Sex på sitt beste

Denne novellen er vist 13226 ganger.

Hun var høy, meget høy sammenlignet med andre jenter. Da jeg en gang spurte henne fortalte hun at hun var 184 cm høy. Jeg hadde studert henne i lang tid, og spesielt kroppen hennes. Hun hadde små pupper. De var så små at hun ikke trengte å bruke BH. Når hun hadde på seg en bluse eller en t-skjorte kunne jeg se hvordan de små brystvortene hennes struttet. Som to stive prikker i blusen hennes fristet de meg.

Hun hadde lange slanke ben, og en liten petit rumpe. Når hun bøyde seg over bordet satt jeg bak henne og nøt denne lille deilige rumpen hennes. Det eneste jeg da tenkte på var å fantaserer at hun sto slik naken foran meg, at jeg spredde lårene hennes litt mer, og at jeg knullet henne hardt bakfra. – Hun skulle bare ha visst hva jeg tenkte på.

Det som var så spesielt med henne var at hun var så sky, og ikke minst uerfaren. Hun hadde en kjæreste, men hadde bare vært sammen med en før denne kjæresten hun hadde nå. Hun oste av lyst og fantasier, men hadde trolig så mange sperrer at hun ikke klarte å leve ut sine fantasier. Og som den barmhjertige samaritan jeg er så tenkte jeg jo at jeg måtte hjelpe henne. Jeg bare måtte hjelpe Katrine.

Som på alle de siste festene vi hadde hatt så endte hun alltid opp i armene hos min samboer. Det var aldri klining eller noe mer enn stryking, og en del klemming. Et og annet kyss på munnen forekom, men aldri noe mer enn det. Men Katrine søkte alltid mot min samboer, og ville alltid kose, så jeg regnet med at det var noe mer som lå under alt dette her. Jeg pratet litt med samboeren min en dag, og hun kunne fortelle meg at hun var mer enn villig til å gå lengre, om Katrine ville vel og merke.

Så en helg inviterte vi nom en gang til fest. Vi hadde bevisst valgt en helg vi visste at Katrine sin kjæreste var bortreist på jobb. Han var litt for mye sjalu, og usikker på seg selv så vi var nødt å bli kvitt han for å si det rett ut.

Festen forløp seg som normalt. Det var stormende jubel, og som vanlig søkte Katrine bort i armene til min samboer, hvor de strøk på hverandre og diskuterte alt mellom himmel og jord. Det som var så spennende og fint med alt dette var at de to jentene gikk så bra sammen. De var ordentlige venner, og tydelig begeistret for hverandre.

Når natten kom, og leiligheten vår begynte å tømmes for folk satt jeg meg bort i sofaen til disse to turtelduene.

«Du Katrine» spurte jeg? «Har du kanskje lyst til å være litt igjen her etter at alle de andre har gått»? Katrine så på meg, tenkte fort for seg selv så det ut som, før hun svarte at det ville hun gjerne om vi hadde en flaske vin til. Da hun sa det så hun på meg, og ga meg et lite smil. Det var nok for meg, og jeg bare smilte tilbake og sa at det var mer enn nok vin til henne, det var bare å drikke om hun ville det.

«Katrine, skal du være med i drosjen»? En venninne sto i døråpningen og ropte inn i stuen. «Nei, jeg tror jeg blir litt lengre før jeg går hjem. Jeg har noe som jeg må diskuterer med Kjerstin». Kjerstin er min samboer om du ikke skjønte hvem det var. Vel, døren gikk igjen og siste festdeltager var gått, så jeg reiste meg fra sofaen og gikk ut og låste for natten. Jeg hentet en ekstra flaske vin før jeg returnerte til stuen hvor disse to jentene satt.

De satt og pratet om sex og forhold, og siden min samboer hadde mest erfaring av de to satt hun nå og fortalte en rekke saker og ting.

«Du da. Har du for eksempel prøvd jentesex» spurte jeg rett ut? Katrine rødmet, tok seg en stor slurk med vin før hun svarte meg. «Altså… Nei jeg har ikke prøvd det før. Jeg har jo ikke noe erfaring i det hele tatt. Jeg har jo bare vært sammen med en før han som jeg er sammen med nå». Jeg spurte om hun hadde fantasert om det, eller om det kanskje ikke var interessant i det hele tatt?

Katrine smilte litt, og svarte at hun hadde nok ikke fantasert så mye om jentesex eller sex i det hale tatt for den saks skyld, før for to fester siden. Hun likte å sitte i armkroken til Kjerstin, hun innrømmet det, og selv om det kanskje ikke var så mye å skryte av så hadde hun jo gjort det da. For henne var det et stort steg å ta.

«Hva har du tenkt på i den siste tiden da» spurte jeg? Jeg satte meg litt lengre bort fra jentene så ikke hun skulle føle at hun ble presset på noen måte, og ventet spent på svaret. Nå var det viktig å ikke presse på, men ta det i hennes tempo. Jeg skulle vel tidsnok få stikket pikken i henne tenkte jeg for meg selv.

«Nei jeg vet ikke helt». Katrine så nesten oppgitt på meg. «Det er så mye egentlig. Bortsett fra det at jeg tenker på om jeg er utro eller skal si det til kjæresten min, om jeg har sex med en annen jente, vet jeg jo ingenting om hvordan slikt foregår. Sånn som hvordan man skal gå fram, og hvordan man skal gjøre det» sa hun.

«Men om du er med noen som kanskje vet eller har gjort dette før, og som kan rettlede deg på en snill måte, da ville du kanskje ha gjort det en gang» spurte jeg forsiktig? Nå var jeg skikkelig nysgjerrig på svaret, og jeg ventet spent på henne mens hun tente seg en sigarett. Store røykringer kom ut av munnen til Katrine, og det eneste jeg tenkte på var om hun likte å suge. – Tenk å få stappen pikken inn i munnen hennes da?!?

Hun tok seg et trekk før hun igjen svarte på spørsmålet mitt. «Jeg måtte da ha vært trygg på den eller de mennesker som jeg skulle gjøre det med. Da ville jeg at det skulle vært holdt hemmelig. Ingen måtte få vite om det, og i hvert fall ikke kjæresten min. Kanskje han kunne ha fått vite det om en stund, men ikke akkurat nå» svarte hun. «Og jeg liker Kjerstin og deg veldig godt, om det var det du lurte på» sa hun småfrekt.

Jeg reiste meg fra sofaen, og slo av nesten alle lysene, slik at det ble dunkel belysning i stuen. Jeg satte meg ned igjen i sofaen et stykke i fra jentene, smilte og lo litt, og grep etter sigarettene. «Kan ikke dere to jenter bare kose og stryke litt mer på hverandre nå da. Så kan jeg sitte her borte å se på»? Katrine smilte, og så på samboeren min.

«Kjerstin kan stå for hva som skal skje, så bare slapper du av. Bare sitt der, lukk øynene og la Kjerstin få gå på en liten oppdagelsestur».

Katrine svarte med et lite nikk, og lukket faktisk øynene før hun så satte seg litt bedre til rette i sofaen. Katrine hadde på seg en trang dongeribukse, og kun en hvit topp. En topp som ikke klarte å skjule to stive brystvorter som prøvde å borre seg igjennom toppen hennes. Med sitt lange hår samlet i en hestehale, lente hun hodet bakover.

Jeg nikket forsiktig til Kjerstin at hun skulle ta på Katrine. Kjerstin flyttet seg helt inntil Katrine, og lot høyre hånden sin gli over magen på Katrine. Kjerstin hvisket i øret hennes at hun skulle bare slappe av, og la Kjerstin styre løpet.

«Du er så deilig og myk å ta på»hvisket Kjerstin til henne. Hånden gled under toppen til Katrine, og fant bar hud på magen. Katrine pustet tungt, og Kjerstin kysset henne forsiktig på munnen uten at Katrine reagerte. Hånden gled oppover, og hånden til Kjerstin grep rundt det ene pikebrystet. Silkemyk hud, og med en liten rosa stiv knopp dukket opp, og Kjerstin masserte den stive knoppen hennes.

«Er det deilig» spurte Kjerstin henne om. «Ja det er deilig, ikke stopp er du snill». Kjerstin dro toppen av henne, og Katrine satt plutselig naken oventil i sofaen vår. Pikken min reagerte med en gang på det jeg fikk se. Jeg kjente hvor kåt jeg ble av dette, og bare gledet meg til fortsettelsen. De to små struttepuppene til Katrine sto rett ur, og det var vanvittig opphissende å se da Kjerstin fordiktig tok den ene vorten hennes i munnen.

Det var ikke bare jeg som reagerte på dette. Katrine slapp ut et stort sukk, og sklidde enda litt lengre ned i sofaen. Munnen til Kjerstin tok et større tak rundt brystvorten, sugde til og langsomt slapp vorten igjen. Hun sugde puppen til Katrine for faen!!

Kjerstin reiste seg litt opp slik at den andre hånden hennes fikk tak rundt det andre brystet til Katrine. Og nå begynte Kjerstin å suge på den ene brystvorten hennes, mens den andre hånden forsiktig masserte det andre brystet til Katrine. Det var helt rått å se på, og min egen pust begynte faktisk å bli tyngre den også gitt.

«Ta på henne i skrittet» hvisket jeg stille. Kjerstin gliste frekt til meg, og lot den ene hånden sin gli nedover magen til Katrine, og så ned mellom lårene hennes. Katrine spredde beina sine litt til, slik at Kjerstin kom ordentlig til. Hånden strøk henne i skrittet, utenpå dongeribuksen hennes, og Katrine pustet bare tyngre og tyngre.

Kjerstin strammet grepet i skrittet, og Katrine stønnet ut i rommet mens hun presset underlivet sitt mot hånden. «Å så deilig dette er» hvisket Katrine til damen min. Kjerstin sin hånd fant knappene i buksen til Katrine, og Kjerstin åpnet en og en knapp. Da den siste knappen var åpnet bredte hun de to bukseflikene til side. En hvit truse viste seg, og Kjerstin befølte henne over trusekanten mens hun fremdeles sugde på puppene hennes.

Kjerstin slapp vorten, og sa hun måtte konsentrere seg. Hun lot hånden gli på innsiden av trusen, og da Kjerstin stakk hånden sin under trusen skvatt plutselig Katrine. «Skal jeg stoppe» spurte Kjerstin? Katrine begynte å le litt, og sa nei. Det var bare det at det var så godt at hun hadde hoppet litt. Kjerstin måtte bare fortsette. «Kanskje du skal ta av deg buksene, men beholde trusen på» spurte jeg om. «Slik at du bare har trusen på» fortsatte jeg.

Katrine sa ikke noe, men heiste på rumpen sin slik at Kjerstin kunne dra av henne buksene. De lange og slanke bena til Katrine kom til syne, og med denne lille søte hvite trusen hennes var hun litt av et syn. Kuken min sto rett opp, og slevde med alle sine safter. Men den var fremdeles inni trusen, og var ikke tatt ut enda. Kanskje jeg skulle bare vente med meg selv til en annen gang?

Katrine lente seg enda litt lengre bak i sofaen, heiste opp beina i sofaen, plasserte de på enden av sofakanten og sprikte med lårene sine. Du må tro at hun var litt av et syn der den gaselleaktige kroppen hennes satt og sprikte med lårene sine i sofaen min.

Kjerstin plasserte seg litt sidelengs over Katrine slik at hun fikk sitte bedre, og slik at hun fikk komme bedre til. Kjerstin plasserte hånden sin på kneskålen til Katrine, og lot hånden sin gli nedover den varme huden på innsiden av låret til Katrine. Kjerstin strøk henne opp og ned flere ganger mens hun for hver gang strøk nedover så kom hun nærmere og nærmere skrittet. Jeg reiste meg og satte meg på stuebordet rett framfor Katrine. Jeg så rett på henne, og kunne se hele skrittet hennes og den lille hvite trusen hennes. Katrine lå fremdeles med øynene igjen, så hun merket ikke at jeg så på henne på denne måten.

Kjerstin sin hånd gled over venusberget, og sakte ned over fitten hennes. Hånden gled over Katrine sitt skritt, og Kjerstin begynte å massere henne mellom lårene. Kjerstin lot den ene fingeren sin gli over sprekken, og jeg kunne se at trusen klistret seg fast. Katrine sin fitte var så kåt og våt nå at saftene som kom fra fitten gjorde at stoffet i trusen klistret seg fast i sprekken hennes.

Jeg klarte ikke å holde meg lengre, og løsnet på beltet mitt. Jeg dro av meg buksene og trusen min, og satte meg på kanten av stuebordet. Jeg grep rundt den store kuken min, og begynte å rolig runke meg selv mens jeg så på hva som skjedde med Katrine.

Kjerstin lot den ene fingeren gli under trusen fra den ene siden, og hun kunne kjenne at Katrine var helt glattbarbert. Kjerstin dro ut igjen fingeren fra under trusen, og sa at de skulle ta av henne trusen. Kjerstin dro den av da Katrine reiste litt på rumpen sin.

En glinsende glattbarbert fitte åpenbarte seg, og jeg svelgte tungt da jeg så at det rant fra fitten til Katrine. Det banket og pulserte, og det rant dråper fra åpningen hennes. Kjerstin lot den ene fingeren gli inn mellom kjønnsleppene, og fant klitorisen hennes. Fingeren masserte den forsiktig, og Katrine begynte å lage stille lyder som ikke var til å misforståes. Kjerstin lot fingeren sin gli nedover i den våte sprekken, og som om det var helt solsikkeolje over fitten gled fingeren nedover til Kjerstin kom fram til fittehullet.

Hun presset fingeren mot åpningen til Katrine, og musklene i underlivet bevegde på seg som om hun hadde krampe. Fingeren gled 2-3 cm inn i åpningen og Kjerstin kjente hvordan fitten strammet seg rundt fingeren. «Skal jeg prøve å slikke henne litt» spurte Kjerstin meg om. Jeg nikket til henne, og sa hun kunne jo prøve å se om det var noe. Kjerstin hadde aldri slikket en fitte før, så dette kunne jo bli spennende tenkte jeg.

Kjerstin sitt hode forsvant ned mellom lårene til Katrine. Kjerstin holdt rundt Katrine sine lår, og presset dem litt lengre til sides. Jeg kunne se at fitteleppene til Katrine så vidt skilte seg litt, og jeg så den rosa klitorisen hennes. Den myke og våte tungen til Kjerstin la seg over knoppen, og jeg ba henne om å fjerne det lange håret sitt slik at jeg fikk med meg alt sammen. Kjerstin smakte forsiktig på fitten til Katrine, og lot tungen skli nedover i sprekken. Kjerstin reiste seg litt opp, smakte og kjente ordentlig etter hvordan det smakte, og sa: «Det smaker jo deilig jo».

Hun fortsatte å slikke fitten til Katrine, som nå holdt oppe lårene sine selv. Da Kjerstin forsiktig presset en finger opp i fitten til Katrine, og Katrine klynket, klarte jeg ikke mer. Mens Kjerstin slikket fitten til Katrine dro jeg opp skjørtet på damen min. Hun satt lagelig til på knærne sine, og jeg dro bare av henne trusen slik at den satt rett nedenfor rumpen hennes. Jeg plasserte meg bak henne, og presset kukhodet mitt mot åpningen hennes. Jeg grep tak i rumpeballene til Kjerstin, spredde dem litt, og presset meg inn i henne.

Hun var kliss våt i fitten, så jeg presset meg helt i bunn av henne. I det jeg var i bunn av fitten til Kjerstin, og presset hele min kropp mot hennes, presset Kjerstin fingeren sin helt opp i Katrine. I samme takt som jeg tok Kjerstin bakfra, fingret Kjerstin fitten til Katrine. Og det mens Kjerstin også hadde det travelt med å slikke musen hennes.

Kjerstin tok den andre hånden sin, og masserte sin egen klitoris mens jeg hardt og brutalt knullet henne. Kanskje var Kjerstin den som var kåtest av oss tre, for hun kom med et brak kort tid etter. «Har du lyst å pule henne» spurte Kjerstin meg om? Jeg svarte at selvfølgelig ville jeg det, men ville Katrine? Katrine bare hvisket, fremdeles med øynene igjen, at vi kunne bare gjøre som vi ville.

Jeg ba derfor Katrine om å legge seg på gulvet, og jeg ba Kjerstin om å stille seg bak hodet til Katrine. «Hold beina hennes» ba jeg Kjerstin om. Hun sto bak og grep tak i beina til Katrine slik at hun lå på rygg, med begge beina trekt bakover av Kjerstin. Fitten til Katrine delte seg i to, og jeg fikk øye på fittehullet hennes. Jeg stilte meg rett foran Karine på mine knær, og skilte fitteleppene fra hverandre med hendene mine. Så lot jeg det store kukhudet mitt hvile mot åpningen hennes.

«Slapp av nå, skal du få deilig kuk i deg» sa jeg til Katrine. Jeg la kroppen min litt mer over henne, og presset meg opp i verdens trangeste fitte. Musklene i underlivet hennes strammet seg rundt kukskaftet mitt der jeg gled sakte inn i henne, helt i bunn.

Jeg la meg over den sprikende jenten, og trakk kuken ut før jeg for andre gang presset den store pikken min inn i henne. Kjerstin sto bak og holdt beina hennes fast mens jeg fortere og fortere kullet fitten hennes. Jeg kom med et brak og spylte sæden min inn den glattbarberte, og trange fitten til Katrine. Katrine skrek da hun kom, og sammen lå vi der og ristet til orgasmene hadde lagt seg….

Jeg trakk meg ut av fitten hennes, Kjerstin slapp beina hennes ned og vi lå på gulvet mens vi prøvde å få tilbake pusten. «Åh dette var faen med godt» sa Katrine plutselig. Vi begynte alle å le litt, og ble enige om at dette ikke skulle bli siste gangen vi skulle kose oss sammen, bare vi tre.

Legg igjen en kommentar