Sex på toten

Denne novellen er vist 7421 ganger.

Jeg tastet inn søte, lokkende ord. De poppet opp på skjermen min, ett etter et. Denne fremmede mannen som satt på andre siden, hadde camera, slik at jeg kunne se ham. Han var pen og se på og var engasjert som bare det. Iskald sex. Jeg beskrev for ham, hvordan jeg ville lirket meg innpå ham, dratt ned den lille buksen min og satt meg på fanget hans. Han skulle legge de sterke hendene sine rundt hoftene mine og hjelpe meg ned på fanget hans. Han ville kjenne den varme rumpa mi, og varmen fra min nybarberte fitte. Jeg ville sakte, men sikkert lirke meg ned over det deilige stive kjønnet hans. Han grep rundt pikken sin og jeg kunne se hvordan denne fremmede mannen drømte seg litt bort. Levde seg inn i det jeg fortalte ham. Han runket segselv og leste med ìver.
Jeg hever og senker meg og den stramme fitta mi er våt og trang. Du kjærtegner meg på ryggen, rundt på magen og opp på de dissende brystene mine. Du kjenner brystvortene som strutter i mot de sterke fingrene dine. Jeg hever og senker meg og stopper nesten helt opp, med pikken din nesten på utsiden av meg. Jeg kjenner pikkhodet i åpningen og jeg glir opp og ned, bare over pikkhodet. Dette gjør deg gal og du griper rundt hoftene mine og presser meg ned. Jeg stritter i mot, men gir raskt etter og dumper ned over deg…. Du stønner høyt og kjenner at du er på vei til en deilig, deilig orgasme.
Jeg se mannen på skjermen min. Han runker segselv, raskt. Så spruter han… deilige, hvite dråper oppover magen og brystkassen.
Han tørket seg litt og tastet inn i ruten på skjermen sin, at jeg må være en deilig kvinne og at han skal drømme om meg.. Joda, tenkte jeg og lo litt for meg selv. Mannen skal drømme om deilige meg. Hehe… Han aner ikke hvem jeg er. Aner ikke hvordan jeg ser ut, eller hvor jeg bor.
Jeg visste forresten lite om denne skikkelsen på skjermen, jeg og. Om ham.
Vi sa god natt til hverandre på hver sin kant av landet. Eller ikke. Kanskje jeg hadde gitt nabo\'n en lykkestund…
Neste dag. Han var på msn da jeg skrudde på. Jeg tok kontakt med ham. Han hadde et nytt bilde i dag. Jeg kunne se ansiktet hans helt tydelig nå. Han var jo verdens søteste! Yndig, strålende…
Vi tastet litt frem og tilbake, om vær og vind og jobb og familie. Han var enslig forsørger for hans lille datter på 6. Så skrev han plutselig; "jeg kan høre at du taster". Jeg svarte "hæ??"…. Jada, han begynner med slike \'du er min sjelevenn og jeg formelig hører at du taster\'. Jeg fortsatte; "Hva mener du?".
Han; "jeg hører at du taster! Si noe, da vel". *tenkepause* "Haa…allo", sa jeg forsiktig og nølende.
Jeg kunne se at han lo. -cameraet hans var slått på for lenge siden. "Så bra", skrev han inn i ruten. "jeg kan faktisk høre deg". Hjertet mitt slo litt raskere nå. "Vent litt" skrev jeg inn i messenger-ruta. Så hentet jeg mitt eget headset. Dvs. jeg har bare øretelefoner. Men jeg plugget dem inn og tok dem på. Det ble med ett litt skummelt. Så nært og personlig. Han hadde tatt på seg et helt headset. "Kan du høre meg nå?" sa jeg mens jeg skrev den samme setningen på tastaturet. "Hehehe, je høre dej helt uudmerket, je", lød det i ørene mine. Jeg var sjokkert. Han pratet dialekt! Verdens søteste dialekt! Mannen jeg hadde "sexet" med, kvelden før, var verdens skjønneste, mest easy-going og rolige fyr. Jeg flirte litt. Var rød i kinnene, og kjente at dette var vel nært og personlig. Helt anderledes enn dagen før. Han var forvandlet fra sexy mannevesen med stor og stiv pikk, intense blikk og svett panne, til 185 cm søt og sjarmerende pappa, med totendialekt…
"Je likte det du skrev til mej i går, væsle frøken".
Jeg klarte ikke å svare ham. Jeg lo og lo..

Legg igjen en kommentar