drar han det ut igjen og stryker hodet oppover til en brennende klitt. Glinsende og blankt av mine sekreter. Han dypper den i kilden en gang til, drar saftene opp til klitten og masserer den med roterende hofter og stønnende grynt. Jeg merker ikke at jeg selv stønner høyt nå, hendene mine har grepet rundt stanga og holder så hardt at knokene er hvite. Jeg renner snart over av begjær og kjenner varme ilinger bre seg sitrende fra klitten og utover i underlivet, vibrerende strømmer sprer seg rundt i kroppen og kjønnet mitt kjennes dobbelt så stort ut, ullent og hovent og blodfyllt av kåthet. Og da han endelig presser pikken helt inn, skriker jeg av nytelse og klemmer veggene sammen for å omfavne ham. Han sprenger seg innover, skiller våte, hovne skjedevegger og bunner med et grynt. Ingen av oss hører stønnet fra publikum, ullen i tanker og hode av begjær.
Han blir stående helt stille mens slavene vugger meg sakte frem og tilbake. Brystene mine disser for hvert støt og jeg holder blikket mitt festet i hans mens suget i kroppen blir sterkere for hvert støt. Han står stille, helt til kroppen hans ikke klarer å stå imot fristelsen lenger og begynner å støte med hoftene selv. Da først legger han hendene under rumpeskalkene mine og støter med harde tak så pungen hans klasker i rumperosen min. For hvert støt han jager hardt inn i meg, klemmer jeg musklene i underlivet sammen og sender varme bølger utover i kroppen min, bølger som sender meg høyere og høyere og får meg til slutt til å skrike i ekstase da kroppen min spenner seg og dirrer i orgasme. Saftene mine pipler ut rundt skaftet hans, legger blanke perler nedover kjønnshårene og fukter ballene hans. Han stønner gurglende og støtet hardt inn, blir stående med pikken til bunns mens han skjelver kraftig og ukontrollert.
Da han drar seg ut, følger en strøm av sperm etter, renner nedover innsiden av lårene mine da slavene setter føttene mine varsomt ned. Jeg er tilfredsstilt, han er tilfredsstilt og publikum? De brenner vel etter å gjøre det samme som oss.
Når slavene løsner tauene, slukkes lyset på scenen og det blir vanlig discotek igjen. Det ingen ser, er at i mørket på scenen er det slavenes tur til å ta meg.
Men det får bli en annen historie.

Legg igjen en kommentar