Siste julen med skjegg

Denne novellen er vist 7458 ganger.

Mange tilfeldigheter, litt uflaks og en porsjon oppgitthet hadde medført at jeg hadde blitt sykemeldt i 14 dager.. årsak: utbrenthet. Jobben hadde vært tøff, økonomien vanskelig, og i tillegg hadde samboeren min gjennom nesten fire år forlatt meg til fordel for en spennende jobb i England. Det siste hun sa til meg var: ”-Jeg gidder ikke forholde meg til en fyr som ikke har større ambisjoner her i livet enn å være sjefsnisse på landets største kjøpesenter.

Det er nesten rart å tenke på at man kan bli så til de grader apatisk og selvmedlidende. Det var jo ikke mer enn en uke siden jeg klart å stå opp på morgenen, ta en kald dusj før frokost, for deretter å stille på jobb innen kl. 08.00. Jeg må innrømme at jeg allerede da gjorde en utrolig dårlig jobb, men jeg stod i hvert fall opp. Julen var heldigvis over, men planleggingen frem mot neste juleutstilling var allerede i gang. Etter at jeg ble sykemeldt ble alt ennå verre. Jeg satt oppe til langt på natt, og stod kanskje opp kl 12.00 neste dag…, men heldigvis klarte jeg å holde meg unna de rødvinsflaskene som stod lagret i vitrineskapet. Det var min siste, selvpålagte regel…. Jeg har det aldri så vanskelig at jeg må drikke alene !!!

.. torsdag ettermiddag ringte det på døren, og jeg satt fortsatt i badekåpen. Jeg hadde sittet foran TV’n hele dagen, og hadde ikke lyst til å åpne. Ringeklokken fortsatte å kime… og jeg ble tilslutt nødt til å reise meg…

.. –”Hei, Rolf.!” .. Stemmen hennes var skarp i kantene. Det var min sekretær fra jobben som hadde kommet en tur innom. Hun het Ruth, og var en utrolig dyktig dame som hadde kontroll på alle mine møter og alle papirene som var nødvendig for arbeidet som julesjef. Jeg hadde hatt Ruth som sekretær i 6 år, mest fordi jeg tok henne med meg når jeg fikk stillingen som sjefsnisse for sentret. Ruth hadde passert 40, men var fortsatt en attraktiv dame med bein i nesa.
Jeg og Ruth hadde ofte vært av gårde på salgsmøter og kampanjeturer, men hun hadde aldri noen gang verken antydet eller hintet noe vedr. en mulig interesse mellom oss. Det var derfor ikke i mine tanker at noe slikt skulle komme til å skje heller.

-” Hei Ruth”.. jeg måtte jo svare henne så godt jeg kunne. -”Hva vil du her ?” Ruth kikket bort på meg og jeg kunne forstå at hun ikke likte synet. Det ble nok bestemt der og da .. hun ville få meg i gang igjen. Uten ett ord gikk hun forbi meg og inn i leiligheten min. Hun hengte av seg kåpen i gangen, og fortsatte inn i stua som ikke var spesielt ryddig nå som jeg hadde bodd der nesten kontinuerlig en ukes tid. Det gikk bare ett minutt før Ruth hadde fått meg til å innse at jeg ikke kunne fortsette med dette, og kommanderte meg inn på badet for å ta en grundig dusj. Selv skulle hun rydde litt i stuen for meg…

Min eks-samboer hadde en fetish for bad, noe som bl.a. hadde resultert i diverse utbygginger av badet. Det var tatt i bruk både en gang og ett av soverommene, og badet hadde derfor blitt leilighetens største rom. Badet innehold bla. noen skillevegger som stod oppstilt mellom toalettdelen og dusj/badedelen. Midt i selve badet hadde jeg også mitt eget boblebad som ikke hadde vært i bruk siden eks’en reiste… men som absolutt burde vært tatt i bruk igjen.

Hmmm … det var nydelig… Vannet fosset ned over ansiktet mitt mens jeg lente meg mot dusjveggen med begge hendene. Jeg kjente at musklene i nakken gradvis begynte å slappe av, og hodepinen som hadde plaget meg noen dager var i ferd med å bli borte. Jeg skrudde av dusjen og kjente at jeg hadde fått litt av livsgleden tilbake. Jeg listet meg derfor inn på soverommet for å hente barberhøvel og barberskum. Selv om jeg var julenisse to måneder i året pleide jeg å rake bort skjegget etter jul, og ikke starte sparingen igjen før etter sommerferien. Jeg hadde ikke tørket meg skikkelig, så det ble litt vann i gangen, men all den tid jeg var naken ville jeg vente med å tørke opp dette, i tilfelle Ruth skulle dukke opp. Jeg satte derfor døren på gløtt for å slippe ut dampen, og stilte meg på håndkleet borte ved vaskene mens jeg såpet inn ansiktet.

Ruth var en kvinne som alltid hadde vært veldig påpasselig med at hun aldri skulle blande arbeid og fritid. De få gangene hun hadde vært på seminar eller reiser med Rolf hadde hun alltid passet på at klærne var tekkelige, at kveldene aldri ble sene og at ingen hint eller kommentarer kunne være misvisende. Dessverre hadde også dette medført mange ensomme kvelder og netter i hotellsenger… i en døs av kåtskap som nesten var umulig å stogge bare med sine egne fingre. Hun hadde ett par ganger tatt med seg en av sine dildoer også…, men den var nesten blitt oppdaget en gang hun måtte finne frem hodepinetabletter til en seminardeltaker, og hadde derfor ikke turt å ta den med senere… Nå stod hun i stuen til Rolf å hørte at dusjen ble slått av. Bare få sekunder senere hørte hun tassing av bare føtter i gangen, og badet var derfor ledig.

… Dagen hadde vært stressende. Hun hadde stadig oftere merket at hun ble kåt midt på dagen. Det var nok ingen spesiell grunn til dette, hovedårsaken var nok at hun ikke hadde hatt fast følge på noen måneder, og at hun var en ytterst seksuelt aktiv kvinne. Hun hadde aldri skjønt meningen med å holde seg unna de tingene som gjorde henne godt, og som attpåtil var gratis. Hun visste at hun var avhengig av sex… og avhengigheten hadde bare forsterket seg etter at hun passerte 35. Nå kjente hun hvordan trusene igjen var blitt gjennomvåte… bare av tanken på at hun var hjemme hos en fyr som var hennes sjef, men som nå var i en tilstand som gjorde at hun hadde litt overtaket på han

Ruth listet seg innover gangen og kikket mot badet.. joda, døren stod på gløtt så her var det ledig. Hun tok derfor de siste skrittene inn gjennom døren, og lukket og låste den bak seg.

Jeg hørte at hun kom inn gjennom døren, og ble stående helt urørlig bak skilleveggen. Halve ansiktet var fortsatt smurt inn med barberkrem, men all den tid jeg var kliss naken fant jeg det best å være musestille frem til Ruth hadde gått ut igjen.

Ruth snudde seg rundt etter å ha låst døren, og satte i ett lite gisp… for ett enormt og nydelig bad. Det var det flotteste badet hun noen gang hadde sett. Små lettvegger hadde delt badet inn i små båser, og overalt hang det nydelige grønne planter og matchende håndklær. Bare fra der hun stod kunne hun telle 15 grønne frottehåndklær som enten lå i hyller eller hang på knagger. Rett til høyre kunne hun se toalettet og bideet, samt en liten håndvask. Etter en kjapp vurdering tok hun av seg jakken og blusen, samt skjørtet. Hun ble stående å se på seg selv i ett av speilene som gikk fra gulv til tak, bare iført undertøy. Hjemme hadde hun bare speil som gikk til brystet, og det var derfor en ny følelse å stå slik å se på seg selv i helfigur… Hun angret nesten på at hun ikke hadde tatt på seg sexy blondeundertøy .. sloggi-trusene var konfortable men ikke spesielt sexy.. og nå var de også blitt ganske så våte av kåtsaftene hennes.

.. Hun tok de seks skrittene tilbake til døren, låste opp låsen og satte døren så vidt på gløtt…
-”Rolf..: jeg tar med en kjapp dusj jeg, det er så varmt her..” Hun lukket igjen døren uten å høre svaret, og låste kjapt igjen. Jeg stod fortsatt bak skilleveggen, og visste ikke helt hvordan jeg skulle få sagt at jeg var der. Ett kjapt blikk i speilet i taket rådet meg til å holde meg i ro, da Ruth allerede hadde fått av seg både BH og truse. To sekunder etterpå var hun inne i dusjhjørnet, og jeg fortet meg derfor med resten av barberingen i håp om at jeg kunne snike meg ut mens hun fortsatt stod å dusjet.

Jeg kjente at staven min begynte å bevege litt på seg.. av tanken på at det var en naken kvinne inne på mitt bad… men den kjappe hjertefrekvensen kom nok vel så mye av redsel for å bli oppdaget. Jeg tok en siste kikk i speilet, og snur meg sakte rundt da jeg kjente to våte lepper som smøg seg inn på kukken min…

Ruth dro av seg truse og BH, og gikk raskt inn i dusjen. Det var en nydelig dusj som også hadde dusjhoder i mange forskjellige høyder. Det ene dusjhodet var strategisk plassert ca 75 cm over gulvet, og var vri bart slik at vannstrålen kunne styres i hvilken retning som helst. Ruth tok tak i det fastmonterte dusjhodet og vred det oppover slik at det traff rett på de svulmende fitte leppene hennes. Dusj strålen var ganske spredt, men en liten dreining på tuppen lagde en konsentrert stråle som masserte klitorisen hennes med sterk styrke. Hun kjente hvordan hele grotten fylte seg med glatt smørevæske, og begynte ganske fort å bli skjelven i knærne. .. ”- jeg MÅ ha noe å knulle på ! ”…Ruth sa det halvhøyt til seg selv i det hun gikk ut av dusjen. Vannet lot hun stå på… men nå var hun så kåt at hun måtte finne noe hun kunne putte inn i den glovarme fitta si… slik at hun fikk slukket den brannen som var satt i gang av vannstrålen. Mens en av hennes fingre stadig strøk frem og tilbake over klitorisen snek hun seg rundt en av veggene for å forsøke å finne skaftet på en hårbørste… eller kanskje enda bedre,… en elektrisk tannbørste… Plutselig blir hun stående som fjetret… rett foran henne står Rolf.. kliss naken … med ryggen til, og med ansiktet godt gjemt inne i ett frottè håndkle. Hun kan se hvordan muskelene spiller på ryggen hans mens hendene arbeider med å få ansiktet tørt, og en plutselig innskytelse gjør at hun setter seg på kne. I sakte film ser hun hvordan Rolf sakte dreier rundt, og med halvstiv kukk rett foran ansiktet er hun fortapt… hun lener seg fremover og lar leppene gli sakte og forsiktig innover kukke skaftet.

Jeg innrømmer det, jeg ble overrasket over å oppdage at Ruth, min sekretær, satt på knærne foran meg på mitt eget bad, og nøt min kjærlighetspinne på en måte som ingen annen kvinne jeg noen gang har kjent. Pinnen fylte seg med blod i løpet av få sekunder, og med en gang den var stiv og klar til bruk reiste Ruth seg sakte opp samtidig som tungen hennes lagde en fuktig stripe oppover magen og brystet mitt. Jeg kjente de stive brystvortene hennes presse seg inntil meg, og jeg kunne kjenne hvordan fitten hennes.. som var kliss våt… lagde en bred stripe av fuktighet helt fra kneet mitt og oppover låret, fordi Ruth på en eller annen måte klarte å presse fitta inntil beinet mitt hele veien opp.

”- ikke si noe… værsåsnill”-, jeg hørte Ruth sin stemme. Jeg kunne samtidig kjenne hånden hennes gli rundt kukken min, og samtidig som den andre hånden la seg rundt nakken min for å bøye meg ned til ett kyss kjente jeg hvordan den andre hånden hennes tok rundt kukken min, og hvordan den førte kukkehodet frem og tilbake i sprekken sin.. som var full at varm glidevæske. Det var en enorm følelse å kjenne hvordan kukken ble ført frem og tilbake i hennes hellige honningkrukke. Jeg kunne kjenne hvordan klitorisen hennes hardnet til hver gang hun strøk kukkehodet mitt over den, og jeg kunne kjenne de innvendige krampene som startet hver gang hun lot kukkehodet sirkle rundt åpningen sin… til og med ett par centimeter innover i kukke-hulen … mens hun fortsatte sirkelbevelgelsene sine i stadig raskere tempo.

Jeg la den ene hånden min på hoften hennes, og den andre hånden gled oppover mellom oss helt til den fant det ene brystet hennes. Brystene var runde og gode, og hadde fortsatt beholdt fasongen sin. Vorten var knudret og hard, og jeg kjente hvordan Ruth rykket til da jeg begynte å rulle den mellom ett par fingre. Jeg kunne høre på pusten hennes at hun snart hadde klart å pirre seg til en orgasme. Hun løftet seg opp på tærne, og neste gang hun skled kukken min nedover i den glatte sklia si stanset hun ikke foran hullet, men i det kukkhodet mitt var rett foran inngangen hennes senket hun seg sakte ned mens hun passet på at kukken min var rett plassert. Før hun klarte å senke seg helt til bunns tok jeg tak i hånden hennes og stanset hennes bevegelser.

”- vær så snill… kan du ikke bare knulle fitta mi???” .. Ruth reiste seg opp, snudde seg rundt og stilte seg på knærne oppe på boblebadekarskanten. Jeg kunne se hvordan hennes blodfylte fittelepper hadde formet en liten skål under det lille brune hullet hennes, og jeg kunne se hvordan saftene smøg seg over grottekanten og hvordan de sildret nedover mot klitorisknappen. Jeg hadde aldri i verden trodd at Ruth hadde en slik deilig kropp, ei heller at hun var slik en varmblodig kvinne.
.. .. jeg tok tak i kukken og presset staven nedover slik at den kom på høyde med fittehullet hennes. Med den ene hånden plassert rundt hoften hennes knøt jeg musklene sammen i rumpa… og skjøv hele kukken inn i henne så langt jeg kunne komme. Jeg merket hvordan hver eneste centimeter av grotten åpnet seg for kukkehodet mitt. Jeg kunne kjenne varmen, fuktigheten og bevegelsen i grotteveggen. Jeg kjente at det ble laget ett eget vakuum langt inne i henne, forårsaket av kontrollerte muskelbevegelser som melket staven min… og som tydeligvis hadde som mål å få meg til å fylle opp grotten med mest mulig glovarm væske.. få meg til å sprute kaskade etter kaskade rett på den overømfintlige livmorhalsen som bare ventet på det siste dyttet før orgasmeriene ville forvandle denne tekkelige sekretæren til en nyåpnet honningkrukke….. som ville by meg av sin nektar …

Jeg kjente krampen komme i samme sekund som Ruth vippet over kanten, og hadde derfor ingen mulighet til å være med henne helt hjem. Jeg datt bakover på gulvet samtidig som krampen satte seg skikkelig fast i muskelen bak på låret, og jeg forstyrret nok orgasmen til Ruth da hun ble klar over at jeg lå og vred meg på gulvet. Uten å tenke kommer hun seg opp, og setter seg over magen min med ansiktet vendt nedover. Hun får tak i beinet mitt, setter seg litt lenger oppover på brystet slik at hun får tak i selve foten. Jeg kan kjenne hvordan hun tar tak med begge hendene rundt fotbladet, og trekker dette nedover i ett forsøk på å dra ut krampen som fortsatt sitter bak låret. Jeg tror ikke hun fikk så godt tak, så hun aker seg atter en gang oppover.. og ender opp med fitteåpningen rett over munnen min. Jeg kan kjenne hvordan det drypper kåtsafter rett ned på tungen, og samtidig som jeg kjenner at krampen slipper taker tar jeg det første slikket av hennes glatte revne. Jeg kjenner at hun reagerer, og jeg kjenner at hun synker ennå lenger ned på tungen min. Jeg kjenner at hun ubevisst svaier ryggen slik at klitorisen kommer nærmere tungen min, og samtidig som jeg suger denne rosinen inn mellom leppene mine kjenner jeg at krampen har sluppet taket. Ruth skjønner også at krampen har gitt seg, og senker seg på ny ned over kroppen min for å suge meg frem til en orgasme. Jeg kjenner hvordan leppene hennes er strammet til, og hvordan tungen hennes møter kukkhodet mitt hver gang kukken sklir innover i munnen hennes. Den ene hånden har hun lagt rundt ballene mine, og varsomt masserer hun mine to steiner uten at det blir vondt.

.. siden begge armene mine er frie så klarer jeg å legge de rundt beina hennes, og får derfor tak i fitteleppene med fingrene. Jeg bretter de tilside så hele kusehullet står vidt åpent foran munnen min, og med tungen som en spydspiss gjennomborrer jeg hullet gjentatte ganger på rad. Jeg beveger baken hennes i rytmiske bevegelser opp og ned, og for hver gang trer jeg henne så langt inn på tungen min som det er mulig å komme. Ruth har allerede begynt å puste tungt igjen, og har gått over til å runke kukken min i ett kjempetempo. Jeg kan se at hun gjør seg klart til å ta spruten min i munnen… og i det hun kjenner at kukken strammer seg ekstra mye stanser hun opp .. og sklir munnen sakte nedover kukken samtidig som rykkingene starter. Jeg forsøker å stramme underlivet for å holde igjen orgasmen… men forgjeves. Jeg kunne kjenne hvordan saftene steg i røret… og hvordan de ble skutt ut av tuppen som en liten fontene. .. jeg kjenner ikke til hvor mye som kom… men det må ha vært mengder. Ikke en dråpe var igjen da Ruth åpnet munnen og skled tilbake av kukken min. Samtidig som orgasmen rev i kroppen min klarte jeg å fortsette med å pirre fitta til Ruth, og få sekunder etter at hun haddes slikket kukken min helt ren måtte hun selv melde tapt for andre gang. Jeg kjente plutselig en bevegelse inne i henne, og så kom det noen sterke orgasmekramper som medførte at jeg ble totalt neddynket av hennes safter. Hun buktet og vred seg mens hennes bløte fittelepper roterte rundt nesen min… slik at hun klarte å dra ut orgasmen sin så lenge som mulig…

Jeg kjente at kukken reiste seg ennå en gang mens orgasmen ristet i kroppen til Ruth. Det var en enorm følelse å følge med på den virkningen som munnen min og tungen min hadde hatt på henne, og mer skulle det altså ikke til. Ruth la også merke til den økende størrelsen på kukken min, og selv om de siste krampetrekningene ikke helt hadde gitt seg klatret hun opp på meg, satte ett bein på hver side av hoftene mine, tok tak i kukken som atter en gang stod rak som en tinnsoldat, og smøg fitta si sakte nedover skaftet til kjønnshårene møttes. Hun satt nå på huk og gynget opp og ned, uten at det ble ett altfor høyt tempo. Hennes evne til å knipe seg fast rundt kukken min var enorm, jeg kunne derfor følge med hvordan huden hennes klistret seg inntil stammen min, og hvordan hver liten blodåre i kukken laget litt ekstra friksjon i en ellers overfølsom grotte. Hver gang hun trakk seg ut la jeg merke til hvordan fuktigheten lå igjen langs hele skaftet… og hver gang hun senket seg ned kunne jeg kjenne den nydelige, våte varmen som gradvis spiste seg nedover skaftet helt til jeg kjente hvordan fitteleppene la seg rundt stammen, og fuktet hele området med kåtsafter. ..

Plutselig steg hun av kukken, og satte seg på knærne. Hun tok den ene armen bakover, og fikk tak i kukken min som fortsatt stod som ett spett. Ett par sekunder senere skjønte jeg hva som var i ferd med å skje…. Ruth hadde plassert kukkhodet mitt rett på utsiden av anus…, og ved hjelp av litt smøring fra fitta klarte hun å presse den på innsiden. Det var en nydelig følelse å kjenne at jeg var inne i henne på den måten også.. og veldig forsiktig startet hun med knullebevegelser igjen. Kukken gikk gradvis lenger og lenger inn, og det var nesten en uvirkelig trang plass hun hadde plassert meg i. Det tok ikke mange sekundene før jeg kjente at jeg ikke klarte å holde meg lenger, og før jeg visste ordet av det sendte jeg stråle etter stråle inn i bakhullet hennes mens hun selv skled helt inn på skaftet mitt.. og nøt de varme pumpeladningene som skjøt inn i henne.. og som fylte henne opp igjen.

”-Takk skal du ha !”,… Ruth løftet hodet og kikket på meg. Det litt rart å prate igjen… men for Ruth var det visst ikke noe problem. Hun satte seg opp, kikket på meg og spurte om hun kunne få lov til å barbere bort resten av skjegget mitt. .. ”- jeg håper du har lyst til å slikke musa mi etterpå… og jeg vil ikke bli sår .. for jeg vil elske med deg helt til du er friskmeldt… … og bare til orientering… neste jul må du bruke løs-skjegg…..

Legg igjen en kommentar