Sjøens magi

Denne novellen er vist 5671 ganger.

Dette hendte meg for et par år siden. Kjæresten min og jeg var på seiltur i den enkle 25 fots båten vår. Sola hadde stekt på oss hele dagen og det var bare en liten bris som skapte små krusninger i vannet. Lena foreslo at vi skulle seile båten inn i en liten vik vi hadde ankret opp i før og bli der resten av kvelden og natten.

Lena hoppet i land og fortøyde båten. Jeg lot øynene mine skli oppetter de solbrune bena hennes og en liten stund var jeg helt i min egen verden av erotiske fantasier.

Lena ville ta seg et ettermiddagsbad og kledde seg naken foran øynene mine, jeg kjente jeg fikk reisning av å se den solbrune skjønnheten stå der foran meg og dra av seg plagg etter plagg. Hun var som en gudinne i mine øyne.

Det var ikke noe farlig å bade naken her i og med at vi var den eneste båten men jeg gikk likevel under dekk for å skifte til badeshorts. Der nede tok jeg frem en vinflaske og satte i kjøleren og kastet hastig et par håndkler på senga slik at vi kunne hoppe til køys etterpå. Da jeg kom opp på dekk så jeg at Lena allerede var uti vannet, hun svømte under vann og jeg kunne se hvordan solen brøt vannet og skinte mot den nakne kroppen hennes. Da hun kom til overflaten svømte hun på ryggen og det var fullt av fuktige perler langs halsen og brystene hennes. Kom uti da vel! Vannet er nydelig. Jeg kjente bulen vokse i shortsen av synet av kroppen hennes og hoppet fort uti vannet for å kjøle meg ned. Hun svømte sakte bort til meg og kysset meg på leppene samtidig som hun presset seg mot meg. Det var egentlig ganske dypt her men jeg stod på et utspring fra fjellet slik at jeg slapp å holde meg flytende. Følelsen av den varme kroppen hennes mot min og det kalde vannet mellom oss var kjempedeilig og hun smilte da hun kjente at jeg hadde stå. Her er det visst noen som vil ut sa hun og førte hånda si ned i shortsen min.

Jeg gispet idet hun tok et fast tak rundt meg og begynte å dra forhuden tilbake. Det var en enormt deilig følelse og jeg følte meg helt i hennes makt der hun sto og befølte meg. Hver eneste av hennes bevegelser skapte en elektrisk gnist som skjøt opp i hodet mitt.

Jeg beveget hodet frem og kysset henne på munnen, hun åpnet leppene litt og lot tungen sin snike seg ut og møte min. Hun beveget den ene hånden sin sakte nedover ryggen min, tok et fast grep rundt rumpa mi og trakk meg mot seg slik at vi stod enda tettere sammen. Kåtheten banket slik i meg av å stå her med jenta jeg elsker at jeg nesten ikke klarte å holde ut. Til slutt foreslo hun at vi skulle komme oss om bord i båten og få tørket oss litt. Da hun krabbet opp stigen foran meg bøyde hun seg litt fremover slik at jeg fikk utsikt rett mot kjønnet hennes. Jeg klarte ikke dy meg og slapp ut et lite stønn mens jeg boret tungen min inn mot kjønnsleppene hennes.

Reaksjonen var total! Hun spente ryggen i bue og skjøt rumpa mot meg slik at jeg skulle komme lettere til og jeg lot tunga vandre fra klitoris og opp og ned langs leppekantene. Oppe fra båten hørte jeg fornøyd murring, hun hadde visst ikke noe særlig imot behandlingen.

Hun smakte litt salt, en blanding av sjøvann og varm deilig kropp.

Da jeg kom meg opp kysset hun meg og tok meg i hånden og ledet meg ned til sengen. Øynene mine brukte litt tid til å venne seg til tussmørket nede i båten. Lena hadde allerede lagt seg i senga og lå naken sidelengs og så på meg der jeg kom ned. Skal ikke du også ta av deg? Spurte hun. Jeg rev av meg shortsen og hoppet oppi sammen med henne. Hun møtte meg med et dyrisk kyss samtidig som hun klorte meg litt nedover skuldrene og ryggen. Jeg var hardere enn jeg hadde vært på lenge og ut fra den tunge pusten hennes var det tydelig at hun og nøt situasjonen. Lena tok frem en massasjeolje hun visste jeg likte lukten av og sprutet litt i hendene sine og nedover ryggen min.

Hun masserte meg med myke rytmiske bevegelser og jeg kunne kjenne varmen fra kroppen hennes mot min og da hun satte seg skrevsover ryggen min kjente jeg varmen som pumpet mot meg fra kjønnet hennes.

Vil du prøve noe nytt? Spurte hun med en litt erten stemme. Hvorfor ikke tenkte jeg. Hun smørte sakte inn to av fingrene sine med olje og masserte rumpehullet mitt forsiktig samtidig som hun ba meg om å slappe helt av. Jeg reiste meg litt opp i knestående samtidig som hun førte langfingeren sin langt inn i meg. Jeg fikk litt sjokk, oljen kjentes kald mot varmen inni meg og det var en ny rar følelse som spredde seg dypt fra magen min idet hun begynte å massere med runde små bevegelser inni meg. Nyter du det, spurte hun. Ja fikk jeg stønnet frem der jeg stod. `

Da hun til slutt trakk seg ut var jeg så kåt at det gjorde vondt i hele underlivet og jeg la meg forsiktig oppå henne, hun lot meg trenge sakte inn og i det jeg berørte kjønnsleppene hennes med pikken min stønnet hun og presset meg frem slik at jeg skulle støte hele veien til bunns. Hun trengte ikke be meg 2 ganger. Jeg stakk den hele veien til bunns og støtte på i lange støt. Hun spente seg i en bue og jeg kunne se hvordan svetten perlet seg langs halsen og nedover brystene hennes. Jeg kysset henne sakte fra kinnet og nedover halsen, det smakte litt salt, hun stønnet og ba meg om å fortsette å knulle henne. Hun ville ha meg på rygg slik at hun kunne ri meg. Jeg la meg over og lot henne sette seg oppå meg. Hun red meg i et fantastisk tempo og vi stønnet i takt hver gang hun landet nedpå meg. AAAH utbrøt hun og jeg kunne kjenne hvordan krampetrekningene i kjønnet hennes strammet muskulaturen rundt pikken min og gjorde det enda trangere og deiligere enn det allerede var. Da kom jeg og, i en enorm eksplosjon, det føltes som hele verden bestod av lyse farger og jeg fløt av gårde på en rosa sky der jeg lå. Muskulaturen i bena hennes spente seg fast rundt sidene mine som i krampe mens hun forsiktig red meg så jeg skulle bli helt tømt.

Tilslutt da jeg begynte å synke sammen steg hun av og la seg på siden av meg. Jeg elsker deg sa hun, og da jeg så inn i ansiktet hennes og så de små svetteperlene som hadde samlet seg langs hårkanten hennes visste jeg at jeg elsket henne også. Vi sovnet i hverandres armer.

Legg igjen en kommentar