Sex & mat, hans som drømmer sin versjon

Denne novellen er vist 11328 ganger.

Det var mørkt i rommet, hun satt i sofaen og hørte regnet tromme mot vinduet. Hun satt ofte sånn, tenkende… nesten borte i sin egne verden. Minnene kom så levende for henne i mørket, som om verden var lukket utenfor og det eneste som eksisterte var henne og et stort intet. Hvordan tingene var blitt som de var nå visste hun ikke, men de gled fra hverandre. De ømme blikkene, kjærtegn over svette kropper, lidenskapen, rusen….. Det var i minnene om en savnet fortid.
Enstavelsesord, raske kyss på kinnet, smil som aldri nådde helt fram, plikt-sex en gang i uken… det var ikke det livet de skulle leve.

Hun elsket ham, det satt langt inne, men det var sant. Hun trodde nok han følte det samme for henne, hun hadde sett det i blikket hans når han så på henne i smug om kveldene… Det var en lengsel der, den samme som hun følte i de stille stundene i mørket. Men følelsene ble i dypet, og de hadde glidd langt fra hverandre. Følelsen av at alt var begynnelsen på slutten gav henne følelsen av at hun visnet bort. Men at slutten ville komme om ikke noe skjedde, det var hun overbevist over. Hadde det bare vært et svar på alle spørsmål hun bar på, et svar som ville komme for henne i mørket….. De kom aldri.

Hun hørte toget i det fjerne, det var ettermiddagsekspressen. Han ville komme hjem snart. Tårene trillet nedover kinnet når hun tenkte på ham, mannen hun elsket over alt annet, livet hennes. Hvorfor hun ikke fikk seg til å si det til ham, hun lurte ofte på det.
Overtiden hans, de sene kveldene, det likegyldige uttrykket han hadde når han så i hennes retning…. Gnistene mellom dem var ikke der lenger.

Sofaputen ramlet på gulvet da hun raskt reiste seg. Han var nok sulten når han kom hjem. Når hun kjente etter, ble hun klar over at hun selv ikke hadde spist på mange timer.
Øynene ble til små gliper da hun kom ut på kjøkkenet. Etter mørket i stuen, var lyset fra taklampen som å få solen rett i ansiktet en sommerdag. Hun blunket hardt noen ganger for å venne øynene til de nye omgivelsene.
Kjøleskapet var nesten tomt da hun åpnet døren. Hun hadde glemt å handle igjen.
Hun smilte for seg selv da hun tenkte på den første tiden de bodde sammen. Den dårlige økonomien. Foruten de merkelige rettene de tryllet frem fra nesten ingenting var kjærlighet og luft det som holdt livet i dem…. Penger var ikke et problem lenger, men tiden med samhold og ømhet var verdt mye mer enn all verdens penger.

Kanskje var hun desperat, kanskje var det svaret hun hadde søkt så lenge etter, hun visste ikke… Men hun hadde en plan.
Det var kanskje ikke et gourmet-måltid, men det var det beste hun fikk ut fra det magre utvalget av matvarer de hadde. Hun kikket på det dekkede bordet. Stearinlysene gav liv i vanndråpene rosene fra hagen hadde. Ilden i peisen, den dunkle belysningen og glitringen fra rosene gav en magisk stemning. Planen var riktig, hun kunne føle det…
Full av sitring i kroppen løp hun opp i andre etasje for å gjøre seg klar til han kom. Maten holdt varmen i ovnen, så hun hadde tid til en god dusj, hun trengte den nå. Vann og såpeskum rant nedover magen hennes. Hun var kanskje ikke så ung lenger, men timene med svetting i aerobic-klassen sørget for at hun fremdeles fikk oppmerksomhet for kroppen sin. Hun hadde en gang levd for den oppmerksomheten, og han hadde stolt latt henne vise seg fram… Hun merket en kribling i kroppen hun ikke hadde følt på lenge, og lot hendene vandre over kroppen… Den fjærlette berøringen på våt hud føltes deilig… Pulseringen mellom lårene gav henne en visshet om at øynene ville ha en glans han ikke hadde sett hos henne på lenge…. Ømt kjærtegnet hun kroppen sin, som om det var første gang hun erfarte blodet strømme raskt gjennom årene. Brystvortene sto rett ut, og fuktigheten på fingrene kom ikke fra vannet alene…. Det var så deilig å føle kåtheten for fullt…

Kirkeklokkens fem slag rev henne tilbake til virkeligheten. Hun hadde det travelt om hun skulle bli ferdig før han kom inn dørene.
Innerst i skapet fant hun den…. Den var kanskje litt trang over hoftene, men kjolen hun hadde hatt på seg da de dro på bryllupsreise ville vekke minner hos ham, hun visste det. På badet la hun en rask make-up, og øynene som så på henne fra speilet var fulle av begjær… Som hun savnet ham…
Raskt skylte hun dusjen, at det var lenge siden hun hadde tatt seg bryet med barbering hadde lagt igjen tydelige spor… Det skulle ikke skje igjen…

Hun sto i gangen og ventet på ham da han åpnet døren.
«Velkommen hjem kjære». Det var lenge siden hun hadde møtt ham slik.
Overraskelsen i øynene hans fikk henne til å føle en varme i kroppen, merkelig nok virket det som all varmen samlet seg på et sted…
Han sto en stund og betraktet henne, og hun kunne se en etterlengtet varme bre seg til øynene hans.
«Du er vakker i kveld» Aldri hadde de ordene fått henne så blank i øynene.
Litt nølende gikk hun mot ham, før hun la hodet mot brystkassen hans. De raske hjerteslagene hans fortalte henne alt hun ville vite, han ville fremdeles ha henne..

De kyssene han så begjærlig gav henne mens de gikk inn i spisestuen fikk hjernen hennes til å nesten koble ut, som hun hadde lengtet etter dette.
«Er du sulten kjære?» Hun måtte konsentrere seg hardt for ikke å hikste etter pusten da hun spurte.
«Hmmm….. blir jeg servert som forrige gang du hadde den fristende kjolen på?»
Spørsmålet ble stilt med en grøtete stemme. «Jeg ser du har laget maten slik den var den gangen, og det gleder meg»
Hun så på ham med senket blikk. Hun husket lekene de lekte på reisen etter bryllupet, husket villskapen i ham.
«Om det er det du ønsker…..» Setningen hennes ble liggende i luften….

Han satte seg på stolen og smilte bredt mot henne. Blikket hans var ventende, noe hun tydet som et ja…
Raskt serverte hun maten til ham. Hun lot ham spise en stund i stillhet før hun satte på musikken….
«Jeg trodde ikke du husket det» Stemmen hans var varm, slik som tonene fra høyttalerne.
Sakte vugget hun fra side til side uten å se på ham. Den lette berøringen av egne bryster gjennom tynt kjolestoff sammen med den sensuelle musikken gjorde blikket hennes sløvet… I øyekroken så hun at han hadde lagt bestikket til side og så på henne mens kjolen sakte gled av henne.
Det sorte undertøyet hun kjøpte ett par uker i forveien fikk «jomfruturen» i dag, og hun kjente lukten av fuktig kvinnekjønn fra blondetrusen.

Han reiste seg sakte og gikk mot henne da hun gikk ned på alle fire med ansiktet fra ham. Hun ventet lenge før det kom, og skvatt av den dumpe smerten da hånden hans traff bakenden hennes. Hun reiste seg ikke før hun hørte ham dra stolen etter seg da han satte seg til bords igjen.
«Det var for å gjøre meg kåt mens jeg spiste » Sa han strengt, men hun kunne se smilet leke i øynene hans. «Når du ser ut som et, får du oppføre deg som et også»
Hun hørte stemmen hans, men kunne ikke se ham. Blikket var senket, og det eneste det fokuserte på var de stive brystvortene gjennom en blonde-BH.
«Din middag i dag er det jeg gir deg, lille ludder…om du da klarer å få meg til å sprute før jeg er ferdig å spise……»
Hun nølte litt før hun krabbet under bordet og åpnet smekken hans.
Følelsene fra forrige gang de lekte denne leken fikk den lille blondetrusen til å bli gjennomvåt…. Hun var hans lille ludder under bryllupsreisen, men de hadde aldri tatt leken med seg hjem fra Tunisia. Nå kunne hun ikke forstå hvorfor de ikke hadde gjort det. Minner fra ti år tilbake gjorde henne kåtere enn hun kunne huske hun hadde vært noen gang.
Med raske hender tok hun ut den stive staken hans og omsluttet den med sultne lepper. Hun lot munnen jobbe uten hjelp fra hendene, slik hun visste hen likte det, og brukte ene hånden til å kile ham på ballene. Hun følte han sprutet før hun hadde startet…
«Den var du heldig med, tøs. Har ventet alt for lenge siden forrige tømming..»
Han gikk og satte seg foran TVen mens hun ryddet av bordet. Smilende kjente hun på smaken av ham som hadde brent seg fast på tungen hennes. Mens hun tørket av bordet, lot hun en finger finne den varme sprekken under trusen. At det gikk an å være så klar…
«Jeg så den» Stemmen hans var bestemt, men samtidig mild. «Kom hit til meg litt»

Skrittene hennes var prøvende da hun gikk mot ham, av en eller annen grunn følte hun seg skyldig. Hun ristet følelsen av seg, og alt som var igjen av følelser var sitringen mellom lårene.
Han ba henne legge seg på magen over stuebordet. Hun ante ikke hva han hadde tenkt på, men var spent på fortsettelsen….
Hun knøt seg sammen da en flat hånd traff bakenden hennes. Bak alt det vonde var det utrolig godt. Han lot fingrene leke bak blondetrusen, og hun hørte han smilte da han bemerket hvor fuktig det var. En finger gled inn i henne, og hun brukte alt hun hadde av muskler til å trekke den lenger inn.
«Et kåt lite ludder er du.» Stemmen hans var lekende, og hun måtte smile for seg selv. Men smilet stivnet da han raskt lot fingeren presse inn i det bakre hullet hennes. Dette visste hun ikke helt om hun ville, det var nytt for henne. Men hun sa ikke noe. Sakte lot han fingeren gli inn og ut av den stramme åpningen, og hun kjente at det gjorde noe med henne. Hun var overrasket da hun merket at hun likte det, og klarte ikke å holde tilbake et lite stønn.
Hun skvatt da han trakk fingeren ut, og lot hånden treffe den følsomme bakenden hennes. «Du likte det, gjorde du ikke?» Det var mer en bekreftelse enn et spørsmål. «Vel……..»
Hun visste ikke hvordan hun skulle tolke den siste bemerkningen, men glemte den helt da han trengte inn i hennes fuktige indre. Han var steinhard igjen, og hun kjente hvor stor han var da han med et støt var helt inne i henne. Hun stønnet og vred seg i vellyst over å endelig ha ham i seg igjen. Med harde tak pumpet han seg i henne, og saftene rant nedover lårene hennes. Klynkene hennes ble stadig høyere da han lot hånden klaske over rumpa hennes med jevne bevegelser.
Han trakk seg ut av henne, og hun ble betenkt da hun følte ham sirkle lemmet sitt rundt den bakre rosen sin…
«Lek med deg selv!» Han var bestemt, så hun lot fingrene leke med tappen sin… Den var knallhard og hadde vokst ganske kraftig… Forsiktig presset han seg inn i henne bak, og smertene ilte gjennom henne. Da hun klynket høyt, klemte han hardt rundt brystvortene hennes med fingrene, og smerten forflyttet seg fra rosen til brystene. Hun kjente hvordan saftene rant, hun ble faktisk kåt av denne smerten, kåtere enn hun kunne huske å ha vært sist de lekte.
Tempoet hans hadde økte, og sammen med hennes lek med seg selv, og klaskingen over skinkene han nå hadde gjenopptatt gjorde at hun kom med et hyl. Hun skalv så kraftig over hele kroppen at hun knapt merket at han sprøytet saftene sine inn i hennes bakre del for første gang…
«Du likte dette du….. Hmmm…. slikk meg ren»
Hun så spørrende på ham. Skulle hun…. etter at han hadde…?
Han dro henne i håret, og presset sitt krympende lem inn i munnen hennes. Smaken var stram, men hun rengjorde ham møysommelig.
«Som belønning skal du få noe søtt denne gangen…» Smilet hans var lekent, og han forsvant ut på kjøkkenet mens hun hev etter pusten.

Da han kom tilbake hadde han en flaske av en type med seg, siden hun hadde senket blikket da han kom, så hun ikke hva slags flaske.
«Slikk meg»
Stemmen hans var befalende, og hun gikk mot ham, der han sto ved lenestolen.
Hun så hva han mente da han snudde seg. Sjokoladesaus var smurt over begge rumpeballene, og ned mot pungen. Hun startet ivrig , og rengjorde begge halvdelene som til sammen ble den deilige faste rumpen hans. Da tungen hennes nærmet seg den roselignende åpningen hans, tok han tak i håret hennes og hun forsto…….
Nølende stakk hun tungen inn åpningen, og slikket ham. Det var en strammere smak enn da hun rengjorde ham etter første akt, men han ga uttrykk for å like det, så det gledet henne å fortsette.
Etter en grundig behandling av rosen hans, snudde han seg, og før hun fikk tenkt seg om, var hun full av den glinsende, salte væsken hans.
«Nå kan du gå og spise middag, jeg vasker meg. Du kan dusje når du har spist.»
Hun ble paff, skulle hun ikke vaske seg, hun som var så klissete?
Klikket da han lukket døren i andre etasje, døren til badet, fortalte henne svaret.
Hun satt på kjøkkenet og spiste kald middag, trusen var gjennomvåt, og dratt til ene siden. BHen var dratt nedenfor de fyldige brystene hennes, og restene etter utløsningene hans hadde laget rennemerker på kroppen hennes. Bakenden var øm etter både klaskingen fra hendene hennes og inntrengingen…. Men aldri hadde hun vært så lykkelig noensinne.

Da hun for første gang på evigheter satt i armkroken hans og så på TV den kvelden, så han på henne.
«Jeg som trodde vi gled fra hverandre…….. Føler du som meg, så er vi nærmere hverandre enn noensinne»
Hun så på ham før hun slo blikket ned, og nikket.
«Jeg tror vi har mye å utforske på dette området, lille ludderet mitt…..»
Stemmen hans var nesten spørrende.
«Om jeg virkelig får være DIN, og la deg ha meg, og du ønsker det, så….»
Hun avsluttet ikke.
Men hun smilte innvendig og tenkte… Tenkte på at hun var passert 40, og nesten mistet alt før hun fant meningen med livet…..
Hun gledet seg til framtiden med sin kjære.

Legg igjen en kommentar