Sex i fengsel

Denne novellen er vist 47111 ganger.

Jeg var 17 år første gangen jeg ble tatt av politiet. Jeg arbeidet den gangen som torpedo, og tross ung alder hadde jeg allerede altfor stor erfaring fra et hardbarket miljø. Et miljø fullt av farlige mennesker, og dop og vold overalt.

Jeg hadde blitt arrestert av tre politimenn hjemme hos en kompis av meg, og nå satt jeg i baksetet i en politibil med håndjern på. Redd var jeg ikke. Jeg var nok heller forbannet for å bli tatt for noe jeg faktisk ikke hadde gjort. I hvert fall ikke denne gangen. Bakdørene åpnet seg, og en politimann på hver sin side satte seg inn og ned ved siden av meg. Den tredje politimannen satte seg inn foran, og startet opp bilen.

«Nå skal du bare ta det helt med ro» sa politimannen som satt til høyre for meg. «Jada, bare slapp av, så ordner det seg nok skal du se» sa kompisen hans som satt til venstre for meg.
Bilen skjøt fart i trafikken, og selv om ikke klokken var mer enn åtte om kvelden var det allerede blitt mørkt der vi kjørte av sted.

Jeg hadde på meg en utvasket dongeribukse, og jeg tenkte på den lille klumpen med hasj jeg hadde i venstre lomme. De hadde ikke ransaket meg enda, men jeg regnet med at dette var noe av det første som ville skje når vi ankom politistasjonen. Politimannen til venstre satt plutselig så jævlig tett inntil meg, så jeg spurte om han gadd å flytte litt på seg. Sjåføren foran satte på radioen, mens politimannen til høyre for meg begynte å le.

«Liker ikke du litt ekstra kontakt med menn da?». Jeg svarte nei til mannen til høyre. «Det var da synd for deg» sa mannen til venstre for meg. Jeg kjente en stor hånd legge seg på låret mitt, og jeg kunne ingenting gjøre da hånden hans gled nedover mot skrittet. Hånden til politimannen til venstre for meg, la seg over skrittet mitt, og jeg kjente hvordan hånden hans begynte å kna på meg. Hånden hans gled over buksene mine, og jeg kjente hvordan han grep rundt utstyret mitt og klemte til.

«Deilig gutt du er» sa han, mens han flirte over til politimannen som satt på andre siden. Sjåføren lot som han ikke fikk med seg en dritt av hva som foregikk i baksetet i politibilen.

Politimannen til høyre for meg satte seg også nærmere meg, og han trakk i høyre foten min, slik at jeg sprikte med beina. Han ba kollegaen sin om å åpne beltet mitt, og kneppe opp knappene i buksene mine.

Jeg frøs fast i baksetet, og lurte på hva i helvete som holdt på å skje. «Hva faen er det dere holder på med, jeg skal faen med anmelde dere. Dette har dere faen ikke lov til». Det eneste resultatet med å si dette var at alle tre politimennene begynte å le. Det hjalp altså ikke tenkte jeg. Jeg vurderte situasjonen, og skjønte jo fort at jeg ikke hadde en sjanse. Det satt en mann på hver side av meg, pluss en sjåfør. Og dessuten hadde jeg håndjern på meg som var festet på ryggen. Jeg kunne ikke komme meg unna dette her.

Jeg bestemte meg for å være rolig, og la de få gjøre som de ville. Jeg kunne ikke gjøre noe uansett, så jeg kapitulerte rett og slett. Han til venstre for meg åpnet beltespennen min, og grove fingre kneppet opp knappene i buksene mine. Sammen dro de buksene av meg, ned til knærne. «Sitt stille, så er dette snart ferdig» sa han til høyre. Jeg lukket øynene og pustet tungt ut. Jeg bestemte meg for å holde øynene lukket, og plutselig kjente jeg en kald hånd gripe rundt kuken min.

«Så stor den er» kom det fra høyresiden. Jeg kjente hvordan hånden forsiktig runket kuken min opp og ned. Og selv om jeg ikke ville, så stivnet den. Jeg kjente hvordan den ene politimannen grep hardere rundt kuken, og med et fast grep begynte han å runke den lange kuken min. Jeg kjente hvordan han stoppet opp, trakk forhuden min helt bak, og holdt kuken min fast i et hardt grep. Jeg kjente hvordan dråpene rant ut fra åpningen av kukhodet mitt.

Jeg merket at politimannen til høyre lente seg over meg, og la seg over i fanget mitt. «Faen for en deilig og stor kuk du har. Den her skal faen med bli deilig å smake på» sa han. Jeg gispet høyt da jeg kjente hvordan skjeggstubbene hans stakk meg i det han førte munnen sin over kukhodet mitt. En våt munn tok imot kuken min, og jeg kjente hvordan jeg gled inn i munnen hans. Politimannen lagde lyder da han tok hele kuken min i munnen, og sakte begynte å suge meg. Opp og ned gikk han over kuken min, og det var deilig for svarte.

Tanker fór gjennom hodet mitt. Følelser som at det var feil, men jævlig godt. Tabu, skittent og ulovlig, men likevel vanvittig godt. Jeg nøt behandlingen jeg fikk, og klarte ikke å holde tilbake da jeg kjente at jeg var på vei til å komme. Politimannen sugde meg fortere, og jeg sprutet all sæden min inn munnen hans i et brøl av følelser om at det var tabu og så uendelig deilig. Politimannen svelgte unna, og melket de siste dråpene ut av meg før jeg kjente at han satte seg opp. De to politimennene dro på meg buksene igjen, og jeg kjente hvordan han til venstre festet beltet mitt.

Jeg åpnet forsiktig øynene, og så flau i bakken. «Det var vel ikke så verst egentlig, var det vel?». Jeg sa fremdeles ikke noe, og stirret i gulvet.

Noen få minutter senere kjørte vi inn foran stasjonen, og sjåføren parkerte bare få meter fra hovedinngangen. Tankene mine besto stort sett om hva som hadde skjedd i bilen på vei til stasjonen. Glemt var alt det jeg var beskyldt for. Jeg var bare glad for at det ikke hadde skjedd noe mer enn det å bli sugd av en mann. Det kunne jo ha vært verre liksom.

Jeg ble bestemt ført av gårde inn i en lang korridor, med en politimannen på hver sin side. De holdt meg i albuene, akkurat som om jeg kunne stikke av med håndjern på? Vi kom til enden av korridoren, og den ene politimannen åpnet opp den siste døren som var der. Jeg fikk et dytt i ryggen, og ble dyttet inn på et lite kontor. Jeg regnet med at det var her de skulle forhøre meg, og da døren var lukket spurte jeg om de kunne ta av håndjernene.

Jeg skvatt da jeg hørte en stemme bak meg.

Uten at jeg hadde lagt merke til det hadde det allerede vært en politimann i rommet da vi andre kom inn. De to som hadde ført meg til rommet flirte til meg. Før jeg visste ordet av det hørte jeg en stemme rett bak meg som visket meg i øret at jeg ikke skulle røre meg. Jeg gjorde som jeg fikk beskjed om. Jeg kunne høre et nøkkelknippe bak meg, og det var godt da politimannen bak meg låste opp håndjernene.

«Vi er dessverre nødt til å ha deg i håndjern, men du kan ha armene foran deg. Det er i det minste bedre enn å ha dem på ryggen». Mannen bak meg spurte ikke om et svar, men ba en av de to politimennene foran meg om å låse håndjernene på meg igjen, noe han ene også gjorde. Enda hadde jeg ikke sett hvordan han så ut han som sto bak meg, og jeg skulle til å snu meg for å ta en titt da jeg nok en gang ble hardt dyttet fremover.

«Ikke snu deg. Se rett fram, og stå helt rolig». Stemmen bak meg fortsatte med å fortelle meg at de var nødt til å ransake meg, og hvis jeg ville informere dem om noe før de satte i gang så var dette det riktige tidspunktet. Jeg visste ikke hva jeg skulle svare. Jeg hadde jo litt hasj på meg, men jeg visste ikke hva jeg skulle si. Så jeg holdt kjeft.

«Gå bort til kanten av skrivebordet, og støtt begge hender på bordet». I tillegg måtte jeg spre beina. Politimannen bak meg var litt høyere enn meg, og jeg merket at han bøyde seg ned bak meg. To hender grep meg rundt anklene, og jeg kjente hvordan de bevegde seg oppover ettersom han kjente etter om jeg hadde noe på meg. Jeg åpnet munnen for å si noe, men klappet det fort igjen. Jeg kunne jo ikke si at de to andre politimennene kunne gå god for at jeg ikke hadde noe på meg, da måtte jeg jo fortelle hva som hadde skjedd i bilen på vei til stasjonen.

To hender grep plutselig tak i hver rumpeballe, og de grep hardt fast i rumpen min i det han bak meg svakt sa ut i rommet at «den her var stram og fin gitt». Jeg er egentlig ikke helt sikker på om det var det han sa, men jeg tror det var det som var ordene. Politimannen bak meg lot den ene hånden sin forsvinne ned i fremre høyre bukselomme, og jeg syntes han var veldig lenge nedi der. Jeg kjente hvordan hånden hans flere ganger kom borti pikken min, og jeg begynte å alvorlig å lure i det han endelig fjernet hånden sin. De to andre politimennene stilte seg opp en på hver sin side av meg i det jeg kjente at hånden til han bak meg forsvant ned i fremre venstre bukselomme. Akkurat som i sted så romsterte hånden rundt nedi der litt for lenge i lommen min, og han var flere ganger bort i pikken min, før jeg merket at han hadde funnet noe. – Det var klumpen med hasjen.

«Se her ja, hva er dette for noe da?». Politimannen bak meg ga en av de to andre politimennene klumpen min. Hånden som nå holdt klumpen hadde et ansikt, og jeg så opp på han i det han sa at de var nødt til å ransake meg hundre prosent siden de hadde funnet dop på meg. Jeg tvilte, men hva kunne jeg gjøre? Jeg visste jo ikke uansett hva som var vanlig eller hvilke rettigheter jeg hadde. Jeg var bare glad til om de ga meg en bot, og slapp meg. Jeg visste jo det at jeg ikke hadde noe mer på meg, og jeg hadde til og med alibi om det skulle komme så langt at det skulle være nødvendig å opplyse om dette.

Jeg ville bare ikke si det akkurat nå. Jeg hadde nemlig vært hos en dame den natten det gjaldt, og det var ikke damen min jeg hadde vært hos om du skjønner…

«Ok, det er greit» svarte jeg. Jeg fikk beskjed om at de var nødt til å ta av meg buksene, og uten at jeg fikk tid til å si noe så begynte de to betjentene ved siden av meg å kneppe opp knappene mine, for andre gang denne kvelden…

De dro av buksene mine, og jeg fikk nok en gang beskjed om å stå stille. Jeg sto der i trusen, foroverbøyd over et skrivebord, og følte meg ganske utilpass. «Du kan beholde genseren på, men jeg må sjekke overkroppen din» sa han bak. Mannen bak meg flyttet seg nærmere meg, og hans to hender gled under genseren min. De gled oppover, og siden jeg ikke hadde noe annet under genseren gled hendene hans over brystvortene mine.

«Hvis du gjør som jeg sier, så kan vi kanskje ordne dette her. Om du ikke gjør noe, så er du ute herfra innen maks en time». Uten noe form for varsel ble jeg dyttet fremover av de to politimennene som sto på hver sin side av meg. De presset meg fremover og over bordet foran meg.

Nå tenker du sikkert at dette ligner jo mistenkelig på et overgrep. Og jeg skal og er den første til å si i fra at slikt skal vi ikke ha. Men merkelig nok så følte jeg at jeg hadde et valg. For han la til noe som fikk meg til å gå med på det.

«Altså du MÅ ikke. Om du ikke vil, så er det helt greit, og da tar vi alt dette helt etter boken. Men etter hva jeg hørte skjedde i bilen så var det ikke så aller verst eller hva? Du har sjansen til å si nei nå, og da slutter jeg med en gang. Sier du ikke noe så betyr dette at jeg får gjøre litt her, som gjør at vi glemmer alt sammen etterpå. Med andre ord så vi slipper deg løs uten noen mer problemer».

Det kom ikke en lyd fra meg. Politimannen ventet bak meg, mens tankene føk gjennom hodet mitt. Jeg oppdaget at jeg var begynt å bli stiv mellom lårene, og det var vel det som gjorde at jeg sa hva jeg sa.

«Ok, deal. Men jeg har ikke gjort noe slikt som dette før, aldri. Du må være forsiktig» hvisket jeg stille bak til politimannen bak meg.

Jeg hørte et lite grynt, og kjente hvordan han la høyre hånden sin over bulen min. Hånden hans knadde med utenpå trusene mine, og kuken min våknet til live. Hånden vippet opp trusekanten min, og hans store og varme hånd grep rundt kukstammen min, og begynte å rolig melke meg. Den andre hånden hans la seg over rumpen min, og jeg kjente hvordan han gikk på oppdagelsesferd bak der. Hånden grep rundt venstre rumpeballe, og jeg kjente hvordan han presset den ene fingeren sin inn mellom rumpeballene mine.

De to politimennene som holdt meg fast hadde løsnet litt på grepet, men de holdt meg fremdeles fast over bordet. Jeg hørte hvordan det knitret i skinn bak meg, og et tungt dunk kom da politimannen bak meg slapp buksene sine.
Han stirret på rumpen min i det han vippet kuken sin av trusene sine. Han hadde en normal pikk, og han grep rundt den stive kuken sin. Han dro trusene av seg, og jeg kunne kjenne hvordan han la seg over meg. Jeg kjente hvordan han presset den stive kuken sin mot rumpen min, og han gjorde trusene mine våte av saftene som piplet fra kuken hans.

Jeg hørte den hese mannestemmen hans hviske meg i det ene øret: – «Jeg skal pule deg, men slapp av, jeg skal være forsiktig. Det viktigste er at du klarer å slappe av, mest mulig. Da gjør det ikke så vondt, og siden det er første gangen din ikke sant?».

Jeg kjente hvordan to hender dro av meg trusene, helt ned til anklene mine. Politimannen bak meg ba de to andre om å spre beina mine litt mer, og legge meg enda mer over bordet. Jeg ble plassert i riktig posisjon, og lå over bordet med to betjenter over meg som holdt meg fast.

Med rumpen bar, stilt bakover og utover hadde jeg også kuken min på utsiden av kanten på skrivebordet. Jeg kjente at jeg var utrolig kåt, og at kuken min holdt på å sprenges i fillebiter. Jeg hadde aldri vært så kåt før.

Politimannen bak meg forsvant i tre sekunder. Tilbake kjente jeg to hender som spredde rumpeballene mine, og jeg hørte ham si at jeg var deilig. Han gikk ned på kne bak meg, og plutselig kjente jeg en deilig tunge som roterte rundt rumpehullet mitt. Den ene hånden hans grep rundt den stive kuken min, og jeg trodde jeg skulle klikke, faen så deilig.

Han presset tungen hardere mot rumpehullet mitt, mens han fort melket den stive kuken min. Jeg kjente hvordan tungespissen hans presset mot hullet mitt da jeg sprutet all sæden min. Jeg kom flere ganger, og jeg pumpet og pumpet ut sæden min. Jeg sprutet meg ferdig, og lå slapt over bordet da jeg kjente at politimannen bak meg reiste seg opp. Jeg kjente hvordan jeg ble smurt inn med noe glatt bak der, og fikk nok en gang beskjed om å stå stille.

Mannen bak meg styrte kuken sin mot hullet mitt, og jeg kjente hvordan han prøvde å presse seg inn i meg. Det bløte kukhodet hans presset seg mot åpningen min, og jeg ble holdt fastere. Han la litt mer av kroppen sin over meg, og jeg kjente hvordan den tunge kroppen hans presset meg ned i bordet.

Han grep rundt hoftene mine, og presset seg enda mer mot det våte og glinsende hullet mitt. Jeg hadde blitt smurt inn med baby olje, og jeg var nå i ferd med å få kuk i meg for aller første gang. Politimannen presset enda mer på, og plutselig kjente jeg hvordan han gled inn i meg.

Jeg skrek i smerte ettersom han fylte meg opp. De holdt meg hardt nede, mens jeg kjente politimannen bak meg trenge seg inn i mitt lille trange rumpehull. Han ventet et par sekunder med å trekke seg ut, før han på nytt penetrerte meg. Smertene begynte å forsvinne, og jeg begynte å nyte det når han forsiktig presset seg opp i meg.

«Ja han knuller meg for faen. Det er en mann som knuller meg». Tankene løp foran meg, mens jeg sakte men bestemt ble pult. Politimannen bak meg satte opp tempoet, og jeg måtte selv holde meg så fast og så godt som jeg kunne, mens han knullet rumpen min.

Han grep hardere rundt hoftene mine, og nærmest kastet seg over meg i det han presset seg helt inn i meg, så langt inn i meg som han bare klarte å komme. Jeg kjente hvordan det rykket i kuken hans bak der, og da kuken hans begynte å pumpe ut sæden sin i rumpen min, ga jeg fra meg et høyt stønn ut i rommet.

«Ja du liker det ja, din lille hore gutt». Jeg svarte ikke tilbake, men senere, etter at de hadde sluppet meg løs, så er det riktig det at jeg også ble med i bilen deres en gang til. Men det får bli en annen historie.

Legg igjen en kommentar