Silje

Denne novellen er vist 26759 ganger.

Det var fredag kveld, november var akkurat så guffen som bare november kunne være. For en gangs skyld hadde jeg forvilla meg ut på byen – det er ikke ofte en ung bonde har fri, og når jeg først har fri er det sjelden jeg bruker frihelgene mine til å dra på byen. Men nå hadde en av de større utestedene i småbyen jeg dreiv gård like ved annonsert med cowboyfest denne kvelden, så jeg tenkte det gikk an å ta seg en tur ut og se om det var noe gøy. Å finne kostyme var vel ikke av det største problemet, cowboyhatten hadde berga sommerens countryfestival, og med ei dongeribukse og ei John Deere t-skjorte var jeg klar jeg.

Vi var en liten gjeng på tre gutter som ordna oss med et lite vorspiel på forhånd. Siden vi driver i omtrent samme bransje – jeg som bonde og de to andre som maskinførere var vel praten der definitivt for spesielt interesserte. Selvsagt ble temaet damer nevnt og, noe annet ville vært direkte unaturlig når tre karer samles. Omtrent klokka elleve begynte det å bli få uåpna ølflasker igjen, så ringte vi etter taxi og fikk etter hvert somla oss til byen.

Køen foran utestedet var ikke av de lengste, men i det gufne været var det likevel greit at bror til han ene i følget stod i døra, og fikk lurt oss inn en annen inngang. Slapp å betale gjorde vi og. Det gikk ikke lange tida innafor dørene før jeg mista lunta på de to andre. De traff bekjente uansett hvor de snudde seg, så jeg tusla en tur lengre inn gjennom lokalet. Jeg likte meg absolutt bedre med Hellbillies gjennom høytalerne enn musikken som vanligvis blir spilt på et slikt sted. Mange hadde vært kreative med påkledninga og, selv om jeg tvilte sterkt på at  jentene i gamle ville vesten gjennomsnittlig hadde såpass dype utrigninger og så korte skjørt. Men jeg klagde ikke på utsikten jeg, der jeg gikk og smugkikka til de fleste sider det gikk an å kikke til. Øynene stoppa flere ganger på ei søt brunette, som jeg var helt sikker på at jeg hadde sett før, uten at jeg klarte å plassere henne. Etter noen lange blikk så jeg henne plutselig rett i øynene, hun smilte og utbrøt «men er det ikke favorittbonden min da». Hun småløp de få metra bort til meg og kasta seg rundt halsen min. Jeg ble en smule satt ut, men fikk summa meg nok til å innrømme at jeg kjente henne igjen, men ikke faen om jeg klarte å plassere henne. Hun lo og fylte inn de svarte hulla – at hun bodde ikke så langt unna gården min, og hadde gått tur forbi meg med dattera si flere ganger, og at vi hadde veksla noen ord en gang i sommer, da jeg hold på å hente inn kyrne til mjølking en ettermiddag. Jeg smilte og skyldte på medlemsskapet i korttidsminneforeninga. Og for ikke å miste grepet helt slengte jeg på en kommentar om at det ikke var usannsynlig at jeg kom til å forsøke å kjøpe en øl til henne etter hvert. Hun lovte meg å takke ja før hun gikk tilbake til noen venninner, som virkelig lurte på hvem hun snakka med.

Jeg rusla en ny runde, men fant ikke de to jeg kom sammen med. Ikke brydde jeg meg så hardt om det heller, men noe måtte jeg slå i hjel litt tid med. Jeg ville ikke være alt for pågående når det gjaldt Silje heller. Både navnet og litt annet, som at hun var alenemor til ei jente på tre år hadde jeg klart å krave fram fra hukommelsen. Jeg rusla en tur ut, bare for å finne ut at det regna og blåste enda mer enn da vi kom inn, så jeg snudde på hælen og gikk inn igjen. Etter en liten runde innom herreavdelingen fant jeg de to jeg gikk ut sammen med, dypt inne i en samtale om gravemaskiner. Det tok ikke så lang tid å konstatere at det var litt på sida av mitt bord, og akkurat nå var vel tankene for en gangs skyld heller hos ei søt brunette enn hos dieselmotorer. Etter en liten rekognoseringsrunde fant jeg Silje, prikka henne på skuldra og spurte om hun kunne tenke seg den ølen nå. Heldigvis for meg takka hun ja, hun reiste seg til og med fra venninnegjengen hun satt med og ble med meg bort til baren. Der var det relativt godt med folk, så vi satte oss på hver vår krakk mens vi venta. Etter hvert fikk vi halvliterene våre, men vi ble sittende ved disken. Praten gikk overraskende lett om alt og ingenting, og jeg husker ærlig talt ikke så mye av hva vi prata om. Vi måtte i alle fall ha sitti der ei stund, for jeg fikk med meg at skjenkinga stengte, og at musikken begynte å ha et adskillig roligere tempo. Jeg dro en halvbløt vits som Silje lo uforskamma godt av. Halvveis i latterkula spurte jeg om hun kunne tenke seg å danse, nå som tempoet passa meg litt bedre. Hun bare smilte og tok hånda mi når vi gikk mot dansegulvet.

Gulvet var ganske fullt av par som dansa tett, og hun la armene rundt halsen min. Jeg holdt henne rundt livet og vi dansa rolig fra side til side. Hun smilte når jeg nesten uten stemme sang med på refrenget. Vi dansa slik enda noen sanger, før DJ’en annonserte at nå var det tid for siste sang, så her var det bare å finne seg ei dame. «Har ei» sa jeg, og Silje lo der hun fremdeles stod tett inntil meg med hodet mot skuldra mi. Hellbillies sang «Den finast eg veit» og jeg strøyk ei hånd gjennom håret hennes. Hun klora meg litt i nakken mens hun lente hodet bakover og så på meg. «Får jeg et kyss» spurte hun, men jeg rakk ikke å svare før jeg kjente ei tunge mot leppene mine. Jeg strøk hendene mine så vidt innenfor toppen hennes i korsryggen mens vi dansa og kyssa. Plutselig ble det lyst, og jeg tror ikke noen av oss hadde merka at musikken hadde stoppa, jeg hadde i alle fall ikke gjort det. Jeg holdt fremdeles rundt henne da jeg takka for en særdeles fin kveld. «Hvem sier det er slutt allerede da?» smilte Silje til meg.

Vi fikk tak i jakkene våre, og gikk ut. Heldigvis hadde været bedra seg, men nå som det hadde klarnet opp var det blitt ganske kaldt. Silje klemte seg godt inntil meg mens vi gikk ned mot taxiholdeplassen. Der møtte vi de vi begge kom sammen med. Han ene jeg kom sammen med kjente visst den ene venninna til Silje fra før, og de var i full gang med å avtale nachspiel. Etter en kjapp opptelling kom vi fram til at vi var sju stykker til sammen, så vi fikk ta to taxier. Når det var vår tur i køa var det en bil med plass til seks passasjerer som stod klar. Jeg var kjapt frampå og foreslo at Silje og jeg kunne ta neste bil – Silje kløyp meg i sida og smilte, og de andre forsvant. Det tok ikke mange minutta før det kom en ny, og vi satte oss inn i baksetet, mens det dumpa en ukjent mann inn i forsetet. Han var kjapt frampå med å fortelle hvor han skulle, og det var heldigvis i nogen lunde samme retning som dit vi skulle, så ingen av oss i baksetet protesterte. Vi kjørte gjennom byen, og jeg skvatt litt til da jeg kjente ei kald hånd i korsryggen, innafor jakke og skjorte. «Må bare varme meg litt» hviska Silje mens hun kyssa meg på halsen. Jeg la ei hånd på låret hennes og hun malte som en katt inntil øret mitt.

Da taxien hadde sluppet av den relativt vindskeive passasjeren i forsetet spurte sjåføren hvor veien gikk videre. «Lerhus» svarte Silje, og jeg skjønte fint lite av hvorfor hun svarte gården min. «Holder det ikke med nachspiel for to da?» smiler Silje. Jeg var ute av stand til å protestere, og det var vel det siste jeg ville gjort og om jeg hadde vært talefør de sekunda. De siste minutta oppover fra byen går fort unna, men kyssene blir fort hetere, og begges hender mer nærgående. Jeg registrerer en smilende taxisjåfør i speilet, uten at det gjør meg all verden. At ei heit jente som Silje ber seg selv på «alenehjemmefest» hos meg går det ikke an å drømme om en gang.

Vel inne i gangen kan jeg ikke annet enn å unnskylde det klare ungkarspreget i huset, uten at Silje bryr seg så hardt om det. Hun spør om jeg kan tenne opp i ovnen, for hun fryser. «Okei, men da finner du noe å drikke i glass-skapet da» sier jeg. Og når det brenner skikkelig i ovnen har hun funnet både vin og glass, og fylt de opp. Hun kryper inntil meg i sofaen, og vi skåler. Jeg kan ikke annet enn å fortelle henne hvor surrealistisk jeg føler dette er. Hun ler og fisker opp mobilen sin fra veska. «Se her» sier hun og rekker meg telefonen. Denne meldinga har jeg ikke tørt å sende, enda jeg skreiv den etter å ha prata med deg i sommer. Jeg søkte opp nummeret ditt samme kvelden og greier. I meldinga presenterer hun seg selv og spør om vi kan ta en kaffe en dag, og bli bedre kjent. «Så søt du er» sier hun når jeg stryker henne på kinnet og forsikrer henne om at jeg ville svart «når da? I går, eller enda fortere?».

Hun setter fra seg glasset sitt og setter seg på skrevs over meg. Jeg smiler og stryker henne på magen, rundt midja og legger hendene mine på rumpa hennes. Vi kysser mens jeg stryker henne oppover ryggen under toppen. Hun strekker på halsen og jeg kysser øreflippen hennes. «Nå veit du ikke hva du gjør» fniser hun. Jeg biter i den med leppene og hun klynker og rusker meg i håret. «Jeg har lyst på deg» hvisker hun i øret mitt, og jeg svarer med å dra toppen over hodet hennes. Nå først ser jeg hvor utrolig sexy hun er, store pupper som er klemt sammen av den svarte bh’en, en deilig kosemage, og runde, myke lår som stikker ut av det korte dongeriskjørtet. Hun smiler når hun ser hvordan jeg spiser henne opp med øynene, ser på meg og stikker ut tungespissen mens hun heller en liten skvett vin ned i kløfta mellom puppene. Jeg bøyer meg fram og spiser den mer enn jeg slikker den i meg. Silje holder rundt nakken min og legger hodet bakover. Nå forsvinner klærne fort, vi kysser, tafser, ler og tumler ut av den trange sofaen og ned på gulvet foran ovnen. Silje sitter på skrevs over meg, kysser meg på brystkassen mens hendene hennes finner pikken min. Jeg lener hodet bakover og nyter det, kjenner hun runker meg mens hun aker seg nedover og munnen finner fram til samme sted som hendene hennes. Når hun begynner å suge meg kjenner jeg at dette kan ikke vare lenge, men jeg nyter det så lenge jeg kan. Tunga hennes går som en virvelvind rund pikken min, og hun tar meg dypere og dypere i munnen. Jeg tar henne i håret, trekker henne opp mot meg. «Fortsetter du nå blir det et kort nachspiel» sier jeg, og hun ler. Vi kysser mens jeg ruller henne rundt så jeg blir liggende halvveis over henne. Jeg bøyer meg fram og kysser henne på puppene, slikker de stive brystvortene hennes. Hun stønner og vrir på hodet – ber meg om å bite henne. Jeg napper forsiktig i vortene med tennene, og stønnene blir til små hyl. Ei hånd stryker nedover den deilige myke magen hennes, og mellom beina finner jeg ei glatt og plaskvåt mus. Hun klynker når jeg stryker henne over klitten, og sukker «jaaah» når to fingre glir inn i henne. Jeg fingrer og suger på puppene hennes, og Silje blir mer og mer vill under meg. Hun klynker og stønner, kaster på hodet og river meg i håret. Jeg vil så gjerne gi henne en orgasme, og hun virker til å være på god vei. Jeg kysser nedover magen hennes, og finner klitten med tunga mens fingrene glir dypere og dypere inn i henne. Hele kroppen hennes spenner seg, før hun skriker til. Jeg fortsetter å slikke henne til hun slapper av igjen.

Silje reiser seg opp på albuene og smiler til meg, blikket hennes er sløvt og håret bustete. «Faen at jeg ikke har sendt den meldinga for fire måneder siden» ler hun. Jeg ler også, og kysser henne. Hun runker meg sakte mens hun ser på meg – sier hun har lyst på mer, har lyst på pikk. Jeg legger meg over på ryggen, drar henne opp på skrevs over meg. Hun støtter ei hånd i brystkassa mi mens hun styrer pikken inn i musa med den andre. Begge stønner når hun glir til bunns på den. Puppene hennes gynger sakte opp og ned når hun begynner å ri meg – jeg strekker ut hendene og klemmer dem. Silje rir fortere og fortere mens vi stønner mer og mer begge to. Jeg nyter å se på denne deilige formfulle jenta, klemme de herlige puppene, se den blanke musa som glir opp og ned på pikken min. Det føles på ett vis som jeg ikke er til stede, jeg bare ser på det som skjer – og det gjør at jeg holder lengre enn jeg kunne frykte. Men nå begynner det ville rittet til Silje virkelig å merkes, jeg stønner og klemmer puppene hennes nesten for hardt. Hun hyler mer enn hun klynker, men fortsetter å ri meg i en vill fart. Jeg kjenner det sprenger i hele pikken, og med et stønn klemmer jeg Silje ned på meg og spruter i henne. Hun hyler og presser hardt mot meg, og jeg kommer i flere støt.

Vi må ha blunda av litt begge to, for når vi våkner har det slokka i ovnen, og det begynner å bli ganske kjølig. Vi går i dusjen sammen og kryper under dyna etterpå. Vi sovner i ei klynge, som man egentlig er pent nødt til når to mennesker skal sove i ei 120 cm brei seng – og våker av ei lav høstsol inn vinduet etter noen timer. Silje ligger med ryggen til meg, og jeg stryker henne over rumpa og baksida av låra. Hun vrir seg litt mot meg og jeg får verdens deiligste god morgen-kyss. Før vi står opp og lager oss frokost blir det en ekstraomgang slik vi ligger – jeg tar Silje bakfra mens jeg holder om puppene hennes. Etter oppsamling av klær og mat lover vi hverandre å treffes fortest mulig igjen, og det skulle vise seg å gå bare to dager til.

Nå skriver vi september et knapt år etter. Jeg har vaska den ene kornhengeren, og skal to kilometer oppover i åsen for å hente et flyttelass. Vi skal bli en liten familie; jeg skal bli stefar til skjønne lille Emilie som spør om alt mellom himmel og jord når hun er med meg i fjøset eller på jordet, og Silje – den herlige jenta som jeg møtte for ti måneder siden, den nydelige gudinna mi som jeg aldri ser meg mett på, og som har en kosemage som kommer til å vokse utover vinteren.

Legg igjen en kommentar