School girl

Denne novellen er vist 15094 ganger.

Jeg ligger i senga og skal til å legge meg, da døra plutselig åpner seg og hun trer inn i rommet. Jeg blir helt paff av synet som møter meg, og blir bare liggende å stirre på henne med vidåpne øyne! Hun har mørkt halv-langt hår, og er i begynnelsen av tjue- årene. Hun har på seg et ultra sexy schoolgirl kostyme, med lange hvite strømper, et rosa rutete miniskjørt som skjuler en liten g-string, og en liten hvit topp som var knytt opp i en sløyfeknute like under brystene. I tillegg har hun også briller og et sexy lite rutete slips på seg. Det er det hotteste synet jeg noen gang har sett! Hun blir stående i døråpningen i noen sekunder, og lar tunga si gli rundt munnen, mens hun ser på meg med et utrolig sexy blikk! Jeg setter meg litt opp, og kan ikke annet enn å måpe til det deilige synet!

Sakte begynner hun å gå mot senga, samtidig som hun løsner på slipset sitt. Når hun kommer bort til meg, kikker hun på meg med sultne øyne, før hun tar tak i t-skjorta mi, og river den av meg! Etterpå legger hun armene rundt hodet mitt og begynner å kline med meg. Hun legger seg oppå meg og presser meg ned i senga. Samtidig tar hun tak i hendene mine og fører de til enden av senga, hvor hun begynner å knyte dem fast med slipset sitt. Mens hun knyter blir hun liggende med toppen nesten oppi ansiktet på meg, så jeg biter tak i sløyfeknuten og får revet den opp, slik at de deilige brystene kommer til syne! Dette blir hun visst tent av, så hun presser de tett mot ansiktet mitt!

Da hun er ferdig å knyte løfter hun seg litt opp, før hun så legger det ene brystet i munnen på meg. Jeg slikker i sirkler rund brystvorten og kjenner at den blir stiv i munnen min. Deretter gjør hun det samme med det andre brystet! Etter dette presser hun leppene sine mot munnen min, og vi blir liggende og råkline i et par minutter! Hun vet virkelig hvordan hun skal tenne meg, og bruker tunga si mesterlig! Nå kjenner jeg at det har begynt å bli rimelig vått i bokseren, og pikken min er på vei å borre seg ut! Hun begynner å kysse meg nedover langs overkroppen og nærmer seg sakte men sikkert bukseregionen. Hun reiser seg litt opp og kaster av seg toppen sin, før hun tar av meg buksa.

Hun legger seg mellom beina på meg, og jeg kan se kåtskapen i blikket hennes! Deretter griper hun tak rundt pikken min og slikker meg forsiktig på utsiden av bokseren. Dette er utrolig pirrende, og det rykker i pikken min. Sakte begynner hun å dra bokseren av meg. Når hun så har sluppet pikken min ut, begynner hun med å massere ballene mine, og kysser de ømt. Deretter sleiker hun meg opp langs skaftet. Hun tar seg god tid og teaser meg hele veien opp til hodet. Hun leker seg med å sleike rundt hodet, og bruker den deilige tunga si flittig. Til slutt putter hun hodet i munnen og begynner å suge meg, samtidig som hun runker meg forsiktig. Hun ønsker å holde meg på pinebenken, så hun suger meg rolig, men vet nøyaktig hvilke punkter hun skal treffe for å oppnå maksimal effekt! Jeg nyter den deilige behandlingen og lager noen svake stønn.

Hun stopper etter hvert å suge meg, og i stedet reiser hun seg opp og tar av seg stringen, før hun skrever over meg og setter seg foran hodet mitt. Nå er det kun et lite miniskjørt som skiller meg fra det deilige hun har mellom beina. Hun ønsker å pirre meg så mye som mulig, så hun løfter litt på skjørtet nå og da, men bare nok til at man kan se innsiden av låret, og ikke mer. Hun slikker så et par fingre, før hun fører hånda ned på innsiden av skjørtet og begynner å beføle musa si. Munnen min blir liggende å bade i vann, og den bare skriker etter å få smake på godsakene! For bare å være ekstra pirrende tar hun hånda si og putter den i munnen på meg. Jeg kan kjenne de deilige saftene fra musa hennes, sa nå klarer jeg snart ikke å vente lenger! Etter flere minutter med intens pirring, innfrir hun til slutt ønsket mitt. Hun skrever over hodet mitt, og presser den dyvåte musa mot munnen min!

 

Dette er virkelig den deiligste følelsen i verden, men nå er det min tur til å pirre henne! Jeg teaser henne ved å langsomt slikke rundt kjønnsleppene. Etter noen minutter begynner jeg å fokusere på klitten hennes. Jeg lar tunga mi sirkulere lekende rundt klitten og sutter den ømt. Jeg kan høre på pusten hennes at hun elsker det, så jeg fortsetter den pirrende behandlingen! Mens hun sitter skrevd over hodet mitt bøyer hun seg frem og løsner knuten rundt hendene mine. Deretter fører hun hendene mine opp til brystene sine. Hun legger en hånd på hvert bryst og klemmer rundt med sine egne hender. De passer perfekt i hendene mine, og jeg knar de så godt jeg kan! Det er ufattelig deilig å ligge slik, og det gjør meg så kåt at det kjennes som om pikken er på vei å eksplodere! Men jeg prøver å fokusere alt jeg kan på slikke-jobben, for nå merker jeg på henne at hun nærmer seg bristepunktet! Jeg øker tempoet og presser tunga mi hardt mot klitten! Hun stønner høyere og høyere, og presser musa si enda mer mot munnen min! Hun lavslutter med noen voldsomme rykninger og et intenst stønn! Når hun kommer i munnen min, kjenner jeg de deilige saftene som fyller musa hennes! Nå er det jammen ikke lenge før det går for meg heller!

Hun reiser seg litt opp og tar av miniskjørtet, før hun skrever ned over pikken min. Hun tar tak i den med den ene hånda si og fører den opp i musa. Hun er god og våt, men pikken er så hard at hun må likevel jobbe for å få den inn i den deilige trange musa! Hun blir liggende slik å ri meg i et rolig tempo, mens hun ser på meg med forførende øyne. Hendene mine er godt plassert på de deilige brystene som disser under støtene. Etter hvert øker hun tempoet, og jeg kan kjenne at det ikke er noen vei tilbake! Jeg klemmer henne hardt rundt puppene, presser pikken inn i musa, og kommer i en voldsom orgasme!

Hun bøyer seg frem og vi avslutter med et deilig kyss. «Tusen takk, kjære» – får jeg til slutt frem. Dette har vært den beste kvelden i hele mitt liv! Jeg angrer hvert fall ikke på at jeg kjøpte henne det schoolgirl kostymet!

 

 

 

uHu

[Total: 1   Average: 5/5]

Legg igjen en kommentar