Skilsmisse, kvinner og kondomer, del 5

Denne novellen er vist 17712 ganger.

Fra del 4: 
……..glattbarbert og hoven etter timer med opphisselse. Kjenner du, puster hun i halsgropen min, Lene har barbert meg. Erik skal slikke meg etterpå. Måtte bare kjenne den deilige stive pikken din før Lene får slippe til. Takk skal du ha ,sier jeg, og kysser henne ømt og lenge. Jeg kjenner at om hun ikke snart roer ned den skjelvende og roterende baken vil det ikke bli mye igjen til Lene. Derfor løfter jeg henne av til protester,  og sier at litt høflige må vi være når vi er på besøk. Da må vertinnen og så få sitt…. men det kommer i neste del…..

Etter en tur på byen er Randi og jeg blitt med Erik og Lene hjem. Etter noen tilnærminger på dansegulvet ligger det i kortene hva som kommer til å skje. Randi er blitt glattbarbert av Lene som en forberedelse til at Erik skal slikke henne etterpå. Dette er det jentene som har avtalt. Lene antydet mens vi danset at Erik ikke var så velutstyrt, og hadde vel egentlig sagt at hun hadde lyst på noe større i kveld. 

Etter å ha blitt løftet av min stive stake geiper Randi litt, men smiler og går over til Erik i den andre sofaen. Erik er med på notene og kler raskt av henne skjørt og jakke. Hun er utrolig sexy i den trange svarte toppen som presser opp de fyldige brystene og svarte strømper langt opp på låret. Erik lar henne beholde dette på i det han presser henne på rygg opp på salongbordet så han har fri tilgang til den ventende og glattbarberet fitten. Randis hode havnet på min side av bordet og jeg bøyer meg fram og kysser henne i det Erik drar tungespissen oppover sprekken for første gang. Jeg merker at Randi skjelver til. Nyt det hvisker jeg, i det jeg reiser meg for å finne Lene, men hun er borte. Jeg finner henne på badet, i ferd med å barbere sine edlere deler. Hei, skal jeg barbere deg og, smiler hun. Jeg har aldri barbert ballen før, men det frister litt. Kom igjen, sier Lene. Hun klipper de lengste hårene med en hårklipper. Deretter skummer hun inn mine edlere deler, og tar høvelen fatt. Snart er ballene og området rundt kuken glatt som en barnerumpe. 
Skal vi dusje, sier Lene. Inne i dusjen blir pikk og fitte behørig vasket og skylt, men jeg merker at Lene blir våtere og våtere av indre safter, snart løfter hun den ene skinken og vil ha pikken inn i seg. Mine bange anelser slår til igjen. Jeg må tenke over at dette er det tredje hullet jeg er på vei til å knulle på ett døgn. Lenes stemme river meg ut av tankene. Dytt pikken inn i meg, knull meg… Hun leder hodet på plass i åpningen og vrikker på stumpen og trer seg ned over kuken. Lene er høy og langbeint og det er lett å knulle henne stående i dusjen. Hun svaier godt i ryggen og fitten ligger vidåpen mot pikken og de glattbarberte ballene som klasker henne i baken for hvert støt. Jeg holder Lene fast om den smale midjen og driver pikken hardt og hensynsløst inn i henne. Jeg merker at hun er opphisset og hun stønner og presser seg mot den drivende stive kuken. Hun ønsket seg jo en skikkelig stor og stiv en, og nå utnytter hun muligheten til fulle. Lene tar hånddusjen og stiller den på massasje og lar strålen massere klitoris. Hun kommer med et langt ul, hun rister lenge og presser seg mot meg. Jeg holder henne fast, men merker at hun blir helt slapp og synker sammen og blir sittende på gulvet i dusjen. Hun klamrer seg rundt lårene mine, og prøver å få igjen pusten. 
Etter hvert merker hun at hun har en steinhard pikk rett foran ansiktet og slikker prøvende de glatte ballene. Tungespissen glir oppover mot hodet og leppene legger seg forsiktig rundt hodet og dette blir sugd inn i den den gapende munnen. Lene suger meg en stund, men har lyst på mer pikk i den lengtende fitta. Skal vi gå inn til de andre spør Lene. Inne i stua har Randi fått Erik på rygg på gulvet. Knestående med den glattbarberte fitteåpningen mot oss bearbeider hun Eriks edle deler etter alle kunstens regler. Skal vi gi henne en omgang, spør Lene, og drar meg etter pikken bort til de to som utfolder seg på det teppelagte gulvet. Jeg går ned på kne bak Randis brede runde bak og Lenes hånd leder meg på plass. Randi har ikke merket at vi kom, men nå roterer hun baken mot meg, og vil ha meg helt inn. Jeg lar det bli med hodet. Lar det massere grotten rett innenfor åpningen, mens jeg holder henne i et fast grep om hoftene. 
Jeg merker at Lene aker seg på plass under oss og jeg kjenner tungen kjærtegner ballene før veien går langs kukskaftet og ender opp i Randis fitte. Klitoris får tungemassasje mens kukhodet masserer fra innsiden. Jeg har etterhvert lært å kjenne Randi, og vet at hun kan være kjapp på avtrekkeren når hun kommer, men hun mister ikke interessen av den grunn. Har hun fått seg en orgasme eller to kan hun knulle og kose i timevis. Etter noen minutter med tungelek merker jeg på Randis karakteristiske skjelvende hofter at hun er i ferd med å komme. Hun har glemt å suge Eriks lille stake og legger hodet bakover og uler i det hun er på vei. Jeg lar henne få hele lengden i det hun kommer og ballene møter Lenes lekende tunge. Jeg presser med helt til bunns i den våte og skjelvende grotten og må stålsette med for ikke å la sasten komme. En lekende tunge og en masserende fitte blir nesten for mye, men jeg har planer om å la Lene få en omgang etterpå.
Så snart Randis skjelvende orgasme roer seg trekker jeg meg ut av henne med et svupp. Riktig nok til protester, men det er jeg blitt vant til. Jeg bøyer meg fram og biter henne i øret mens jeg hvisker at hun kanskje skulle ri Erik en stund, og snart sitter hun skrevende over ham og leder pikken på plass med hånden. Randi er som skapt til å knulle korte pikker. Hun ruller og rister hoftene uten lange tak. Å se på Randi knuller er som å se Mira Craig rister rumpe. Med en tilfreds Randi vel plassert over Eriks pikk regner jeg ikke med å høre mer fra henne på en stund og siden jeg har noen planer med Lene passer det bra. Riktig nok knullet vi i dusjen, men jeg vet ikke om hun er lysten på mer etter å fått sin egen utløsning. 
Nå ligger Lene skrevende på gulvet der vi nettopp "behandlet" Randi. Jeg  gidder ikke gå noen omveier og legger meg over henne og hun styrer meg villig på plass i varmen. Jeg trodde aldri det skulle bli min tur igjen smiler hun og presser seg dovent opp mot meg når jeg støter inn i henne. Gud så stor du er, skryter hun. Svake for slikt er jo vi mannfolk, og resultatet er at jeg svulmer ennå mer, og pikken føles som stein inne i henne. Hun merker responsen og stryker meg over rumpa og biter seg i underleppen. Jeg kjenner deg SÅÅ godt når du er så steinhard, hvisker hun. Det er bare tull at størrelsen ikke betyr noe, for meg betyr det at jeg blir steinkåt ved tanken på en pikk som fyller meg helt opp. Jeg kan egentlig merke at kåtheten er på vei. Lene hvisker fortsatt inn i øret mitt. Kanskje for ikke å gjøre Erik flau, men han er tydeligvis i den syvende himmel under Randis skjelvende underliv.
Etter en god stund i misjonær er Lene klar for noe annet. Vi går ned i kjellerstua sier hun. Da er det ingen som hører oss, og jeg kommer snart til å gi lyd fra meg. Lene smiler av det spørrende ansiktet mitt i det jeg drar henne opp fra gulvet. Du skjønner at jeg kan bli ganske støyende når jeg er så opphisset som nå. Jeg er rett og slett kuksugen. Er du, spør jeg på vei mot kjellertrappen. Nede i den kjølige kjelleren setter Lene baken opp mot meg mens hun støtter seg i en stol. La meg kjenne de digre pikken din i fitta mi, ber hun. Jeg er jo ikke vanskelig å be og den vidåpne fitta fylles av kuk igjen. Lene skriker ut… ja knull meg hardt. Jeg forstår hvorfor hun ville gå ned i kjelleren. Jeg jager pikken inn i henne, og ulingen forsetter. Ja.. ja.. spreng meg med den digre pikken din.. la den fylle fitta mi til bunns.. ooh ja slik… ja.. jeg kjenner hodet helt der inne… . Jeg kjenner Lenes fingre kjertegner pungen og hun klyper hardt i skinnet mellom ballene og drar meg inntil seg. Stille presser jeg meg helt inni henne mens hun drar meg hardt i pungen. Gud så diger du er, stønner hun. Jeg kjenner det store hodet mot livmoren. Igjen kjenner jeg 
at jeg svulmer ekstra og blir så hard at det nesten er ubehagelig, men samtidig opphissende. Med et solid grep om Lenes smale midje presser jeg meg hardt inn i henne, men holder meg helt i ro. Jeg merker at hun masserer sin egen klitoris og jeg merker at fittemusklene klemmer seg fastere rundt staken. 
Kom sier Lene, bli med inne på knullerommet. Hun drar meg med inn på et mindre rom uten vindu og med doble dører innenfor kjellerstuen. Hele gulvet er dekket med madrasser og puter og har dempet lys og musikkanlegg. Lene stenger dørene og går ned i knestående mens hun bretter ut den glattbarberte fitten for meg. Kom med den steinharde stive pikken og knull meg… Jeg kjører pikken i henne så hardt og brutalt at det river i kukskinnet. Jaaaaaaa…skriker Lene av full hals.. du sprenger den lille fitta mi med den digre pikken din… kjør den i meg hardt og brutalt…. spreng fitta mi…. spreng meg… knull horefitta mi… oooh så god og stor du er… ta meg… ta meg..  la meg få sæden din..  jeg kooommer snart…. Jeg kjenner at hun masserer klitoris intenst og jeg er snart på vei selv også, men Lene kommer først og jeg holder igjen litt. Lene skriker rett ut i det hun kommer og hun spreller og rister så jeg har problemer med å holde meg på plass inni henne så jeg legger mine 90 kilo mot baken hennes og presser henne ned i madrassen i det den første salven kommer. Kjapt klemmer jeg hardt om kukroten i det jeg trekker meg ut og roper til Lene: sug meg… kjapt snur hun seg og gaper over det store hodet… nå slipper jeg satsen inn i halsen din.… hun nikker bare… og jeg slipper grepet om kuken og den spytter ladning på ladning med sæd inn i Lenes hals. Hun masserer undersiden av hodet med en lekende tunge mens sæden renner ut av munnvikene..  hun fortsetter å suge meg forsiktig, og til min store overraskelse merker jeg at pikken ikke blir slapp, men etter hvert blir stein hard igjen. 
Lene slikker meg ren og slikker seg rundt munnen og smiler. Var det deilig, spør hun, jeg kom som en syklon, og det var så utrolig deilig da du presset meg ned i madrassen og jeg ikke kom av flekken. Hun slikker en dråpe av pikken og maler som en katt. Hun kysser meg sultent og jeg kjenner smaken av sæd. Kan du slikke fitten min ren tror du. Hun ser spørrende på meg. Jeg har aldri trodd jeg skulle slikke fitte ren for sæd, men tenker på hva Lene nettopp gjorde for meg så jeg legger meg på rygg mens Lene plasserer seg skrevende over ansiktet mitt. Her var der både vått og klissete. Jeg slikker for harde livet og snart merker jeg at Lene nok ikke bare liker store pikker. Hun liker lekende tunger også. Jeg lar en finger gli inn i anus samtidig som jeg slikker klitoris intenst. Lene stønner og skriker bare høyere etter hvert som hun nærmer seg klimaks. Jeg forstår behovet for et lydtett rom. Hun uler som en varulv i det hun kommer, og hun presser underlivet mot ansiktet mitt så jeg nesten mister pusten. Med et solid tak om hoftene hennes løfter jeg henne av og ned til den stive ventende pikken. Lene er så slapp at jeg må løfte henne på plass og selv styre  meg på plass. Jeg trer henne ned på staken mens hun ligger nesten avsvimt over meg. Jeg løfter baken litt opp og stabler beina under henne så jeg klarer å gi henne noen lange dype støt. Etter hvert våkner Lene til live igjen. Du er ikke sann, smiler hun ned mot meg. Takk det samme, kvitterer jeg. 
Nå er vi begge mette og fornøyde og knuller bare for kosen. Knuller, kysser, stryker og ligger helt stille og presser oss mot hverandre. Jeg strammer meg mot Lene og pikken svulmer og er stiv som stein. Lene smiler skjevt mot meg. Du er faen meg ikke sann…. jeg tror jeg kunne komme ennå en gang… og nå tenkte jeg egentlig bare på å kose.. men den digre pikken tenner meg så inni helvete… kanskje jeg er unormal?  Nei da, svarer jeg, men du er ei deilig knulledukke. Lene geiper smilende ned mot meg. Jeg må på badet, sier hun plutselig. Lene spretter opp og er borte. Når hun kommer tilbake henter hun en flaske og en dildo i et skap på veggen. Knull meg i baken, sier Lene og stiller seg på kne. Jeg har skyllt meg så jeg er klar. Tror jeg klarer å ta deg inn bak nå som jeg er så gjennompult. Du får ta det med ro i starten. Jeg heller olje i sprekken hennes, mens hodet hviler i åpningen. Etter litt lirking og luring er hodet innenfor og den oljete pikken glir overraskende lett innover. Faktisk helt til bunns. Deilig, stønner Lene mens hun fikler med en dildo i vanlig pikkstørrelse. Hun dytter dildoen inn i fitteåpningen og jeg kjenner vibrasjonen gjennom den tynne veggen. Prøvende drar jeg pikken ut og inn av åpningen et par ganger. Kom igjen, oppmuntrer Lene meg….   knull den åpne baken min, nærmest skriker hun. Driv den inn i meg... hun jobber mot meg men er mest opptatt av dildo og klitoris. Etter hvert er hun nær målet og uler som om det er enden nær og faller sammen i en haug foran meg. 
Jeg lar henne ligge der i en døs med en vibrerende dildo i fitten, men jeg tar oljen med meg og går opp for å se til Erik og Randi. Randi rir fortsatt på Erik. Vet ikke om de har holdt på i ett, men jeg kjenner Randis kondis så det forundrer meg ikke. Hei, smiler Randi, har du lyst til å bli med. Hun ser lystent på oljeflasken. Hun legger seg ned over Erik og setter baken opp mot meg. Jeg helle litt olje og lar den glatte pikken gli inn i anus mens Erik knuller henne i fitta. Dette har jeg aldri prøvd før og med Randis skjelvende rumpe mot meg går det ikke lang tid før jeg kjenner at en utløsning er på vei. Jeg kjenner at jeg kommer, men tror ikke det var stor skvetten som kom. Jeg trekker meg ut av Randi og lar de to fortsette. 
Jeg tar en tur innom badet og gir pikken en grundig vask og litt oljemassasje mot begynnende sårhet. Ved nærmere ettertanke har jeg egentlig ikke knullet så lenge i natt. Det er mer variasjonen og bytte av partner som gjør det spesielt. Jeg må tenke på Else fra Oppdal som jeg møtte for 12 timer siden. Hun som sa hun var "fri og frank", mens hun egentlig hadde en mann hjemme. Hun hadde jo egentlig invitert meg til trekant sammen med mannen sin. Kanskje jeg er blitt litt gal. Jeg har knullet flere jenter på 2 uker enn jeg har gjort på 20 år. Jeg gir f.. og går ned til Lene igjen. Dildon summer og Lene er i fortsatt i ørska, men hun ser nesten ut til å ha en lang orgasme i halvsøvne. Jeg legger meg bak henne og masserer de små faste brystene med store harde vorter. Lene presser baken mot meg og jeg kjenner at hun skjelver i det hun kommer i en lang orgasme i det hun våkner skikkelig. 
Å gud, stønner hun. Jeg har hatt et kjempelangt mareritt. Jeg ble knullet av en mann med en vibrerende pikk, men jeg klarte aldri å nå toppen. Skikkelig frustrerende var det. Godt at jeg kom da, og hjalp deg til toppen, sier jeg. Kom? Lene ser spørrende på meg, hvor har du vært da. Har jeg ligget lenge med den dildoen i fitta? Ja, en god halvtime kanskje, svarer jeg. Jeg har vært opp og knullet Randi sammen med mannen din. Vi gav henne en rask double. Og så har jeg vært på badet og vasket utstyret ganske grundig. Det er jo skikkelig urettferdig. Dere gassere dere med en double men jeg ligger her med en skarve dildo. Vel, sier jeg, jeg tror egentlig du har fått vel så mye som Randi i natt, eller hva? Lene er enig, men griper samtidig etter den slappe pikken som hviler mot magen der vi ligger. Men nå er det vel ikke mer å hente, smiler hun slapt. Du klarer vel ikke mer selv heller, jeg ser spørrende på henne. Jo, litt til skulle jeg nok klare. Tror vi prøver munn mot pikk metoden jeg, hun glir ned og fanger den halvstive pikken med leppene. Hun tar et solid grep om kukroten og drar forhuden bak hodet mens tungen leker rundt glans. 
Etter en stund med slikk og sug begynner jeg faktisk å stivne igjen. Lene kjærtegner ballene og klyper meg hardt i brystvortene mens hun suger den stivnende pikken. Gud for en kuk du har, smiler hun mot meg. Alltid beredt som en speider. Klar til å komme en jomfru i nød til unnsetning. Jeg har aldri hatt en så svær en i meg. Skrytet hjelper på reisningen og snart står den stein hard igjen. Er den stor egentlig, spør Lene. Har ikke peiling, svarer jeg som sant er. Min kone hadde aldri snakket om slikt, ikke er den så spesielt stor, men Lene får det til å høres slik. Hun spretter opp. Jeg henter målebånd. Tilbake med målebåndet fniser hun litt, men strekker ut båndet langs staken og leser av med nøyaktighet som en landmåler. 22 cm annonserer Lene. Og omkretsen er 17 ved roten. Hodet er sikkert nitten, kvittrer Lene, og nå har jeg tenkt å tre horefitta mi ned over alle de 22. Som sagt så gjort. Lene skrever over meg og lar seg spidde nok en gang. Denne gangen sitter hun øverst og styrer tempoet selv.
Lene rir meg lenge og vel. Stille og ømt egentlig, men av og til tenner hun til og har intens periode uten at toppen erer  i sikte. Etter er kanskje et time merker vi at noen åpner døren. Vi har ikke tenkt på Randi og Erik på lenge. Randi er i det opphissede hjørnet og nærmest dytter Lene av pikken så hun lander på rygg ved siden av meg. Erik vil sprute i sin kone, proklamerer Randi høytidelig, og hjelper Erik på plass mellom Lenes skrevende lår. Han gyver på som om det står om livet mens Randi kjærtegner pungen hans kommer han som en foss etter en liten stund. Randi er kjapt nede  på den ledige pikken min. Hun er også nær toppen. Det merkes på takten. Hun skjelver med hoftene mot meg som bare Randi kan. Brått stivner hun til og kommer i verdens lengste orgasme. Hun synker sammen over meg og slokner ganske raskt. Erik har også sovnet. 
Slapp gjeng, kommenterer Lene tørt. Skal vi gå opp og spise litt. Vi forlater de utknullede i knullerommet og går opp på kjøkkenet. Du kan fortsatt smiler Lene og ser ned på manndommen min. Ja, det ser slik ut svarer jeg, men fitten din er vel sædfyllt nå. Ja, men gjør det noe, spør Lene. Jeg rister på hodet og Lene løfter baken mot meg mens hun plukker mat ut av kjøleskapet. Jeg styrer pikken inn i den klissete fitteåpningen og den glir inn uten motstand. Jeg knuller henne mens hun prøver å fikse litt nattmat til oss. Jeg passer på å ta litt ekstra hardt i når hun prøver å plassere pålegg på maten eller sjenke vin i glassene. Lene er med på spøken, og virker tent igjen. Jeg lar en finger finne veien til klitoris. Lene glemmer maten for en stund og presser baken mot den jagende staken. Snart er hun ved målet og skriker ut sitt ulvehyl selv om folk på utsiden sikkert kan høre oss. Jeg er også på vei og knuller som besatt for en ny utløsning, men det lar vente på seg og Lene skjønner problemet og glir ned på kne og lar tungen slikke ballene som hun forsiktig løfter opp for å komme til. Runk til du kommer, sier hun. Jeg tar en kjapp handjager og Lene samler opp den lille skvetten som kommer mellom leppene, og slikker seg fornøyd rundt munnen. 
Lene reiser seg og klemmer meg. Gud, så gærne vi er, smiler hun, så mye kuk har jeg fått på år og dag. Og vet du hva det verste er? Nei, jeg er ikke sikker på det. Jo, jeg har faen meg lyst på mer, men nå spiser vi litt. Jeg synes det er en god ide for jeg har ikke mer å gi Lene selv om hun har aldri så lyst på mer. Jeg tviler på at Erik er særlig bedre. Jeg Kjenner jo Randi, så jeg er ganske sikker på at han er ganske utpult han også. Vi spiser og slapper av med litt vin. Skal vi møtes igjen, spør Lene. Ja, jeg er tilbake om en måned eller to, svarer jeg. Erik drar til USA neste måned, men du kan kan vel komme for det? Lene, ser spørrende på meg. Tja, er det så lurt tror du, undrer jeg. Veldig lurt, konstaterer Lene. Da kan jeg slippe meg helt løs nemlig. Javel, tenker jeg, det kan jo bli spennede. Vi utveksler mobilnummer og avtaler og ringes før vi inntar ektesengen  siden ektemannen ligger og sover sammen med Randi i underetasjen. 
Neste dag skal jeg jobbe og bestemme meg for om jeg skal besøke Else på Oppdal, eller om jeg skal ta til vettet og dra sørover……..

Legg igjen en kommentar