Sex – Hvordan gjør man det?

Denne novellen er vist 29714 ganger.

Jeg har truffet et menneske som jeg har bestemt meg for å hjelpe litt. Det er nemlig slik at selv om man er den vakreste på jord, så betyr ikke dette nødvendigvis at man er så god i senga. Eller for å si det på en annen måte slik at det ikke blir oppfattet feil, ikke så stor erfaring.

På det nåværende tidspunkt vet jeg ikke hvor langt og hvor mye dette kommer til å bli, men det får vi nå bare se på når den tid kommer. Kanskje nettstedet kan publisere dette i flere deler om det passer seg slik?

Få saker har vært skrevet så mye om som nettopp sex. Hånd i hånd med begrepet samliv har sex vært et tema som alltid har opptatt de fleste mennesker på jorden i større eller mindre grad. Gjerne ikke så rart når det er så godt som det kan være. For det er dessverre ikke noen løgn å si at det er også ufattelig mye dårlig sex blant oss som har sex.

I dette tilfellet vil jeg med en gang gå ut og definere samliv på en annen måte enn hva jeg tror folk flest tenker når de hører ordet samliv. Samliv i dette tilfellet er kun sett på som et samspill mellom to eller flere mennesker som ønsker å ha det godt sammen seksuelt. Man er i dette tilfellet ikke bundet opp til å være i et forhold, men kun med tanke på en seksuell handling mellom to eller flere personer.

Artikkelen bygger videre på at det denne gangen er kun snakk om to personer som ønsker å ha sex med hverandre, men der det kan se ut som at det er en del skjær i sjøen, for å bruke et slikt uttrykk. En del skjær som dessverre ikke er unikt for den som jeg har i tankene, men skjær som undertegnede finner på altfor mange andre steder enn kun hos denne ene damen som jeg har i tankene mine.

Det er ikke slik hos alle mennesker at alt faller automatisk på plass. Ikke alle er like heldige når de starter opp med å ha sex, og vi har alle hørt om kvinner som ikke en gang har fått den gleden av å oppleve en orgasme. Det er store hindringer som ligger i veien for et spennende, rikt og givende sexliv.

Jeg tror at for å ha god sex, så må man ha dette med et menneske som passer en selv. Bortsett fra den ytre tiltrekningen, fantasier og egne tidligere erfaringer blir det kanskje likevel ikke like godt om ikke det mennesket man har sex med spiller på det samme laget for å si det slik. Altfor mange kvinner er i dag i lag med menn som ikke klarer å tilfredstille dem verken fysisk eller psykisk. Og altfor få menn slik jeg ser det, tar oppgaven alvorlig nok, det å tilfredstille sin kvinne.

Det både kvinner og menn må ta innover seg er at de to kjønn er annerledes, og opplever livet på forskjellige måter. Og akkurat som alle mennesker er forskjellige i sine mål for hvordan de ønsker at livet deres skal være, er det også forskjellig fra menneske til menneske hva man trenger for å oppnå dette. Slik er det også innen den seksuelle verden.

Vi mennesker tenner på forskjellige ting, og vi har alle en greie som må til for at vi skal oppnå best mulig sex og nytelse sammen med et annet menneske. Vi trenger forskjellige ting for å få i gang maskineriet. Og nok tid er særdeles viktig i denne henseende.

Et klassisk eksempel
Vi har en kvinne rundt tredve år som kun har hatt seksuell omgang med tre menn i løpet av sitt voksne liv. Den siste mannen har hun vært sammen og samboer med i de ti siste årene. Kvinnen har altså ikke noe særlig erfaring å skilte med, og føler seg litt utsatt for prestasjonsangst, og kanskje et påbegynnende dårlig selvbilde av sin egen kapasitet i sengen.

Det mangler ikke på lyst til å lære og å oppleve. Det mangler heller ikke fantasier og drømmer. Og til slutt så mangler det heller ikke vilje til å tilegne seg erfaringer, og lære seg til et bedre seksuelt liv. Men da må det være to til stede, og ofte i tilfeller som med denne kvinnen, så er ofte mannen elendig i sengen. For å si det som det er!

Ekstra trist kan det kanskje være når kvinnen hører hjemme blant de ti flotteste kvinnene, men grunnet år etter år med lite eller dårlig sex, har man blitt usikker og nesten aseksuell.
Her er det slik at kvinnen legger seg på rygg om kvelden, mannen bestiger henne uten nevneverdig forspill, penetrerer og får sin utløsning få minutter senere. Tilbake ligger kvinnen utilfredsstilt, og nesten med en følelse av å heller ha blitt brukt enn tilfredstilt.

Jeg har gjort noen erfaringer med kvinner som beskrevet over her, og selv om det er flere år siden husker jeg alt sammen meget godt. Først og fremst fordi jeg innerst inne synes det er trist at mennesker kan gå gjennom et helt liv uten å få oppleve hvor godt sex kan være, mer enn det at de alle var så deilige.

«Nei sex er ikke noe for meg».

«Nei sex kan jeg godt klare meg uten».

«For å si det slik. Det hadde ikke gjort meg noen om han hadde gjort det med en annen. Så hadde i det minste jeg sluppet å ha sex med han».

«Orgasme, hva er det?».

Jeg har valgt å kalle henne for Mona. Det var nemlig Mona som en kveld satt hjemme hos meg, og sa dette her. Og for en som meg som etter beste vilje ikke klarer å huske å hatt en eneste dårlig opplevelse var dette fælt for meg å høre. Jeg husker at jeg så på henne, og så denne nydelige damen. En dame som absolutt var en av de der oppe, øverst på ti på topp listen du vet. Hun hadde ansiktet, og kroppen var jo bare rett og slett perfekt. Den gangen var jeg nok også litt forelsket i henne, siden hun i tillegg til alt dette perfekte ytre også var en vennlig sjel som aldri hadde noe vondt å si om noen. Jeg husker jeg følte at det gjorde alt bare enda tristere.

Jeg spurte henne om hva hun mente, og hun svarte med å fortelle meg om hvordan hun hadde det hjemme. Hvordan det gikk til når hun skulle ha sex osv. Det var slik som det er beskrevet over her. Jeg visste hun likte meg. Jeg er ikke av den styggeste, men jeg tror det var mer min vennlighet og forståelse som i hvert fall i begynnelsen tiltrakk henne.

Hun hadde begynt å komme på sine hemmelige besøk til meg, og vi hadde aldri gjort mer enn å snakke. Selv om hun visste veldig godt hvordan jeg var, og hva jeg ønsket meg. Først og fremst fordi jeg hadde fortalt henne om meg selv, og hadde til og med sagt at jeg syntes hun var verdens deiligste, og at jeg hadde ikke sagt nei takk om hun hadde spurt meg. Men den andre grunnen var faktisk litt bedre enn den første.

Jeg har aldri lagt skjul på noe, og har alltid ment at det å være direkte og ærlig er det beste i lengden. Man behøver ikke å være ekkel, men man kan si det på en pen måte slik at man forstår at man ikke bare er en kåt gris. Hvorfor skulle det være noe feil i å være ærlig, og fortelle dette mennesket at du synes hun er flott?

Til tross for dette kom hun stadig tilbake til meg når hun kunne snike seg ut, og vi satt i stuen min og pratet om alt mellom himmel og jord. Og det var kanskje det som var så genialt? For kvinner flest trenger en del andre elementer som vi menn ikke er like opptatte av. Mona hadde behov for å føle seg trygg, og dette forstår og forsto jeg på den tiden. Vi snakket også om sex siden jeg alltid skal grave og spørre med den tanken om å se om det er noe jeg kan hjelpe med. Med all den livserfaringen min ville ikke dette være det første mennesket jeg ville ha hjulpet i riktig retning.

Stress er en faktor ikke alle mennesker er bevisste på. Hvis man er stresset og anspent så er det vanskelig for kroppen å slappe av, og ergo klarer man ikke like lett å få i gang den seksuelle prosessen. Derfor begynner gjerne det meste innen sex hos kvinner på det psykiske planet, og her må menn følge med. Noe av det viktigste man kan gi en kvinne er trygghet, respekt for hvordan de er, og ikke minst en forståelse for at du aksepterer at de er slik de er. Presser mannen på skyver man bare kvinnen enda lengre bort i fra seg.

Mona fortalte meg en kveld etter at vi hadde blitt litt bedre kjent at hun ikke ble våt. Kanskje litt, men ikke sånn skikkelig. Siden hun ikke visste så mye om dette ville hun spørre meg ut siden jeg hadde større erfaring enn henne. Jeg fortalte henne at det mest sannsynlig satt i hodet på henne, og spurte om stressnivået hennes når hun skulle ha sex. Følte hun glede når hun oppdaget at det var sex på vei? Gledet hun seg fordi det brakte gode minner fra tidligere opplevelser? Følte hun at hun virkelig slappet av, eller var det liksom ikke helt det store?

Mona tenkte seg om, og bekreftet mine mistanker. Nei, hun slappet ikke av, og sa hun følte hun trengte mer tid enn hva hennes venninner hadde fortalt henne hva de trengte. «Jeg skulle ønske jeg var som hun ene venninnen min. Hun lever det ut, og har masse god sex. Jeg blir helt satt ut når vi venninner samles og de begynner å snakke».

Jeg husker jeg så på henne der hun satt med sine skinnende øyne. Det var ikke tårer, men hun var med ett blitt litt mer blank i øynene enn hva hun vanligvis var. Og det er det som stikker i hvert fall mest i mitt hjerte. At det faktisk er vondt og vanskelig for alle de kvinner som føler de sliter med sex og sitt eget selvbilde. Det er et fenomen vi menn ikke tar hensyn til, og det er en skam!

Jeg fortalte henne videre hva jeg mente om trygghet og tid. Og at jeg mente at det beste var at begge de to som sammen skulle gjøre intime saker var begge enige og på samme bølgelengde. Mona smilte, og spurte om det var slik som oss to jeg mente?

Jeg sa ja uten å tenke meg om, men Mona bare begynte å le av meg. Hun sa: – «Jeg skal innrømme en ting Julian. Jeg har alltid vært misunnelig på din selvsikkerhet når det kommer til sex. Det virker som at du har det så bra med deg selv. Den følelsen ville jeg gjerne ha opplevd en gang».

Jeg satte meg bort til henne slik at vi satt helt ved siden av hverandre. Jeg snudde meg mot henne, og fjernet noen hårstrå fra pannen hennes, og sa at det var egentlig opp til henne hva som skulle skje. Jeg fortalte henne at jeg gjerne ville noe mer, men respekterte det hvis hun ikke ville, hvis det var det hun ville? Hun smilte til meg, ble plutselig litt flau og så ned i gulvet og sa at hun ville…

Nå kunne jeg selvfølgelig ha hoppet på henne, og sikkert knullet henne der og da i sofaen, men det gjorde jeg ikke. Jeg skal nå fortelle deg hva jeg gjorde, og jeg vil be deg om å ha to tanker i hodet. Følg med på hva jeg skriver, men tenk samtidig på om dette kan være en måte å få varmet opp kvinnen din på? Tror du kanskje dette kunne ha vært til hjelp i ditt forhold, for du er kanskje sammen med en deilig kvinne som du innerst inne synes ikke er noe bra i sengen?

Jeg smilte tilbake, bøyde meg forover og kysset henne på kinnet. Det var nesten som et vennekyss, bare at det var det ikke på grunn av det vi nettopp hadde snakket om. Og jeg merket med en gang at hun stivnet litt. Det var altså ikke mer enn dette som skulle til før hun begynte å stresse seg opp. Jeg nesten hvisket til henne at hun ikke skulle stresse. Jeg fortalte henne at jeg hadde ikke tenkt å hoppe til sengs med henne denne kvelden, om hun ikke absolutt ville da.

«Jeg tenkte vi kunne bare sitte her sammen i sofaen, og se filmen som kommer. Jeg har ikke tenkt å plukke på deg eller gjøre noe som helst seksuelt. Jeg kunne heller bare tenke meg å ligge ved siden av deg på sofaen mens vi så på filmen. Så kunne jeg kanskje stryke deg over ryggen om du liker det? Og kanskje bare litt sånn oppå rumpen din siden jeg er nødt til å være helt ærlig med deg. Jeg tviler på at jeg klarer å holde fingrene unna, siden du har en sånn fin rumpe, og siden jeg er en selverklært rumpefiksert mann».

Jeg kunne nesten se at Mona pustet lettet ut, og slappet med en gang mye mer av. Hva jeg hadde gjort var rett og slett å bare la henne få innpass i tankene mine, og la henne få vite hva jeg hadde tenkt skulle skje denne kvelden. Er man usikker fra begynnelsen av så er det jo kjekt å få vite litt om hva den andre tenker. Det kalles for å kommunisere.

Mona smilte til meg, og la seg ned ved siden av meg i sofaen. Jeg kjente hvordan hun krøp tett inntil meg, og la seg kroket inn i armene mine. Filmen begynte, og vi gjorde ikke noe mer enn hva jeg hadde sagt. Det kunne jeg jo aldri ha gjort heller. Det ville ha ødelagt for den lille tilliten som jeg hadde klart å skape. Og for å være helt ærlig. Det er noen ganger også deilig å bare ligge inntil et menneske og kose. Og så kan man tenke litt på hva som kanskje kan skje i fremtiden? Litt spenning er bare kjekt det.

Mona slappet av i armene mine, og i løpet av filmen så sovnet hun faktisk i armene mine. Jeg strøk henne over håret, og var bare god med henne. Jeg vekket henne en liten stund før jeg visste at hun måtte gå, og hun strakte armene trett i luften. Mona gikk litt senere, og de to neste gangene hun kom på besøk til meg så gjorde vi ikke noe mer enn å stryke på hverandre. Bortsett fra litt kyssing og slikt da vel og merke. Hun hadde ingenting imot at jeg strøk henne på rumpen lengre, og jeg koste meg stort.

«Kanskje vi kan gå litt lengre neste gang du kommer» spurte jeg henne om?

Mona spurte hva da, og jeg sa jeg kunne tenke meg å ta mer på henne. Det var deilig å ta på henne slik vi til nå hadde gjort, men kanskje vi kunne gå litt lengre? Jeg sa at hun behøvde ikke å gjøre noe som helst. Hun kunne overlate alt til meg om hun ville det slik.

«Vi trenger ikke å gå fullt ut, men kanskje litt mer enn hva vi har gjort nå? Du får tenke på det til neste gang vi skal treffes. Og hvis du vil sende meg en sms om det, hvis du er litt flau så gjør du bare det. Vi gjør dette på din måte ok?».

Mona strakte seg bare mot meg, og ga meg et varmt kyss på munnen før hun sa at jeg var så snill. Mona gikk derfra med et stort smil over seg, og jeg sa at jeg syntes hun så så mye bedre ut. Hun virket lettere til sinns. Det var visst min skyld det, sa hun med et smil og gikk.

Det jeg tenkte var å se om jeg kunne få bort litt av denne usikkerheten hennes, og sammen med god tid fikk hun en sjanse til å tenke igjennom alt sammen før vi traff hverandre igjen. Ved å bare fortelle henne hva jeg tenkte uten å kreve noe fra henne, samt gi henne tid for seg selv til å tenke, så ble Mona mer og mer sikker sammen med meg. Hun var fortsatt anspent, men ikke så sterkt som i begynnelsen.

Den neste kvelden hun kom på besøk fortalte hun meg nettopp dette. At hun likte så godt å liksom vite hva som skulle skje, for da fikk hun tid til å manne seg opp som hun beskrev det. Kvinner trenger lengre forspill enn de fleste menn. Noen kvinner trenger få minutter, mens andre trenger en uke. I hvert fall i begynnelsen. Det er ikke noe fasit her, bortsett fra at vi alle er forskjellige. That’s just the way it is!

Vi lå atter på sofaen, og jeg tok opp dette med at hun ikke ble så våt. Jeg spurte henne om hun hadde det bra, og om hun slappet av. Jeg sa jeg ikke ville gjøre noe før hun slappet av. Hun måtte ville dette litt selv også. Hun nikket til meg, smilte og sank ned igjen i sofaen.

Mona hadde en deilig liten fast rumpe. Hun hadde lagt seg litt over på siden, og jeg klarte å smyge hånden min nedover korsryggen hennes, og nedover mot rumpen hennes. Hun hadde på seg en tettsittende bukse som passet perfekt over formene hennes. Jeg kysset henne mykt på kinnet, og lot hånden min gli nedenfor rumpeballene hennes. Mona flyttet litt på den ene foten sin, mens hun hele tiden stirret på Tv. Hånden min gled inn mellom lårene hennes, og jeg begynte å forsiktig massere henne utenpå buksen.

Jeg hadde allerede ståkuk, og presset meg litt mot ryggen hennes bare for at hun skulle være klar over tilstanden min. Jeg hadde ikke tenkt å gjøre noe, men ville hun skulle vite at jeg var kåt på henne. Jeg la meg tettere inntil kroppen hennes, slik at jeg kunne kjærtegne henne med bløte kyss på det ene kinnet hennes. Det er viktig å være god med kvinner.
Ømhet er som plaster på såret, og roer kvinner kraftig ned. Er du øm med en kvinne kan hun bli som smeltet smør i hendene dine. Ømhet gir trygghet. Og trygghet gjør kvinner kåte og våte?

Jeg kjente hvordan Mona presset kroppen sin mot meg, og etter hvert kjente jeg også hvordan hun begynte å forsiktig presse underlivet sitt mot hånden min som masserte henne der nede. Jeg sa til henne at jeg hadde lyst å låne den ene hånden hennes litt. «Jeg kunne tenke meg å bare låne den litt her bak til å ta på meg, utenpå buksen selvfølgelig».

Mona strittet ikke imot da jeg løftet armen hennes, grep henne i hånden og førte hånden hennes ned og bak ryggen hennes. Jeg lukket hånden hennes rundt skrittet mitt, og ba henne forsiktig om å kjenne på meg. Mona sin hånd våknet til live der jeg kjente at hun grep rundt den stive kuken min, og klemte rundt den. Jeg trodde jeg skulle klikke av kåthet der og da. Det var bare så deilig og opphissende å ligge der og bare ta på hverandre. Jeg tror ikke jeg noen gang har vært så hard som den gangen.

Foran på buksen hennes befant det seg noen knapper. Og i stedet for å prøve å åpne buksen hennes selv, spurte jeg henne rett og slett om ikke hun kunne gjøre det. Jeg var nesten sikker på at hvis jeg prøvde å gjøre det ville hun få litt panikk og si nei. Nå overlot jeg til henne å bestemme om buksen skulle åpnes eller ikke. Ganske rettferdig spør du meg, det var jo tross alt hennes bukse, og ikke min. Samtidig sa jeg at jeg ikke hadde tenkt å gå så mye lengre. Jeg ville bare kjenne på henne der nede, kjenne litt hud om jeg fikk lov, hun kunne bare åpne de øverste knappene slik at jeg fikk hånden innenfor?

Mona tenkte seg ikke om en gang, men åpnet opp alle knappene sine for meg. Jeg tok det som et tegn på at hun stolte på meg når jeg sa at jeg skulle bare ta på henne. Senere når vi snakket om hva vi hadde gjort sammen innrømmet hun nettopp dette.

Jeg skalv i hånden av opphisselse i det jeg lot hånden min gli ned under buksene til Mona. Hun hadde en truse av silke på seg, og det glatte stoffet strøk glatt mot fingrene mine som nå var på vei ned mot skrittet hennes. Jeg stakk ikke hånden innefor trusene hennes med en gang. Hadde jeg først fått lov til å komme ned i buksene hennes hadde jeg i det minste tenkt å nyte det fullt ut.

Jeg la hånden min over trusen hennes der nede, og begynte atter en gang å massere henne der nede. Jeg lot den ene fingeren min gli opp og ned utenpå sprekken hennes som jeg kjente igjennom det tynne stoffet. Fingeren min gled opp og ned lenge uten å gjøre noe mer enn bare det. Mona sin hånd var fremdeles opptatt med å massere kuken min, og jeg spurte henne om vi kunne ligge som vi gjorde, og om det var greit at jeg dro av meg buksene mine slik at hun kunne ta på meg også? Mona sa svakt ja, og jeg brukte et par sekunder på å få av meg buksene og trusen min.

Jeg la meg inntil ryggen hennes, og jeg gispet da jeg kjente Mona sin hånd slutte seg rundt den stive kuken min. Hun runket meg forsiktig opp og ned, mens hun hele tiden hadde øynene sine rettet på Tv. Jeg tror ikke hun fulgte så godt med, men det hjalp henne i å ikke bli så flau. Jeg tok opp hånden min, og med to av fingrene vippet jeg opp trusekanten hennes slik at jeg kunne få en hånd på innsiden. Bar og varm hud møtte meg, og jeg lot hånden forsiktig gli nedover mens jeg kysset henne enda et par ganger. Jeg merket meg at pusten hennes var blitt tyngre, og jeg nøt følelsen da jeg kjente hvor våt hun var.

Hånden min la seg oppå sprekken hennes, og jeg formet hånden min rundt kjønnet hennes mens jeg lot den ene fingeren min presse seg inn mellom kjønnsleppene hennes. Hun stønnet lavt da jeg brettet henne litt til side slik at fingeren min gled skikkelig inn i den våte sprekken hennes.

«Nå skal vi to bare ligge her, og kose oss. Så deilig det er å ta på deg. Du er så deilig». Jeg tror det hjelper å si fine ting til en kvinne, når man mener det vel og merke. Mona hvisket i det minste tilbake at hun syntes at også jeg var deilig å ta på, så noe riktig må jeg jo ha gjort. Og jeg er ganske så sikker på at hun tenkte på akkurat det samme som jeg gjorde et lite øyeblikk. At hun var jo våt nå!
Hånden hennes runket meg fremdeles da jeg lot fingeren min gli ned i den våte sprekken hennes, ned mot hullet hennes. Jeg fant det rette stedet, men lot være å stikke den inn med en gang. Jeg lot heller fingeren min rotere rundt og rett utenfor åpningen hennes. Alt for å gjøre henne kåtere selvfølgelig. Jeg kjente hvordan musklene i underlivet henne pulserte, og jeg kunne høre hennes tunge pust i det jeg rettet tuppen av fingeren min mot åpningen hennes. Jeg plasserte fingertuppen rett mot hullet hennes, og da fingerspissen gled et par cm inn i henne kunne jeg kjenne krampetrekningene fra musklene hennes der nede.

Mona presset seg mot fingeren min, og hun grep hardt rundt kuken min i det jeg presset fingeren lengre inn i henne. Jeg lot fingeren min gli så langt inn i henne som mulig, før jeg forsiktig dro den ut igjen. To fingre gled oppover sprekken, og lengre oppe fant jeg hennes klitoris. En rosa liten knopp som var stedet jeg leitet etter. Jeg la de to fingrene mine oppå den rosa knoppen hennes, og begynte å rotere fingrene mine rundt klitoris.

Hun stønnet høyt ut i rommet, trakk pusten før hun sa: «Herregud så deilig. Ikke stopp, det var så utrolig godt. Takk Julian». Jeg svarte ikke, men fortsatte å massere hennes lystknopp.

«Jeg har så lyst å slikke deg Mona. Du trenger ikke å gjøre noe, du kan bare ligge der om du vil. Jeg vet det er litt mer enn hva vi avtalte, så det er helt greit om du sier nei. Hvis du vil at jeg skal slikke deg, så slipper du taket du har rundt kuken min». Mona løsnet grepet rundt kuken min etter å ha tenkt seg om et par sekunder. Senere fortalte hun meg at hun hadde bare blitt slikket et par ganger før, men at hun ikke hadde likt det den gangen.

Jeg reiste meg opp fra sofaen, og sa at hun var nødt til å ta av seg buksene og trusen sin. Jeg hjalp henne med å trekke klærne av henne, og tok henne i å se på kuken min. Jeg smilte til henne, og sa hun kunne slappe av. Den skulle ingen andre steder. Hun smilte blygt tilbake, og turte nesten ikke å se verken på meg eller på kuken min da hun sa hun syntes jeg virket så stor. Det gikk opp for meg at Mona kanskje ikke hadde sett så mange variasjoner av mannlige pikker før, så jeg forklarte henne at jeg nok var over gjennomsnittet.

«Den er 22 cm lang, og det er ikke så vanlig tror jeg. Gjennomsnittlengden tror jeg er rundt femten – seksten cm. Og så må du ikke glemme at det spiller litt rolle hvor tykk den også er».

Mona så på meg, og jeg sto helt stille foran henne slik at hun kunne studere meg litt nærmere. Men så kom hun plutselig på hva det var vi skulle gjøre, og hun la seg ned i sofaen slik jeg hadde bedt henne om å gjøre. Mona la seg godt til rette i den brede sofaen min, og jeg skilte beina hennes litt mer til siden. Jeg hadde bedt Mona om å lukke øynene om hun ville, noe hun også gjorde.

Jeg hadde flyttet meg selv lengre ned på sofaen, og lå nå rett foran henne på magen min. Mona hadde lukket øynene sine nå, og lå med hodet bakover i sofaen. Jeg så rett opp i skrittet hennes, og det glinset i en deilig våt fittesprekk. Jeg la en finger i sprekken hennes, og så hvordan den forsvant inn mellom de våte leppene hennes. Jeg presset fingeren mot åpningen hennes, og så hvordan fingeren min gled inn og opp i henne. Mona vridde på kroppen sin, og pustet tungt der hun lå.

Jeg tittet på henne, og tenkte på hvor pen hun var. Hun var og er fremdeles utrolig vakker. Og med denne fantastiske kroppen hennes var hun et syn for guder her hun lå og sprikte for meg. Jeg dro forsiktig ut fingeren min av henne. Jeg reiste meg litt mer opp, og brukte begge hender til å brette leppene hennes til side slik at jeg fikk øye på knoppen hennes.

Jeg la den varme munnen min over denne rosa knoppen hennes, og stakk ut en våt tunge som la seg forsiktig oppå klitorisen hennes. Jeg presset tungen min mot knoppen hennes før jeg sakte lot tungen min gli nedover den våte sprekken hennes. Jeg lot hendene mine gli under rumpen hennes, og jeg holdt den lille rumpen hennes i hendene mine i det tungen min kom fram til hullet hennes.

Jeg løftet underlivet hennes ørlite opp med hendene mine som holdt henne, og presset tungespissen min mot åpningen hennes. Mona stønnet høyt flere ganger da jeg gjentatte ganger presset tungen min mot hullet hennes. Jeg holdt henne helt stille før jeg presset tungespissen min inn i henne. Jeg presset ansiktet mitt så nærme som mulig, og presset tungen min så langt inn i henne som jeg bare klarte. Mona stønnet og stønnet, og vrikket hele tiden underlivet sitt mot munnen min.

Jeg sluttet å bruke munnen på henne et par sekunder, reiste meg litt opp igjen, og festet denne gangen hendene mine rundt hennes to ankler. Så dro jeg dem litt bakover slik at hele fitten til Mona kom ordentlig til syne. Mona knep igjen øynene sine. For hun hadde aldri lagt slik åpen for en mann før. Men hun kunne senere fortelle meg at hun den gangen hadde vært så kåt at hun ikke ville at jeg skulle stoppe, og hadde tenkt på noe annet for å ikke få panikk.

Jeg dro beina hennes enda litt mer til side, og sto foran henne på mine knær med verdens største kuk. Det var i hvert fall slik jeg følte det. Og jeg hadde kjempelyst å knulle henne der og da, og kanskje det hadde gått bra, men jeg ville ikke. Jeg ville faktisk vente til neste gang, og holde meg til avtalen. Det merkelige var at jeg hadde all verdens tid bare jeg visste at hun ville. Da kunne jeg fint vente litt. Det var jo bare deilig å strekke den kåte spenningen lengst mulig.

Etter å ha spredd beina hennes, sett at øynene henne var lukket senket jeg meg ned mot skrittet hennes igjen. Med beina i været lot jeg Mona ligge slik mens munnen min atter en gang fant hennes klitoris. Nå satte jeg et hardere press på klitoris, samtidig som jeg lot tungen min begynne å innimellom gli opp og ned i den klissvåte sprekken hennes.

Mona skrek da hun kom. Jeg er ikke lite stolt over å være den første mannen som har fått henne til å komme. Hun fikk sin aller første orgasme sammen med meg, og det bare på at jeg brukte munnen på henne.

Etter at hun hadde falt litt mer til ro stakk jeg ut på badet for å ta meg en dusj. Det ville gi henne tid til å samle seg, og kanskje hun ville ha en kjapp dusj hun også? Mona gikk i dusjen etter meg, og sa ikke et eneste ord på vei ut. Men hun smilte og begynte å le da jeg spurte henne om det hadde vært godt? «Hva tror du» svarte hun?

På dette tidspunktet følte jeg at vi hadde brutt en barriere, noe vi også følgelig hadde gjort. Vi satte oss ned igjen i sofaen og pratet litt før hun gikk den kvelden. Men da hun gikk gjorde hun noe som hun ikke hadde gjort før. Denne gangen snudde hun seg mot meg, så ømt på meg og strøk meg over kinnet. «Du er god du, du er bare snill». Hun strakte seg mot meg, og la armene sine rundt skuldrene mine før hun ga meg verdens lengste og beste kyss. Det kysset der var det beste av alt som skjedde den kvelden. Den følelsen jeg sto igjen med kan ikke beskrives. Jeg følte at hun var takknemlig for å få oppleve noe jeg mener er en menneskerett.

Jeg svarte henne med å si at jeg var glad i henne, sa hun var nydelig, og sa at det måtte være to for at det skulle bli perfekt. Hun smilte til meg før hun forsvant ned trappene.

Du skjønner nemlig det at jeg er fremdeles glad i Mona. Det vil jeg alltid være uansett hva som skjer eller hvem jeg er sammen med. Rett og slett for den personen hun er. Mona er snill tvers igjennom, og fortjener kun det beste slik jeg ser det.

For jeg er ingen luring. Jeg er helt ærlig opptatt av at andre med meg skal ha det bra. Jeg er en person som mye heller vil gi enn å ta. Det eneste jeg trenger å vite er at du stoler på meg, og tror på det at jeg mener det jeg sier, at jeg vil deg bare godt. Hos meg kan alle være trygge. I forbifarten husker jeg en annen som sa dette til meg en gang for lenge siden. At hun alltid følte seg så trygg når hun lå i armene mine. Og jeg vet hvorfor.

Det er ikke fordi jeg er så sterk og stor eller noe slikt. Nei, det er fordi jeg rett og slett er dønn ærlig med hva jeg driver på med, og at jeg har bare gode tanker for deg.

Jeg må komme med en innrømmelse. Og kun fordi dette har direkte å gjøre med hvordan historien fortsetter. Jeg har en greie med det å ta damen bakfra. Ikke i rumpen, men å gjøre det i det som kalles for doggy style. Det er et eller annet opphissende med denne stillingen som gjør meg helt gal, og jeg er virkelig på høyden om jeg får ta kvinnen i denne stillingen.
Men ikke alle kvinner setter like stor pris på denne stillingen som jeg gjør. Og noen mener også at dette kaller frem følelser av å bli tatt som en vare, uten at det er følelser med i bildet. Da kan jeg bare si det at ingen elsker like mye som meg når jeg tar deg bakfra. Det er bare meg, og det er ingenting som er bedre enn å knulle damen på denne måten.

Mona hadde ikke sagt noe til dette når vi hadde snakket om dette tidligere. Men hun hadde heller ikke sagt at hun også likte det. Og jeg må ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk til om jeg fikk lov å knulle henne i favorittstillingen min. Det fant jeg ut av neste kveld hun kom på besøk til meg. Den forrige gangen da jeg hadde slikket henne til hennes første orgasme, hadde vi nemlig avtalt at vi skulle gå linen ut neste gang vi skulle treffes.

Jeg slapp henne inn i gangen min, og låste døren etter henne som alltid. Øynene hennes skinte i lyset som hang over oss, og jeg grep rundt henne og trakk henne inntil meg. Jeg sa jeg var så glad for å se henne, og det gikk opp for meg der og da hvor glad jeg var blitt i denne lille jenten min. Mona hadde på seg en trang dongeribukse, og en lyserosa genser. Hun var liksom den rosa typen av jente om du skjønner. Jeg ga henne et godt kyss, og fortalte henne at vi hadde kjent hverandre i snart fem måneder nå.

«Jeg vet det» sa hun. «Og derfor tenkte jeg at det var på tide å betale tilbake for alt det du har gjort for meg Julian. Du har åpnet opp en helt ny verden for meg Julian, og for dette er jeg deg evig takknemlig. I kveld er det din tur pus». Hun lo mot meg, og gliste bredt med alle sine hvite tenner. Denne gangen var det hun som ba meg om å følge etter henne.

Og la oss stoppe opp her. For hva var det som hadde skjedd? Nå var det ikke jeg som ledet frem, men hun. Nå var hun visst ikke flau lengre, og var nå i stand til å ta eget initiativ. Og er ikke det dette mange menn ønsker seg? Flere kvinner som mer direkte innbyr til sex, og som selv finner på noe? Kanskje jeg har rett i å si at hvis vi menn først får våre kvinner trygge så kommer de sterkere etter oss?

Vel jeg gjorde som hun ba meg om, og jeg fulgte etter henne inn i stuen min. Hun ville ha meg til å sette meg ned i sofaen. Mona røyker ikke, og liker ikke røyk så veldig godt. Så av hensyn til dette så har jeg heller aldri røykt når vi to har vært sammen. Men nå ba hun meg om å finne sigarettene mine, og et askebeger. Hun ville jeg skulle sitte i sofaen, og ikke gjøre noe som helst med mindre hun sa noe. «Jeg håper jeg er tøff nok» sa hun, og dro av seg genseren. Hun hadde ingenting under, så brystene hennes kom til side.

Hun sto foran meg uskyldig, og viste seg frem for meg i det jeg tente meg en sigarett. Hun snudde seg fra meg. Og dro stuebordet til sides. Hun slo av et par lys slik at det ble litt mørkere i stuen før hun returnerte til meg. Hun plasserte seg en halv meter fra meg med ryggen til meg, og gikk ned på kne. Hun satte armene sine foran seg, og stilte seg i doggy style stillingen.

Den trange dongeribuksen hennes strammet rundt den lille rumpen hennes, og jeg kjente at kuken min allerede var på vei opp. Mona begynte å rotere hoftene sine, og den stramme rumpen hennes vrikket seg foran meg. Mona snudde hodet sitt og smilte litt blygt til meg. Hun sa at jeg fikk ikke lov til å gjøre noe enda, og jeg lovet henne at jeg skulle sitte der jeg satt så lenge hun ikke sa noe annet.

Hun reiste seg opp på knærne, og løsnet det tykke brune lærbeltet som var festet rundt den slanke midjen hennes. Jeg kunne høre kneppene da hun kneppet opp knappene, og jeg dro inn ekstra luft da hun trakk buksene ned til bak knærne sine. Hun hadde en bitte liten hvit string-truse på seg som forsvant inn mellom to deilige rumpeballer. Det neste som sjokkerte mest var det hun så sa til meg. Jeg hadde aldri trodd at det bodde noe slikt i henne, men vi lærer så lenge vi lever.

Hun satte nok en gang armene foran seg, plasserte lårene i fra hverandre så godt som det var mulig å få til, stakk ut rumpen og sa: «Jeg vil at du skal knulle meg slik som dette. Dette har jeg aldri fortalt til en eneste levende sjel. Men dette er den stillingen og måten jeg fantaserer om at du tar meg på. Jeg vil bare stå slik som dette mens du puler meg. Nå kan du få reise deg om du vil».
Jeg reiste meg opp med en gang, og jeg tror ikke jeg noen gang har kledd av meg så fort som denne gangen. Kuken min spratt til værs da jeg dro av meg trusen min, og safter rant nedover den våte kuken min. Jeg gikk ned bak Mona, og så på denne lille deilige rumpen som sto oppstilt foran meg, klar til å bli pult.

Jeg grep rundt begge rumpeballene, og dro dem litt til hver sin side slik at jeg fikk øye på sprekken hennes. Mona hadde barbert bort alt håret sitt, og jeg så at hun var helt glattbarbert mellom lårene sine. Jeg plasserte meg rett bak henne, grep rundt den store stive kuken min, og støtet forsiktig bort i henne. Kukhodet gled så vidt inn i henne, og jeg slapp taket i rumpeballene hennes, og grep henne rundt hoftene. Med et fast grep rundt den smale midjen hennes, presset jeg den store kuken min forsiktig opp i henne.

Herregud så trang hun var. Hun var liten og trang, og den store kuken min fylte Mona helt opp. Jeg festet grepet mitt, og presset meg rolig helt inn i henne. Mona stønnet høyt da jeg traff bunn i henne, og hele tiden sa hun at det var deilig. Det var litt av en forvandlig fra den kvinnen jeg møtte for nesten et halvt år siden.

Jeg dro meg ut av henne, og jeg så hvordan ryggmuskulaturen hennes spildret under huden hennes. Hun var klissvåt, og jeg styrte kuken min mot åpningen hennes for andre gang. Jeg lot kuken gli meget sakte inn i henne, og det var uendelig godt å kjenne fitten hennes stramme seg rundt kuken min. Jeg la meg litt mer over henne, trakk meg fortere ut av henne, før jeg presset den hardere og fortere inn i henne for tredje gang. Hun stønnet flere ganger etter hverandre ettersom jeg satte opp tempoet, og hadde begynt å knulle henne i et fast tempo.

Kuken min gikk i en fast rytme ut og inn av henne, mens jeg nøt synet av å ha dette deilige mennesket foran meg på alle fire. Jeg kjente at det var ikke lenge til før jeg kom, og dette sa jeg til henne. Mona bare mumlet noe som jeg ikke forsto et kvidder av, men da jeg kjente at det var rett før jeg kom, så var det Mona som kom først av oss. Jeg ble så overveldet av at hun kom slik som dette at jeg trengte bare to støt til før også jeg kom.

Slik sto jeg over og bak henne, med kuken så langt inn i henne som jeg kom, mens vi sammen ristet over orgasmene. Jeg falt utmattet over Mona som også falt forover, og vi rullet oss på siden før Mona nærmest hoppet bort til meg. Hun la seg inntil meg, og slik lå vi lenge uten å si et eneste ord. Vi bare lå der på gulvet og nøt det vi nettopp hadde opplevd.

Mona og jeg hadde mange andre episoder som var like gode. Ettersom tiden går, og man blir bedre kjent blir også det seksuelle bedre. I hvert fall er det mange som mener dette. Faren er vel kanskje da at man blir så vant til hverandre at man til slutt ikke lengre har lyst på hverandre?

Legg igjen en kommentar