Skogstur

Denne novellen er vist 7469 ganger.

Hun elsker lange turer, i skogen, med hunden. Det er sensommer. Det har blitt mange lange turer i løpet av sommeren, men hun har en liten runde på et par timer som hun bare må gå hver eneste dag. Kjenne de gode luktene og høre alle gode lyder i skogen.
Det har vært sol i flere uker nå. Det har begynt å bli ganske så tørt, selv på den store myra som hun må krysse. Tidligere på sommeren hoppet hun fra tue til tue, men nå er det bare å vandre der man finner det for godt.
Hunden løper i langt bånd. Den liker å ha ledelsen. Hun har en knøttliten shorts på, og ikke noe mer. Hun lar solen slippe til over det hele, når anledningen byr seg. Bikinioverdelen henger i beltet. Sjelden hun møter noen her i skogen. Det er skiløyper her om vinteren, men lite med stier om sommeren. Når hun tenker seg om, så er det bare en hun har møtt på disse turene de siste månedene. Og det er en ung gutt på sykkel, terrengsykkel. Han ser ganske høy ut, men det er vanskelig å si for han sitter jo alltid på denne sykkelen. De har sett hverandre så mange ganger nå at de har begynt å si hei til hverandre. Han har en myk, men mørk stemme. Det er mye smil i den, ja i fjeset hans og. Han er lys i luggen under hjelmen og hvite perfekte tenner. Øyen fargen har hun aldri greid å få med seg, for han stopper ikke. Sier bare hei, med et smil i forbifarten. Som regel hører hun han komme, så hun rekker å kle på seg. Noen ganger har det kanskje vært i siste liten???
Det er varmt, veldig varmt. Hun skulle tatt med litt vann. De små bekkene fra tidligere i sommer er blitt enda mindre og egentlig udrikkelige.
Hun langer ut, får opp tempoet opp den bratte bakken. Den er ikke så lang, så det gjelder å få tatt i litt. Hun går med bøyd hodet. Holder øye med alle røtter og steiner. Det er ikke noe særlig å ødelegge seg her, for det er ikke mobildekning i dette området. Hun kjenner svetten sile på ryggen, under brystene og. De er store og velformede til en på hennes alder. For store å løpe med, i hvert fall uten ordentlig bh på.
Toppen på bakken nærmer seg. Det kjenner hun på pulsen og pusten. Så er den der, toppen, det flater ut. Da går hun rett på han, gutten med sykkelen. Han står stille nå, sitter på settet med føttene i bakken. Hvor lenge har han sittet der???? Det første hun tenker er å holde seg for brystene, dekke seg til. Men det er jo for dumt. Han har jo alt sett det som er å se.
”Hei!”, sier han og holder frem vannflasken sin til henne. Hun er helt perpleks, greier ikke si noe, men strekker ut hånden og tar den. Han har blå øyne, ganske sterke blå øyne. Det ser hun nå. Han titter lenge på henne, som han venter på et hei fra henne og. Hun smiler bare, drikker av flasken. Så greier han ikke lenger, han lar blikket gli ned til brystene igjen.
Hun takker for vannet. Vet ikke helt hva hun skal si. Vil innlede en samtale, holde på han. Han er jo så kjekk, og lysten er han og. Det ser hun mellom bena hans. Det som svulmer der er noe mer enn bare sykkelsete. Så hun sier noe dumt om varmen og at det hadde vært deilig med et bad. Han sier seg enig og spør om hun ikke vil sitte på stanga hans, så kan de gjøre nettopp det. Dra ned til det lille vannet og ta en dukkert??? Så rødmer han da han skjønner hva han egentlig har sagt. Hun smiler, ler litt forsiktig, men takker ja. ”La oss gå ut på grusveien, så kan jeg hoppe på”, sier hun. Hun går toppløs gjennom skogen, men da de kommer ut på veien kler hun på seg. Han protesterer ikke. Hun slipper hunden, selv om det egentlig er båndtvang. Men det er bedre om den får løpe i sitt eget tempo. Hun sykler ikke ofte med den. Så glir hun inn på stangen, sykkelstangen, mellom armene hans. Han er svett han og, men han lukter godt allikevel. Hun kjenner den ene armen hans på den bare ryggen sin. Hun lukker øynene, kjenner at det kribler. Han er mye yngre enn henne, kanskje så mye som 20 år. Lurer litt på om de skal bade nakne eller i trusene. Lurer på om han tenker de samme tankene.
Snart er de fremme. Det er et avsidesliggende sted, her er det ikke ofte det er folk. Det har hendt hun har gått innom stranden her på vei hjem. Tatt et lite nakenbad enkelte sommerkvelder.
Hun smyger seg av stangen igjen, ut av armene hans. Hunden er allerede løpt ut i vannet. Den ligger og kjøler seg, mens den drikker. Hun tar av seg shortsen. Er litt avventende, lurer på hva han vil gjøre. Han vrenger overdelen av seg. Han er brun, muskuløs og helt glatt. Hun sukker litt stille for seg selv. Man kan jo ikke bare gå bort til han og stryke hendene over brystet hans, så hun ”biter tennene sammen” og fortsetter å kle av seg. Tar bikinioverdelen først, så går trusen den sammen veien. Hun håper han vil gjøre det samme, kaste alt og bade naken med henne.
Hun går mot vannet, rolig, mens hun titter litt over skulderen for å se om han kommer etter. Han har satt seg ned i sanden. Tar av seg på bena, mens han titter langt etter henne.
Det er deilig i vannet, passe kjølig mot en svett kropp. Hun går sakte utover, lar vannet kjærtegne kroppen sin. Hun lukker øyne og innbiller seg at det er hendene hans.
De har ikke snakke mye sammen. Hun vet ikke engang hva han heter. Ikke at det er så viktig, men det hadde jo vært hyggelig å vite. Særlig siden han nå hadde sett henne naken.
Så hører hun han kommer løpende ut i vannet. Hun snur seg ikke. Han løper kanskje fordi han har er stor, stiv en han vil skjule??? Hun håper det, for da er det kanskje håp for henne. Da kanskje det kan bli noe mer en bare et bad.
De legger på svøm utover. Han drar fort ifra henne. ”Er du god i alt du?”, roper hun etter ham. Da innrømmer han at han går på idrettslinja på lærerhøyskolen. Men han er ikke god i alt roper han tilbake. Det er mye han trenger trene på, sier han med en latter. ”Som hva?”, spør hun. Da snur han og kommer svømmende mot henne med lange tak. Svømmer helt inntil henne og trår vannet, mens han ”prøver” kysse henne. De begynner å le, men hun er enig. Dette trenger han å trene på. De svømmer mot land, slik at de kan få bena under seg.
”Får jeg øve litt mer?”, spør han med et smil. Han stiller seg foran henne. Nå først ser hun hvor høy han er, nesten et helt hodet. Hun ser opp på han, smiler og sier: ”Tror du trenger mye trening jeg”. Han lar hendene gli rundt livet hennes, men leppene hans finner leppene hennes. Nå går det mye bedre, hun må innrømme for seg selv at han egentlig ikke trenger noe trening. Hun kjenner huden nupper seg, og det er ikke p.g.a kaldt vann. Hun lar sine egne hender begynne å utforske litt. Lar de gli over den ”ferske” brystkassen, nedover magen. Hun vet det er noe deilig lenger ned, hun kjenner den mot magen sin iblant, der den står stiv og strunk og vipper i vannet. Det endelige målet for kvelden??? Kan hun si det da??? Kanskje best å ikke gi alt nå, holde igjen litt, for da kanskje det kan bli flere ganger??? Nei, hun vil ikke tenke slik. Hun vil bare følge lysten sin, slippe den helt løs. Hun må innrømme for seg selv at han har vært en del av fantasiene hennes flere ganger i løpet av sommeren.
Han lar også hendene utforske kroppen hennes nå, særlig brystene. Han virker fascinert av de. Hun har opplevd det før, at unge gutter vil ta på de. De er store, myke med stive vorter nå. Han klyper forsiktig. Hun stønner lett, vil ha mer.
Tar han i hånden og går på land. Sanden er ikke stedet for våte, kåte kropper, så hun velger den lille gressletten på oversiden. Han følger lydig med. Staken hans vipper lystig der han går.
Han er barbert ser hun nå. Det skal bli deilig å slikke på han. Hun kjenner det stikker til i underlivet ved tanken. De legger seg ned på gresset, side om side. Kysser mer, mens hendene lever eget liv. Så tar hun ledelsen, hun bare må. Må kjenne han inni seg snart, men først vil hun suge han. Vil suge han hardt, så han stønner og trygler henne om å stoppe. Hun gjør det, Hun setter seg overskrevs på han, kysser seg nedover magen hans, mot målet. Glir nedover lårene hans, så er tungen fremme. Slikker han på pungen først, før hun lar den gli oppover staken. Tar godt tak rundt kuken hans, mens hun begynner å runke han sakte. Lar leppene gli over kukkhodet, mens tungen brukes brukes flittig. Han ser på henne med store øyne, mens han sukker tungt. Pusten begynner å gå tyngre, hun runker raskere, suger hardere, mens hun hele tiden holder et øye med han. Vil gjøre det godt for han. Hun kjenner han løfter seg mot henne, vil lenger inn i munnen hennes. Det er herlig å se han nyter det, høre han nyter det. Han setter seg opp på albuene, sier hun må roe ned. Hun rister forsiktig på hodet. ”Nyt det, la det komme”, sier hun og suger videre. Hardere og raskere enn tidligere. Så lar han det stå til. Han brøler ut. Det starter langt nede i halsen hans. Han spenner kroppen og bare må brøle. Han rister og roper. Hun svelger og svelger, men greier ikke holde unna for strømmen som kommer. Hun kjenner det renne ut av munnviken og ned på magen hans. Hun lurer litt på når han sist hadde en orgasme. Så roer hun ned og slikker han forsiktig ren, mens det fremdeles rykker i ham. Han ligger stille med lukkede øyne, litt svett på overleppen. Hun legger seg ved siden av ham, lar han få pusten igjen.
Det var kanskje nå hun bare skulle trekke seg stille tilbake og la hun tro det var en drøm??? Nei, hun vil ha noe hun og. Han trengte jo trene på ting hadde han sagt. Hun fikk sjekke opp om kanskje det var en av de tingene.
Hun merker han rører på seg, han snur seg mot henne. Legger seg på siden, lener seg over henne, smiler og kysser henne lenge. Hun synes det vokser mellom bena hans allerede. Han er jo ung, men så raskt da?? Ikke noe er vel bedre enn det da. Så er det hans tur til å gjøre det godt for henne. Dette har han gjort før, det merker hun. Dette er ingen uerfaren ung mann. Han vet godt hvordan han skal tenne en ”kvinne”. Hun nyter det, nyter kjenne hendene hans på brystene, magen, lårene og snart, snart håper hun, mellom bena?? Han sprer bena hennes, før han lar hånden gli over kjønnsleppene hennes. Han stopper litt overrasket. Hun er delvis barbert, nesten alt, bare litt igjen på toppen av venusberget. Det var vel det han kjente, at det kan bli godt å slikke på henne.
Så kryper han ned mellom bena hennes. Kysser på innsiden av lårene, på vei mot sitt mål. Hun lukker øynene, trekker pusten dypt, grøsser litt mens hun venter på tungen hans. Venter i spenning, på å få kjenne den på klitten. Håper han kan dette, håper han ikke er altfor forsiktig, men derimot vet å forsyne seg, fråtser litt mellom leppene hennes. Det er det hun drømmer om, en mann som ikke nøler, men bare tar henne. Så kjenne hun han, ingen forsiktige hender som bretter noe til siden nei. Han bare slikker over hele henne i et langt fast og rolig sveip. Hun greier ikke la være å slippe ut et stønn. Hun kjenner hun er veldig våt, så han får virkelig smakt på henne. Hun nyter det til fulle. Lenge siden hun har kjent en slik ivrig tunge. Han trenger vel egentlig ikke noe trening på dette området heller. Han bruker munnen som en ekspert, tungen brukes med flid på alle områder. Begge hull og klitten får sitt. Han er da helt utrolig, kanskje han forsvinner snart og det hele er bare en drøm.
Hun kjenner det nærmer seg, prøver slappe av og puste rolig. Hun vil ha han så lenge som mulig mellom bena sine. Men så kommer det, hun må bare la den komme. Det er som å stå på toppen av et stort fjell og bare la seg falle utfor. Hun føler seg vektløs, bøyer hodet bakover og bare lar det stå til. Det er deilig, hun bare håper det vil vare og vare. Konsentrere seg om tungen hans, der den rotere rundt klitten hennes. Hun greier heller ikke være stille. Stønnene hennes blir høyere og høyere, før hun endelig når denne fjelltoppen og kan la seg falle utfor. Hun spenner kroppen for å kjenne mest mulig. Puster rolig, hun kjenner kroppen sin, vet hvordan hun skal få orgasmen til å vare lengst mulig. Hun nyter og hun håper han nyter og. Det virker slik, på måten tungen hans arbeider. Orgasmen er lang og hard. Sex i friluft er deilig.
Han kryper opp ved siden av henne igjen. Kysser henne forsiktig, lar henne smake seg selv. Nå er han virkelig hard igjen, det kjenner hun mot hoften. Han presser seg mot henne, hun holder imot mens hun lar en hånd gli ned mellom dem. Hun må kjenne på den, kjenne at den er blitt hard igjen. Han kysser hardere, biter henne forsiktig i leppen. Så lar han leppene gli nedover halsen hennes. Hun er ikke vanskelig å be. Hun dytter forsiktig på han, han tar hintet og kryper inn mellom bena hennes. Hun vil han skal stå over henne og kjøre den inn i henne. Hun sprer bena, tar tak i kuken og fører den mot det varme, våte hullet. Han ser henne inn i øynene, hun stirrer tilbake. Vil det synes i øynene hans når han trenger inn i henne?? Hun vet det synes på henne. Hun vet det synes nå og, at hun er kåt.
Han står over henne med strake armer, mens han støter sakte. Han trekker pusten rolig, men dypt. Han fortsetter å støte med lange rolige tak, mens han ser på henne. Det synes på øynene hans. De blir liksom litt fjerne, som han egentlig ikke er til stede. Det er forhåpentligvis et tegn på at han nyter. Hun nyter, hun støter imot, vil kjenne han innerst inne. Han bøyer seg ned kysser henne igjen. Litt heftigere denne gangen. Øker tempo på støtene og. Nærmer han seg igjen??? Hun vil være med, så hun lirker en finger ned til klitten. Vet hun trenger litt hjelp, dersom hun skal få til en til så raskt. Men det hadde vært deilig, orgasme samtidig. Det er ikke så ofte hun opplever. Han ser på henne, skjønner hva hun gjør. Smiler litt og støter enda hardere og raskere.
Så skjønner hun at han kommer. Han stopper litt, før han bare må la det stå til. Hun slår bena rundt han, klemmer han inn i seg og kjenner det knyter seg i underlivet. Dagens andre orgasme er på vei. Han legger seg ned på albuene, kysser henne så hun nesten mister pusten. Hun stønner mellom leppene hans, holder han fast. Vil melke han helt tom.
Så bli de begge roligere. Han slipper seg helt ned på henne, så hun kan kjenne tyngden av han. De er varme og svette, men hun nyter det. De blir liggende slik en stund. Hun vil ikke være den første til å bryte tausheten, den er jo egentlig så deilig. Så reiser han seg opp på albuene igjen, og spør om de ikke skal ta et bad igjen. Hun er enig og de løper ut i vannet igjen.
Det har alt vært litt uvirkelig, men veldig deilig. Fortsettelsen aner hun ikke noe om, men det hadde vært deilig med en.

En fortsettelse kan jo være at han spør om de skal treffes til samme sted og tid i morgen, eller kanskje han spør om de skal ta en kaffe en dag. Begynne i den rette ende på en måte. Med navn og kanskje litt om hva man driver med????

Legg igjen en kommentar