Sensommerluksus

Denne novellen er vist 7020 ganger.

Det jeg liker best ved hytta vår, er at den ligger ved sjøen. Det jeg liker best ved at hytta ligger ved sjøen, er at sola er sterk ved saltvann. Det jeg liker best ved at sola er sterk ved saltvann, er at man må smøre seg med solkrem. Og det jeg liker best ved å smøre solkrem, er at du trenger hjelp til ryggen. Og da er det like greit å bare fortsette, ikke sant? For jeg er en hjelpsom fyr.

Jeg elsker å ta på kroppen din. Kjenne den myke huden gli mot håndflatene, derfor er jeg meget flink til å kjøpe solkrem med liten faktor, så jeg kan insistere på å smøre deg oftere.

Jeg betrakter kroppen din, betrakter deg der du ligger på et tykt teppe på en gressplett mellom svabergene. Du ligger på magen. Bare iført en tynn tangatruse, hvor strengen forsvinner mellom dine deilige, svulmende rumpeballer. De runde hoftene får livet til å se ekstra smalt ut, og jeg vet at det ypperste av kvinnelighet er klemt ganske flate under deg nå, i den stillingen du ligger. Rett ut med armene til siden, albuene bøyd og ansiktet hvilende på hendene med håndflatene ned.

Hmmm, du begynner visst å bli litt rød på skuldrene. Og rumpa. Jeg smiler og ser at du også smiler da jeg griper flasken med solkrem som står ved siden av teppet ditt. Selv er jeg en som ikke klarer å slå meg til ro på et teppe, jeg liker å gjøre ting i sola. Kaste flyndre på vannskorpa, fiske litt, beise hagemøblene, tjære båten… det roligste jeg kan finne på å gjøre, er å lese avisen. Eller å smøre inn deg – og det tar av og til lenger tid enn å lese avisen!

Du ligger fremdeles på magen når jeg begynner å smøre inn leggene dine. Jeg tar en klatt solkrem i håndflaten – den ser ut som tykk sperm. Jeg smiler frekt ved assosiasjonen. Jeg legger hendene lett rundt den ene leggen, kjenner beviset for at det er et par – tre dager siden du barberte dem. Det gjør meg ikke noe, syns faktisk det er litt komisk å kjenne skjeggstubbene på leggene dine. Det hindrer meg i alle fall ikke i å smøre inn leggene dine med solkrem. Jeg smører den andre leggen også, ser at du puster dypt inn og liker det jeg gjør. Varmen har allerede spredt seg godt i lysken, under shortsen har noe begynt å vokse – kun fordi jeg elsker å ta på deg.

Så smører jeg lårene dine. Baksiden. Opp til rumpa. Knar skalkene dine, de må jo smøres grundig, og for hver gang jeg knar oppover og ut, ser jeg strengen som går mellom skalkene, mellom lårene og ser konturene av leppene. Er det svette som gjør den lyse trusekilen så mørk?

Jeg smører inn ryggen din etter å ha tegnet et par hjerter med solkremen. Gnir kremen godt ut så det ikke blir liggende igjen striper. Så snur du deg. Jeg smiler av synet. Brystvortene som var lyserøde i begynnelsen av sommeren, er mørkebrune nå. Jeg må gni inn lårene dine, for det var bare baksiden som ble kremet inn i sted. Når det er gjort (mens jeg av og til ”tilfeldig” kom borti kjønnet ditt), lager jeg hjerter med kremen på magen din, og rundt brystene. Du ler, smiler mot meg med glitrende øyne mens du skygger for sola med en hånd. At magen har strekkmerker er bare tegn på resultatet av vår kjærlighet. Jeg gnir kremen utover, kjenner magemusklene dine under håndflatene. Sitter på knær ved siden av deg, og så skrever jeg over og klemmer hendene rundt brystene for å smøre dem grundig inn. Jeg rykker i kroppen da du legger hånden over mitt stramme lem, og gnir det med shortsen mellom lem og hånd. Det bobler i lysken, koker i kroppen. Jeg lukker øynene og nyter mens jeg kjenner brystvortene mot håndflatene. Forventningen får det til å prikke under huden. Men akkurat idet du drar i strikken på shortsen, hører vi barnelatter fra ungene som er på vei ned til fjæra.

Vi smiler, puster tungt, er varme av sola og kåte av hverandre. Avbryter seansen. Jeg setter meg på teppet ved siden av deg med knærne trukket lett opp så stiverten ikke vises. Roer den ned mens ungene kommer for å leke i fjæra. Vi kommer til å ha kvelden for oss selv, og faktisk er det deiligere å ha forventningen i kroppen resten av dagen enn å frese den av her og nå. I kveld, nemlig, skal jeg smøre deg inn med after-sun etter at du har dusjet.

Så synd at sommeren ikke varer evig. Men det finnes jo solkrem for solarium. Og after-sun for solarium. Kanskje jeg skal kjøpe solarium?

Legg igjen en kommentar